PDA

Επιστροφή στο Forum : Παράβλεψη, Παραπληροφόρηση, ΑΠΑΤΗ ή και τα 3 μαζί από οτε?



phaedonk
25-02-04, 17:16
http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm

Κάντε μια βόλτα, βάλτε έναν αριθμό σε PSTN για να σας βγάλει διαθεσιμότητα και δείτε τις τιμές! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ? Η λέξη ΦΠΑ δεν αναφέρεται πουθενά σε ολόκληρη τη σελίδα!

Τι μπορούμε να κάνουμε γιαυτό ωστε να μην μας περνάνε για κορόιδα? Είμαι πολυ εκνευρισμένος και σκέφτομαι να κάνω μεγάλη φασαρία για το θέμα.

GP
25-02-04, 18:26
Η πλειοψηφια των τιμοκαταλογων out there ειναι χωρις ΦΠΑ για ευνοητους λογους. Και μιλαω γενικοτερα, οχι μονο για DSL. Απο αυτο και μονο θα επρεπε να υποψιαστεις. Αλλα το οτι δεν γραφουν "Δεν περιλαμβανουν ΦΠΑ" ειναι λαθος και πολυ πιθανον να ειναι και αδικημα (κανενας νομικος εδω μεσα?), επομενως σωστη η παρατηρηση σου. Αν εχεις ορεξη, χρονο και χρημα ψαξτο και κινησου δικαστικα.

Nismo
26-02-04, 00:31
Προς phaedonk: αν πας στο www.oteshop.gr/home/adslconnection.htm το λέει καθαρά ότι οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ πάντως στην σελίδα που λες όντως δεν το λέει, ίσως για να μην το επαναλαμβάνουν??? ποιος ξέρει...

blackjim
26-02-04, 00:58
οτι και να πουμε οταν μια εταιρια ειναι Δημοσια ΚΑΙ εχει τεραστιο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ , θα συμπεριφερεται οσο "ασχημα" και "αλαζονικα" θελει, πολυ απλα γιατι κανεις δε θα της επιβαλλει να κανει και αλλιως... 8)
(μεχρι πολυ προσφατα ειχε το απολυτο μονοπωλιο... ετσι?)
Κανω λαθος?? :cry:

καλα που ειμαστε και στην ευρωπαϊκη Ενωση , αλλιως ακομη θα ακουγαμε τον ανατριχιαστικο ηχο της 56Κ... :?

GeorgeH
26-02-04, 01:57
phaedonk, σορρυ φιλε ως προς την απαντηση μου στο ποστ σου... Ηταν αγενεια απο μερους μου να σου μιλησω ετσι... Αν και δεν ευθυνομαι απολυτα εγω για το οτι επακολουθησε.... Συγγνωμη και παλι guys!

psyxakias
26-02-04, 02:05
Καλησπέρα (μάλλον Καλημέρα),

Καιρό είχα να διαχωρίσω thread.. και έλεγα τι μου έχει λείψει..

GeorgeH, ρίχνω την εύθυνη 100% πάνω σου για 3 απλούς λόγους:

1) Εσύ το ξεκίνησες με τους χαρακτηρισμούς και την 1η απαντησή σου. Φυσικά ο phaedonk συνέχισε και εκείνος με τη σειρά του αντεπίθεση με το δίκιο του.

2) Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του ΕΛΕΥΘΕΡΑ, όσο και αν δεν συμφωνεί με την δική σου.. αρκεί να μην προσβάλλει τους άλλους. Εσύ αυτό δεν το σεβάστηκες καθόλου όμως.

3) Αν παρατήρησες, γράφει για 1η φορά ο phaedonk (δεν το λέω να τον μειώσω, αντιθέτως...), φαντάσου τι άποψη θα σχηματίσει για εμάς εδώ αν λέγοντας απλά την γνώμη του επιτίθεται κάποιος έτσι.

Θα σε παρακαλούσα GeorgeH από εδώ και περά να προσπαθήσεις να μην προκαλείς και να μην προσβάλλεις κατ' αυτό τον τρόπο.

Τέλος, θέλω να παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η διαμάχη αλλιώς θα αναγκαστώ να σβήνω τα μηνύματα και στη χειρότερη να κλειδώσω το thread.

Ευχαριστώ.

dantouan
26-02-04, 02:28
cool ρε παιδια cooooolllllll 8) 8) 8) 8) 8)

lazar
26-02-04, 03:09
πωπώ, ίσα που τα πρόλαβα τα μπινελίκια.

πλάκα είχε...

Εντάξει, συμβαίνουν αυτά.


για δες που psyxakias σημαίνει ψύχραιμος.

Τα ονόματα απατούν

@ ADSLgr.com All rights reserved.