PDA

Επιστροφή στο Forum : Xilence 750W Μεταξύ 2x (SLi On) nVidia GeForce 8600GT?

HaXBoX
04-02-11, 19:44
Αγόρασα νέο τροφοδοτικό γιατι το παλιο μου το 400αρι κακάρωσε.
Το νεο τροφοδοτικο ισχυος 750 watt που αγορασα εχει 4 φυσματα για PCI-E Τροφοδοσια, εμενα οι 2 SLi καρτες GeForce8600GT ΔΕΝ εχουν Βυσμα για PIC-E Τροφοδοσια.
Αυτο σημενει δεν θα παρουν επιπλέον ισχυ; Δεν εχει διαφορα απο τοτε που αλλαξα το 400αρι στο 750αρι;
δέν εχω κανενα παιχνιδι απο εκεινο το καιρο που χαλασε το 400αρι

Θελω ενα καλο Gaming PC. μου αρεσουν οι αυτες οι καρτες, ειναι 512ΜΒ η καθε μια, 540Mhz Ρολοι πυρηνα και γυρο στα 1100 MHz ρολοι σκιασης.

Θελω να μου πειτε, αξιζει να τις κρατισω και να με πειτε τι να κανω υστερα;
Η να παρω μια καλυτερη γαρτα;

αν δεν αξιζει, θα αγωρασω την GTS 450.

α, και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να πουλησω αυτες τις καρτες αν δεν αξιζει να τις κρατισω.

neshtar
04-02-11, 19:59
οχι οι 8600GT δεν χρειαζονται εξωτερικη τροφοδοσια ... παιρνουν οτι θελουν απο πλευρας ρευματος απο το PCIe slot

τωρα για το αν πρεπει να αναβαθμισεις τις καρτες σου εσυ ξερεις. Αν αυτες που εχεις καλυπτουν τις αναγκες σου τοτε τις κρατας, αν δεν σε καλυπτουν και τα games που παιζεις σερνονται τοτε τις αναβαθμιζεις. Παντως αν πας για αναβαθμιση ξεχνα την GTS450, παρε τουλαχιστον μια GTX460

billyboy830
04-02-11, 20:18
Ότι είπε και ο neshtar.. Και αν η ανάλυση που έχεις είναι μικρή και αν τα παιχνίδια που παίζεις είναι σχετικά ελαφριά, τότε είσαι καλυμμένος με τις καρτούλες που έχεις. Αν δεις πάλι ότι δεν "τραβάνε" τότε ψάξου για νέα κάρτα! ;)

Δεν είναι καιρός για έξοδα!! :)

Και να έχεις στο νου σου πως αν ο επεξεργαστής σου δεν είναι πολύ καλός και πάρεις μια πολύ καλή καρτα, μπορεί να μην αποδίδει στο 100% που μπορεί να αποδώσει!

GeorgeMan
06-02-11, 21:38
Οντως δεν χρειαζονται τροφοδοσιες, παιρνουν ρευμα απο τη μητρικη.
Ομως δεν ξερω κατα ποσο θα σε καλυψουν σε νεα παιχνιδια.

Τι οθονη εχεις και τι επεξεργαστη;

@ ADSLgr.com All rights reserved.