Επιστροφή στο Forum : MotoGP 2011
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
George_Prix
11-02-11, 21:39
Ενας μηνας και κατι ψιλα μας εμεινε για να αρχισει το party :up:
Λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω, αλλα φετος παει για περιπατο ο Stoner.
Oσο για τους οπαδους του Rossi, αν καταφερει να περασει τον ομοσταβλο του το Hayden (που ο Stoner του εριχνε σταθερα 1" το γυρο) θα θεωρειται επιτυχια. :p
Ριξτε μια ματια στο προγραμμα...
http://www.motogp.com/en/calendar+circuits
TIP. Μια καλη δικαιολογια που θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε οι οπαδοι του Rossi, ειναι ο πονος στον ωμο, και το περσινο βαβα στο ποδι. :twisted:
Ενας μηνας και κατι ψιλα μας εμεινε για να αρχισει το party :up:
Λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω, αλλα φετος παει για περιπατο ο Stoner.
Oσο για τους οπαδους του Rossi, αν καταφερει να περασει τον ομοσταβλο του το Hayden (που ο Stoner του εριχνε σταθερα 1" το γυρο) θα θεωρειται επιτυχια. :p
Ριξτε μια ματια στο προγραμμα...
http://www.motogp.com/en/calendar+circuits
TIP. Μια καλη δικαιολογια που θα μπορειτε να χρησιμοποιειτε οι οπαδοι του Rossi, ειναι ο πονος στον ωμο, και το περσινο βαβα στο ποδι. :twisted:
καλο πρωταθλημα να εχουμε
7 εχουμε καιρος να αρχιζουν να μαζευουν και οι αλλοι:p
........Auto merged post: gntaxi πρόσθεσε 53 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
και εγω αυστραλο βλεπω φετος:cool:
........Auto merged post: gntaxi πρόσθεσε 14 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
http://www.motogp.com/en/news/2011/day+3+sepang+final+report
http://www.msfree.gr/ms.php?id=19206
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/MotoGP/rosi_o_lorentho_einai_antipathhs_se_oloys.802376.html:lol:
Ολοκληρώθηκε η πρώτη… νύχτα δοκιμών στο Κατάρ με τους αναβάτες του MotoGP να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τις νυχτερινές συνθήκες στο Losail
http://www.msfree.gr/ms.php?id=19548
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90014
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90040
ωχ
Rebel Scum
20-03-11, 00:33
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90040
ωχ
Η Honda φαίνεται πολύ μπροστά από όλους φέτος οπότε ο τίτλος θα παιχτεί ανάμεσα σε Stoner - Pedrosa...το προβάδισμα το έχει ο Αυστραλός , κυρίως κατά τη γνώμη μου λόγω της αστάθειας του Ισπανού. Ελπίζω βέβαια να δούμε και τις άλλες ομάδες να βελτιώνονται για να μην είναι βαρετό.
Aυριο στις 1 το βραδυ ειναι ο αγωνας?
Aυριο στις 1 το βραδυ ειναι ο αγωνας?
20.30 στο woop
Αναμενεται καλη μαχη παντως.......;)Και ναι στις 20.30 θα στηθουμε!!!:)
Μπραβο στον Stoner για την pole!
Κοιτωντας την Ducati, βλεπω οτι ο Hayden δεν απεχει πολυ απο τις περσινη του θεση στην ιδια πιστα.
Τοτε, ο Stoner του ειχε ριξει 1.156 sec (http://resources.motogp.com/files/results/xx/2010/QAT/MotoGP/QP/Classification.pdf?v2_1bb2fced) με την ιδια μηχανη.
Αν ο Rossi ηταν το ιδιο πιο γρηγορος(1.156sec) φετος απο τον Hayden, τοτε θα ξεκιναγε απο την 3η θεση φετος και οχι απο την 9η..
Τα πρωτα δειγματα λοιπον δειχνουν οτι εχει προβλημα ταχυτητας ο Rossi. Να δουμε αμα με τον καιρο συνηθισει τη μηχανη και μπορει να παρει απο αυτην οτι επαιρνε και ο Stoner.
85192
Ωραιος αγωνας χαλαρος ο αυστραλος ελενχε τον αγωνα απο την αρχη μεχρι το τελος:oneup:
πολλη δυνατος ο Χορχες μακαρι να ανεβει και η γιαμαχα λιγο μπας και δουμε καμια μαχη
για την πρωτη θεση.....
ο Vale θελει χρονο πιστευω σε καθε αγωνα που περναει θα ειναι και καλύτερος
George_Prix
21-03-11, 00:10
Πλακιτσα του εκανε ο Stoner του Pedrosa... :whistle:
Κατα τα αλλα, εμενα δε μου εκαναν εντυπωση αυτα που ειδαμε...
Ο καλυτερος οδηγος με την καλυτερη μηχανη κερδισε...
Και ο Rossi με το χρεπι τη Ducati βολοδερνε στις πισω θεσεις...
Απλα ολα τα προηγουμενα χρονια ο Stoner πηγαινε περα απο τα ορια με τη Ducati, τερματιζε κατι βαθρα και εδινε την ψευδαισθηση στους ασχετους οτι η Ducati ειναι ισαξια με τα αλλα τα θηρια !!! (Honda-Yamaha). :rtfm:
Απο οτι βλεπουμε φετος οι αντιπαλοι του Rossi θα ειναι ο Hayden και οι δορυφορικες Ducati :twisted:
ΥΓ. Ειμαι πολυ περιεργος αν θα εμφανιστουνε καθολου εδω ολοι οι φιλοι του Γιατρου.
Αν και με βαση το παρελθον τους, κρυβονταν στις αποτυχιες και εμφανιζονταν στις νικες.
Οποτε φετος τους βλεπω να παιζουν ολη τη χρονια κρυφτουλι. :p
Aυτη η Ducati οντως ειναι χρεπι ρε George:p Ασχετα με την μηχανη δεν τον βλεπω τον Rossi...
Τοπο στα νιατα.
Ο μόνος που πήγαινε έτσι (http://www.youtube.com/watch?v=VhFYYa6v0K8&feature=related) το Ducati ήταν ο Stoner. Tώρα μην τρελαθούμε και τελείως και βγάλουμε άχρηστο τον Rossi...:respekt:
Να βγαλω εγω αχρηστο τον Rossi?! Καμια σχεση
Απλα τα χρονια περνανε, αυτο λεω
George_Prix
21-03-11, 00:28
Aυτη η Ducati οντως ειναι χρεπι ρε George:p Ασχετα με την μηχανη δεν τον βλεπω τον Rossi...
Τοπο στα νιατα.
LOL
H Ducati τα ιδια χαλια ειχε και περσι φιλε μου...
Αλλα ειπαμε...
Ο μαγος ο Stoner σας εκανε να λετε οτι ειναι ισαξια με τη Yamaha και τη Honda.
Δεν πειραζει...
Σιγα σιγα θα καταλαβετε.
Απο υπομονη εχω να φανε και οι κοτες :p
Rebel Scum
21-03-11, 01:31
LOL
H Ducati τα ιδια χαλια ειχε και περσι φιλε μου...
Αλλα ειπαμε...
Ο μαγος ο Stoner σας εκανε να λετε οτι ειναι ισαξια με τη Yamaha και τη Honda.
Δεν πειραζει...
Σιγα σιγα θα καταλαβετε.
Απο υπομονη εχω να φανε και οι κοτες :p
Το ότι ο Stoner την ξεζούμιζε την Ducatti είναι γνωστό....αλλά οι παραλληλισμοί και πάλι δεν μπορούν να είναι ασφαλής. Πχ είναι πράγματι η Ducatti το ίδιο με πέρυσι; Μπορεί και να είναι και καλύτερη και ο Rossi να είναι ακόμα χειρότερος από ότι πίστευες ;)
Revolution
24-03-11, 12:30
O Rossi ειναι αμπαλος και η Ducatti ειναι χρεπι.
Περσι το παρακολουθησα το θεματακι φετος, ελεγα να παρω μερος αλλα αν διαβαζω τετοια πραγματα στην 1η σελιδα θα προτιμησω να μιλησω στο γνωστο forumaκι με ανθρωπους που τουλαχιστον δεν ειναι σε τετοιο βαθμο εμπαθεις.
Να επαναλαβω οτι ο Rossi ειναι αμπαλος και η Ducatti ειναι χρεπι να μην ξεχνιομαστε.
George_Prix
24-03-11, 12:44
O Rossi ειναι αμπαλος και η Ducatti ειναι χρεπι.
Περσι το παρακολουθησα το θεματακι φετος, ελεγα να παρω μερος αλλα αν διαβαζω τετοια πραγματα στην 1η σελιδα θα προτιμησω να μιλησω στο γνωστο forumaκι με ανθρωπους που τουλαχιστον δεν ειναι σε τετοιο βαθμο εμπαθεις.
Να επαναλαβω οτι ο Rossi ειναι αμπαλος και η Ducatti ειναι χρεπι να μην ξεχνιομαστε.
Μια μικρη διευκρινηση, γιατι ο καθενας αλλα διαβαζει και αλλα καταλαβαινει...
Ειπαμε οτι ο Rossi δεν ειναι Stoner... (τουλαχιστον στην παρουσα φαση)
Και οτι η Ducati δεν ειναι Honda και Yamaha... (δεν ειναι σκουτερακι, αλλα μπροστα σε αυτα τα θηρια ειναι χρεπι).
Διαφωνεις καπου?
huh?
Revolution
24-03-11, 12:55
Μια μικρη διευκρινηση, γιατι ο καθενας αλλα διαβαζει και αλλα καταλαβαινει...
Ειπαμε οτι ο Rossi δεν ειναι Stoner... (τουλαχιστον στην παρουσα φαση)
Και οτι η Ducati δεν ειναι Honda και Yamaha... (δεν ειναι σκουτερακι, αλλα μπροστα σε αυτα τα θηρια ειναι χρεπι).
Διαφωνεις καπου?
huh?
Με αυτη την διατυπωση οχι.
Ειναι εμφανες οτι ο γιατρος εχει χασει την δυναμικοτητα του αλλα οσο και να μην τον συμπαθεις πριν αρχισεις να τον αποκαλεις με διαφορα επιθετα σκεψου το -οχι και τοσο- μακρινο παρελθον του,
Δηλαδη αν ο Stoner κανει 1 ασχημη χρονια τι σημαινει οτι εγινε ξαφνικα οδηγος της πλακας?
Κρινεις τον Rossi λες και ξοφλησε επειδη δεν το πηρε περσι
George_Prix
24-03-11, 13:21
Με αυτη την διατυπωση οχι.
Ειναι εμφανες οτι ο γιατρος εχει χασει την δυναμικοτητα του αλλα οσο και να μην τον συμπαθεις πριν αρχισεις να τον αποκαλεις με διαφορα επιθετα σκεψου το -οχι και τοσο- μακρινο παρελθον του,
Δηλαδη αν ο Stoner κανει 1 ασχημη χρονια τι σημαινει οτι εγινε ξαφνικα οδηγος της πλακας?
Κρινεις τον Rossi λες και ξοφλησε επειδη δεν το πηρε περσι
1) Δεν αποκαλεσα με κανενα επιθετο το Rossi.
Απλα ειπα οτι η περσινη (σχετικη) ανταγωνιστικοτητα της Ducati, ηταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αθλος του Stoner. Και δεν περιμενα να δω το Rossi να σερνεται πισω απο την 6αδα για να το πω αυτο.
Φωναζα απο περσι την αποψη μου ;)
2) Δεν κρινω το Rossi απο τη φετινη μετριοτητα με του πρωτου αγωνα.
Απο προπερσι που πηρε το πρωταθλημα ο γιατρος, παλι κατα την αποψη μου ηταν μετριος.
Κερδισε με την ψυχη στο στομα ενα απειρο 20χρονο παιδακι το Lorenzo. Και μαλιστα ο Lorezo φαινοταν οτι εχανε απο απειρια και απο μικρα λαθακια. Απο πλευρας ταχυτητας ο Ισπανος επαιζε στα ισια το Γιατρο και μαλιστα με χειροτερη μηχανη !!!
Περσι που ειχαν την ιδια μηχανη, ειδαμε ολοι οτι ο Rossi εχασε κατα κρατος. ;)
Rebel Scum
24-03-11, 14:36
Δεν έχει νόημα πλέον να συγκρίνουμε τους 2 οδηγούς. Ο Ρόσσι βρίσκεται στο λυκόφως της καριέρας του (στα 32 νομίζω μόνο ο Ντούχαν έχει πάρει τίτλο) με 2 σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και με μια μηχανή που μάλλον δεν είναι ανταγωνιστική...παρόλα αυτά βέβαια από τον Hayden γρηγορότερος είναι για όσους αρέσκονται στην σύγκριση ομόσταυλων.
Ο Στόουνερ από την άλλη είναι στην καλύτερη ηλικία για ένα αθλητή, με τον ιδανικό συνδυασμό εμπειρίας και φυσικής κατάστασης. Τέλος ο ίδιος ο Ρόσσι του έχει δώσει "10" από άποψη ταλέντου κάτι που λέει πολλά για τον Αυστραλό. Το θέμα για αυτόν είναι να μην κάνει τα λάθη που συχνά κάνει ώστε να γράψει και αυτός την δική του ιστορία στο MotoGP. Τώρα που έχει ξανά ανταγωνιστική μηχανή, ίσως και την καλύτερη, θα δούμε αν έχει πράγματι ωριμάσει και θα μπορεί να τρέχει και σε χαμηλότερους ρυθμούς όταν πρέπει απαλλαγμένος από την ανάγκη να πάρει το 100% από τη μηχανή του.
George_Prix
24-03-11, 15:03
Το θέμα για αυτόν είναι να μην κάνει τα λάθη που συχνά κάνει ώστε να γράψει και αυτός την δική του ιστορία στο MotoGP.
Tα ειπαμε αυτα φιλε μου...
Οταν ριχνεις ενα δευτερολεπτο στον ομοσταυλο σου τα τελευταια χρονια...
Οταν τερματιζεις βαθρα και χτυπας νικες με μια μηχανη που ειναι για 6αδα και πισω...
Οι πτωσεις ειναι πιο πιθανες.
btw, να θυμισω οτι ο Stoner δεν επεσε και στους μισους αγωνες τα τελευταια χρονια !!!
Α δειτε τα στατιστικα με τα λαθη του, ηταν σε ΑΠΟΛΥΤΑ λογικα επιπεδα ;)
Rebel Scum
24-03-11, 15:13
Tα ειπαμε αυτα φιλε μου...
Οταν ριχνεις ενα δευτερολεπτο στον ομοσταυλο σου τα τελευταια χρονια...
Οταν τερματιζεις βαθρα και χτυπας νικες με μια μηχανη που ειναι για 6αδα και πισω...
Οι πτωσεις ειναι πιο πιθανες.
btw, να θυμισω οτι ο Stoner δεν επεσε και στους μισους αγωνες τα τελευταια χρονια !!!
Α δειτε τα στατιστικα με τα λαθη του, ηταν σε ΑΠΟΛΥΤΑ λογικα επιπεδα ;)
Μα και εγώ πιστεύω ότι οι πτώσεις του έχουν να κάνουν με τους ρυθμούς στους οποίους ήταν αναγκασμένος να κινείται λόγω της μηχανής του. Τώρα με την Honda θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας.
http://www.youtube.com/watch?v=sWbDhWcBVwc
μα γιατι?τι εγεινε?
ο Melandri πηγε SBK?
George_Prix
28-03-11, 18:35
http://www.youtube.com/watch?v=sWbDhWcBVwc
μα γιατι?τι εγεινε?
ο Melandri πηγε SBK?
3 χιλιαρικα προστιμο του κοστισε αυτο το χαστουκακι του Max. ;)
3 χιλιαρικα προστιμο του κοστισε αυτο το χαστουκακι του Max. ;)
κ γιατι τα πηρε ο τυπος?
http://www.msfree.gr/ms.php?id=20009
Ο Dani Pedrosa, μετά το τέλος του GP της Jerez, θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στον ώμο.
http://www.motogp.com/en/news/2011/Ducati+review+day+1+in+Jerez
Valentino Rossi posted the third-fastest time overall during the first day of practice in the Gran Premio bwin de España
Στονερ pole,ducati ουτε στην δεκαδα,αιντε καλα...
George_Prix
02-04-11, 17:11
Στονερ pole,ducati ουτε στην δεκαδα,αιντε καλα...
Οταν λεγαμε τοσα χρονια χρεπι τη Ducati, κατι παιδακια μας λεγανε οτι ειναι η καλυτερη μηχανη γιατι εχει την υψηλοτερη τελικη ταχυτητα. :p
btw που ειναι αυτα τα παιδακια τωρα? :hmm:
btw που ειναι αυτα τα παιδακια τωρα? :hmm:
Παιζουν υπερατου!!! ;)
http://www.msfree.gr/gpresults.php?ss=24&round=2
ψεύδεστε κυριοι ο Randy βγηκε εβδομος :p
Με τούτα και με κείνα ο Rossi με την υπερβολική φιλοδοξία του και τον εγωισμό του κατάφερε να βγάλει εκτός τον Stoner και να χαρίσει τη νίκη στον Lorenzo.
Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ τον Rossi ως αναβάτη αλλά οι τακτικές που χρησιμοποιεί ξεφεύγουν από τα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.
Δεν μιλάμε βέβαια να του κάνει κάποιος άλλος τα ίδια, εκεί γίνεται Τούρκος.
Rebel Scum
03-04-11, 16:57
Εντάξει δε νομίζω να τον έριξε επίτηδες αλλά γενικά ο Ρόσσι όταν πραγματικά θέλει να περάσει ή να κράτήσει κάποιον πίσω δεν θα διστάσει να οδηγήσει επικίνδυνα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι οι τύποι που βοήθησαν τον Ρόσσι και άφησαν τον Στόουνερ...και προκάλεσαν την αντίδραση του Αυστραλού:lol:
Στα του αγώνα η βρεγμένη πίστα το έκανε ενδιαφέρον. Οι Honda παραμένουν πιστεύω οι καλύτερες μηχανές. Οι Ducatti φάνηκαν πιο καλές στο βρεγμένο.
Εντάξει δε νομίζω να τον έριξε επίτηδες αλλά γενικά ο Ρόσσι όταν πραγματικά θέλει να περάσει ή να κράτήσει κάποιον πίσω δεν θα διστάσει να οδηγήσει επικίνδυνα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι οι τύποι που βοήθησαν τον Ρόσσι και άφησαν τον Στόουνερ...και προκάλεσαν την αντίδραση του Αυστραλού:lol:
Στα του αγώνα η βρεγμένη πίστα το έκανε ενδιαφέρον. Οι Honda παραμένουν πιστεύω οι καλύτερες μηχανές. Οι Ducatti φάνηκαν πιο καλές στο βρεγμένο.
Αυτό πάλι πού το βάζεις; ;) Μια πορδή του Rossi είναι ικανή να ξεσηκώσει θύελλα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι ασήμαντοι μπροστά του. Όταν δε κάνει τις μ@λ@κίες του, οδηγώντας επικίνδυνα (για τους άλλους φυσικά) οι κ..οδημοσιογράφοι ουρλιάζουν και υποκλίνονται στο μεγαλείο του πολλάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.
Όταν οδηγεί κάποιος άλλος έτσι (προσοχή, δεν το επικροτώ) είναι επικίνδυνος.
Τέλος πάντων, money makes the world go round, αναμένουμε τον επόμενο αγώνα.
Είδα για 2η - 3η φορά στην ζωή μου MotoGp(δεν είμαι εντελώς άσχετος αλλά δεν το κατέχω κιόλας)
Ωραίος αγώνας.
Rebel Scum
03-04-11, 22:58
Αυτό πάλι πού το βάζεις; ;) Μια πορδή του Rossi είναι ικανή να ξεσηκώσει θύελλα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι ασήμαντοι μπροστά του. Όταν δε κάνει τις μ@λ@κίες του, οδηγώντας επικίνδυνα (για τους άλλους φυσικά) οι κ..οδημοσιογράφοι ουρλιάζουν και υποκλίνονται στο μεγαλείο του πολλάκις παγκόσμιου πρωταθλητή.
Όταν οδηγεί κάποιος άλλος έτσι (προσοχή, δεν το επικροτώ) είναι επικίνδυνος.
Τέλος πάντων, money makes the world go round, αναμένουμε τον επόμενο αγώνα.
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Ρόσσι για αυτό.. είναι μικρότητα από τους ανθρώπους της πίστας.
Στα των δημοσιογράφων τα έχουμε ξαναπεί εδώ ότι του έχουν αδυναμία οι δημοσιογράφοι....την έχει κερδίσει βέβαια. Και έχει φέρει πολύ κόσμο στο άθλημα κάτι που το ωφελεί πολύ.
Είδα για 2η - 3η φορά στην ζωή μου MotoGp(δεν είμαι εντελώς άσχετος αλλά δεν το κατέχω κιόλας)
Ωραίος αγώνας.
Πράγματι καλός αγώνας...βοήθησε πολύ και η βροχή.
παιδια τοχει πουθενα σε επαναληψη?η μπορω να το δω απο καποιο σιτε?
Γειά σου ρε DOC με τα ωραία σου :clap:
wi fi thief
04-04-11, 00:12
θεωρω τον (αγαπημενο μου) στονερ τον καλυτερο οδηγο αυτη τη στιγμη, εχει και καλο μηχανακι.
νομιζω θα το παρει χαλαρα, αν και γουσταρω και τον χορχε αλλα και τον ντανι.
κριμα για την ντουκατι (που ειναι ομαδα που συμπαθΟΥΣΑ πολυ) που πηρε τη λειντυ γκαγκα :twisted:
καθε ηττα του ροσι ειναι νικη του πολιτισμου :twisted:
αριστειδης καμαρας :p
Αν και δεν είμαι και φανατικός του αθλήματος, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία του Ρόσι. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχει έρθει η κάθοδος... Αναμενόμενο πια, πουθενά δεν γίνεται να είναι κάποιος ισόβιος πρωταθλητής.
Αναμφίβολα πάντως σταθήκαμε όλοι στην επίμαχη φάση Stoner-Rossi. Ο δεύτερος είπε ότι δεν ήθελε να τον περάσει αλλά έχασε τα φρένα, δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί πήγε να το σώσει από την εσωτερική...:hmm:
Πάντως γέλασα πολύ με το γεγονός ότι τρέξαν καμια 15αριά κριτές στον Ρόσσι και τον Stoner τον αφήσαν μόνο του...Πολύ unfair το σκηνικό πάντως.
Σαν αγώνας είχε πάρα πολλές ανατροπές, κυρίως από τις πτώσεις. Το κακό ήταν ότι έπεσαν όσοι κινούνταν σε καλό ρυθμό, με τοπ αυτές των Simoncelli και Spies. Ο πρώτος ειδικά πήγαινε για νίκη και έπεσε...
Δεν θα πω και πανάξια την νίκη του Lorenzo, αλλά μ'αυτά και με κείνα...η σωστή προσέγγιση ήταν μάλλον η συντηρητική.
Παντως οταν επεσε ηταν ο πιο γρηγορος στην πιστα.
Απο πολυ πισω καλυψε αρκετα δευτερολεπτα αλλα κριμα που εριξε τον Στονερ και χαρισε τη νικη στο Λορεντζο που το πολυ 4ος θα ηταν χτες
George_Prix
04-04-11, 13:06
Καλα πηγαινε ο γιατρος (πριν κανει τη χοντραδα του) αλλα μην ξεχναμε κατι, για να μην τον κανουμε και ηρωα...
Οτι η Ducati πετουσε στο βρεγμενο. Οσο η πιστα ηταν βρεγμενη, ακομα και ο Hayden ακολουθουσε σε κοντινη αποσταστη το Rossi και περνουσε πολυ κοσμο.
Οταν αρχισε να στεγνωνει η πιστα, ο Hayden εχανε σιγα σιγα το εδαφος που κερδισε νωριτερα.
Ακριβως το αντιθετο με τη Honda. Η Honda δεν καθοτανε καλα στη βροχη, και για αυτο ειδαμε τον Pedrosa να χανει συνεχεια θεσεις και να βολοδερνει κοντα στη δεκαδα.
Οσο στεγνωνε ομως η πιστα, ο Pedrosa πηγαινε ολο και καλυτερα, και περνουσε ολους αυτους απο τους οποιους εχανε θεσεις στο βρεγμενο.
Rossi Vs Stoner: Της κακομοίρας!
Πυρ και μανία είναι με τον Casey Stoner o Valentino Rossi και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής όπου ο Ιταλός, σχεδόν εκτός εαυτού, απάντησε στις κατηγορίες και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον Αυστραλό μετά τα όσα συνέβησαν στη Jerez.
Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση του Αυστραλού στο τέλος του FP2 όπου ο Rossi τον ακολούθησε για να γράψει τον γρήγορο γύρο του. Και οι δύο ολοκλήρωσαν τη διαδικασία γράφοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο, μόνο που ο Αυστραλός έδειξε εκνευρισμένος, κάτι που φάνηκε από την αντίδρασή του...
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15660&subid=2&pubid=6872003:jedi::punch:
Rebel Scum
30-04-11, 01:53
Ωραία είναι αυτά, το αλατοπίπερο της ζωής....
wi fi thief
30-04-11, 11:04
κεισι δωστου μπουνιες στη μαπα (γιατρος ειναι, θα γινει καλα απο μονος του...) :p
πατα τον με το μηχανακι :twisted:
George_Prix
30-04-11, 11:49
κεισι δωστου μπουνιες στη μαπα (γιατρος ειναι, θα γινει καλα απο μονος του...) :p
πατα τον με το μηχανακι :twisted:
Τις μπουνιες φοβοτανε ο Γιτρος, για αυτο πηγε να ζητησει συγνωμη με το κρανος φορεμενο ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.