Επιστροφή στο Forum : ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ!!!!
Stoneage1000
12-02-11, 20:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ FUJITSU SIEMENS AMILO xi2428.ΕΧΕΙ ΤΗΝ NVIDIA,GEFORCE 8600.ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ Η ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΠΤΟΠ HP PAVILION DV9700.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ GEFORCE 8600 GS.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ HP ΣΤΟ F.SIEMENS??ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΗ HARDWARE ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΖΩΗ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
cuprakatos
12-02-11, 21:15
Καλησπέρα , νομίζω ότι μπορείς , πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις , γύρνα τα τούμπα και ξεκίνα , προσεκτικές κινήσεις και μη γράφεις με κεφαλαία ;)
destructor
13-02-11, 00:08
δε μπορεις!!
αυτη που εχει το hp dv9000 series ειναι ενσωματωμενες στο motherboard.
τωρα για το fujitsu δε ξερω αν ειναι ενσωματωμενη ή οχι...
αν δεν ειναι ενσωματωμενη τοτες μπορεις να ψαξεις να βρεις μια αλλη να βαλεις..
επισης το προβλημα αυτο που εχει βγαλει η nvidia επισκευαζεται συνηθως.
Stoneage1000
13-02-11, 16:52
Ευχαριστώ για τις συμβουλές...τουλάχιστον ξέρω πως δεν έχω ανταλακτικό δικό μου...γλήτωσα το άνοιγμα...γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει η επισκευή μιας κάρτας γραφικών για ένα λαπτοπ??(η εγγυηση έχει λήξει)
........Auto merged post: Stoneage1000 πρόσθεσε 40 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........
επισης....μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να δω αν μια κ.γραφικών σε ένα λαπτοπ είναι ενσωματωμένη στη μητρική??ποιο είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό που μου το δείχνει αυτο??εννοω πέρα από την εύρεση αυτου μέσα απ το λειτουργικό...αν για παράδειγμα ήθελα να αγοράσω ενα καινούργιο λαπτοπ και κοίταζα τα χαρακτηριστικά του στο ιντερνετ...αν μπορείται να βοηθησετε με καποιο λινκ ωστε να το δω..????
Ευχαριστώ για τις συμβουλές...τουλάχιστον ξέρω πως δεν έχω ανταλακτικό δικό μου...γλήτωσα το άνοιγμα...γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει η επισκευή μιας κάρτας γραφικών για ένα λαπτοπ??(η εγγυηση έχει λήξει)
........Auto merged post: Stoneage1000 πρόσθεσε 40 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα αργότερα ........
επισης....μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να δω αν μια κ.γραφικών σε ένα λαπτοπ είναι ενσωματωμένη στη μητρική??ποιο είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό που μου το δείχνει αυτο??εννοω πέρα από την εύρεση αυτου μέσα απ το λειτουργικό...αν για παράδειγμα ήθελα να αγοράσω ενα καινούργιο λαπτοπ και κοίταζα τα χαρακτηριστικά του στο ιντερνετ...αν μπορείται να βοηθησετε με καποιο λινκ ωστε να το δω..????
Όταν λέει onboarn σημαίνει ενσωματωμένη , θα βάλεις το
http://www.google.gr/
ή
http://www.skroutz.gr/
και θα γράψεις την μάρκα που θες ( dell , asus , lenovo toshiba κ.λ.π ) , μέχρι πόσα χρήματα θες να δώσεις ; Να ξέρεις πως η σειρά 8 ( που είναι η κάρτα γραφικών σου ) είναιι προβληματικές , τώρα για την επισκευή ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει ( 60 ευρώ και άνω ) ..... :hmm:
destructor
14-02-11, 00:35
το κοστος ειναι συνηθως μικρο σχετικα με το κοστος αγορας νεου ανταλλακτικου... δεν επισκευαζουν οι αντιπροσωπιες... μονο καποιοι τεχνικοι..
Ρίξε μια ματιά στο www.mxm-upgrade.com. Στείλε τους μήνυμα και ρώτα τους... Είναι η δουλειά τους...
Εγώ όταν είχε καεί η κάρτα μου την έστειλα σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και λογικά μου την φούρνησαν... Μετά απο 8-9 μήνες ξανακάηκε και αγόρασα μία απο το ebay...
ακουσα απο εναν οτι εβγαλε ολη την μητρικη του φορητου, την εβαλε σε ενα φουρνο που δεν το χρησιμοποιει για μαγειρεμα, και την φουρνησε (δεν ξερω ποσους βαθμους και ποση ωρα), και ετσι μαλακωσαν οι κολλησεις του και δηθεν εφτιαξε! δεν ξερω...
αν προστάτεψε καλά κάποια σημεία της μητρικής υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έφτιαξε... Αλλά με αυτό το τρόπο το μόνο που κερδίζεις είναι μερικές βδομάδες ζωής... αν οχι μέρες... Μερικά μαγαζάκια έχουν αυτό το εργαλείο που βγάζει καυτό αέρα και σημαδεύουν μόνο την κάρτα.
δες το μπομπ το μαστορακο την εβαλε με πατατες στο φουρνο παλια συνταγη χαχα
http://www.youtube.com/watch?v=DpB13gNoh8w
ακουσα απο εναν οτι εβγαλε ολη την μητρικη του φορητου, την εβαλε σε ενα φουρνο που δεν το χρησιμοποιει για μαγειρεμα, και την φουρνησε (δεν ξερω ποσους βαθμους και ποση ωρα), και ετσι μαλακωσαν οι κολλησεις του και δηθεν εφτιαξε! δεν ξερω...
Το έχω κάνει με σεσουάρ σε hp dv9000 και δούλεψε για καμιά βδομάδα. Ίσως στον φούρνο να γίνεται καλύτερα η δουλειά;)
Πάντως όντως στο dv9000 είναι ενσωματωμένη, οπότε δεν μπορεί η φίλη να την πάρει από εκεί
Παιδια Εχω Ενα Λαπτοπ Acer Extensa 5230E Μηπως Ξερεται Τι Καρτες Γραφικων Ειναι Συμβατες?? Εχει Γραφικα Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family :)
Είσαι σίγουρος οτι έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ;
Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο εδώ (http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Extensa-5230E-Notebook.22096.0.html).
Αυτο Το Λαπτοπ Εχω Ακριβος Μονο Που Του Εχω Βαλει Windows 7 Δεν Την Εχω Αλλαξει Ποτε
Το λειτουργικό δεν κάνει διαφορά.
Το θέμα είναι οτι η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει, γιατί είναι ένα chip πάνω στη μητρική.
Γαμωτο Κριμα Δηλαδη Ετσι Οπως Ειναι??
Ναί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό.
Μόνο λίγα λαπτοπ έχουν ξεχωριστή κάρτα γραφικών, και είναι πολύ ακριβότερα απο το 5230E.
ααα οκ τοτε ευχαριστω για της πληροφοριες τα λεμε
@ ADSLgr.com All rights reserved.