PDA

Επιστροφή στο Forum : Μακρια απο το easy buy world

chocorellos
18-02-11, 20:03
-η περιπετεια μου ξεκινησε την δευτερα 7/2 οπου κ εκανα τν παραγγελια τηλεφωνικος,αποστολη τους ειπα στο μαγαζι της πολης μου με αντικαταβολη κ τους ρωταω σε ποσες μερες,μου λενε 2-3...οκ λεω
-τεταρτη 9/2,παω απο το μαγαζι της πολης μου να δω αν εχουμε κανενα νεο,αλλα τπτ.ψαχνει κ το παλικαρι στο pc να δει αν ειναι καταχωρημενη η παραγγελια αλλα δν ειχε τπτ.
την ιδια μερα,παιρνω τηλ στα κεντρικα,βρισκουν τν παραγγελια μου κ μου λενε οτι επειδη τν εκανα τηλεφωνικος κ 8α αποσταλει στο point της πολης μου,8α ειναι το πολυ μεχρι το τελος της επομενης εβδομαδας(απο τις 2-3 μερες που ειχαν πει αρχικα)
-σαββατο 12/2 παω στο point να δω αν εχουμε κανενα νεο αλλα παλι τπτ.μου λεει το παιδι θα παρω τηλ στα κεντρικα εγω κ θα συννενοηθω...
-δευτερα 14/2 με παιρνουν τηλ απο το μαγαζι,μου λενε οτι η παραγγελια δν ηταν καταχωρημενη,την εκαναν παλι κ οτι θα ειναι εδω μεχρι την τεταρτη,πεμπτη...
κ εγω απλα περιμενω...
να μην τα πολυλογω φτανει παρασκευη 18/2 κ μετα απο 2 εβδομαδες καθυστερησης με ξαναπαιρνουν τηλ απο το μαγαζι και μου λενε οτι εφτασε η παραγγελια μου...επιτελους σκεφτομαι!
αμεσως παιρνω εναν φιλο μου κ παμε να το παρουμε...μπαινω στο μαγαζι,ζηταω να μου το δωσουν,το παιρνει η πωλητρια απο ενα ραφι κ παει να το χτυπησει στον υπολογιστει κ ζηταω να το δω(εχοντας ακουσει πολλα αρνητικα σχολια κ απο αλλους κ μετα απο τοση ταλαιπωρια ηθελα να δω αν τελικα αξιζει,δν κοστιζε κ λιγο βλεπετε 105 ευρω)
αρχικα βλεποντας το κουτι απο εξω,αν δεν ηξερα τι ειχα παραγγειλει θα νομιζα οτι ειχα παρει Mp3,καθως προφανως η συσκευασια ηταν απο τετοιου ειδους προιον...
το ανοιγω να το δω ειχε μεσα τα παρελκομενα αλλα δεν ειχε οδηγιες,αλλα λεω αντε τι να τις κανω τις οδηγιες,ποσο δυσκολο θα ειναι...
παιρνω το bluetooth ακουστικο84084και βλεπω το Μ,και λεω ''Motorola?σωπα ρε,μπραβο''.κουναω τον διακοπτη πανω κατω και ενιωθα λες κ ο διακοπτης ηταν εκει μονο για να υπαρχει...
παιρνει ο φιλος μου και το Loopset και παει να το συνδεσει με το bluetooth 84085 και ουτε που το πιεζει για να το συνδεσει κ η υποδοχη απο το bluetooth ξεκολαει(ηταν με λιγα λογια κολλημενο προχειρα). :mad: :mad:
Οποτε αυτο ηταν...λεω στην κοπελα ''οκ μην κουραζεστε(προσπαθουσε να το χτυπησει στον υπολογιστη,δεν θα το παρω''
''γτ?'' μου λεει?
της λεω ''καταρχας ειναι χαλασμενο,δεν εχει οδηγιες κ ουτε καν το κουτι ειναι το σωστο''
''τι χαλασμενο,λεει,εσεις τι κανατε τοση ωρα??''
''προσπαθουσαμε να το φτιαξουμε'' της λεω
''καλα ασ΄το'' μου λεει κ εφυγα

Ειμαι λοιπον κ εγω ενας απογοητευμενος απο το ''καταστημα'' αυτο,αναμεσα σε πολλους ακομα,που ευτυχως ηταν η πρωτη φορα που εκανα αποπειρα να αγορασω και θα ειναι κ η τελευταια...
και ο λογος που κανω αυτο το ποστ ειναι για να προστατεψω κ να αποτρεψω μελλοντικους υποψηφιους αγοραστες...
συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω αξιζε να ακουστει ακομα μια γνωμη

chat1978
18-02-11, 21:14
Ναι ε?
Εγώ καιρό τώρα περιμένω να πάρω ένα xbox kinect 250 αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο.
Σε δύο mail που έχω στείλει, έκανα 10 χρόνια να μου απαντήσουν με την δικαιολογία ότι κάνουν απογραφή. Βέβαια απογραφή κάνουν από τα τέλη Δεκέμβρη.

Σε μια από τις επικοινωνίες που είχα μαζί τους, λίγο αισθάνθηκα ανεπιθύμητος!

Οι τιμές τους όμως, τουλάχιστον στα xbox, είναι ασυναγώνιστες αν βέβαια υπήρχαν διαθέσιμα στην αγορά!

giwrgosath
19-02-11, 04:08
Εγώ πάντως όλες μου τις συναλλαγές που έχω είμαι ευχαριστημένος. Και γρήγοροι και καλές τιμές. Μέχρι και cd από εκεί αγοράζω, λόγω τιμής.

aglaisma
19-02-11, 18:27
Κι εγω μια φορα που ψωνισα ps3 παιχνιδι, ηταν αψογοι.

chat1978
19-02-11, 21:49
Θέλουμε xbox με kinect. Φθηνό!

nEC
20-02-11, 11:49
εγώ δεν κατάλαβα τι αγόρασες τελικα....

chat1978
20-02-11, 12:27
εγώ δεν κατάλαβα τι αγόρασες τελικα....

Εγώ πάντως τίποτα. Θέλω όμως

nEC
20-02-11, 12:33
Εγώ πάντως τίποτα. Θέλω όμως

ναι για εσένα το κατάλαβα οτι θες...για τον φίλο στο αρχικό post αναρωτιέμαι!

doctor_667
20-02-11, 20:20
Αφού λες ήξερες για τις κάκιστες υπξρεσίες τους κακώς για μένα τους εμπιστεύτηκες. Και ειδικά οι συγκεκριμένοι έχουν πολύ βεβαρημένο παρελθόν. Τουλάχιστον δεν έχασες τα λεφτά σου.

ncksm
04-02-15, 15:03
Αν σκέφτεστε να αγοράσετε από το Easy Buy World ξανασκεφτείτε το.
Έκανα παραγγελία ενός τριπόδου φωτογραφικής μηχανής το οποίο είχε την ένδειξη στο site “ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» στις 12/12/2014 και έλαβα άμεση απάντηση ότι το προϊόν αναμένεται από τις κεντρικές αποθήκες.
Το ίδιο μήνυμα επαναλαμβανόταν μέχρι τις 23/12/2014 όπου και το μήνυμα άλλαξε σε «ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ».
Κατόπιν συνεχών προσπαθειών μου να επικοινωνήσω με το κατάστημα, τελικώς με ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη και μου πρότειναν αντικατάσταση με κάποιο άλλο στην ίδια αξία, την οποία και δέχθηκα.
Λίγες ημέρες μετά βλέπω ότι η παραγγελία έχει αλλάξει αξία προς τα άνω φυσικά, χωρίς να ερωτηθώ.
Τελικώς, μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματα χωρίς σαφείς απαντήσεις, με κάλεσαν στις 4/2/2015!!! Για να με ενημερώσουν ότι η παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί διότι «τους πούλησαν οι προμηθευτές τους» (sic) και ότι δεν προτίθενται να βρουν το προϊόν από άλλη πηγή ώστε να εκτελέσουν την παραγγελία ενός προϊόντος που φαινόταν ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στο site τους.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
PS: Αλήθεια, γιατί το συγκεκριμένο site δεν συμμετέχει πλέον στο SKROUTZ.GR?

@ ADSLgr.com All rights reserved.