Επιστροφή στο Forum : Ερυθρόλευκοι του Βόλου
senkradvii
21-02-11, 16:58
Με όλα αυτά τα παρανοϊκά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες, αλλά και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, δεν άντεξα και αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα με αφορμή την απόλυση του κ. Τσιώλη όπως αυτή φαίνεται στην κεντρική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ!
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/
Δεν απολύθηκε, παραιτήθηκε γιατί ο πρόεδρας έριξε χαστούκι σε παίκτη.
senkradvii
21-02-11, 17:14
:blink: Αλήθεια??
Που το άκουσες αυτό? Εγώ διάβαζα ότι ξενέρωσε ο Μπέος με τις δηλώσεις του κ. Τσιώλη μετά το ματς με την Λάρισα!!
Το διάβασα σε "αποκλειστικότητα" εδώ
http://www.sportdog.gr/article/14007/hastouki-pou-edioxe-ton-tsiole
senkradvii
21-02-11, 17:25
Α τότε έτσι εξηγείτε η αντίδραση (http://www.sport-fm.gr/article/460102) των Βολιωτών..
Α το έχει και εδώ (http://www.sport-fm.gr/article/460120) τώρα!
Αίσχος!:censored:
........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πω δεν το πιστεύω ρε γ@μώτ0.. Και οι 2 ολυμπιακοί να με απογοητεύουν τόσο ο ένας πίσω από τον άλλο!! Ξεφτίλα ρε π0#5τη μου, ξεφτίλα!
Αυτό δεν το περίμενα... Βρε τον Αχιλλέα :bless:
senkradvii
21-02-11, 18:33
Έλεος ρε.. Κατάφερε να φτιάξει μια υπέροχη ομάδα, με ένα φοβερό Έλληνα προπονητή, να διεκδικεί θέση στην τριάδα, να διώξει Μπάγεβιτς και Νιόπλια και στον τέλος να διώξει και τον ίδιο του τον προπονητή!
Δεν πρόκειται να ξαναπάω στο γήπεδο και πάλι καλά που δεν πήρα διαρκείας από την αρχή! Ουστ!
Δε θέλω να φανώ γραφικός, αλλά κάτι δε μου "κάθεται" καλά.
Τι δεν σου καθεται καλα ...κακεκτυπο του Μακαρου ειναι που λεγαμε πιο πριν..ο καθενας με το στυλ του
Το επεισοδιο με τον Μπαγιεβιτς το θυμασαι στην Ν.Σμυρνη..φυσικα εκει την κολωσε ο Μπεος οταν τα πηρε στην κρανα ο Ντουσκο κι αρχισε τις απλωτες ..
Οπου τον παιρνει και μπορει ο καθενας..αυτο ειναι/ηταν το Ελλ ποδοσφαιρο
Τι δε μου κάθεται καλά...
Μια αυτά που έγιναν στο Καραϊτάβλι (εντός & εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου), μια αυτό με τον κυρ Αχιλλέα.
Πριν από λίγο είδα ότι συνεδριάζει το ΔΣ του ΠΑΟ με το ερώτημα της αποχώρησης από τη Λίγδα (τουλάχιστον αυτό έλεγε το ρεπορτάζ) και η ΑΕΚ θέλει να καταθέσει πρόταση μομφής για τον "πρόεδρο" της Λίγδας, πράγμα που το υποστηρίζω και εγώ.
Πολλά πράγματα μαζεμένα για ένα Σ/Κ. Δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο "άλλος" παράγοντας που έδωσε show αρνητικό το σ/κ, είναι νεούδι στο χώρο αυτό..ενώ ο Μπέος από την άλλη είναι από τα μεγάλα κατακάθια που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, και είναι διαχρονική αξία.. Εγώ είμαι από αυτούς που ενώ δεν είμαι Ολ. Βόλου, είναι από τις ελάχιστες ομάδες που από την αρχή της χρονιάς έλεγα "κοίτα να δεις ρε μπαλάρα που παίζουν αυτοί.." (και τους "ψήφιζα" και στοιχηματικά πολλές φορές και με δικαίωναν :whistle: :)) κι έλεγα είναι από τις λίγες ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις στην Ελλάδα.. Και σήμερα ακούμε ότι πάλι ο καραγκιόζης κάνει το θαύμα του και το πήρε απόφαση να γκρεμίσει κι αυτούς.. Κρίμα.
senkradvii
21-02-11, 22:06
Kρίμα δε λες τίποτα!
Δημιούργησε μια ομάδα πρότυπο, ξύπνησε μια ολόκληρη πόλη από τον λήθαργο και τα διέλυσε όλα σε μια στιγμή!
Δημιούργησε μια ομάδα για το στοίχημα και για να κάνει συμμαχίες και φιλικά με τον Μαρινάκη και τώρα ξυπνήσατε...
senkradvii
21-02-11, 22:22
Ενώ το ότι έπαιζε ίσως την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα δηλαδή ήταν καταλάθος και τυχαίο? :hmm:
Rebel Scum
21-02-11, 22:24
Πάντως στον Γεωργίου ειπώθηκε ότι τον έδιωξε επειδή αυτός ενοχλήθηκε από τα καφριλίκια του Μπέου για τον Μαντρί-γαλ.
senkradvii
21-02-11, 22:27
Mα αυτό είχε κυκλοφορήσει στην αρχή.. Γενικά οι σχέσεις του τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και οι καλύτερες γιατί απλά ο κ.Τσιώλης έχει ένα επίπεδο σαν άνθρωπος. Όμως μάλλον το έβαλε το χεράκι του και ο Μπέος..
Rebel Scum
21-02-11, 22:32
Ενώ το ότι έπαιζε ίσως την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα δηλαδή ήταν καταλάθος και τυχαίο? :hmm:
τύποι σαν τον Μπέο και τον Μάκαρο την μπάλα την ξέρουν....αλλά κατά τα άλλα κάφροι που έπρεπε να είναι φυλακή.
........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 1 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Mα αυτό είχε κυκλοφορήσει στην αρχή.. Γενικά οι σχέσεις του τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και οι καλύτερες γιατί απλά ο κ.Τσιώλης έχει ένα επίπεδο σαν άνθρωπος. Όμως μάλλον το έβαλε το χεράκι του και ο Μπέος..
Ο Τσιώλης μην ξεχνάς έχει φάει ψωμί στην Λάρισα. Και είναι πολύ ευγενικό να λες ότι έβαλε το χεράκι του, αυτός φταίει 100%. Τον θυμάμαι εδώ από την θητεία του στον Πανιώνιο, αλήτης.
Με τον Ατρόμητο χρειάστηκε η συνδρομή Γιάχου/Μαγιάννη για να ακυρωθεί κανονικό γκόλ του Καραλή, μέτρησε γκόλ οφσαιντ του Βόλου αφού πρώτα είχε δοθεί κόκκινη στον Ολιβειρα για να κερδίσεις, αυτή είναι η καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και επειδή οι μεγάλες ομάδες ανοίγονται και βρίσκεις χώρους αυτό και πάλι σε σημαίνει οτι παίζεις την καλυτερη μπάλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα ασανσέρ και θα πάει απο κεί που ήρθε.
senkradvii
21-02-11, 23:06
Με τον Ατρόμητο χρειάστηκε η συνδρομή Γιάχου/Μαγιάννη για να ακυρωθεί κανονικό γκόλ του Καραλή, μέτρησε γκόλ οφσαιντ του Βόλου αφού πρώτα είχε δοθεί κόκκινη στον Ολιβειρα για να κερδίσεις, αυτή είναι η καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και επειδή οι μεγάλες ομάδες ανοίγονται και βρίσκεις χώρους αυτό και πάλι σε σημαίνει οτι παίζεις την καλυτερη μπάλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα ασανσέρ και θα πάει απο κεί που ήρθε.
Spane πολύ εριστικό σε βρίσκω φίλε μου και δεν μπορώ να βρω και τον λόγο..
Μου λες για ένα ματς με τον Ατρόμητο, μου λες ότι επειδή οι μεγάλες ομάδες παίζουν ανοιχτά (λες και φταίω εγώ που το κάνουν αυτό) αρά δεν έπαιξε και ο Ολ.Βόλου καλή μπάλα?? Δηλαδή μόνο με τον Ολ. Βόλου έπαιξαν ανοιχτά οι μεγάλες ομάδες? Αλλά και πάλι τι σχέση έχει αυτό? Όταν εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του αντιπάλου σου αυτό μειώνει την αξία σου δηλαδή? Τι ανώμαλη λογική είναι αυτή?
Ήθελα να ήξερα αφού έχεις ΤΌΣΟ εμπεριστατωμένη γνώμη για τον Ολ.Βόλου πόσους αγώνες έχεις καθίσει να δεις? Γιατί εγώ σε πληροφορώ μιας και είναι η ομάδα της πόλης μου έχω δει σχεδόν όλους. Έτσι ενδεικτικά να σου πω πως το 1-1 με τον Άρη στον Βόλο μόνο στην πραγματικότητα δεν ανταποκρινόταν γιατί ο Ολ.Βόλου ήταν πολύ καλύτερος. Όμως άσε εμένα γιατί μπορεί να μην είμαι και ο πιο αντικειμενικός λόγω συμπάθειας. Τα αποτελέσματα δεν μετράνε? Οι κοινή γνώμη δεν μετράει?
........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 4 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο Τσιώλης μην ξεχνάς έχει φάει ψωμί στην Λάρισα. Και είναι πολύ ευγενικό να λες ότι έβαλε το χεράκι του, αυτός φταίει 100%. Τον θυμάμαι εδώ από την θητεία του στον Πανιώνιο, αλήτης.
Ναι το ξέρω για τον κ.Τσιώλη. Άλλωστε το δήλωσε ο άνθρωπος.
Όσο για τον Μπέο θα σου πω ένα πράγμα. Επί προεδρίας του στον Πανιώνιο είχε κληρωθεί με τον Oλ.Βόλου για το κύπελλο. Κατά την διάρκεια του αγώνα το στάδιο του Βόλου (ΕΑΚ όχι Πανθεσσαλικό) τον έβριζε τον Μπέο εν χορό..
δυστυχώς είναι κρίμα για τον Βόλο, για τους παίκτες, τους φιλάθλους, τον τέως προπονητή και για όποιον άλλο είναι κοντά στον Ολυμπιακό.
Το ερώτημα έχει μπει πολλές φορές, Καταδικάζεις την ομάδα εξαιτίας του προέδρου;
Ωραιος τιτλος. Να αλλαξετε και τον αλλον να κανει ρίμα.
Γιατί ενόχλησε κάποιους ένα θέμα που ανοίχτηκε για μια ομάδα ?
Δεν σας αρκούν τα δικά σας θέματα ?
Ο ττίτλος είναι επιλογή του δημιουργού του θέματος και μόνο αυτός μπορεί να ζητήσει αλλαγή όχι εσείς.
senkradvii
22-02-11, 11:11
Προφανώς εννοούσε το αντίστοιχο θέμα για τον ΟΣΦΠ και να άλλαζε το "ερυθρόλευκη στρατιά" έτσι ώστε να κάνει ρίμα με το "Βόλου".. nvm.
senkradvii
24-02-11, 20:10
Νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είναι από τις 22/02/2011 ο κ. Κατσαβάκης!
Καλή επιτυχία καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας!
Η πρώτη κασέτα με το... απαγορευμένο!
http://www.dailymotion.com/video/xhgurb_dialogos_sport#from=embed&start=1
Στην κασέτα ακούγεται λοιπόν κάποιος να λέει:
«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52 - 48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.
Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;
Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ#$@# και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.
Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.
Ότι είσαι μουν... Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=115914683
:shifty::shifty::shifty: Ρε παιδια μηπως μπορειτε να αναγνωρισετε τη φωνη αυτου του καποιου,γιατι εγω δεν μπορω να διακρινω καθαρα ποιος μπορει να ειναι. :mrgreen: :mrgreen:
«Οι κασέτες... της Τζούλιας»
Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στο exedra.gr τόνισε ότι την Παρασκευή θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα όπου θα μιλήσει αναλυτικά για το περιβόητο θέμα με τις κασέτες που έχει προκύψει και για τους ισχυρισμούς του κ. Κούγια πέρι νέου παραγκάρχη.
Ακόμα για τις κασέτες που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρονται στον ορισμό του Γιώργου Δαλούκα στον αγώνα Αρης-Παναθηναϊκός και εμπλέκουν τον ίδιο επεσήμανε: «Ποιες κασέτες; Αυτές της λαϊκής μαζί με τη Τζούλια;».
Σε ερώτηση για τις κατηγορίες του πρώην διαιτητή Σωτήρη Βόργια ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες που θα βγουν στη δημοσιότητα δεν θέλησε να απαντήσει.
:rofl::rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=7fR-yNrOBDI
(Άσχετο, αλλά γιατί ανοίξατε δεύτερο νήμα?)
senkradvii
09-03-11, 14:08
Και μάλιστα στην Λάρισα λένε ότι θέλουν τον Μπέο για πρόεδρα γιατί ..δεν μασάει! :p
Που υπήρχε 1ο νήμα? :hmm:
http://1.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/TOFqGk8zEAI/AAAAAAAANSA/YGzA6jLQtKM/s1600/Hippo01.jpg
Nαι μωρή Ατρομητάρα έτσι! Τιμώρησες την αλαζονεία, χαχα, μίλησε ο Βόλος για "μικρές ομάδες" και να δώσει λέει και δανεικούς, άντε γειά τώρα.
Φότσα Περιστέρι Κυπελλόοοοο:eguitar:band::thrasher:
senkradvii
16-03-11, 21:13
Ρε σπανέ δεν σου έφτανε το νήμα με τον ΟΣΦΠ ήρθες και εδώ να trollάρεις.. Άλλη δουλειά δεν έχεις?
Ρε σπανέ δεν σου έφτανε το νήμα με τον ΟΣΦΠ ήρθες και εδώ να trollάρεις.. Άλλη δουλειά δεν έχεις?
Μήπως θές να σου θυμίσω δηλώσεις που έκανε ο Βόλος πρίν το παιχνίδι για να δούμε ποιός τρολλάρει;
senkradvii
16-03-11, 21:41
Μήπως θές να σου θυμίσω δηλώσεις που έκανε ο Βόλος πρίν το παιχνίδι για να δούμε ποιός τρολλάρει;
Ο Ολυμπιακός Βόλου δηλαδή τρολλάρει σε αυτό το νήμα ή επειδή τρολλάρει ο Ολυμπιακός Βόλου μπορείς να το κάνεις και εσύ? Επίσης σε παρακαλώ πολύ να ξεχωρίζεις τον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Βασικά συγνώμη Σπανέ αλλά καταλαβαίνεις η ένταση του αγώνα με είχε κυριεύσει και ξέσπασα πάνω σου. Έχεις δίκιο. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Ο Ολυμπιακός Βόλου δηλαδή τρολλάρει σε αυτό το νήμα ή επειδή τρολλάρει ο Ολυμπιακός Βόλου μπορείς να το κάνεις και εσύ? Επίσης σε παρακαλώ πολύ να ξεχωρίζεις τον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Βασικά συγνώμη Σπανέ αλλά καταλαβαίνεις η ένταση του αγώνα με είχε κυριεύσει και ξέσπασα πάνω σου. Έχεις δίκιο. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Σε παραδέχομαι:oneup:
Ο Ολυμπιακός Βόλος έχει καλή ομάδα αλλα δυστηχώς έμπλεξε με άνθρωπο που δεν ταιριάζει με τη νοοτροπία μιας ομάδας που είναι νεοφώτιστη και θέλει καταρχήν να καθιερωθεί στην Super League. Πέρα απο αυτό το να κουβαλάει ο Ολ. Βόλου στην πλάτη του τις αμαρτίες του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι σωστό.
senkradvii
16-03-11, 22:15
Και εγώ σε παραδέχομαι τώρα ρε Σπανέ!
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ νομίζω πρώτη φορά βλέπω τόσο σωστά και λογικά σχόλια από σένα. Όπως τα λες είναι. Το κακό είναι, όπως έχω ξαναπεί, πως και αρκετός κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το ποιός είναι στο τιμόνι μιας ομάδας αρκεί να φέρνει νίκες, κούπες κτλ. Όμως οι Βολιώτες επειδή έχουμε ταλαιπωρηθεί χρόνια τώρα, μεταξύ Β,Γ,Δ εθνικής, είδαμε έναν άνθρωπο και τον κάναμε Θεό. Όμως σε διαβεβαιώ πως δεν είναι πλέον έτσι τα πράγματα. Προτιμάμε να είμαστε στην Β,Γ εθνική και καθαροί παρά παράρτημα του οποιουδήποτε. Χίλια κακά μπορεί να έχουν οι Βολιώτες αλλά σίγουρα είναι πολύ υπερήφανοι άνθρωποι. Να δεις που ο Μ.πέος θα εκδιωχθεί από τον Ολ.Βόλου.
Όλα δεξιά πάνε στον τιμημένο εκπρόσωπο της Superleague μας.
Άξιος.
Είπαμε στημένο το ματς σήμερα, αλλά τούτοι το ξεφτίλισαν :down:
Κάπως έτσι ξεχωρίζουν οι ομάδες από τα πυροτεχνήματα. Και ποιες δεν κάνουν ούτε για τοπικό :down:
senkradvii
26-05-11, 02:38
Ναι γιατί οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήθελε να χάσει και θα έτρεχε να κερδίσει.. Τουλάχιστον προσφέραμε θέαμα! :dance:
senkradvii
15-07-11, 00:04
Μέσα σε όλη την σαπίλα να και μια θετική είδηση!
http://www.sport-fm.gr/article/488189
Μέσα σε όλη την σαπίλα να και μια θετική είδηση!
http://www.sport-fm.gr/article/488189
Όντως, καθάρισε το ποδόσφαιρο :lol:
senkradvii
15-07-11, 12:28
Όντως, καθάρισε το ποδόσφαιρο :lol:
Σε περίμενα πως και πως για να τρολλάρεις! welcome! :hello
senkradvii
23-07-11, 12:40
Άρθρο του κ. Σωτηρακόπουλου.
http://www.sport-fm.gr/article/489838
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4258106&postcount=293
αφου δεν σας αρεσε η Β, αϊντε τωρα με τον Καρα στην Δ...
senkradvii
24-08-11, 00:34
Να'σαι καλά εσύ και οι ευχές σου.. Λες και εμείς ζητήσαμε τον Μπέο και τον κάθε Μπέο να έρθει στην ομάδα.
ενταξει τοτε, με τον Καρα προεδρο και θα καθαρισετε το κουτελο σας απο την εποχη Μπεου και θα ξανανεβειτε τις κατηγοριες στο πιτς-φυτιλι.
senkradvii
24-08-11, 00:49
Σωστός! Γιατί αυτή την φορά εμείς επιλέξαμε τον Καρρά! Η επιχειρηματολογία σου είναι απλά αποστομωτική.. :x
ναι, οι αλητες οι πασοκοι τον επελεξαν,
και σας επιασαν στον υπνο γι αυτο δεν βγαλατε τσιμουδια να αντιδρασετε,
(και κατι κρυφογελακια που πεσανε ητανε οι φαν του που τραγουδαγανε "αστη να λεει")
αλλα τωρα που καταλαβατε το κολπο τους, καλα τους κανετε και τους τα κανατε ολα λαμπογυαλο.
senkradvii
24-08-11, 01:12
ναι, οι αλητες οι πασοκοι τον επελεξαν,
και σας επιασαν στον υπνο γι αυτο δεν βγαλατε τσιμουδια να αντιδρασετε,
(και κατι κρυφογελακια που πεσανε ητανε οι φαν του που τραγουδαγανε "αστη να λεει")
αλλα τωρα που καταλαβατε το κολπο τους, καλα τους κανετε και τους τα κανατε ολα λαμπογυαλο.
Δεν με αντιπροσωπεύουν όσοι τα σπάνε στον Βόλο αυτή την στιγμή, όπως και πολλούς άλλους Βολιώτες που υποστηρίζουν την ομάδα. Δεν θα μπω στον κόπο να σου εξηγήσω και αναλύσω γιατί είσαι απλά εριστικός και προκατειλημμένος.
Τα ζώα υπάρχουν σε όλες τις πόλεις και τις ομάδες. Δεν έχουν μόνο το προνόμιο οι μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ καλή ώρα. ;)
I am shocked. Παίζει να ναι και η πιο σωστή κίνηση που έκαναν οι ακατονόμαστοι Πασόκοι τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να μην γίνει κανα ξαφνικό και πάρουν την απόφαση πίσω.
Εκεί στην Δ Εθνική. Την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή στον πρόεδρο που αναλαμβάνει την ομάδα. Καλές οι μεταγραφές, καλά τα στημένα, καλές οι βοήθειες, καλές οι σχέσεις, καλά τα φιλικά όλον τον χρόνο αλλά κάποια στιγμή τελειώνει το παραμυθάκι, και ιδιαίτερα αν είσαι μικρή περιφερειακή ομαδούλα.
Κρίμα να χαλάσουν τόση ενέργεια τα παλικάρια στον Βόλο προασπιζόμενοι έναν φυλακισμένο. Έρχονται δύσκολοι καιροί. Ελπίζω να τους ξαναδώ στον δρόμο, για άλλο σκοπό.
Περαστικά.
senkradvii
24-08-11, 13:36
I am shocked. Παίζει να ναι και η πιο σωστή κίνηση που έκαναν οι ακατονόμαστοι Πασόκοι τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να μην γίνει κανα ξαφνικό και πάρουν την απόφαση πίσω.
Εκεί στην Δ Εθνική. Την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή στον πρόεδρο που αναλαμβάνει την ομάδα. Καλές οι μεταγραφές, καλά τα στημένα, καλές οι βοήθειες, καλές οι σχέσεις, καλά τα φιλικά όλον τον χρόνο αλλά κάποια στιγμή τελειώνει το παραμυθάκι, και ιδιαίτερα αν είσαι μικρή περιφερειακή ομαδούλα.
Κρίμα να χαλάσουν τόση ενέργεια τα παλικάρια στον Βόλο προασπιζόμενοι έναν φυλακισμένο. Έρχονται δύσκολοι καιροί. Ελπίζω να τους ξαναδώ στον δρόμο, για άλλο σκοπό.
Περαστικά.
Συμφωνώ με όλα αυτά που λες (και κυρίως με την 3η), εκτός από την 2η παράγραφο. Προσοχή στον πρόεδρο που θα επιλέξει μια ομάδα δεν γίνεται να υπάρχει. Εσύ αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις πρώτος και καλύτερα απ'όλους. Άλλωστε είστε πολύ μακριά για να ξέρετε τι ακριβώς γινόταν όλη την χρονιά στον Βόλο με τον Μπέο και τον απλό φίλαθλο κόσμο.
Το κρίμα είναι πως πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, που εδώ και χρόνια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δυστυχώς χρειάστηκε ένα λαμόγιο να έρθει και να την ξυπνήσει. Όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για μικρή ομαδούλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου, έπαιζε πέρυσι κατά διαστήματα την καλύτερη μπάλα. Αυτό κυρίως είναι κάτι που δεν μπορείτε συγχωρέσετε ούτε εσύ, ούτε ο tommy. Δεν μπορεί να το χωρέσει η ποδοσφαιρική σας παιδεία και νοοτροπία, πως μια νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα με άγνωστους παίκτες κατάφερε να σας ξεφτιλίζει επανειλημμένα μέσα στην χρονιά. Και φυσικά όπως πάντα για αυτό θα φταίει ένας Μπέος και ο ΟΣΦΠ. Σίγουρα και αυτοί φταίνε. Αλλά φταίνε για τελείως διαφορετικά πράγματα. Ούτε ο Μπέος, ούτε ο ΟΣΦΠ, ούτε οι σχέσεις τους πετούσαν τρίμπαλα μέσα έξω. Ο κ. Τσιώλης και οι παίκτες του το κάνανε αυτό. Και αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα συγχωρείται και ξεχνιέται..
Ο Ολυμπαικός Βόλου καλά θα κάνει και να πέσει στην Δ'. Μόνο και μόνο μπας και υπάρξει παραδειγματισμός και σταματήσει η ατιμωρησία. Σίγουρα καλά θα κάνουν και να μην ξαναπατήσουν αρχιλαμόγια τύπου Μπέου και Ψωμιάδη στο χορτάρι και να λιώσουν στην φυλακή. Εγώ όμως θεωρώ πως ο Βόλος ξύπνησε. Πιστεύω πως σύντομα θα ξανανέβει και αυτή την φορά καθαρός και με την αξία του. Όμως όσα χρόνια και να περάσουν εσύ και ο tommy πάντα θα ψάχνεται Μπέους και σχέσεις για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα χάλια των ομάδων σας. Αυτό είναι 2 φορές πιο κρίμα, γιατί όπως έχω ξαναπεί πρώτα απ'όλα εσείς οι ίδιοι μικρύνεται τις ομάδες σας.
@ ADSLgr.com All rights reserved.