PDA

Επιστροφή στο Forum : μοιραζοντας το internet μεσο hub

AkAlypToS_2000
01-03-04, 19:10
γεια σας παιδια, εχω 3 pc me 1)WINDOWS XP 2)WINDOWS XP 3) WINDOWS 2000. γινετε να μοιρασω το internet μεσο του hub? .ευχαρηστο :roll:

Klime
01-03-04, 20:05
Βεβάιως και γίνεται. Απλα να μου πείς αν θα χρησιμοποιήσεις Router ή 1 pc θα κάνει server για να μπένεις Ιντερνετ.

AkAlypToS_2000
01-03-04, 22:31
και τα 3 pc θα μπορουνε να μπουνε απο μονα τους internet και ολα ειναι σινδεμενα με hub {isdn klasiko netmod} null (http://www.adslgr.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=null)

Diomedes
03-03-04, 11:33
AkAlypToS_2000,
Στήσε ένα Proxy Server στο ένα(κατά προτήμηση στο WinXP αν είναι Pro) και μετά όλα είναι εύκολα. Υπ'όψην ΜΟΝΟ Internet θα έχουν, ΟΧΙ άλλες υπηρεσίες όπως multiplayer (να παίζουν και οι 3) καθώς και ΜΟΝΟ ένα IP και για τα 3!.
Υ.Γ
Αμάν ρε παιδιά, πότε αυτες οι εταιρίες θα δώσουν καμιά Δεκάρα τσακιστή σε κανέναν επαγγελματία??? :( :evil: Καημό το έχω...Εδώ στο "Ελλαντα" όλοι το παίζουν (do it yourself).Αμάν πια.

leventopaido
03-03-04, 11:41
Τα καλώδια πρόσεξε να είναι σωστά και οι ΙΡ διευθύνσεις όλα θα παίξουν...

AkAlypToS_2000
03-03-04, 16:58
εχω κανει ιδι τα 2pc me ta XP {βαζοντας το ΙP στο αυτοματο. το PC με τα 2000 δεν μπορω να βαλω. {δεν γινετε και internet kai multiplayer ? σιγουρα γινετε στα net cafe πος ειναι! :roll:

Diomedes
03-03-04, 17:40
AkAlypToS_2000,
Στα netCafe παίζου κυρίως Local Lan games, και για Internet έχουν ή Proxy ή χρησιμοποιούν ΝΑΤ. Ενδεχομένως να έχουν και κανά δυο Real Ips προς τα έξω για multiplayer αλλά αμφιβάλλω να το έχουν σε μεγάλη κλίμακα. Τέσπα, δοκίμασε το Internet Connection Sharing που έχουν από τη "μάνα" τους τα XP και τα 2000 από το SP4 και μετά. Έχει παίξε κανείς με 2 τουλάχιστον PC με διαφορετικά παιχνίδια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε διαφορετικούς Servers μέσω Internet Connection Sharing???
Πείτε να μου λυθεί η απορία....γίνεται??

AkAlypToS_2000
03-03-04, 18:27
για multiplayer δεν θελω το sharing ρεσι. θελω οταν πχ ειμαι εγω connected να μην χριαζετε να μπενει και ο αδερφος μου ΝΕΤ για να δει ενα e-mail. αλα θελω και την ανταλαγη αρχειον :roll:

UGF_GreekMind
03-03-04, 20:58
Έχει παίξε κανείς με 2 τουλάχιστον PC με διαφορετικά παιχνίδια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε διαφορετικούς Servers μέσω Internet Connection Sharing???
Πείτε να μου λυθεί η απορία....γίνεται??

Σε δύο διαφορετικούς servers είναι το εύκολο. Είναι σαν να λες αν μπορούν δύο χρήστες να δουν δύο διαφορετικές σελίδες ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το ICS.

Το δύσκολο είναι σε έναν server (ένα game) και δύο παίχτες.
Αυτό γίνεται, αλλά μην το πάρεις σαν γενικότητα. Πρέπει να το υποστηρίζει και το software του game.
Δες τι λέει η micro$oft για το Age of Mythology (π.χ.) :
"...Although Age of Mythology does not officially support connection through Internet Connection Sharing or NAT, ESO tries to auto-detect your network setup and configure itself for play on your network..."

:wink:

Diomedes
03-03-04, 21:10
UGF_GreekMind,
Οκ ευχαριστώ...
Κάτι άλλο....Το Internet Connection Sharing μοιάζει καθόλου σαν ιδέα με το ΝΑΤ?
Και πόσους χρήστες και sessions υποστηρίζει??(αν σου είναι εύκολο)
Φιλικά

Diomedes
03-03-04, 22:21
Diomedes,
Απαντώ στον εαυτό μου LoL! :D :shock:
Λοιπόν, το ICS φαίνεται να είναι ένα είδος ΝΑΤ από τη Microsoft. Σίγουρα υποστηριζει πολύ παραπάνω από 2 χρήστες...τώρα πόσους ακριβώς δεν ξέρω :D
Όσοι λοιπόν δεν θέλουν κεντική διαχείτηση και απλά Internet σε όλα τα PC τους ας διαλέξουν το ICS...Και μία-δυό σχετικές σελίδες¨
http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/networking/ics.asp
http://www.dansdata.com/sbs26.htm

Με λίγα λόγια (από την παραπάνω σελίδα):

"Which to pick?

Proxies give you a lot of power over who can do what, but NATs are, generally, easier to set up and will work better with odd applications like games. For a plug-and-go office solution, a stand-alone hardware proxy device is a good choice. For home networking, Microsoft's ICS works brilliantly. For a really industrial strength solution, a Linux box is the way to go.

But you don't need much expertise to set up the simpler Internet sharing options, and the benefits are huge."
--

The choice is yours....
May the force be with you... :D

AkAlypToS_2000
03-03-04, 23:20
τελικα ρε πεδια δεν καταλαβα εγω τι θα κανω!? {σε ενα μηνα που θα βαλω ADSL θα σινδεσω το modem me to hub kai ola ok αλα τωρα?}

@ ADSLgr.com All rights reserved.