Επιστροφή στο Forum : FTP Server (personal)
Oakenfold_
01-03-04, 22:52
Καμιά ιδέα για ftp personal server? Δοκίμασα το liteFTP αλλά δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά.. Θα προτιμούσα κάτι με σχετικά εύκολες ρυθμίσεις και γενικά φιλικό Interface!
unstoppable
01-03-04, 23:09
Βulletproof ftp ,δουλευει αψογα σε μενα
Και εγώ σου προτείνω το Βulletproof FTP v2.30.15. Απλό και εύκολο στο σετάρισμα και αρκετά σταθερό. Το δουλεύω πάνω από ένα χρόνο, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Παιδια αυτο το bulletproof ftp δεν το βρισκω πουθενα ,απο που μπορω να το κατεβασω?
raidenftpd h ioftpd polu kala.
Με ότι κάνεις την δουλειά σου καλό είναι....
Εγώ έχω βολευτεί με Serv-U.
Συνιστω Cerberus FTP server: http://www.cerberusftp.com/
Ειναι φυσικα Freeware και πολυ light σε καταναλωση resources
μάλλον θα πρέπει να τα δεις καθώς θέλεις απλό interface. Κατά την άποψή μου μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών (αλλά με κατανοητές εξηγήσεις) είναι ό,τι καλύτερο.
Νομίζω ότι τώρα έχεις αρκετά να κοιτάξεις...
φιλικά...
Oakenfold_
02-03-04, 21:24
thanks guys
Microsoft IIS !!!!
(Ε μια που δεν το προτεινει κανεις, ειχα την τολμη να το πω πια!)
Εξω απο την πλακα, εγω ειχα χρησιμοποιησει serv-u το οποιο το βρισκω πολυ καλο, απλα το σουταρα γιατι μου ειπε οτι ειχα κλεμμενο serial ενω εγω απλα ειχα δανειστει το serial του απο το astalavista.
εννοείς microsoft ftp γιατί δεν ζήτησε web server το παιδί
Εξω απο την πλακα, εγω ειχα χρησιμοποιησει serv-u το οποιο το βρισκω πολυ καλο, απλα το σουταρα γιατι μου ειπε οτι ειχα κλεμμενο serial ενω εγω απλα ειχα δανειστει το serial του απο το astalavista.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το "Εξω απο την πλακα" μου άρεσε. :lol: :lol:
Μια φιλική συμβουλή. Μακριά από Micro$oft server. Όσο σκέπτομαι ότι έφαγα τσάμπα 3 μήνες με τους κ@λ@server τους με πιάνει ... :evil: :evil: :evil:
microsoft iis για ftp; είπα και 'γω...
φιλιακά...
Oakenfold_,
Δοκίμασες τον IIS της Microsoft????(WinXpProf&Win2000Prof)
Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ το free & open source FileZilla και είναι εκπληκτικό.
http://sourceforge.net/projects/filezilla/
8)
Oakenfold_
10-03-04, 00:40
ρε παιδιά πώς τσεκάρουμε ποιο είναι το πραγματικό ip για να μπεί κάποιος να κάνει upload η download μέσω internet & servU στο PC μου;
http://www.whatismyip.com/
Αρκεί φυσικά ο ISP σου να μην έχει proxy.
Φιλικά.
GuildFtpd! Καλός, Απλός και πάνω από ολά δωρεάν!!!
ενα εχω να πω BulletProof Ftp server και το client αριστο
από που το κατεβάζουμε ρε παιδιά..?
Με λίγο ψάξημο στο UseNet το βρίσκεις.
Κι εγώ θα προτείνω το serv-U, ελφρύ προγραμματάκι, μια χαρά!
Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.
redlemon.gr
10-03-04, 22:42
το ip μας το βρίσκουμε γράφοντας στο πεδίο run (στα windows2000,XP,2003 πάντα) την εντολή cmd για να ανοίξει dos shell και μετά δίνουμε την εντολή ipconfig... και ωωωωπ! είδωμεν το ip το αληθινόν! :D
Φίλε redlemon.gr
Αν είμαστε πίσω από router (το σύνηθες στο ADSL), αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η τοπική διεύθυνση του PC (LAN Address). Κάνει σύνδεση με τον "έξω κόσμο" μέσω του gateway για αυτό και του είναι άγνωστη και αδιάφορη η WAN IP.
Oakenfold_
11-03-04, 03:03
σωστός ο alefgr! εγω θέλω την ip ώστε να μπορώ να συνδεθώ με αυτή direct με το πσ μου!
NetTraptor
11-03-04, 03:45
Αν κάνεις ΝΑΤ με static routes και static IPs τότε ξέρεις ποιο είναι το IP σου νομίζω. Αν κάνεις PAT με Dynamic IP τότε η IP σου είναι η WAN Address του Router.
Παίδες.
Αν θέλετε να ξέρετε την WAN IP σας από μακριά για σύνδεση με το PC σας κάνετε μιαν επίσκεψη στο: www.dyndns.org
1o) Είναι δωρεάν.
2ο) Συνεργάζεται απόλυτα με το Zyxel. Μια φορά το σεττάρετε και μετά το ξεχνάτε.
για τους server που αναφέρθηκαν, ποιοί από αυτούς υποστηρίζουν Database Access, δλδ ποιοί μπορούν να διαβάζουν και να αποθηκεύουν τους χρήστες και τις ρυθμίσεις σε Access για παράδειγμα;
Ο Serv-U το υποστηρίζει.
Gene6 FTP server : από τους καλύτερους ftp server για windows (ο bulletproof τρέχει το engine του g6)
@ ADSLgr.com All rights reserved.