PDA

Επιστροφή στο Forum : Τηλεφωνική συσκευή για Skype, χωρίς χρήση υπολογιστή

vassilis023
10-03-11, 23:55
Καλησπέρα . Ποιος μπορει να μου πει πως μπορω να δω αν ενα τηλεφωνο voip ειναι συμβατο με το skype ωστε να μπορω να το συνδεσω με ethernet και να μην έχω ανάγκη να είναι ανοικτο το pc? Οποιος μπορεί ας μου στείλει κανενα λινκ

nongrata
11-03-11, 00:49
To skype χρησιμοποιεί δικό του πρωτόκολλο και χρειάζεται τηλ που να δουλεύουν με αυτό το πρωτόκολλο. Τέτοια τηλ θα βρεις στη σελίδα του skype στο skypeshop καθώς και αν ψάξεις στο google. Αν μπορείς να αλλάξεις πάροχο πήγαινε σε κάποιον που χρησιμοποιεί το ανοικτό πρωτόκολλο SIP. Σε αυτή την περίπτωση με ένα ΑΤΑ, κάνε μια αναζήτηση και γι αυτό στη wikipedia, θα μπορείς να χρησιμοποιείς κάθε κοινό τηλ.

achillesgk
11-03-11, 11:21
πάντως αν είναι να δώσεις 100 ευρώ πάρε με 150 το sony erricson xperia x10 mini ή το samsung galaxy 3. Το skype δουλεύει εξαιρετικά σε android είτε με wifi είτε με mb από την κάρτα, χωρίς καν ακουστικά.

vassilis023
11-03-11, 16:47
Στο skype shop εχει 138€ απλά αρχικά κοιτάω για κάτι ποιό οικονομικό. Αν ξέρει κανείς κάποιο σαν πρόταση ας στείλει. Το πλαίσιο και το e-shop δεν έχουν κανένα συμβατό από οσο ρώτησα

nongrata
11-03-11, 21:55
Όπως σου έγραψα το skype χρησιμοποιεί δικό του κλειστό πρωτόκολλο και όχι SIP. Αυτό σημαίνει ότι μια σειρά συσκευές του εμπορίου δε δουλεύουν με το skype. πολύ φοβάμαι ότι η καλύτερη λύση είναι αυτή τπου σου προτείνει ο achillesgk. Είχα μια τέτοια επικοινωνία με τη μόνη διαφορά ότι ο άλλος είχε iphone. Άριστα αποτελέσματα και κανένα πρόβλημα. Δε σου λέω να πάρεις iphone αλλά ένα smartphone που να υποστηρίζει wifi και να δουλεύει με skype.

vassilis023
13-03-11, 18:38
Κατάλαβα τι λες απλώς θέλω ασυρματο ωστε να δουλεύω και το σταθερο το pstn οταν με καλουν και το skype παράληλα. Μόνο στο skype χω βρει πακέτο unlimeted landline οικονομικό. to εασυψαλλ λεει 10-12ε το μήνα. Το skype 4.99e. Μισή τιμή σχεδόν

........Auto merged post: vassilis023 πρόσθεσε 70 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270718657640 Aυτό είναι καλή λύση?

jkoukos
15-03-11, 00:23
Αυτό είναι WiFi μόνο για Skype και είναι και ακριβό (μέχρι τώρα 56£ και έχουμε ακόμα 1 μέρα για προσφορές).
Καλύτερη λύση αυτή του @achillesgk.
Μήπως το κινητό σου παίρνει Skype client;

@ ADSLgr.com All rights reserved.