PDA

Επιστροφή στο Forum : Έγκριση από την ΕΕΤΤ πέντε οικονομικών προγραμμάτων του ΟΤΕ

nm96027
21-03-11, 12:46
21 Μαρτίου 2011

Έγκριση από την ΕΕΤΤ πέντε οικονομικών προγραμμάτων της ΟΤΕ Α.Ε.

Η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, κατά τη Συνεδρίαση της 17ης Μαρτίου 2011, προέβη στην παράταση των ακόλουθων 5 οικονομικών προγραμμάτων της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε.:

Σταθερά + Κινητά 300 (ΟΤΕ 250+50F2M)
OTE TALK 24/7+60F2M (ΟΛΗ ΜΕΡΑ +60 ΚΙΝΗΤΑ)
Conn-x Internet & Ομιλία mixed 200 (Conn-x 2mbps +180 +20 F2M)
DP2 +30F2M (Internet & Ομιλία – DP2)
DP24 + 60F2M (Internet & Ομιλία – DP-24)

Βάσει της νομοθεσία η εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. υποχρεούται να προσκομίζει στην ΕΕΤΤ μια σειρά απολογιστικών στοιχείων για τα ανωτέρω οικονομικά προγράμματα, με σκοπό την εξέτασή τους από πλευράς δικαίου του ανταγωνισμού. Τα στοιχεία αυτά αφορούν έσοδα, αριθμό πελατών, πλήθος και διάρκεια κλήσεων καθώς και πληροφοριακά στοιχεία για το προφίλ των συνδρομητών.

Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. υπέβαλε στην ΕΕΤΤ 56 οικονομικά προγράμματα, εκ των οποίων 51 έχουν εγκριθεί.

Πηγή: ΕΕΤΤ

psyxakias
21-03-11, 12:49
Αυτό έλειπε να μην δινόταν παράταση, τώρα που ετοιμάζομαι εγώ να επιστρέψω. :lol:

Big Lebowski
21-03-11, 12:57
Και εγώ ετοιμάζομαι για επιστροφή στον ΟΤΕ, μιας και αποχωρώ μόνιμα από Αθήνα. Τα προγράμματα ιντερνετ και ομιλίας που έχει, συμφέρουν.

Vitruvian78
21-03-11, 13:42
Και μετά τη λήξη της παράτασης τί γίνεται; Καταργούνται τα προγράμματα και για εμάς που το έχουμε ήδη ή μπορούμε να τα διατηρήσουμε;; Έχω το Double Play 2Mbps + 30F2M (Internet & Ομιλία – DP2), το οποίο είναι ακριβώς ότι μου ταιριάζει και δεν θα ήθελα να το διακόψω...

psyxakias
21-03-11, 13:48
Έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει το εξής:
- η παράταση αφορά νέες πωλήσεις και δεν επηρεάζει την συνέχιση των ήδη εγγεγραμμένων
- η ανακοίνωση βγήκε κυρίως για να πιέσει τον ΟΤΕ να δώσει επιπλέον στοιχεία, ώστε αν δοθούν να ανακληθεί και να επικαλεστεί η ΕΕΤΤ: "ορίστε εμείς είχαμε ενημερώσει και με ανακοίνωση ότι ζητάμε αυτά τα στοιχεία"

ThReSh
21-03-11, 14:51
με το vdsl να δούμε τι έγινε, τι "προσωρινά μέτρα" πάρθηκαν...

nm96027
21-03-11, 14:55
με το vdsl να δούμε τι έγινε, τι "προσωρινά μέτρα" πάρθηκαν...

Δεν είναι αναγκαίο να πάρθηκαν προσωρινά μέτρα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως συζητήθηκαν.

tiatrou
21-03-11, 18:42
Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. υπέβαλε στην ΕΕΤΤ 56 οικονομικά προγράμματα, εκ των οποίων 51 έχουν εγκριθεί.

51 από τα 56 εγκρίθηκαν; Δηλαδή να υποθέσω ότι η ΕΕΤΤ που υποτίθεται κόβει τα προγράμματα του ΟΤΕ και δεν τον αφήνει να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς παρόχους είναι μύθος; Ή τα προγράμματα που του κόβει είναι τα σημαντικότερα και από αυτά παθαίνει τη μεγαλύτερη ζημιά;

ubuntubu
21-03-11, 18:47
Τα στοιχεία αυτά αφορούν έσοδα, αριθμό πελατών, πλήθος και διάρκεια κλήσεων καθώς και πληροφοριακά στοιχεία για το προφίλ των συνδρομητών.

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής ;

Έχει ο ΟΤΕ το δικαίωμα ,στο πλαίσιο του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων ,να δίνει τέτοια στοιχεία στην ΕΕΤΤ ;

Κάποιοι θα σκότωναν και τη μάνα τους για να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.:whistle:

psyxakias
21-03-11, 18:48
Τι ορίζουν ως πληροφοριακά στοιχεία για το προφίλ των συνδρομητών είναι το θέμα.

sdikr
21-03-11, 19:01
51 από τα 56 εγκρίθηκαν; Δηλαδή να υποθέσω ότι η ΕΕΤΤ που υποτίθεται κόβει τα προγράμματα του ΟΤΕ και δεν τον αφήνει να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς παρόχους είναι μύθος; Ή τα προγράμματα που του κόβει είναι τα σημαντικότερα και από αυτά παθαίνει τη μεγαλύτερη ζημιά;

Θα πρέπει να δεις και τις περιπτώσεις που έχει αλλάξει τους οικονομικούς όρους καθώς και τους όρους διάθεσης σε αυτά τα προγράμματα ;)

Πχ Παράδειγμα, εγκρίνουμε το 24 internet + 200 λεπτά κλήσεις ως 24 internet + 100 λεπτά κλήσεις για 10000 συνδέσεις
Ακόμα αυτά που κοπήκανε είχαν την μεγαλύτερη έκπτωση

sexrazat
21-03-11, 21:48
Και μετά τη λήξη της παράτασης τί γίνεται; Καταργούνται τα προγράμματα και για εμάς που το έχουμε ήδη ή μπορούμε να τα διατηρήσουμε;; Έχω το Double Play 2Mbps + 30F2M (Internet & Ομιλία – DP2), το οποίο είναι ακριβώς ότι μου ταιριάζει και δεν θα ήθελα να το διακόψω...

Σε όσους τα έχουν ήδη διατηρούνται ακόμα και αν καταργηθούν από την ΕΕΤΤ για νέους συνδρομητές. Πχ όσοι είχαν το ΟΤΕ 200 πριν καταργηθεί από την ΕΕΤΤ το χρησιμοποιούν κανονικά.

ThReSh
22-03-11, 17:13
Δεν είναι αναγκαίο να πάρθηκαν προσωρινά μέτρα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως συζητήθηκαν.

τελικά πάρθηκαν :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.