Επιστροφή στο Forum : Λυρική σκηνή Αθηνών
tinklebell
21-03-11, 17:55
Γειά σας,
είμαι μια μαθήτρια Λυκείου και την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι η σχολή που πηγαίνω θα στείλει μαθήτριες στη Λυρική σκηνή και τρομοκρατήθηκα!:shock:
Αν μπορείτε να μου πείτε καμία πληροφορία θα ήταν υπερβολικά πολυ καλο!
Ευχαριστώ.:)
ΟΚ, δεν σας στέλνουν στο σκλαβοπάζαρο, στην λυρική θα πάτε... αλλά τι θα κάνετε εκεί;
Λυρική σκηνή και αηδίες!
Κιάμο ρε σεις :p
tinklebell
21-03-11, 18:44
ΟΚ, δεν σας στέλνουν στο σκλαβοπάζαρο, στην λυρική θα πάτε... αλλά τι θα κάνετε εκεί;
Eμμ λογικά θα δώσουμε εξετάσεις και ααααμα με διαλέξουν θα αρχίσω εντατικά μαθήματα εκέι. και μετά παραστάσεις κλπ...
........Auto merged post: tinklebell πρόσθεσε 0 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Λυρική σκηνή και αηδίες!
Κιάμο ρε σεις :pΑχ πολύ θα το ήθελα!:p
Άμα δεν θες δεν πας... δεν κατάλαβα, με το στανιό;
tinklebell
21-03-11, 18:54
Άμα δεν θες δεν πας... δεν κατάλαβα, με το στανιό;
Όχι δεν κατάλαβες!
Πεθαίνω να πάω! Απλά φοβάμαι!
Α, αλλάζει το πράμα... τι φοβάσαι; Πας και βλέπεις, καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες...;)
Γειά σας,
είμαι μια μαθήτρια Λυκείου και την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι η σχολή που πηγαίνω θα στείλει μαθήτριες στη Λυρική σκηνή και τρομοκρατήθηκα!:shock:
Αν μπορείτε να μου πείτε καμία πληροφορία θα ήταν υπερβολικά πολυ καλο!
Ευχαριστώ.:)
Δε νομίζω πως εμείς εδώ στο φόρουμ μπορούμε να σου πούμε περισσότερα από αυτά που μπορείς να μάθεις για το θέμα ρωτώντας τους πραγματικά αρμόδιους που είναι οι καθηγητές σου ;)
Το παρόν νήμα επομένως δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα και για το λόγο αυτό :closed:
Καταρχήν να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εξετάσεις που -από οτι κατάλαβα- έχεις να αντιμετωπίσεις για το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Να σκέφτεσαι πως όταν έχεις μεγάλα όνειρα, και φτάνεις μπροστά στην πόρτα τους τότε είναι αμαρτία να μην την χτυπήσεις δυνατά και να μπεις μέσα. :cool:
Ωστόσο επειδή οι συμβουλές που ενδεχομένως να σου δώσουν κάποιοι άγνωστοι (και εν πολλοίς άσχετοι με το αντικείμενο) στο διαδίκτυο δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την στιγμή, θα πρότεινα να μιλήσεις με τους δασκάλους σου που έχουν μεγάλη πείρα από εξετάσεις.:)
Ως εκ τούτου το παρόν κλειδώνεται. :lock:
Καλή επιτυχία και πάλι!
@ ADSLgr.com All rights reserved.