PDA

Επιστροφή στο Forum : 512 σε 768 ????



DJ_DLx
24-09-06, 14:08
Καλησπερα σε ολους !!!

Να πω την αληθεια σημερα καταλαβα οτι εγινε (καπια) αναβαθμισει απο 512 που ΕΙΧΑ σε 768.


ΕΡΩΤΗΣΗ:

Η αναβαθμισει ειναι απο 512 σε 768 ή απο 512 σε 1024 ???

energie
24-09-06, 15:27
512-->1024

diabibas
24-09-06, 15:50
512-->1024

ΝΑΙ αλλά θεωρητικά γιατί και εγώ από 512-->768 έχω δει.

hemlock
24-09-06, 15:55
Γνωστο προβλημα το να κατεβαζεις με πολυ μικροτερη ταχυτητα απο την ονομαστικη!!!!!

DJ_DLx
25-09-06, 01:15
Δεν ειναι θεμα speed αλλα στο fritz.box μου βγαζει:

Line 696/174 kBit/s

k_gerax
25-09-06, 09:54
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ενημερωσεις τοσο τη HOL οσο και τον ΟΤΕ, και εκεινοι θα το αναλαβουν.. Ειχα παθει κατι αντιστοιχο οταν πηγα απο 384 σε 512.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.