Επιστροφή στο Forum : παράκληση προς κατοχους jetspeed 500 με σύνδεση ethernet
επειδη τοσο εγω οσο και αλλοι κατοχοιjetspeed 500 με συνδεση
usb αναφερουν πολλα και διαφορα προβληματα στον υπολογιστη τους μετα την τελευταια αναβαθμιση του firmware και την εγκατασταση νεων drivers τα οποια προβληματα οφειλονται αποδεδειγμενα στους drivers παρακαλω οσους κατοχους
jetspeed 500 με συνδεση ethernet εκαναν την αναβαθμιση
να μας πληροφορησουν αν εχουν παρομοια προβληματα ωστε να δουμε μηπως γλυρωσουμε απο τα προβληματα κανοντας συνδεση
σε ethernet καρτα
[/b]
Έχω κάνει αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ethernet. (3com Gigabit lan)
Κανενα προβλημα με την δικη μου ethernet, Netgear FA 312.
εγω εχω προβλημα....
δηλαδη σχεδον καθε μερα πρεπει να κανω ρεσταρτ το ξεντσπεεντ γιατι κολλαει
δηλαδη δεν ανιγει ιστοσελιδεσ
εχο λαν καρτα Σdimax Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC
την αγορασα για 10ευρω και δεν κσερω αν ειναι απο αυτο
και πριν το ειχα σε usb
εκι ομως μετα απο μια μερα καθε φορα το λαμβακι αντι να ηταν πρασινο στο usb ηταν πορτοκαλη.
δεν κσερω τη σημαινουν ολα αυτα αλλα αν καταφερετε να βγαλουμε νοημα ενημερωστε με
πρεπει ολλη που εχουν τσετσπεεντ να εχουν τετοια ειδουσ προβληματα
Κανένα απολύτως πρόβλημα..... On-board κάρτα της Intel 10/100
Κανενα προβλημα κι εδω. SiS 900 onboard.
αυτοι που λενε οτι δεν εχουν προβλημα
εχουν ανοιχτα καποια π2π προγραμματα οπος καζαα ι εμουλε ι κ bitorrent?
apostolisss
08-03-04, 21:23
Εχω βαλει το καινουριο firmware και μου εχει σπασει τα νευρα!
Ολο κολληματα τρωει! Δεν μπορω να δουλεψω! :?
Εγω εχω μουλαρι αλλα με μαξ 200 connections οπως και πριν αλλωστε.
Kazaa & Soulseek κατεβάζουν συνέχεια. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά...
apostolisss
09-03-04, 03:04
Ανοιξα ξανα καποια ports και το JetSpeed αρχισε να πεταει!
Ρε παιδια δεν γινεται να τα μαζεψουμε καπου ολα αυτα τα settings
για να μην τα ψαχνουμε καθε φορα! Ειναι πολυ χρονοβορο να ψαχνεις
ενα ενα τα posts για να τα βρεις!
NetTraptor
09-03-04, 03:19
αυτοι που λενε οτι δεν εχουν προβλημα
εχουν ανοιχτα καποια π2π προγραμματα οπος καζαα ι εμουλε ι κ bitorrent?
Αστο το εστειλα το Jet....
Max Max Max connections στο emule 250 με connections per file 120 αυτο ειναι και το οριο του jet no more no less. Με τον νεο router (δεν θα πω παλι τι ειναι γιατι θα φαω πετρα στο τελος) 600 connections 350 connections per file χαλαρα....
Συνολικα για τα λεφτα του το jet ειναι καλο αλλα για το emule ή για πολους χρηστες αστο καλητερα....
Μετά την αναβάθμιση, αλλάζει διαρκώς η ip μου, πέντε και έξι φορές την ημέρα. Ετσι, στα καλά καθούμενα.
Είναι φυσικό αυτό ;
υνολικα για τα λεφτα του το jet ειναι καλο αλλα για το emule ή για πολους χρηστες αστο καλητερα....
Εχεις αναγκη εσυ για πανω απο 250 connections στο e-mule? Connection στο e-mule = συνολο upload + download, δηλαδη το πρακτικα μεγιστο περιπου 30-40 συνδεσεις.
θα υπενθυμισω οτι η ερωτηση του θεματος αφορουσε την δημιουργια
προβληματων στον υπολογιστη και οχι αν ειναι γρηγορα τα downloads
jetspeed 8.χ.χ.χ firmware σε ethernet, overnet + soulseek σε 2 pc, τρέχουν καμμιά βδομάδα χωρίς πρόβλημα ...
Αν και γράφω μετά από 2 μήνες σχεδόν για αυτό το θέμα έχω να πώ τα παρακάτω : Σε καμμιά περίπτωση δεν φταίει το firmware update για τα πιθανά disconnections αλλά ούτε για τις χαμηλές ταχύτητες.
Αν το udate εχει γίνει σωστά και δουλευει ο Router JetSpeed 500i τότε όλα ειναι ΟΚ.
Η λύση στα όποια προβλήματα ειναι θέμα ΟΤΕ ή Provider.Αν μάλιστα έχετε ΟΤΕνετ Provider αναζητήστε εκεί την λύση .ΟΥΤΕ η κάρτες δικτύου φταίνε.
Μπαίνω με μιά Realtec RTL8139 Family Fast ethernet NIC που 'εχω στο Desktop και μιά Realtec RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC που έχω σε 1 Λαπτοπ και ουδέποτε είχα πρόβλημα.
Οταν είχα την οτενετ σαν Provider ειχα δει τον Χριστό φαντάρο (κάθε τρεις και μία με πέταγε έξω ο Ρουτερ και όταν πήρα 1 Zyxel για δοκιμή έχασα και τον wizard από το zyxel).Kάτι παλαβά που λένε απο κάποια Help Desk πως τάχαμου φταίει το τελευταίο Firmware of JetSpeed 500i τότε όταν του κάνεις downgrade για ποιό λόγο τα προβλήματα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ;;;;;;;
:?: :?: :?: Aυτά τα παρα πολλά και αργοπορημένα.
Φιλικά!!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.