Επιστροφή στο Forum : 2011 Euroleague Final Four - Βαρκελώνη
2011 Euroleague Final Four - Βαρκελώνη
http://www.travelplace.gr/travelplacewp/wp-content/uploads/2011/04/F4_Barcelona_logo_hor_pos-600x220.jpg
α) [Poll] Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Euroleague;
β) [Συζήτηση] Σχετικά με το Final Four της Βαρκελώνης.
Καλή τύχη στον ΠΑΟ, αλλά φοβάμαι ότι ο Σόφο θα το πάρει :p
Kαι εγώ (αν και βάζελος), βλέπω τον Παναθηναϊκό ως την ομάδα με τις μικρότερες πιθανότητες να πάρει την κούπα. Μακάρι να βγω ψεύτης.
για καποιο λογο επεσαν τα images που ειχα βαλει αρχικα. Και τα εβαλα σε imagehosting υπηρεσια για να μην πεσουν!
Το F4, ειναι ενας συν ενας τελικος. Αν μετρουσε μονο η εμπειρια το πρωτο λογο θα ειχε ο Παναθηναικος και μετα η Μακαμπι.
Εχουν ολοι παθος σε ενα F4, αλλα νομιζω η Σιενα ξεχωριζει στο τομεα αυτο.
Τη Ρεαλ ισως θεωρω outsider, μαλλον λογω προπονητη. Αλλα απο την αλλη Ρεαλ και outsider δεν παει. Ειδικα οταν εχει να παρει ευρωπαικο 16 χρονια.
Η Μακαμπι, ηταν απο τις πιο ομορφες ομαδες τις φετινης Ευρωλιγκας. Καλος προπονητης, και αναγεννηση Σοφο.
Ψηφισα Παναθηναικό γιατι:
α) ειμαι βαζελος :p
β) (θελω να) πιστευω οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα. Αρκει να ειμαστε σοβαροι για 80 λεπτα.
Και εγώ Παναθηναϊκό ψήφισα γιατί:
-Έχει Ομπράντοβιτς
-Έχει Διαμαντίδη... (βασικά και μόνο αυτό φτάνει)
Ημιτελικοι σημερα!
19:00NET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΣΙΕΝΑ
22:00NET
ΜΑΚΑΜΠΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Άντε να δούμε χαλαροί ένα καλό ματς το βραδάκι...
Η Πανάθα έκανε το 1ο βήμα οπότε τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε κάπως :p
Rebel Scum
06-05-11, 21:27
Δεν είχε η Σιέννα την ποιότητα να κερδίσει τον ΠΑΟ, απλά καλύτεροι παίκτες οι πράσινοι. Και με τον μαέστρο στον πάγκο σαν να βλέπει το ματς στο βίντεο και να παρεμβαίνει οι πιθανότητες τους μειώθηκαν ακόμα περισσότερο.
Kαι εγώ (αν και βάζελος), βλέπω τον Παναθηναϊκό ως την ομάδα με τις μικρότερες πιθανότητες να πάρει την κούπα. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Πολύ το χαίρομαι, που ΔΕΝ επαληθεύομαι. (Μέχρι στιγμής) :clap::clap:
Αν και δεν έχει τη "δύναμη" των προηγούμενων διοργανώσεων, δεν παύει να είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Γι' αυτό πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.
Μπράβο στον ΠΑΟ για την νίκη, το παιχνίδι το έκρινε κατά πολύ, όπως όλοι είχαν προβλέψει, η διαιτησία. Από την στιγμή που δεν επέτρεψαν στους πυγμάχους της Σιένα να ρίχνουν ξύλο θα κέρδιζε η καλύτερη ομάδα. Κακό παιχνίδι πάντως από τον ΠΑΟ σε σχέση με αυτά με την Barca, θα μου πεις έπαιξε όσο χρειάστηκε, σωστό και αυτό.
Rebel Scum
06-05-11, 21:54
Αν και δεν έχει τη "δύναμη" των προηγούμενων διοργανώσεων, δεν παύει να είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Γι' αυτό πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.
+1 Σίγουρα δεν έχει το ρόστερ άλλων final four αλλά παραμένει η επιτομή της έννοιας ομάδα. Βέβαια ποιος έχει τα ρόστερ του παρελθόντος.
Αν και εδώ και περίπου 10 χρόνια,εχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα ομαδικά αθλήματα,σήμερα παρακολούθησα τον αγώνα.
1)Με απογοήτευσε λίγο η εμφάνιση του ΠΑΟ!
2)Οι διαιτητες ηταν πολύ ελαστικοί σε καποια σκληρότατα φάουλ από πλευράς της Σιένας!
Δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που επαιξε ο Παναθηναικος. Η Σιενα επαιξε ακομα χειροτερα, και η νικη ηρθε χωρις μεγαλο αγχος. Ειδικα καποιες στιγμες που το μπασκετ των Ιταλων ηταν αναρχο και εντελως αστοχο :p .
Η Μακαμπι ηταν εντυπωσιακη. Κριμα για την Ρεαλ γιατι η εικονα της στο τεταρτο δεκαλεπτο ηταν αποκαρδιωτικη.
Κλασικος τελικος τη Κυριακη!
Σε αυτο το ματς πρεπει να παιξουμε και τα 40 λεπτα full throttle! Τελικος ειναι!
Rebounds! Προσοχη στην αμυνα, μιας και ειναι ακρως επιθετικη η Μακαμπι. Σοφοκλη ευχομαι να χασεις αυτο το κυπελλο, αλλα να συνεχισεις με τοσο καλες χρονιες!
Μπράβο στον ΠΑΟ,μεγάλη ομάδα...
Ψήφισα Ρεάλ μήπως κάνει το πάρει με ένσταση όπως άλλες ομάδες παίρνουν τα τοπικά,μπας και
Το μονο που απομενει ειναι να βγαλει λαγο απ' το καπελο ο Ομπράντοβιτς.
Γιατι αυτη την Μακάμπι, αυτος ο Παναθηναϊκός δεν την κερδιζει.
Υπερβολές. Δεν έδειξε τίποτα συνταρακτικό η Μακάμπι. Απλά η Ρεάλ ήταν σκορποχώρι.
Υπερβολές. Δεν έδειξε τίποτα συνταρακτικό η Μακάμπι. Απλά η Ρεάλ ήταν σκορποχώρι.
"Κυριακη κοντη γιορτη"
Υποκειμενικά εκφράζομαι. Δεν έχω καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Απλά βλέπω μπάσκετ από την εποχή που όταν ο ΠΑΟΚ & ο Άρης έφευγαν στον αιφνιδιασμό, οι υπόλοιποι φώναζαν off-side :lol:
Υποκειμενικά εκφράζομαι. Δεν έχω καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Απλά βλέπω μπάσκετ από την εποχή που όταν ο ΠΑΟΚ & ο Άρης έφευγαν στον αιφνιδιασμό, οι υπόλοιποι φώναζαν off-side :lol:
Παρομοιως.
Κι' εγω (οντας μεγαλυτερος σου = Ηλικία: 38+ :p ), απο παλαιοτερα.
http://www.sport-fm.gr/article/474233
Εδω εχει καποια στατιστικα των δυο ομαδων (μαλλον Μ.Ο. απο ολη την φετινη euroleague).
Η Μακαμπι, εχει καλυτερα στατιστικα σε ολους του τομεις. Βεβαια, οι δυο ομαδες εχουν παιξει με διαφορετικους αντιπαλους οποτε το συμπερασμα δεν ειναι σαφες.
Νομιζω πως σε 40 λεπτα, ενος τελικου ευρωλιγκας (χωρις αυριο), δεν υπαρχει καμια ομαδα που δεν μπορει να νικησει καποια αλλη
Ειδικα οταν μιλαμε για δυο ομαδες πολυπειρες, εμβληματικες, με κορυφαιους προπονητες.
Πολύ άναρχο μπάσκετ η μακάμπι ενέργεια στην άμυνα να έχουμε και το 6 είναι δικό μας.
απο το μεσο ορο αποδοσεων 20 online bet sites, υπολογιζοντας και αφαιρωντας μετεπειτα τη γκανιοτα.
Οι bookies δινουν
43% πιθανοτητα να το παρει η Μακαμπι
57% ο Παναθηναικος.
ΗΔΟΝΗ
Συγχαρτήρια βρε Πανάθα
Αντε και για το 7ο
@ Seitman,
Ευτυχως που επεσα εξω στις προβλεψεις μου!
Ενα μπραβο κι' απο μενα σ' ολους (με την παρακατω σειρα):
Πρωτα στον Γκαστονε (οι παικτες ερχονται και φευγουν, ομως ο Γκαστονε ειναι παρων στα 5 απο τα 6), μετα στους παικτες, τον κοσμο και τους φαρμακοτριφτες. :oneup:
Ωχ πάλι θα ακριβύνουν τα φάρμακα.
Rebel Scum
08-05-11, 20:33
@ Seitman,
Ευτυχως που επεσα εξω στις προβλεψεις μου!
Ενα μπραβο κι' απο μενα σ' ολους (με την παρακατω σειρα):
Πρωτα στον Γκαστονε (οι παικτες ερχονται και φευγουν, ομως ο Γκαστονε ειναι παρων και στα 6), μετα στους παικτες, τον κοσμο και τους φαρμακοτριφτες. :oneup:
5 το άλλο ήταν του Μαλκοβιτς ή Μαλίκοβιτς :p
Στη σειρά που έβαλες θα έβαζα πρώτα τους αντιβιοτικούς....πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού παράγοντες εμπιστεύτηκαν ένα προπονητή και του παρέδωσαν τα κλειδιά της ομάδας (και της τσέπης τους).
Παρομοιως.
Κι' εγω (οντας μεγαλυτερος σου = Ηλικία: 38+ :p ), απο παλαιοτερα.
Στο Παναθηναϊκό στάδιο όταν πήρε η ΑΕΚ το κύπελλο σε κάθε καλάθι φώναζαν ΓΚΟΛ.
Ωραίο παιχνίδι, άντεξε το press της Μακάμπι. Άξια το σήκωσε.
ψήφισα μετά το τέλος του αγώνα τον νικητή... είναι κακό;
@ ADSLgr.com All rights reserved.