PDA

Επιστροφή στο Forum : Cisco1841 + AM200 Annex M προβλήματα



shodan1981
28-04-11, 08:55
Καλημέρα,

Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με την Forthnet και το Annex M που ενεργοποίησα. Πριν είχα annex A με ταχύτητες 11 Mbps down 1 Mbps up. Σαν router χρησιμοποιώ έναν Cisco 1841 με μια hwic-1dsl χωρίς κανένα πρόβλημα. Είπα να δοκιμάσω το μεγαλύτερο upload μιας και θα το έπαιρνα free (ελέω static ip) γνωρίζοντας ότι η hwic-1dsl δεν παίζει annex M (α ρε Cisco!). Έβαλα σαν modem ένα Linksys am200 που είχα και υποστήριζε M σε bridge mode και ενεργοποίησα PPPoE στον cisco. Όλα καλά κλείδωσε η γραμμή στα 11 up / 2 down και άρχισαν τα προβλήματα! Ενώ παίζει μια χαρά μετά από κάνα μισάωρο αρχίζει το packet loss μέχρι που χάνεται η σύνδεση

1841#ping 4.2.2.2 re 200

Type escape sequence to abort.
Sending 200, 100-byte ICMP Echos to 4.2.2.2, timeout is 2 seconds:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....!..!...!.!!.!!.!!......

Το modem δεν αποσυγχρονίζει και φαίνεται να δουλεύει μια χαρά! Με το μόλις το κάνω reset επανέρχεται για καμιά ώρα και μετά πάλι τα ίδια!

AM200 settings

Bridge mode (εχω δοκιμασει και το RFC)
multiplexing VC
Auto (εχω δοκιμασει και manual 8/35)
modulation ADSL2+ (εχω δοκιμασει και auto)

Παρακαλω για τα φωτα σας γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου!

caven
28-04-11, 09:52
Firmware στο am200? Βαλε το τελευταιο οπωσδηποτε, ή αυτο του am300. παιζει μια χαρα.

shodan1981
28-04-11, 10:21
Εχει το τελευταιο firmware 1.19.05.
Να βαλω το 1.19.04 του ΑΜ300?
Να βαλω καποιο πιο πολιο?

Καποιος που να εχει το AM200 με annex M να μου πει τι Firmware exei?

caven
28-04-11, 12:13
Αν βαλεις στο modulation annexm ή auto, εχει καποια διαφορα? Δοκιμασε και με multiplexing ppoee=llc ή pppoa=vc_mux........... μονο ετσι ομως

johnvam
29-04-11, 23:00
Είπα να δοκιμάσω το μεγαλύτερο upload μιας και θα το έπαιρνα free (ελέω static ip)

Πώς το εννοείς αυτο..? Δηλαδή η Forthnet έχει ανοιχτό το upload αρκεί αν υποστηρίζει το modem Annex M???

caven
30-04-11, 11:12
Τους παιρνεις τηλ. αμα θες την αλλαγη, αλλα θα σου κοψουν απο το download ομως

cmaniac
01-05-11, 13:23
Κατι μπουκωνει και ειναι μαλλον το ΑΜ200. :hmm:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.