PDA

Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια για ADSL over ISDN



tsokid
02-10-06, 23:38
Παιδιά ΣΟΣ.
Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Conn-X. Είχα ήδη Isdn kai είπα να το αναβαθμίσω. Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα όταν πήγα να κάνω τις συνδέσεις. Ενώ έχει ενεργοποιηθεί η Adsl σύνδεση και πήρα κωδικούς, οταν προσπαθώ να φτιάξω την συνδεσμολογία γραμμή σπιτιού (με το καλώδιο που ηταν συνδεδεμένο πριν το Isdn) -> splitter -> σε modem/router και Netmod δεν έχω σήμα στα τηλέφωνα. Για όσους είχαν ή έχουν Netmod το led του Link είναι σβηστό. Παρατήρησα ότι το καώδιο της γραμμης του σπιτιού και του splitter είναι μεν RJ11 αλλά έχει 4 συρματάκια απο κάτω, ενώ όλα τα άλλα έχουν 2.
Όποιος έχει κάτι ας μου στείλει ένα μηνυμα.
Επισης τα τηλέφωνα 1242 και 8001126000 δεν απαντανε εδω και καιρό και το 121 δεν κανει και παρα πολλα....

papdoux
03-10-06, 00:01
tsokid :welcome:

κανε μια επεξεργασια στο μηνυμα σου και γραψε το στα ελληνικα συμφωνα με τους κανονες του forum.

Πύρρος
03-10-06, 00:03
1. Τα greeklish δεν επιτρέπονται.

2. Μάλλον συνδέεις λάθος το splitter. Δες εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=7834&garpg=4

tsokid
03-10-06, 14:41
Απο ότι είδα σωστά τα έχω συνδεσει...παιζει να θέλει ρύθμιση το Netmod ή καμια βλάβη γραμμης;;;

papdoux
03-10-06, 15:21
αμα ειναι σωστη η συνδεσμολογια τοτε μπορει το splitter να εχει προβλημα.
Αμα βαλεις το netmod μονο του στη γραμμη δουλευει;
Παιξε λιγο με τι συνδεσεις στο splitter, αλλαξε θεση στα καλωδια

tsokid
03-10-06, 15:41
επαιξα αλλα τπτ.....καινουριο πακετο ειναι ρε συ. Τι προβλημα να εχει το splitter. Η γραμμη ISDN λειτουργει οταν ειναι συνδεδεμενη απευθειας.

papdoux
03-10-06, 15:47
μπορει να ειναι καινουριο πακετο αλλα δε σημαινει οτι δεν εχει προβλημα. Εδω αλλος αγορασε σκληρο και του προεκυψε προβληματικος και καθε φορα που του τον αλλαζαν απο το μαγαζι, παλι σε προβληματικο επεφτε.

Tem
03-10-06, 15:54
επαιξα αλλα τπτ.....καινουριο πακετο ειναι ρε συ. Τι προβλημα να εχει το splitter. Η γραμμη ISDN λειτουργει οταν ειναι συνδεδεμενη απευθειας.
παίξε λίγο ακόμα με τα καλώδια . Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος στην συνδεσμολογία

Πύρρος
03-10-06, 17:33
Αν κάποιος φίλος σου έχει adsl over isdn δοκίμασε το splitter σου στο σπίτι του. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να φταίει αυτό!

manoulamou
03-10-06, 18:26
επαιξα αλλα τπτ.....καινουριο πακετο ειναι ρε συ. Τι προβλημα να εχει το splitter. Η γραμμη ISDN λειτουργει οταν ειναι συνδεδεμενη απευθειας.

Οταν λες η γραμμη isdn δουλευει, εννοεις μαζι με το modem/router
ή χωρις: μονο τo τηλεφωνο?
Για να μην κανω την κλασικη κουφη ερωτηση (εχει συμβει κι αυτο) ειναι σιγουρα το σωστο δλδ για adsl over ISDN?
Το splitter ειναι κι αυτο για isdn --εγω ας πουμε εχω βαλει σε pstn γραμμη?
Ηταν ολα σ ενα πακετο???
Μας λες και το modem/router που εχεις?

tsokid
03-10-06, 20:44
Πηρα το πακετο Conn-X 1024 που ειχε μέσα τα SpeedTouch 536 v6 και ενα Splitter Speedtouch που δε λεει μοντελο και το μονο που γραφει είναι ADSL over POTS. Ενας Θεος ξέρει.
Οταν λέω οτι λειτουργει η ISDN εννοώ ότι έχοντας την αρχική συνδεσμολογία (πρίζα - Netmod) το Netmod δουλευει μια χαρά. Αρα αυτό δεν εχει βλάβη. Μετά την παρεμβολή του Splitter δεν έχω καθόλου σήμα (κατι σαν ασήμαντος)....To splitter δε μπορω να το ελεγξω κάπου γιατι κανένας φίλος δεν εχει ADSL over ISDN....

papdoux
03-10-06, 21:10
Αμα λεει POTS τοτε δεν κανει για την ISDN γραμμη σου. To modem ειναι για ISDN σιγουρα;

Tem
03-10-06, 21:13
άλλαξε το πακέτο και πάρε over ISDN

manoulamou
03-10-06, 21:36
Αυτο το μπλεξιμο με το λαθος πακετο/σπλιττερ μπορει να σε τρελανει!
Ειναι σαν το γνωστο που ρωτανε τις κυριες :p
<<εβαλες βενζινη?>> Το πιο στοιχειωδες και αυτονοητο...

tsokid
04-10-06, 16:18
Τελικα ειχανε κάνει την "καλή" απο τον Οτέ μας! Μου έδωσαν modem/router για ISDN και splitter PSTN. Καλό ε;

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.