PDA

Επιστροφή στο Forum : θέμα με το Thomson 585 v7 και Conn-x TV

Eva_trinity
07-06-11, 16:56
Guys, θα χρειαστώ τα φώτα σας εδώ.

Πριν λίγες ημέρες είχα θέμα με το broadband και δεν είχα internet. Άνοιξα βλάβη, δεν γινόταν κάτι άμεσα, στο μεταξύ έκανα μόνη μου προσπάθειες να κάνω ρυθμίσεις στη σελίδα του router, δεν κατάφερα κάτι ο,τι κι αν έκανα, και έκανα και reset.

Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί. Παλιότερα σε μια βλάβη (με -ω τι σύμπτωση!- το ίδιο router) είχε έρθει ΟΤΕτζής εδώ και είχε περάσει firmware (δεν μου είπε ποιο ούτε μου έδειξε πώς).

Σε αυτήν εδώ τη βλάβη του broadband λοιπόν μετά από δύο ημέρες μου έρχεται sms οτι φτιάχτηκε (καθώς εγώ ούτε με το reset και επαναρρύθμιση είχα καταφέρει να έχω internet , δεν ξέρω τι έκαναν απομακρυσμένα).

Internet πλέον είχα λοιπόν...IP TV??? οχιιι! έχω αποκωδικοποιητή Tilgin και το interface του εχει μια μπλέ booting οθόνη. Η οποία τώρα έχει τη μπάρα προόδου να σταματάει στο 314 και να πετάει το μνμ¨"unable to join session carousel".... Ξαναπαίρνω τηλ. και ανοίγω βλάβη ... ξανά!

Ήρθαν τώρα δύο ΟΤΕτζήδες που να μή τα πολυλογώ, δεν έκαναν κάτι, καθότι δεν είχαν firmware μαζί τους (?) και μου είπαν να πάω να πάρω άλλο router
(μη το γελάτε, ψήνομαι)...

Βεβαια, θα ήθελα να εξαντλήσω την υπομονή μου με αυτό και θέλω καποιον να μου προτείνει firmware, wizard και να καθοδηγηθώ σωστα καθότι βρήκα κατι στο leoforeia.gr αλλά ενώ ο wizard πήγε στο 100%, μου πέταξε μνμ οτι απέτυχε να εγκαταστήσει τ fw.

και μετά... σαλάτα, πάπαλα internet, ευτυχώς με επαναρρύθμιση ξανασυνδέθηκα...

καταννοώ το πολύπαθο Οδυσσέα... αααχχχ...κάποια πρόταση???

sdikr
07-06-11, 22:11
Δεν μας λές όμως τι εκάνες,
ψάξε στο φόρουμ για user.ini connx tv

@ ADSLgr.com All rights reserved.