Επιστροφή στο Forum : Συνελήφθησαν παράγοντες της Σουπερ Λιγκ για τα στημένα παιχνίδια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
O πενταετής αποκλεισμός του Ολυμπιακού Βόλου από την UEFA έρχεται να εκθέσει ανεπανόρθωτα την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη.
Η εφετειακή απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ δεν εφεσιβάλεται αυτεπαγγέλτως από την ποδοσφαιρική εισαγγελία παρά μόνο από τις ενδιαφερόμενες ομάδες (Λάρισα-Σέρρες) στο CAS.
Ωραία πράματα... Να τους χαιρόμαστε.
Εγώ να πώ την αλήθεια δεν είδα την Καβάλα και τον Βόλο να ευνοούνται άμεσα από τη διαιτησία ή να συμμετέχουν οι ίδιες οι ομάδες σε κάποιο στημένο. Επίσης Καβάλα και Βόλος ήταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος πέρυσι. Θα ήταν ηλίθιο να υποβιβαστούν μόνο και μόνο για το θεαθήναι....
Θα αναβαθμιστεί το Πρωτάθλημα αν πέσουν 2 από τις καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος για να ανέβει η Δόξα Δράμας ξέρω γώ;
Οι φταίχτες δηλαδή ο Μπέος και ο Ψωμιάδης πρέπει να πληρώσουν, όχι οι ομάδες τις οποίες χρησιμοποίησαν ως μέσο για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Δηλαδή πραγματικά έτσω ότι παρέμενε η απόφαση για τον Βόλο και την Καβάλα, πως ακριβώς "καθαρίζει" το ελληνικό ποδόσφαιρο;;
Στο μόνο που μπορώ να σταθώ είναι στο παράδειγμα για το μέλλον. Δηλαδή στο να τιμωρούνταν μόνο και μόνο για να αποτρέψουν παράγοντες μελλοντικά να κάνουν τα ίδια. Αν και όποιος παράγοντας πάει με την λογική της κονόμας, δεν τον ενδιαφέρει καμία ομάδα, μόνο το τομάρι του τον νοιάζει.
ΥΓ. Και εγώ σαν Ολυμπιακός θα προτιμούσα να υποβιβαστούν και να έπαιζα τις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύο νεοφώτιστες ομάδες για να το πάρω περίπατο......
Φυσικά και η Σαπιολίγκα δεν πρόκειται να καθαρίσει με τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Βόλου. Θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα και το κυριότερο ότι γίνει να ισχύσει για όλους, όσους έχουν διαπράξει αδικήματα, με ακριβώς τις ίδιες ποινές. Το παράδοξο της εν λόγω υπόθεση είναι ότι οι συγκεκριμένες ομάδες όντως τιμωρήθηκαν (θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με -8 και -10 βαθμούς αντίστοιχα), απλούστατα δεν τιμωρήθηκαν "αρκετά" ώστε να υποβιβαστούν ?! Εδώ έρχεται φυσικά και το cult ερώτημα, γιατί συνέβη αυτό. Την ίδια σχεδόν περίπτωση αντιμετώπισε και η ιταλική δικαιοσύνη με τον διευθυντή της Γιουβέντους, Μότζι, ο οποίος έστηνε τους ορισμούς των διαιτητών, πράγμα το οποίο θεωρήθηκε δωροδοκία ανεξαρτήτως χρημάτων και όλοι είδαμε τι έπαθε η Γιουβέντους.
Το αν ευνοήθηκαν άμεσα ή έμμεσα η Καβάλα και ο Βόλος καθώς και το ότι αγωνιστικά μπορεί να ήταν από τις καλύτερες ομάδες, εμένα προσωπικά δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αν πράγματι προκύπτει νομικά από τους διαλόγους Μπέου και Ψωμιάδη με τρίτους ότι παίχτηκαν διορισμοί διαιτητών, δωροδοκίες παικτών ώστε κάποιοι να κερδίζουν ποσά από παράνομο στοιχηματισμό μιλάμε για συνολική αλλοίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξάγεται ένα πρωτάθλημα, προκειμένου να οφελούνται κάποιοι έμμεσα ή άμεσα. Είναι ποτέ δυνατόν ποινικά κολάσιμες πράξεις που διώκονται από το νόμο να μην τιμωρούνται από την αθλητική δικαιοσύνη, στο σύνολο των εμπλεκόμενων ? Εδώ σε λίγο με αυτά τα παλαβά που γίνονται, δεν αποκλείεται να βγει ο Μπέος και να δηλώνει δικαιωμένος και από πάνω :p Και εν πάση περιπτώσει πως βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να είναι παράγοντες σε αυτές τις ομάδες ? Λες και κανένας δεν γνώριζε τι εστί Μπέος, πόσο μάλλον τι εστί Ψωμιάδης. Πραγματικά ξεχειλίζει η υποκρισία σε αυτή τη χώρα. Ευτυχώς η FIFA έκανε αυτό που έπρεπε, το αυτονόητο δηλαδή, παρόλο που υπάρχουν πολλά ράματα και για τη δική τους γούνα :p
Πρέπει να αποφασίσουμε κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα τι είδους πρωταθλήματα θέλουμε να έχουμε (έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές, το ξέρω), διότι με αυτά τα κωμικοτραγικά που γίνονται και με τη λογική των 2 μέτρων και 2 σταθμών, ειδικά για τις γνωστές ομάδες (που όλοι γνωρίζουμε αλλά φοβόμαστε να κατονομάσουμε), το ίδιο σκηνικό θα διαιωνίζεται εις των αιώνα τον άπαντα.
Συγνώμη, εδώ έβγαινε ο Ψωμιάδης κι έλεγε ότι όλη η ομάδα ήταν τούμπανο στα αναβολικά και ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε να περάσει τους παίκτες από αντιντόπινγκ. Εγώ πιστεύω ότι στημένα υπήρχαν και με Βόλο και με Καβάλα αλλά και με άλλες ομάδες. Αρκεί να δει κανείς κάτι αποτελέσματα με προέδρους αγκαλίτσα, κάτι περίεργα στο Περιστέρι και πάει λέγοντας. Φέτος ήθελαν να ρίξουν συγκεκριμένες ομάδες και τις έριξαν. Ανέβασαν πάλι ομάδες που ενισχύουν το παραγκίσιο μπλοκ και ήθελαν να καθαρίσουν και τη μοναδική μη τέτοια ομάδα (ΟΦΗ) ο οποίος πήρε τα σώβρακα όσων εμπλέκονταν στη παράγκα και στην ΕΠΟ. Αστεία πράγματα.
Οπως μου ειπε και ενας φιλος μου γαυρος χθες: Οσοι εχουν ομαδα βλεπουν nova, οι υπολοιποι κανουν πως δεν ξερουν οτι ειναι Κυριακη. :whistle:
Οι υπολοιποι δεν βλεπουν γιατι δεν εχει νοημα
Εγώ να πώ την αλήθεια δεν είδα την Καβάλα και τον Βόλο να ευνοούνται άμεσα από τη διαιτησία ή να συμμετέχουν οι ίδιες οι ομάδες σε κάποιο στημένο. Επίσης Καβάλα και Βόλος ήταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος πέρυσι. Θα ήταν ηλίθιο να υποβιβαστούν μόνο και μόνο για το θεαθήναι....
1) Τα χρήματα με τα οποία κάνουν μεταγραφές πολλές ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες; Πληρώνουν φόρους αυτές οι ομάδες; Στα συμβόλαια των παικτών αναγράφεται η πραγματική αξία των αμοιβών τους; Όταν αυτές οι ομάδες χρησιμοποιούν κρατικά στάδια πληρώνουν το αντίστοιχο τίμημα στο κράτος;
Δεν αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα οι συγκεκριμένες ομάδες σε σχέση με αυτές που ακολουθούν τα νόμιμα;
2) Έχουν κάποιοι παράγοντες σχέσεις με κυκλώματα που διακινούν αναβολικές ουσίες;
Δεν αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα οι ομάδες που χορηγούν παράνομες ουσίες στους ποδοσφαιριστές τους σε σχέση με αυτές που τηρούν τα νόμιμα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση οτι οι ομάδες τους είναι πολύ καλύτερες από τις υπόλοιπες;
3) Έλέγχουν το παρασκήνιο (διαιτησία) κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες; Δημιουργείται συγκριτικό πλεονέκτημα για μια ομάδα που έχει την διαιτησία με το μέρος της (πολλές φορές με χειρουργικό τρόπο ώστε το ευρύ κοινό να μην παίρνει χαμπάρι τι γίνεται);
4) Ελέγχουν το παρασκήνιο (αθλητική δικαιοσύνη) κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες; Μπορούν αυτοί οι παράγοντες συννενοούμενοι με τους φανατικούς οπαδούς των ομάδων τους να δημιουργήσουν σκηνικό ζούγκλας στο γήπεδο γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι θα πέσουν στα μαλακά; Δεν αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα η γηπεδούχος ομάδα σε σχέση με την φιλοξενούμενη;
5) Έχουν κίνητρο οι πρόεδροι κάποιων ομάδων να φροντίσουν ώστε η ομάδα τους να έχει μειωμένη απόδοση όταν παίζουν με ομάδα ο πρόεδρος της οποίας ελέγχει το παρασκήνιο (ωστέ να έχουν την εύνοια του παρασκηνίου μελλοντικά); Δεν δημιουργείται η ψευδαίσθηση οτι η ομάδα του προέδρου που ελέγχει το παρασκήνιο είναι πολύ καλύτερη εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες;
6)Αποκτούν ψυχολογικό προβάδισμα οι παίκτες της ομάδας που βλέπουν οτι έχουν την εύνοια της διαιτησίας; Πέφτουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πάνω στις φάσεις;
7) Αποκτούν ψυχολογικό προβάδισμα οι παίκτες των ομάδων που πληρώνονται στην ώρα τους; Τι γίνεται όταν τα χρήματα αυτά προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες;
8) Χρηματοδοτούν ορισμένοι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου τα μαύρα ταμεία των κομμάτων; Χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των πολιτικών; Χρηματοδοτούν τους τοπικούς βουλευτές και δημάρχους; Τα χρήματα αυτά έχουν αποκτηθεί από νόμιμες δραστηριότητες;
Οπως μου ειπε και ενας φιλος μου γαυρος χθες: Οσοι εχουν ομαδα βλεπουν nova, οι υπολοιποι κανουν πως δεν ξερουν οτι ειναι Κυριακη. :whistle:
Σιγά μη σκάμε 70φεύγα γιούργια για να βλέπουμε αηδίες στη γόβα. Να το χαίρονται το "πρωτάθλημα".
@VasP
+10000! 100% σωστά τα ερωτήματα σου φίλε! :oneup:
Εντάξει δεν υπάρχει (http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/o-timwros.1325713.html) απλά :rofl:
Το “Πάμε Στοίχημα” θα γίνει επίσημα “Πάμε Στήσιμο” όπου ο παίκτης θα ποντάρει ποιοι αγώνες πιστεύει ότι θα στηθούν…
http://kourkouti.sport24.gr/2011/08/11/5562/
. :lol:
και στα σχολια απο κατω =
6.R1ver5 says:
August 11th, 2011 at 15:46
Χαιρετίζω την απόφαση για παραμονή του Βόλου και της Καβάλας! Μπράβο!
Έτσι και έπεφταν, πολλοί τσιμεντόλιθοι θα έχαφταν το παραμύθι της κάθαρσης. Τώρα ελπίζω να δουν και οι τυφλοί.
Προσδοκώ στην γενική και ολική αποστροφή του προϊόντος. Να μαζευόμαστε, να κράζουμε, να γελάμε με τα χάλια ΤΟΥΣ, αλλά να μην ξοδεύουμε ούτε ευρώ πλέον γι αυτό το πράμα.
Αμήν.
ΥΓ: “Πάμε στήσιμο” στα σπορ. Το βλεπες… το στησες;
+1
Ε, τι να δει ο φίλος σου ο γαύρος? MEGA & ΝΕΤ?
Αυτά δείχνουν Champions League…για τέτοια είμαστε τώρα? :medic:
Φυσικά και η Σαπιολίγκα δεν πρόκειται να καθαρίσει με τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Βόλου. Θα πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα και το κυριότερο ότι γίνει να ισχύσει για όλους, όσους έχουν διαπράξει αδικήματα, με ακριβώς τις ίδιες ποινές. Το παράδοξο της εν λόγω υπόθεση είναι ότι οι συγκεκριμένες ομάδες όντως τιμωρήθηκαν (θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με -8 και -10 βαθμούς αντίστοιχα), απλούστατα δεν τιμωρήθηκαν "αρκετά" ώστε να υποβιβαστούν ?! Εδώ έρχεται φυσικά και το cult ερώτημα, γιατί συνέβη αυτό. Την ίδια σχεδόν περίπτωση αντιμετώπισε και η ιταλική δικαιοσύνη με τον διευθυντή της Γιουβέντους, Μότζι, ο οποίος έστηνε τους ορισμούς των διαιτητών, πράγμα το οποίο θεωρήθηκε δωροδοκία ανεξαρτήτως χρημάτων και όλοι είδαμε τι έπαθε η Γιουβέντους.
Το αν ευνοήθηκαν άμεσα ή έμμεσα η Καβάλα και ο Βόλος καθώς και το ότι αγωνιστικά μπορεί να ήταν από τις καλύτερες ομάδες, εμένα προσωπικά δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αν πράγματι προκύπτει νομικά από τους διαλόγους Μπέου και Ψωμιάδη με τρίτους ότι παίχτηκαν διορισμοί διαιτητών, δωροδοκίες παικτών ώστε κάποιοι να κερδίζουν ποσά από παράνομο στοιχηματισμό μιλάμε για συνολική αλλοίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξάγεται ένα πρωτάθλημα, προκειμένου να οφελούνται κάποιοι έμμεσα ή άμεσα. Είναι ποτέ δυνατόν ποινικά κολάσιμες πράξεις που διώκονται από το νόμο να μην τιμωρούνται από την αθλητική δικαιοσύνη, στο σύνολο των εμπλεκόμενων ? Εδώ σε λίγο με αυτά τα παλαβά που γίνονται, δεν αποκλείεται να βγει ο Μπέος και να δηλώνει δικαιωμένος και από πάνω :p Και εν πάση περιπτώσει πως βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να είναι παράγοντες σε αυτές τις ομάδες ? Λες και κανένας δεν γνώριζε τι εστί Μπέος, πόσο μάλλον τι εστί Ψωμιάδης. Πραγματικά ξεχειλίζει η υποκρισία σε αυτή τη χώρα. Ευτυχώς η FIFA έκανε αυτό που έπρεπε, το αυτονόητο δηλαδή, παρόλο που υπάρχουν πολλά ράματα και για τη δική τους γούνα :p
Πρέπει να αποφασίσουμε κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα τι είδους πρωταθλήματα θέλουμε να έχουμε (έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές, το ξέρω), διότι με αυτά τα κωμικοτραγικά που γίνονται και με τη λογική των 2 μέτρων και 2 σταθμών, ειδικά για τις γνωστές ομάδες (που όλοι γνωρίζουμε αλλά φοβόμαστε να κατονομάσουμε), το ίδιο σκηνικό θα διαιωνίζεται εις των αιώνα τον άπαντα.
Κοίταξε υπαρχει ένα θέμα που δεν έχουν καταφέρει να λύσουν ακόμα , δεν έχουν καταφέρει να βρούν χρήματα απο Μπέο - Ψωμιάδη και λοιπούς προς τρίτους για να αποδειχθεί η δωροδοκία .
Οι τηλεφωνικές συνομιλίες χωρίς λοιπές αποδείξεις δεν αποτελούν στοιχεία γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί ότι έκαναν πλάκα ή έλεγαν ψέματα.
Αν διαβάσεις θα δείς ότι οι περισσότεροι νομικοί λένε ότι δύσκολα θα αποδειχθεί η δωροδοκία . Οι περισσότερες κατηγορίες θα είναι φοροδιαφυγη , παρανομο στοιχημα , ξέπλυμα χρήματος . Απο αυτα όμως δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για τις ομάδες και ειδικότερα για την Καβαλα αφού ο γιος είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος επίσημα και δεν φαίνεται πουθενά σε συνομιλίες.
Υ.Γ
προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω ένας προεδρος ομάδας που να είναι "αμόλυντος" είτε ως προς την διαιτησία ή ως προς το στοίχημα.
άλλωστε γιατί ξαφνικά εμφανίζονται "επενδυτές" σε διάφορε ομάδες?
Η λύση είναι μια :
1. Πόθεν εσχες σε διαιτητές - παραγοντες Επο - Προέδρους -παίκτες
2. Αυστηρή εφαρμογή των κανόνων αδειοδότησης ( βλέπε ΙΚΑ, εφορία , οφειλές προς παίκτες)
3. Επιτέλους απομάκρυνση των κάφρων , το οποιο ειναι και δουλειά της αστυνομίας
4. Αξιολόγηση διαιτητών απο ξένη εταιρεία ή διαιτητές
Θα αναβαθμιστεί το Πρωτάθλημα αν πέσουν 2 από τις καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος για να ανέβει η Δόξα Δράμας ξέρω γώ;
Οι φταίχτες δηλαδή ο Μπέος και ο Ψωμιάδης πρέπει να πληρώσουν, όχι οι ομάδες τις οποίες χρησιμοποίησαν ως μέσο για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Δηλαδή πραγματικά έτσω ότι παρέμενε η απόφαση για τον Βόλο και την Καβάλα, πως ακριβώς "καθαρίζει" το ελληνικό ποδόσφαιρο;;
Στο μόνο που μπορώ να σταθώ είναι στο παράδειγμα για το μέλλον. Δηλαδή στο να τιμωρούνταν μόνο και μόνο για να αποτρέψουν παράγοντες μελλοντικά να κάνουν τα ίδια. Αν και όποιος παράγοντας πάει με την λογική της κονόμας, δεν τον ενδιαφέρει καμία ομάδα, μόνο το τομάρι του τον νοιάζει.
ΥΓ. Και εγώ σαν Ολυμπιακός θα προτιμούσα να υποβιβαστούν και να έπαιζα τις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύο νεοφώτιστες ομάδες για να το πάρω περίπατο......Ο Μπέος για παράδειγμα, αγκαλίτσα μαμ μαμ με τον δικό σου δεν ήταν; Ολο στο τηλέφωνο δεν ήταν με τον Μαριδάκη;
Δηλαδή να καταλάβω, σοβαρά πρέπει να έχουμε "αποδείξεις", όταν λέει ο Μπέος ότι "θελω να σώσω τον Πανιώνιο" τι ακριβώς θέλουμε; Οταν λέει οτι "ο Μαρινάκης θέλει αυτό, είναι εξαλλος για εκείνο", δηλαδή πόσο θελει ο μακακας ο Ελληνας για να καταλάβει οτι τρώει κουτόχορτο;
Ρωτάς γιατί πρέπει να πέσει η Καβαλα και Ο σβόλος; Να σου πω. Γιατι την επόμενη φορά, οταν ο κάθε αρχιμακακας τυπου Μπέου θα πήγαινε να πάρει την ομάδα , θα το σκεφτοντουσαν ολοι εκείνοι που θα είχαν τα κλειδιά, πριν τη δώσουν. Γιατι οι οπαδοί, θα ουρλιάζαν "ΟΧΙ ΠΑΛΙ", αντί να βγαίνουν αδικημένοι γαρ.
Αλλά τα θέλει, προφανώς ο πισινός μας , αυτο τον αθλητισμό θέλουμε. Νομιζουμε ότι "οι ομάδες δεν φταίνε". Οχι καλε, μόνο οι παράγοντες. Αλήθεια, ΤΑ ΛΕΦΤΑ που βρεθήκαν, ε; Οι ομάδες, με ποιανού τα χρήματα φτιαχτήκαν, αν τα χρήματα ειναι προϊόντα παράνομης συναλλαγής, οι ομάδες τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
Παρτε μια ιδεα τι ειπε ο γγ αθλητισμου,η δικαιοσυνη ειναι σε καλο δρομο.
υ.γ ενα στοιχημα οτι μεχρι τελος του 2011 οι τιμωρημενοι προεδροι θα βρισκονται και παλι μεσα στα γηπεδα
http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=20126
υ.γ ενα στοιχημα οτι μεχρι τελος του 2011 οι τιμωρημενοι προεδροι θα βρισκονται και παλι μεσα στα γηπεδα
Τι απόδοση έχει? :rolleyes:
Ο Μπέος για παράδειγμα, αγκαλίτσα μαμ μαμ με τον δικό σου δεν ήταν; Ολο στο τηλέφωνο δεν ήταν με τον Μαριδάκη;
Δηλαδή να καταλάβω, σοβαρά πρέπει να έχουμε "αποδείξεις", όταν λέει ο Μπέος ότι "θελω να σώσω τον Πανιώνιο" τι ακριβώς θέλουμε; Οταν λέει οτι "ο Μαρινάκης θέλει αυτό, είναι εξαλλος για εκείνο", δηλαδή πόσο θελει ο μακακας ο Ελληνας για να καταλάβει οτι τρώει κουτόχορτο;
Ρωτάς γιατί πρέπει να πέσει η Καβαλα και Ο σβόλος; Να σου πω. Γιατι την επόμενη φορά, οταν ο κάθε αρχιμακακας τυπου Μπέου θα πήγαινε να πάρει την ομάδα , θα το σκεφτοντουσαν ολοι εκείνοι που θα είχαν τα κλειδιά, πριν τη δώσουν. Γιατι οι οπαδοί, θα ουρλιάζαν "ΟΧΙ ΠΑΛΙ", αντί να βγαίνουν αδικημένοι γαρ.
Αλλά τα θέλει, προφανώς ο πισινός μας , αυτο τον αθλητισμό θέλουμε. Νομιζουμε ότι "οι ομάδες δεν φταίνε". Οχι καλε, μόνο οι παράγοντες. Αλήθεια, ΤΑ ΛΕΦΤΑ που βρεθήκαν, ε; Οι ομάδες, με ποιανού τα χρήματα φτιαχτήκαν, αν τα χρήματα ειναι προϊόντα παράνομης συναλλαγής, οι ομάδες τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
Κοίταξε ο νόμος απαιτεί αποδείξεις για να υπάρξουν τιμωρίες με τις συνομιλίες δεν γίνεται τιποτα , και εγω θα μπορουσα να λεω ότι εχω "πιάσει" τον Τέβες στο ματς με τον Αρη και τον Πέπε στον ημιτελικό με την Μπαρτσα θα πρέπει να πάω φυλακή?
Ο σκοπός της δικαιοσύνης ήταν να βρει αποδείξεις για όλους τους εμπλεκόμενους αλλά απέτυχε.....
Δεν ήξερα πως υπάρχουν και νόμοι στο νεογκρεκλισταν.:rofl: καλό Ε.
......
--------->
....Ούτε ο Ολυμπιακός ανήκει στον Βόλο, ούτε η Καβάλα στη Καβάλα. Ούτε στον κόσμο των πόλεων ανήκουν οι ομάδες, ή στους Δημάρχους και Βουλευτές που δείχνουν το όψιμο ενδιαφέρον τους. Αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου και σ αυτόν ανήκει 100%. Όπως και αυτή η Καβάλα, ανήκει 100% στην οικογένεια Ψωμιάδη. Η ομάδα με τις ερυθρόλευκες φανέλες, μάλιστα, ούτε καν σαν Ολυμπιακός Βόλου δεν υφίστατο...
...
Έτυχε να είναι η καταγωγή του Α. Μπέου από το Βόλο. Αν ήταν από την Καρδίτσα, η ομάδα που θα είχε αυτή τη πορεία θα ήταν η Αναγέννηση. Έτυχε ο Μ. Ψωμιάδης να κατάγεται από την Καβάλα. Αν ήταν από τη Δράμα στη θέση της Καβάλας θα ήταν η Δόξα.
..
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4258106&postcount=293
Κοίταξε ο νόμος απαιτεί αποδείξεις για να υπάρξουν τιμωρίες με τις συνομιλίες δεν γίνεται τιποτα , και εγω θα μπορουσα να λεω ότι εχω "πιάσει" τον Τέβες στο ματς με τον Αρη και τον Πέπε στον ημιτελικό με την Μπαρτσα θα πρέπει να πάω φυλακή?
Ο σκοπός της δικαιοσύνης ήταν να βρει αποδείξεις για όλους τους εμπλεκόμενους αλλά απέτυχε.....
Αφού η δικαιοσύνη απέτυχε, όπως λες, τότε γιατί δεν αθωώθηκαν οι ομάδες?
Άλλο το ποινικό σκέλος της υπόθεσης & άλλο το αθλητικό.
Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Ψωμιάδη
Την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών στις αρμόδιες διεθνείς αρχές, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής». Ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας φυγοδικεί από τα μέσα Ιουλίου και πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιθανό τόπο διαμονής τα Σκόπια.
Υπάρχει αισιοδοξία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσουν να προβούν στην σύλληψη του κ. Ψωμιάδη 90382που είναι μπλεγμένος στην υπόθεση με τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια.
http://www.sport-fm.gr/article/494015
http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/diethnes_entalma_sullhpshs_gia_makh_pswmiadh.1328220.html
Ψαξε ψαξε,δεν θα με βρεις..90382
Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε τιμωρηθεί πριν λίγα χρόνια με εφ'όρου ζωής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Τώρα τιμωρείται πάλι με την ίδια ποινή. Πόσες ζωές έχει αυτός ο άνθρωπος; Εφτάψυχος είναι; Ας τον τιμωρήσουν και με μετά θάνατον απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για να δέσει το γλυκό.
Εν τω μεταξύ, μετά το φιάσκο της κάθαρσης, εξέδωσαν και διεθνές ένταλμα σύλληψης (τρομάρα τους) για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Περίμεναν να αθωωθεί (κατ ουσίαν) η Καβάλα και ο Ολ. Βόλου για να το κάνουν; Χόρτασε ο κόσμος από επικοινωνιακά τρικ και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο και παντού.
Δεν λειτουργούν οι θεσμοί στην Ελλάδα, τελεία και παύλα. Κουμάντο κάνουν τα 'συμφέροντα'.
Σε κάθε περίπτωση καλό ειναι να χρησιμοποιούμε και μεις ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 'Η ΟΠΑΔΟΙ το νιονιο μας.
Δεν κάνει κακό.
Την προδοσια πολλοι αγαπησαν... τον προδοτη ουδεις.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση την πληρωσανε οι 2 πιο κραυγαλεες περιπτωσεις, αυτοι που ειχαν ξεφυγει απο καθε μετρο και ολη η πδοσφαιρικη ελλάδα ηξερε τι παιζοτανε.
ειναι ενα καλο μαθημα για να σκευτονται ολοι και 2η φορα πριν κανουν κατι.
Για αυτο οι μεσαζοντες Βολος και Καβαλα επιστρεφουν στην φυσικη τους θεση στη Δ'Εθνικη. Εξαλου χωρις Μπεο οι μεν και χωρις Ψωμιαδη οι δε, το μαξιμουμ που θα φτανανε ειναι Γ'Εθνικη. (Ασανσερ ανεβηκε 3 κατηγοριες ο Βολος λογο Αχιλεα)
Δεν ειναι ομως αυτα αρκετα. Δεν ειναι μονο οι 2 ομαδες!Ειναι πολλοι περισοτεροι μπλεγμενοι!
Πρεπει να δουμε κι αλλους ενοχους, και διαιτητες, και εποπτες και παραγοντες, και αθλητές κσι προπονητες και δημοσιογραφους.
Θελουμε ενα πολυ πιο καθαρο ποδοσφαιρο χωρις κλικες, κι οχι σκουπισμα κατω απο το χαλακι για το κοινο αισθημα με τα 2 εξιλαστηρια θυματα.
Πόσο πιστεύεις ότι θα καθήσουν στην Δ'? Έκαναν έφεση...
Έχει πολύ παρασκήνιο το θέμα με την χθεσινή απόφαση.
"Ξηλώθηκε" η μισή ΕΕΑ έξι μέρες πριν την απόφαση"
Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η αντικατάσταση πέντε μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Νικητιάδη μόλις έξι μέρες (στις 17/8) πριν την απόφαση με την οποία Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα υποβιβάζονται στην Δ΄Εθνική.
Να διαψεύσει όσους θεωρούν ότι το κράτος έχει πάει διακοπές τον Αύγουστο φρόντισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης που δυο μέρες μετά της Παναγίας (!!) αποφάσισε να αντικαταστήσει πέντε μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία μόλις έξι εικοσιτετράωρα μετά προκάλεσε σεισμό με την απόφασή της για τις δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκ.
Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης κι έχοντας στα χέρια του τις παραιτήσεις των τεσσάρων , που κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους κατατέθηκαν, ο Γιώργος Νικητιάδης προχώρησε γρήγορα γρήγορα στην αντικατάστασή τους , ενώ τις συμπλήρωσε με τον ορισμό κι ενός νέου αναπληρωτή τακτικού μέλους. Μια απόφαση που βέβαια πέρασε στα ψηλά , για να μην πούμε ότι δεν έγινε σχεδόν ποτέ γνωστή.
Πρόεδρος της ΕΕΑ παραμένει ο αρεοπαγίτης Κωνσταντίνος Τζένος ο οποίος ανέλαβε με το σχήμα που ίσχυε ως τις 17/8 στις αρχές Μαρτίου του 2011 και δεν πρόλαβε να συμπληρώσει καλά καλά τρεις μήνες.
Χαρακτηριστικά η απόφαση του Υφ. Αθλητισμού που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 17/8 αναφέρει:
Τροποποιούμε την υπ’ αρίθμ. 10606/7-04-2011 (ΦΕΚ 110/ΥΟΔΔ/26-04-2011) απόφαση περί ανασυγκρότησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατ’ άρθρο 77 του Ν.2725/1999 όπως ισχύει, ως ακολούθως:
α) αντικαθιστούμε, λόγω παραίτησης, το μέλος ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Νικολάου, Καθηγητή Εμπορικού Δικαίου και τον αναπληρωτή αυτού ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟ του Στυλιανού , Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και στη θέση τους ορίζουμε αντίστοιχα για το υπόλοιπο της θητείας, τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Δημητρίου , Αναπληρωτή Καθηγητή Εμπορικού Δικαίου Πανεπιστημίου Θράκης (Α.Π.Θ.) ως μέλος και ως αναπληρωτή αυτού τον ΚΑΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΟ του Γεωργίου , Λέκτορα Εμπορικού Δικαίου Πανεπιστημίου Θράκης (Α.Π.Θ.).
β) αντικαθιστούμε, λόγω παραίτησης, το μέλος ΗΡΕΙΩΤΗ ΝΙΚΟ του Παναγιώτη, Οικονομολόγο, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και τον αναπληρωτή αυτού ΛΥΤΡΑ ΠΕΡΙΚΛΗ του Νικολάου, Οικονομολόγο Καθηγητή ΤΕΙ Αθηνών και στη θέση τους ορίζουμε αντίστοιχα για το υπόλοιπο της θητείας, τον ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Παναγιώτη Καθηγητή Χρηματοικονομικής Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ως μέλος και ως αναπληρωτή αυτού τον ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Αθανασίου , Αναπληρωτή Καθηγητή στις Ποσοτικές μεθόδους για Οικονομολόγους του Ε.Α.Π.
γ) Ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας, ως αναπληρωτή του τακτικού μέλους ΜΠΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Ιωάννη , Επικοινωνιολόγου, προσώπου κύρους με εμπειρία στο χώρο του Αθλητισμού, τον ΠΕΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Ιωάννη ,Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, πρόσωπο κύρους με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού.
Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθμ. 10606/7-04-2011 (ΦΕΚ 110/ΥΟΔΔ/26-04-2011) απόφαση.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/kshlwthhke-h-mish-eea-eksi-meres-prin-thn-apofash.1339358.html
Σε κάθε περίπτωση καλό ειναι να χρησιμοποιούμε και μεις ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 'Η ΟΠΑΔΟΙ το νιονιο μας.
Δεν κάνει κακό.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό που έγραψες με αυτό που είχα γράψει.
Καλό θα είναι να διαβάζεις καλυτερα.
Το θέμα δεν ειναι τι ακούγεται ως φήμη αλλά τι μπορεί να αποδειχθει.
Το οτι η ΕΕΑ έριξε τις 2 ομάδες είναι καθαρά πολιτική απόφαση , αν τηρούσε τα κριτήρια αυστηρά ως πρέπει αρκετές ομάδες δεν θα επρεπε να βρίσκονται στην superleague.
Το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει σύντομα γιατί θα υπάρξουν ενστάσεις απο τις 2 ομάδες ακόμα και ως προς την συμμετοχή υπολοίπων ομάδων πχ ΟΦΗ, Πανιώνιο .
Επίσης έστω ότι πέφτουν οριστικά οι ομάδες που θα τις αντικαταστήσουν πότε θα πάρουν παίκτες για την νεα κατηγορία και θα κάνουν προετοιμασία?
Η μόνη λυση για μενα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 ομάδες οριστικά και του χρονου να ανέβουν 5 απο την Β.
Προβλέψτε και κερδίστε! (http://www.gavros.gr/article/9150/problepste-kai-kerdiste/)
Δεν βρήκαν άλλον να βάλουν? :lol:
Giorgio sak
27-08-11, 00:38
Πέφτει και ο Αστέρας Τρίπολης.
"Όπως αποφάσισε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορεί να πάρει την θέση του Ηρακλή που υποβιβάστηκε για πλαστογραφία. Η ομάδα που θα αντικαταστήσει τον «γηραιό» αν τελικά υποβιβαστεί θα πρέπει να είναι από την Football League."
Να φαναστώ ι το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει. Ή επιμένει τόσο πολύ ο Βαγγέλης(ο γνωστός ντε) Μαρινάκης και δεν μπορούν να του χαλάσουν το χατίρι.
Ναι ο χοντρός καίγεται να αρχίσει το πρωτάθλημα...
Tο νέο δελτίο για το στοίχημα
http://griniarogatos.blogspot.com/2011/08/blog-post_6029.html
Λίγες ώρες μείνανε για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.
Καλή φάση. :p
Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά. :cry:
Περίμενα πως και πως να αρχίσει.
:p
Ναι ο χοντρός καίγεται να αρχίσει το πρωτάθλημα...
To έκανε τελικά το θαύμα του. Ξεκίνησε το τσίρκο με 13 ομάδες :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
Burning Skies
28-08-11, 13:43
To έκανε τελικά το θαύμα του. Ξεκίνησε το τσίρκο με 13 ομάδες :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
Αντε να το δειτε να χαιρεστε. :oneup:
Ναι να τον χαίρεστε, να τον χειροκροτήσετε και αυτόν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο :cool:
Burning Skies
28-08-11, 13:47
Ναι να τον χαίρεστε, να τον χειροκροτήσετε και αυτόν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο :cool:
Εγω ουτε το εκανα ουτε θα το κανω.. ;)
Δεν θα κατσω να βλεπω ομως και ενα πρωταθλημα τσιρκο οπως καποιοι αλλοι (που το απαξιωνουν αλλα το βλεπουν και καθονται να τους δουλευουν).
Τα 4 εκατομμύρια θα τα δίνατε εσείς στη Nova αν δεν ξεκίναγε το πρωτάθλημα;;
Η Superleague έχει κάποιες υποχρεώσεις και τις αποφάσεις δεν τις παίρνει μόνος του ο Μαρινάκης, το πρωτάθλημα άρχισε γιατί οι ομάδες στο ΔΣ της λίγκας συμφωνήσαν να αρχίσει.
Ξεκολλήστε πια με τα οπαδικά, τον Γκόντικα δεν τον είδα να αντιδράει εντός της συνεδρίασης μετά έβγαλε ανακοινώσεις.....
Έφαγες και εσύ το παραμύθι για τα 4 μυρια? :innocent:
Δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει τέτοια "ρήτρα". Εξ' άλλου η Γόβα, σύμφωνα με ανακοίνωσή (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=540449) της, δεν είχε ιδέα επί του θέματος.
Τα 4 εκατομμύρια θα τα δίνατε εσείς στη Nova αν δεν ξεκίναγε το πρωτάθλημα;;
Είπαμε το παραμυθάκι με τα 4 εκατομμύρια είναι last year. Την επόμενη φορά έλα διαβασμένος καλύτερα. :)
Οριστικά Δ΄Καβάλα και Βόλος.
http://www.sport-fm.gr/article/501275
Λέγεται ότι συνελήφθη ο Big Mac κάπου στα Καλύβια Αττικής.
........Auto merged post: Seitman πρόσθεσε 5 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Όντως. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=546424)
Η Καβάλα γιατί τιμωρήθηκε τελικά ρε παλικάρια. Αφού ο πρόεδρος δεν είναι μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες... :rofl:
Έλα μου ντε... :rolleyes:
Τώρα έσκασαν και άλλες ομάδες και παράγοντες. Του κουτρούλη ο γάμος γίνεται. Όχι ότι περίμενα να το διαπιστώσω με τις νέες διώξεις, αλλά κουβέντα να γίνεται. :innocent:
Θα τελειώσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα?
Θα τελειώσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα?
Υπάρχει πρωτάθλημα :?!:lol:
Και μετα σου λεει, "τηλεοπτικο υπερθεαμα" :tooth
Ερώτηση.
Ο Ηρακλής προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια , δεν δικαιώθηκε και για αυτο θα παίζει φέτος στην Γ´ Εθνική , στο περιφερειακό πρωτάθλημα , δεν ξέρω που.
Η ΕΠΟ όπως και η UEFA απαγορεύουν να πηγαίνεις σε πολιτικά δικαστήρια για αθλητικές διαφορές , άσχετα που η Σιον έχει παει την UEFA στα πολιτικά δικαστήρια γιατί την απέκλεισε από το Europa league και την έχει στα σχοινιά , προς το παρων.
Ποια η διάφορα του Ηρακλή που πήγε στα πολιτικά δικαστήρια από τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου με 100% πολιτική παρέμβαση?
@ ADSLgr.com All rights reserved.