PDA

Επιστροφή στο Forum : dc++



anfil
22-03-04, 23:10
Πώς λειτουργεί αυτό το πράμα?
Δεν μπορώ να κάνω search.

AC9800PBA
22-03-04, 23:17
Χμμμ προτείνω να δείς και άλλα topics οι κάνε search στο google (για σου ρε Antonio) για DC++ faq :D

blackjim
22-03-04, 23:19
Προς ολα το n00bs του DC++ ( ειτε του oDC ) :

για αποριες οντως το http://angelos0.no-ip.info/faq.php ειναι πολυ κατατοπιστικο.
για περισσοτερα http://www.dslreports.com/faq/dc

οταν θελετε να δειτε και κανα hub της προκοπης http://www.hublist.org

νομιζω τωρα ολοι μπορουν να δουν πως δουλευει το τοοσο "περιεργο" kai "δυσκολο" DC++
8)


PS : ρε noobs ελεος, δειτε και κανα FAQ. ELEOOOOSS
Don't be so lazy!!!!!!

blackjim
22-03-04, 23:20
Πώς λειτουργεί αυτό το πράμα?
Δεν μπορώ να κάνω search.

καπου ψηλα εχει εναν μεγεθυντικο φακο, για πατα τον...

anfil
23-03-04, 00:33
Πώς λειτουργεί αυτό το πράμα?
Δεν μπορώ να κάνω search.

καπου ψηλα εχει εναν μεγεθυντικο φακο, για πατα τον...δε μπορω να βρω τιποτα

anfil
23-03-04, 00:36
καπου ψηλα εχει εναν μεγεθυντικο φακο, για πατα τον...

δε μπορω να βρω τιποτα.......................

GeorgeH
23-03-04, 03:49
Ημαρτον ρε κολλητε... Πανω πανω σου εχει τις εξης επιλογες:File View Window Help
Απο κατω ακριβως εχει κατι εικονιδιακια... Καπου αναμεσα σε αυτα προς το τελος(το ενατο προς το τελος) υπαρχει ενας φακος.Πατα τον.Αυτο ειναι το περιβοητο search.Γραψε οτι θες να γραψεις εκει χρησιμοποιωντας οποιαδηποτε παραμετροποιηση σου κανει κεφι.Αυτο ηταν ολο το παραμυθι! 8)

BeholderX
23-03-04, 05:27
Αν δεν σου βρίσκει τίποτα (πχ αν ψάξεις για 'norton') τότε μάλλον έχεις μπλέξει με τo IP σου, firewalls & ports. Ρύθμισέ τα σωστά, και θα λυθεί το πρόβλημα του search.

Salvador
23-03-04, 05:29
μηπως εννοει οτι κανει search και δε του βγαζει results.αν ναι,αυτο γινεται γιατι προφανως εχει επιλεγμενο active mode και εχει λαθως ip.

Πρώτα πανε στο http://www.whatismyip.com και σημειωσε την ip soy ...
μετά στο DC πανε file/settings/general ,εκει που λέει active βάλε την ip που έγραψες.Γενικα κάθε φορα που θα κανεις επανεκινηση το router,modem σου θα πρέπει να κάνεις αυτην την δουλεια.Συνιστω σε ολους στο connection mode να μην βαζουν passive mode σε φαση βαριέμαι συνεχεια να αλλαζω την ip.na επιλεγουν active mode γιατι πεζουν καλυτερες ταχυτητες και γενικα μπένει σε πιο πολα hubz..

Τέλος ένα εχω να πω.....
ΤΟ DC++ Γ*Μ*ΕΙ...To δουλεβω κανα μηνακι τωρα και δεν το αλαζω με τπτ.ΚΑτι μουλαρια και γαιδουρια εχουνε παρει τον ΠΟΥΛΟ..μην τα ξαναδώ μπροστά μου

οποιος εχει απορίες σε "λογικά" πλαίσια για DC ας ρωτήσει...

Salvador
23-03-04, 05:36
Αν δεν σου βρίσκει τίποτα (πχ αν ψάξεις για 'norton') τότε μάλλον έχεις μπλέξει με τα firewalls και τα ports. Ρύθμισέ τα σωστά, και θα λυθεί το πρόβλημα του search.

ρε c beholder φίλε,
μην μπερδέβουμε τον κόσμο ρε κολητε.. :roll:
Αυτα που του λες εχουνε να κανουν με donkey kai mule
το DC δουλέβει ως defeault την πορτα 4662 οπου να σου πω την αληθεια και κλειστη να την εχεις παλι κατεβαει..
sorry για το υφάκι αλλα μου την σπάνε τα ποστ που κάποιος προσπαθει να βγαλει άκρη και εξηγει ακριβώς τι παίζει και ο αλλος του απανταει με κατι τελείως "γενικό"

Σαν να λέμε ,ποστ: "Τα χω παρει εκει που συνδεομουνα κανονικα δεν μπενει καθολου η DSL"
Και πάρε απάντηση τώρα "εεεμ μήπως σου κόψαν το τηλέφωνο;"

Τεσπα..να'χαμε να λέγαμε :roll:

BeholderX
23-03-04, 05:47
@salvador
Η ώρα είναι 5:40, δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για πολλές πολλές εξηγήσεις τέτοια ώρα, έδωσα μόνο μία γενική κατεύθυνση, σε σχέση με τις προηγούμενες απαντήσεις που κατά τη γνώμη μου δεν ανταποκρίνονταν στο πρόβλημα. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι σε πείραξε η δική μου απάντηση (διάβασες όντως τα προηγούμενα post ?)
Ξέχασα για το ΙP στο αρχικό post όντως, το τροποποίησα πριν διαβάσω το 2ο μήνυμά σου. Το DC++ το γνωρίζω καλά, τώρα αν εσένα σου κατεβάζει και κάνει search με κλειστά τα ports τότε είτε επικοινώνησε με το Υπουργείο Βιομηχανίας για να πάρεις την πατέντα, είτε πέταξε το modem/router σου.
sorry για το υφάκι αλλα μου την σπάνε τα ποστ τέτοιου είδους. Μπορούσες κάλιστα να μου στείλεις ένα PM.
Αυτά.

GnG
23-03-04, 12:13
μηπως εννοει οτι κανει search και δε του βγαζει results.αν ναι,αυτο γινεται γιατι προφανως εχει επιλεγμενο active mode και εχει λαθως ip.

Πρώτα πανε στο http://www.whatismyip.com και σημειωσε την ip soy ...
μετά στο DC πανε file/settings/general ,εκει που λέει active βάλε την ip που έγραψες.Γενικα κάθε φορα που θα κανεις επανεκινηση το router,modem σου θα πρέπει να κάνεις αυτην την δουλεια.Συνιστω σε ολους στο connection mode να μην βαζουν passive mode σε φαση βαριέμαι συνεχεια να αλλαζω την ip.na επιλεγουν active mode γιατι πεζουν καλυτερες ταχυτητες και γενικα μπένει σε πιο πολα hubz..



Γιατί να μην ανοίξει ενα λογαριασμό no-ip ωστε να είναι active και να μην χρειάζεται να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι την Ip?Πιστεύω το καλύτερο...

Αναλυτικές οδηγίες: http://angelos0.no-ip.info/files/no-ip.pdf

angelos0
22-04-04, 12:26
γενικα στο http://angelos0.no-ip.info/ και στα σεψτιον faq kai howto θα βρειτε τα απαραιτητα στα ελληνικα...αν παλι οχι εδω ειμαστε

@ ADSLgr.com All rights reserved.