Επιστροφή στο Forum : Πληροφοριες για τα DELL
Θα ηθελα να ρωτησω τα dell θεωρουνται καλη μαρκα για λαπτοπ? ειναι αξιοπιστα?
Εχω βαλει στο ματι αυτο το λαπτοπ
http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html
και ηθελα να ρωτησω εκτος απο το να ειναι καλο στο να βλεπεις ταινιες και να παιζεις παιχνιδια σε αυτο το λαπτοπ, ειναι καλο και για προγραμματισμο? Θα αντεξει βαρια προγραμματα?Προγραμματιζω πανω σε Visual Studio, σε Borland, σε eclipse, και σε Dreamweaver.Θα τα σηκωσει αυτα τα προγραμματα? Θελω ενα λάπτοπ που να τα τρεχει πολυ ανετα αυτα τα προγραμματα χωρις καμια καθυστερηση.Αλοστε αυτος ειναι και ο κυριος λογος που αγοραζω λαπτοπ αν και θα ηθελα να ειναι και για παιχνιδια και να βλεπω ταινιες απο το ιδιο λαπτοπ.
Αν δεν ειναι καλο αυτο το λαπτοπ εχει βγει και μια ακομη ιδια εκδοση 400 ευρο πιο ακριβη.
http://www.mgmanager.gr/product/24946/dell-xps-l702x-3d-laptop-screen-i7-2720-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-3d-w7p-64bit.html
αλλα 400 ευρω παραπανω μου φαινονται πολλα αν και αν δεν ειναι καλο το πρωτο λαπτοπ που σας εδειξα αναγκαστηκα θα παρω το δευτερο Αν το εγκρινεται
Πολύ αξιόπιστα και με το καλύτερο after sales support.
Μόλις πήρα το L502x me 8gb μνήμη ι7 και 2gb κάρτα γραφικών σε 15''. Το μηχάνημα πετάει.
Αλλά περίμενε λίγο να κυκλοφορήσει Ελλάδα το Studio 15z.
Επίσης αν είναι επαγγελματικό το laptop και όχι για κάποια σχολή καλύτερα να στραφείς στη σειρά Precision.
επειδη ψαχνω και δεν μπορω να το βρω. μπορω να παρω αυτο το λαπτοπ http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html
με οθονη 15" αλλα να εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με αυτη των 17 αλλα ακριβως τα ιδια και καλυτερα αν γινεται. χειροτερα με τιποτα.Βασικα απο που πηρες το λαπτοπ σου εσυ για δωσε λινκ :D για το ιδιο μοντελο μιλαμε ναι?
Θα σε υπερκαλύψει σε σημείο που να μην αξίζει τα χρήματά του. Visual Studio τουλάχιστον για εργασίες και μικρά projects παίζει εύκολα σε απλό 2πήρυνο των 2gb ram. Το ίδιο και τα eclipse/netbeans, προγράμματα που υπάρχουν χρόνια και παλαιότερα τα τρέχαμε σε p4/pentium M.
Τα παιχνίδια ουσιαστικά είναι αυτά που ορίζουν τις max απαιτήσεις σου για hardware.
Αν δεν είσαι hardcore gamer, μη πάρεις τέτοιο λάπτοπ. Αν είσαι, πάλι μη πάρεις. Πάρε ένα των 500ε να κάνεις άνετα τη δουλειά σου και πάρε και ένα κομπλέ desktop για τα παιχνίδια σου.
Αφού ξέρεις, τα λάπτοπ που σήμερα κοστίζουν 2000+, του χρόνου θα κοστίζουν 1000 και αν.
Άσε που ψήνεις ομελέτα επάνω τους ενώ ρισκάρεις χρησιμοποιώντας τη τελευταία τεχνολογία.
Είναι και 3,5κιλά. Απλά don't.
http://www.msystems.gr/index.php?product=12426
Το εχεις δει αυτο;
Μπορεις να το παραγγειλεις οπως θες μεσω του καταστηματος msystems (στο λινκ θα βρεις και το τηλεφωνο τους).
Στειλε τους mail πως το θες, θα επικοινωνησουν αυτοι με την dell και θα σου πουν τιμη.
Μονο για dell γινεται αυτο.
Για κάποιο λόγο πίστευα πως κόστιζε 2000+ ευρώ. Μπερδεύτηκα μάλλον. Ακριβό λάπτοπ αλλά δικαιολογημένα ακριβό.
johnson ναι εχεις δικιο.Ειδα στο youtube ενα video με το λαπτοπ που ηθελα και εδειχνε να σβηνει το λαπτοπ απο την υπερθερμανση ενω επαιζε παιχνιδι.Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω λαπτοπ για παιχνιδια.Θα παρω ενα καλο desktop που τα συνδιαζει ολα και μετα οταν ερθει η ωρα θα παρω ενα λαπτοπ καθαρα και μονο για προγραμματισμο
Προσωπικα, οσα λαπτοπ και αν ειχα ποτε δεν εχουν σβησει απο μονα τους.
Ειδικα με τους επεξεργαστες που εχουν βγαλει πλεον..
μα το θέμα είναι η υπερθέρμανση-κακή ψύξη======>γι' αυτό σβήνουν
μα το θέμα είναι η υπερθέρμανση-κακή ψύξη======>γι' αυτό σβήνουν
Ακριβως.
Θα σε υπερκαλύψει σε σημείο που να μην αξίζει τα χρήματά του. Visual Studio τουλάχιστον για εργασίες και μικρά projects παίζει εύκολα σε απλό 2πήρυνο των 2gb ram. Το ίδιο και τα eclipse/netbeans, προγράμματα που υπάρχουν χρόνια και παλαιότερα τα τρέχαμε σε p4/pentium M.
Τα παιχνίδια ουσιαστικά είναι αυτά που ορίζουν τις max απαιτήσεις σου για hardware.
Αν δεν είσαι hardcore gamer, μη πάρεις τέτοιο λάπτοπ. Αν είσαι, πάλι μη πάρεις. Πάρε ένα των 500ε να κάνεις άνετα τη δουλειά σου και πάρε και ένα κομπλέ desktop για τα παιχνίδια σου.
Αφού ξέρεις, τα λάπτοπ που σήμερα κοστίζουν 2000+, του χρόνου θα κοστίζουν 1000 και αν.
Άσε που ψήνεις ομελέτα επάνω τους ενώ ρισκάρεις χρησιμοποιώντας τη τελευταία τεχνολογία.
Σε P4 χωρίς 2-3 VM να τρέχουν... Και όπως το είπες μικρά project.
Δεν έχω μετανοιώσει ούτε cent για το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Και όσων αφορά για θερμότητα μέχρι στιγμής στα φυσιολογικά όρια ενός πολύ καλά στημένου laptop (δεν έχει και θερμοκρασίες desktop ).
Όσο για games , εκτός από κανένα aoe δεν αξίζει το laptop.
Σε P4 χωρίς 2-3 VM να τρέχουν... Και όπως το είπες μικρά project.
Αλλά και πάλι, λάπτοπ; Πάντως στο δικό μου, τρέχοντας vm σε απλό core2duo (χωρίς καν vm extensions) και vs2008 τρέχει για πλάκα. Αν υπάρχει αρκετή μνήμη και μηδέν bloatware να τρέχει παράλληλα στο σύστημα, ένα μέτριο σύγχρονο σύστημα αρκεί στους περισσότερους. Σίγουρα αν κάποιος θέλει να κάνει compile το επόμενο visual studio αλλάζει το πράμα :p
Έχω ένα vm με mssql, ένα άλλο με Active Directory και άλλο ένα σαν client. Και εγώ με core2duo και 4gb μνήμης τα έτρεχα και η διαφορά μπορώ να πω είναι χαοτική.
Το laptop που πήρα έιναι αυτό ακριβώς στην τιμή που αναγράφεται....http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300566270200&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Έχω ένα vm με mssql, ένα άλλο με Active Directory και άλλο ένα σαν client. Και εγώ με core2duo και 4gb μνήμης τα έτρεχα και η διαφορά μπορώ να πω είναι χαοτική.
Το laptop που πήρα έιναι αυτό ακριβώς στην τιμή που αναγράφεται....http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300566270200&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Με 1 χρονο εγγυηση δεν σου ηρθε;
Με 1 χρονο εγγυηση δεν σου ηρθε;
Ναι αλλά περιμένω προσφορά από Dell για 3 Years NBD.
Θα ηθελα να ρωτησω τα dell θεωρουνται καλη μαρκα για λαπτοπ? ειναι αξιοπιστα?
Εχω βαλει στο ματι αυτο το λαπτοπ
http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html
και ηθελα να ρωτησω εκτος απο το να ειναι καλο στο να βλεπεις ταινιες και να παιζεις παιχνιδια σε αυτο το λαπτοπ, ειναι καλο και για προγραμματισμο? Θα αντεξει βαρια προγραμματα?Προγραμματιζω πανω σε Visual Studio, σε Borland, σε eclipse, και σε Dreamweaver.Θα τα σηκωσει αυτα τα προγραμματα? Θελω ενα λάπτοπ που να τα τρεχει πολυ ανετα αυτα τα προγραμματα χωρις καμια καθυστερηση.Αλοστε αυτος ειναι και ο κυριος λογος που αγοραζω λαπτοπ αν και θα ηθελα να ειναι και για παιχνιδια και να βλεπω ταινιες απο το ιδιο λαπτοπ.
Αν δεν ειναι καλο αυτο το λαπτοπ εχει βγει και μια ακομη ιδια εκδοση 400 ευρο πιο ακριβη.
http://www.mgmanager.gr/product/24946/dell-xps-l702x-3d-laptop-screen-i7-2720-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-3d-w7p-64bit.html
αλλα 400 ευρω παραπανω μου φαινονται πολλα αν και αν δεν ειναι καλο το πρωτο λαπτοπ που σας εδειξα αναγκαστηκα θα παρω το δευτερο Αν το εγκρινεται
Το μόνο που σου προσφέρει το 2ο περισσότερο, είναι η 3d οθόνη!Αν δε σου χρειάζεται,πας κατευθείαν στο 1ο!
Επίσης αναμένεται σε λίγο καιρό στην Ελλάδα,το Toshiba Qosmio x770(με nvidia Gtx560m+optimus).Kοίταξε το αν θες?
dimitris233
14-07-11, 03:38
Καλησπέρα!
Να κάνω και γω μια ερώτηση, έχω καταλήξει σε inspiron με i5, κατα προτίμηση με blueray, αλλά δεν ξέρω τι συνδυασμό cpu-gpu να κοιτάξω. Κύρια χρήση θα είναι office/matlab/spss ίσως και autocad αλλά ελαφριάς μορφής, και ταινίες,internet κτλ...Παίζουν διάφοροι συνδυασμοί i5-480m, i5-460m,i5-450m και i5-2410m με geforce gt 525m,radeon 5650, 550v και 5470....καμία βοήθεια??
Καλησπέρα!
Να κάνω και γω μια ερώτηση, έχω καταλήξει σε inspiron με i5, κατα προτίμηση με blueray, αλλά δεν ξέρω τι συνδυασμό cpu-gpu να κοιτάξω. Κύρια χρήση θα είναι office/matlab/spss ίσως και autocad αλλά ελαφριάς μορφής, και ταινίες,internet κτλ...Παίζουν διάφοροι συνδυασμοί i5-480m, i5-460m,i5-450m και i5-2410m με geforce gt 525m,radeon 5650, 550v και 5470....καμία βοήθεια??
Θα σου προτεινα το συνδυασμο που προσφερεται με την 5650m για καρτα γραφικων..
Η 5470 ειναι μετρια, η Gt525m ειναι nvidia (που εχει βγαλει πολλες ελαττωματικες καρτες στο παρελθον) ενω η 550v ειναι απλα αρκετα καλη..
dimitris233
14-07-11, 12:35
Θα σου προτεινα το συνδυασμο που προσφερεται με την 5650m για καρτα γραφικων..
Η 5470 ειναι μετρια, η Gt525m ειναι nvidia (που εχει βγαλει πολλες ελαττωματικες καρτες στο παρελθον) ενω η 550v ειναι απλα αρκετα καλη..
Σ'ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα...με προβληματίζει λίγο η ανάλυση 1366Χ768 των inspiron. Έχουν καλή οθόνη γενικά ή όχι και τόσο?
Σ'ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα...με προβληματίζει λίγο η ανάλυση 1366Χ768 των inspiron. Έχουν καλή οθόνη γενικά ή όχι και τόσο?
Τα dell με τα toshiba εχουν απο τις καλυτερες οθονες. :oneup:
Στα 15αρια παντως, αυτη ειναι η κλασσικη αναλυση.
Στα 17αρια ειναι η 1600x900.
Πολυ λιγα μοντελα βγαινουν με καλυτερη αναλυση απο την 1366x768.
dimitris233
14-07-11, 14:13
Τα dell με τα toshiba εχουν απο τις καλυτερες οθονες. :oneup:
Στα 15αρια παντως, αυτη ειναι η κλασσικη αναλυση.
Στα 17αρια ειναι η 1600x900.
Πολυ λιγα μοντελα βγαινουν με καλυτερη αναλυση απο την 1366x768.
ΟΚ, σ'ευχαριστώ πολύ!:)
Σχετικά με την αγορά του XPS L702x πιστεύω ότι το http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html
είναι μία καλή αγορά. Το περιμένουν στο μαγαζί τους σήμερα, οπότε αύριο μπορεί να περάσω να το πάρω.
Πέραν των προαναφερθέντων, σημαντικό είναι ότι έχει Windows Professional, τουλάχιστον για μένα που το συνδέω σε εταιρικό δίκτυο.
Επιπλέον στην έκδοση με την 3d οθονή δεν υποστηρίζει και το optimus της nvidia (http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-XPS-17-Notebook-i7-2630QM-GT-555M.51949.0.html) άρα εχει λογικά λιγότερη κατανάλωση --> λιγότερη θερμότητα.
Παιδιά για Dell ρίξτε μια ματιά στις προσφορές του Multirama. Αξίζει τον κόπο
http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:A00630:DELL&nav=010200:PRFLG:Super+Deals
Τις προσφορές που τις είδες??????
Παιδιά για Dell ρίξτε μια ματιά στις προσφορές του Multirama. Αξίζει τον κόπο
http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200&nav=010200:A00630:DELL&nav=010200:PRFLG:Super+Deals
Φιλικα παντα, αλλα στο multirama δουλευεις;
Δεν παιζει να υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ σου και να μην αναφερεις τις ''προσφορες''
των multirama.
Το φιλικό το δέχομαι αλλά η απάντηση είναι όχι. Απλά ψωνίζω τακτικά από κει λόγω του ότι είναι κοντά στο σπίτι μου και ψάχνω καλύτερα τις προσφορές τους. Για αυτό και είμαι λίγο μονόπατος. Αν είναι unfair ή θεωρείται φάουλ, το διορθώνω. Σιγά το πράγμα. Απλά το θεωρώ χρήσιμο να βάζω και το link σε κάτι που αναφέρομαι.
Εγω το ανεφερα κυριως λογω του οτι τα multirama -προς το παρον- δεν εχουν ΚΑΜΙΑ προσφορα αλλα προσπαθουν να ξεστοκαρουν ο,τι τους εχει απομεινει.
Μαλιστα στα περισσοτερα προιοντα οι τιμες ειναι ιδιες με αυτες πριν απο 6 μηνες, και απλα υπερτιμολογουν τα προιοντα για να φαινονται ως προσφορα.
Ειδικά για τo Dell Inspiron 1750 και το Dell Inspiron 17R δεν παίζει αυτό που λες γιατί είναι laptop που τα έχω ψάξει εδώ και καιρό. Έχω Dell (το δεύτερο) και από εκεί πηγάζει και το κόλλημα με τα Dell. Αυτή τη στιγμή βλέπω μεγάλη ποικιλία σε Dell στα Multirama και για αυτό αναφέρω το κατάστημα. Το πρώτο μου laptop πριν τα Dell ήταν ένα Acer από το Carrefour Ιλίου (πολύ παλιά) και είχα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή με το CD drive. Με το δεύτερο laptop (το πρώτο μου Dell) είδα τη σημαίνει service και έκτοτε (προσωπικά πάντα) έχω δώσει όρκο στα Dell. Πες κόλλημα , πες ότι θες. Επειδή είδα νήμα με Dell και επειδή παίζουν 1-2 μοντέλα που είναι όντως προσφορά γι' αυτό και το ανέφερα.
Τελικά πήρα την Τετάρτη το http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html.
Φυσιολογική ποιότητα κατασκευής, δεν είναι και macbook βέβαια.
Μέσα στο ΣK θα το τεστάρω για rendering και σε κάποιο βαρύ παιχνίδι.
Έχει 9 cell οθόνη που προεξέχει σαν βάση οπότε το λάπτοπ ήδη έχει κάποια γωνία, οπότε αερίζεται και καλύτερα.
Για κάποιες απορίες μίλησα με Dell και ήταν κατατοπιστικοί, γνώριζαν και είχαν διάθεση να βοηθήσουν. Μετράει πολύ αν θέλεις το μηχάνημα για επαγγελματική χρήση.
Για το θέμα των προσφορών.... κοιτάζεις την σύνθεση που σε εξυπηρετει και προχωράς στην αγορά, βλέπεις η εδώ dell δεν μας δίνει δυνατότητες επιλογής όπως στην Αγγλία (http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x7m06&c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&model_id=xps-l702x) και βολευόμαστε με συνθέσεις των εδώ προμηθευτών.
Τελικά πήρα την Τετάρτη το http://www.mgmanager.gr/product/24936/dell-xps-l702x-i7-2630-6gb-2x500gb-gt555-3gb-173-w7p-64bit-2y-nbd.html.
Φυσιολογική ποιότητα κατασκευής, δεν είναι και macbook βέβαια.
Μέσα στο ΣK θα το τεστάρω για rendering και σε κάποιο βαρύ παιχνίδι.
Έχει 9 cell οθόνη που προεξέχει σαν βάση οπότε το λάπτοπ ήδη έχει κάποια γωνία, οπότε αερίζεται και καλύτερα.
Για κάποιες απορίες μίλησα με Dell και ήταν κατατοπιστικοί, γνώριζαν και είχαν διάθεση να βοηθήσουν. Μετράει πολύ αν θέλεις το μηχάνημα για επαγγελματική χρήση.
Για το θέμα των προσφορών.... κοιτάζεις την σύνθεση που σε εξυπηρετει και προχωράς στην αγορά, βλέπεις η εδώ dell δεν μας δίνει δυνατότητες επιλογής όπως στην Αγγλία (http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x7m06&c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&model_id=xps-l702x) και βολευόμαστε με συνθέσεις των εδώ προμηθευτών.
Το studio xps δεν είναι επαγγελματική σειρά. Είναι μεσαία. Η εξυπηρέτηση είναι ίδια και netbook να έπαιρνες.
Για καλύτερη ποιότητα κατασκευής πρέπει να πας στην επαγγελματική σειρά precision.
κοιτάζεις την σύνθεση που σε εξυπηρετει και προχωράς στην αγορά, βλέπεις η εδώ dell δεν μας δίνει δυνατότητες επιλογής όπως στην Αγγλία (http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=n00x7m06&c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&model_id=xps-l702x) και βολευόμαστε με συνθέσεις των εδώ προμηθευτών.
Μεσω του καταστηματος msystems μπορεις να κανεις configuration το λαπτοπ που θες.
Τους λες πως το θες, και εκεινοι -αφου επικοινωνησουν με την dell, που συνεργαζονται- θα σου πουν τιμη.
Το studio xps δεν είναι επαγγελματική σειρά. Είναι μεσαία. Η εξυπηρέτηση είναι ίδια και netbook να έπαιρνες.
Για καλύτερη ποιότητα κατασκευής πρέπει να πας στην επαγγελματική σειρά precision.
Τα precision έχουν άλλη τιμή (διπλάσια σχεδον) και έχουν κάρτες Quadro.
Για ποιότητα κατασκευής με αυτά τα λεφτά θα πήγαινα είτε σε macbook 17' ή σε Fujitsu Celsius που έχουμε ένα στο γραφείο 4 χρόνια και είναι σκυλί.
........Auto merged post: geodyter πρόσθεσε 6 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μεσω του καταστηματος msystems μπορεις να κανεις configuration το λαπτοπ που θες.
Τους λες πως το θες, και εκεινοι -αφου επικοινωνησουν με την dell, που συνεργαζονται- θα σου πουν τιμη.
Σε οποιοδήποτε σοβαρό κατάστημα (όχι super market πληροφορικής) μπορείς να κάνεις παραγγελία, δεν είναι ανάγκη να είναι το msystems ( μήπως δουλεύεις στην msystems :) ?)
Το θέμα είναι ότι όταν παραγγέλνουν ένα μηχάνημα με συγκεκριμένη σύνθεση η τιμή είναι τσιμπιμένη αρκετά, ενώ όταν παραγγέλνουν με την ίδια σύνθεση πολλά, έχεις πολύ καλύτερη τιμή (λογικό είναι) και σαν τελικός αγοραστής.
antonio210
24-07-11, 17:54
Πιστεύτε οτι είναι καλή τιμή το παρακάτω
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10093921
Θέλω ένα αξιόπιστο laptop για office kai internet με αριθμητικό πληκτρολόγιο.
Ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ?
Τα κουμπιά του πληκτρολογίου είναι μικρά ?
Ταινίες και παιχνίδια δεν θα βλέπω και τόσο στο laptop.
Σε οποιοδήποτε σοβαρό κατάστημα (όχι super market πληροφορικής) μπορείς να κάνεις παραγγελία, δεν είναι ανάγκη να είναι το msystems ( μήπως δουλεύεις στην msystems :) ?)
Το θέμα είναι ότι όταν παραγγέλνουν ένα μηχάνημα με συγκεκριμένη σύνθεση η τιμή είναι τσιμπιμένη αρκετά, ενώ όταν παραγγέλνουν με την ίδια σύνθεση πολλά, έχεις πολύ καλύτερη τιμή (λογικό είναι) και σαν τελικός αγοραστής.
Οχι οχι, δεν δουλευω στο συγκεκριμενο καταστημα και δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αυτους (σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα να παραγγειλω καποια ηχεια, αλλα ασχετο βεβαια).
Παντως δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις αυτο που λες, να παραγγειλεις δηλαδη απο οποιοδηποτε καταστημα να στο φτιαξουν οπως θες. Φυσικα αναφερομαι για Ελλαδα μονο, και δεν εχω ακουσει κανενα καταστημα να στο φτιαχνει το Dell σου οπως το θες. (μιλαμε παντα για dell, και οχι για turbox, multirama, innovator που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα).
........Auto merged post: andreas19 πρόσθεσε 1 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ?
Απο εμπειρια 4ων λαπτοπ dell που ειχα, ο ανεμιστηρας ακουγεται συγκριτικα με αλλα
λαπτοπ.
Τα precision έχουν άλλη τιμή (διπλάσια σχεδον) και έχουν κάρτες Quadro.
Για ποιότητα κατασκευής με αυτά τα λεφτά θα πήγαινα είτε σε macbook 17' ή σε Fujitsu Celsius που έχουμε ένα στο γραφείο 4 χρόνια και είναι σκυλί.
Έχουν διπλάσια τιμή για κάποιο λόγο.
Έχω Dell Precision 6 χρόνια και δουλεύει σε full ρυθμούς κάθε μέρα τουλάχιστον 12ώρο. Μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχει παρουσιάσει τίποτα αλλά σε σχέση με άλλα laptop φαίνεται καινούριο.
Για επαγγελματικό μηχάνημα δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάτι λιγότερο από 3-5 years Next Bussiness Day και ποτέ σε εταιρεία που δεν επισκευάζει (και θεωρεί εκτός εγγύησης) laptop που τυγχάνει να βρίσκονται συχνά σε χώρο καπνιστών.
Το θέμα σε προϊόντα τεχνολογίας και ειδικά σε επαγγελματικά laptop δεν είναι αν θα σου χαλάσει κάτι αλλά πόσο γρήγορα θα στο επισκευάσουν χωρίς γκρίνιες και δικαιολογίες του τύπου σου έπεσε το laptop ή πρέπει να το στείλουμε στα κεντρικά!
Έχουν διπλάσια τιμή για κάποιο λόγο.
Έχω Dell Precision 6 χρόνια και δουλεύει σε full ρυθμούς κάθε μέρα τουλάχιστον 12ώρο. Μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχει παρουσιάσει τίποτα αλλά σε σχέση με άλλα laptop φαίνεται καινούριο.
Για επαγγελματικό μηχάνημα δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάτι λιγότερο από 3-5 years Next Bussiness Day και ποτέ σε εταιρεία που δεν επισκευάζει (και θεωρεί εκτός εγγύησης) laptop που τυγχάνει να βρίσκονται συχνά σε χώρο καπνιστών.
Το θέμα σε προϊόντα τεχνολογίας και ειδικά σε επαγγελματικά laptop δεν είναι αν θα σου χαλάσει κάτι αλλά πόσο γρήγορα θα στο επισκευάσουν χωρίς γκρίνιες και δικαιολογίες του τύπου σου έπεσε το laptop ή πρέπει να το στείλουμε στα κεντρικά!
Συμφωνώ με τα παραπάνω, ειδικά για την υποστήριξη.
Απλά κάποια μηχανήματα έχουν ωφέλιμο επαγγελματικό χρόνο χρήσης το πολύ 3 χρόνια (λόγω ανάγκης αναβάθμισης των λογισμικών), οπότε η αρχική επένδυση ίσως να μην έχει τόσο νόημα.
........Auto merged post: geodyter πρόσθεσε 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Οχι οχι, δεν δουλευω στο συγκεκριμενο καταστημα και δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αυτους (σκεφτομαι την επομενη εβδομαδα να παραγγειλω καποια ηχεια, αλλα ασχετο βεβαια).
Παντως δεν νομιζω να μπορεις να το κανεις αυτο που λες, να παραγγειλεις δηλαδη απο οποιοδηποτε καταστημα να στο φτιαξουν οπως θες. Φυσικα αναφερομαι για Ελλαδα μονο, και δεν εχω ακουσει κανενα καταστημα να στο φτιαχνει το Dell σου οπως το θες. (μιλαμε παντα για dell, και οχι για turbox, multirama, innovator που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα).
........Auto merged post: andreas19 πρόσθεσε 1 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Απο εμπειρια 4ων λαπτοπ dell που ειχα, ο ανεμιστηρας ακουγεται συγκριτικα με αλλα
λαπτοπ.
Προσωπικά γνωρίζω από infoquest (προμηθέυει αρκετά καταστήματα) ότι μπορεί να το κάνει.
Και το Dell XPS L702x που πήρα πρόσφατα, όταν κάνω render ή τρέχω κάποιο παιχνίδι, κάνει λίγο θόρυβο.
Theodore41
23-08-11, 20:14
Χαιρετω.
Αφου περιαδιαβηκα διαφορα σαιτ,αφησα για το τελος,το δικο "μας",γιατι εχω εμπιστοσυνη παντα στις συμβουλες των παιδιων,ως παλαιος και αρα ασχετος με τη νεα Τεχνολογια.
Θελω να παρω κι εγω ενα λαπτοπ,και να πηγαινω στου Φλοκα να καθομαι για καναν καφε,μιας και εχει ασυρματη συνδεση πολυ καλη.
Ρωταω λοιπον εσας,που τοχετε ψαξει το θεμα.Τι αξιζει τον κοπο να παρω;
Οι απαιτησεις μου,ειναι να κατεβαζω καμια σελιδα και να βαζω καμια καρτα με μουσικη,αλλα δεν θελω να ειναι καμια μπακατελα,ουτε βαζω θεμα χρηματων κατ'αρχας.
Επισης,εκεινο που θεωρω απαραιτητο,ειναι να ειναι το δυνατον ελαφρυτερο.
Αν υπηρχε καποιο με carbon fibre,που να μην εκανε και μια περιουσια βεβαια,θα το εξεταζα.
Απο μεγεθος οθονης,δεν ξερω τι να πω,πες τε μου εσεις.
Για καντε λοιπον το ψυχικο να δουμε κι εμεις φως,γιατι βαρεθηκα χωμενος μες στο σπιτι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.