PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με ιντερνετ!!



kolos5
10-07-11, 19:33
γεια σας εχω να κανω την εξης ερωτηση.... h τηλεφωνικη γραμμη poy syndew to router χαλασε και ετσι δεν ειχα ιντερνετ.. αλλα αποφασισα αφου πιο πολυ χρησιμοποιω το λαπτοπ να αλλαξω την θεση του ρουτερ και να το βαλω σε μια αλλη τηλεφωνικη γραμμη για να χρησημοποιησω wireless... το προβλημα ειναι οτι το συνδεσα σε μια αλλη γραμη και παλι τα λαμπακια ηταν οπως στην αρχικη... δηλαδη wireless kokkino kai to internet htan svhsto... 3erete ti mporw na kanw gia na to diorthosw??... 8a to ektimousa an mou apantousate :)

Seitman
10-07-11, 19:49
Τι εννοείς χάλασε? Αν χάλασε κάπως πρέπει να γίνει διάγνωση και να επιδιορθωθεί. Το να βάλεις το router σε άλλη τηλεφωνική πρίζα, δε λύνει το πρόβλημα.

Διόρθωσε το post σου, ώστε να μην υπάρχουν greeklish.

kolos5
10-07-11, 21:20
Οταν εννοω οτι χαλασε εννοω οτι χτυπηθηκε η τηλεφωνικη γραμμη και στραβωσε και τα λαμπακια σβηνουν οπως ειπα το ιντερνετ ειναι σβηστο και το wireless ειναι κοκκινο ... επισις το broadband αναβοσβηνει..

kolos5
11-07-11, 00:02
hmm αυτο που δεν σας ειπα οτι αλλαξα και διακλαδωτη μπριζας μηπως και φταει αυτο αλλα τιποτα...

Seitman
11-07-11, 08:05
Με τον πάροχό σου έχεις επικοινωνήσει? :what:

Μπορεί να είναι κάποια καλωδιακή βλάβη.

Αν έχεις Thomson, το κόκκινο wireless σημαίνει ότι δεν έχει οριστεί προστασία με κωδικό, το broadband που αναβοσβήνει σημαίνει ότι προσπαθεί να συγχρονίσει.

kolos5
11-07-11, 13:40
ναι thomson εχω... αμα ειναι θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον παροχο.... ευχαριστω και παλι!!

sv2evs
11-07-11, 18:31
Τι εννοείς χάλασε? Αν χάλασε κάπως πρέπει να γίνει διάγνωση και να επιδιορθωθεί. Το να βάλεις το router, σε άλλη τηλεφωνική πρίζα δε λύνει το πρόβλημα.

Διόρθωσε το post σου, ώστε να μην υπάρχουν greeklish.

Αυτό θα έλεγα και εγώ...αν δεν έχεις ίντερνετ, η σύνδεση με το ασύρματο δεν θα κάνει απολύτως καμία διαφορά.

Georgevtr
12-07-11, 20:39
Το να φωναξεις ηλεκτρολογο;

anger
12-07-11, 22:37
Χάλασε η γραμμή σου ?Δλδ έχεις βλάβη τηλεφωνικής γραμμής? ή σου χάλασε η πρίζα η τηλεφωνική?Άν είναι το πρώτο μιλάς με τον πάροχό σου για να δηλώσεις βλάβη.
Άν είναι το δεύτερο σπασμένη πρίζα πχ μάλλον βραχυκύκλωμα πρέπει να είναι και θέλει επιδιόρθωση ''άν γνωρίζεις''.Πρέπει να δείς άν η πρίζα είναι η ''αρχική'' δλδ άν συνδέονται εκεί τα καλώδια της γραμμή σου πρώτα και μετά σε άλλες πρίζες (θα το καταλάβεις άν ανοίγοντάς την δείς 4 ή 6 καλώδια όπου θα είναι συνδεδεμένα πιθανόν τα 4),και να δείς και στην άλλη πρίζα άν έχει μόνο 2 (σε περίπτωση που έχεις 2 πρίζες στο σπίτι).Οπότε βάζεις μία νέα και είσαι οκ.Αν σου είναι μπερδεμα φώναξε κάποιον που να γνωρίζει.:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.