PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι Anonymous θα καταστρέψουν το Facebook στις 5 Νοεμβρίου.

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

bossoq
10-08-11, 17:33
«Remember, Remember the 5th of November
Gunpowder, treason and plot
I see no reason why gunpowder treason
Should ever be forgot...»

Εμπνευσμένοι από την ιστορία του Γκάι Φόουκς, ο οποίος προσπάθησε να ανατινάξει τη βουλή της Αγγλίας στις 5 Νοεμβρίου του 1605, η γνωστή ομάδα χάκερ, Anonymous, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να καταστρέψει τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής ιστοσελίδας Facebook!

Με μήνυμά τους στο Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=SWQTS8zqYXU&feature=player_embedded), οι Anonymous μεταξύ άλλων αναφέρουν πως είναι ενοχλημένοι από τη διαδικασία διαγραφής των λογαριασμών των εκάστοτε χρηστών, κι αυτό διότι ακόμα κι αν κάποιος διαγράψει το λογαριασμό του, τότε οι πληροφορίες για την προσωπική του ζωή μένουν… ως προίκα στο δημοφιλέστερο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλα σημεία της ανακοίνωσής τους λέγεται πως «το Facebook γνωρίζει περισσότερα για εσάς από την οικογένειά σας», όπως επίσης και ότι: «Στο τέλος, όλοι θα ευγνωμονούν τους Anonymous που σώθηκαν από το διαβολικό αυτό κοινωνικό δίκτυο»…

Σημειώνεται ότι έμβλημα των Anonymous είναι η γνωστή μάσκα που απεικονίζει τον Γκάι Φόουκς στo κόμικ V for Vendetta.

ΣΚΑΪ.GR (http://www.skai.gr/news/technology/article/177034/oi-anonymous-tha-katastrepsoun-to-facebook-stis-5-noemvriou-video-/?utm_source=rss_news_technology&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss)

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
10-08-11, 19:22
Άντε να δούμε...Φάση θα'χει να δούμε ποιος θα "πονέσει" περισσότερο ΑΝ πετύχουν οι Anonymous:
Ο Zuckerberg ή οι χρήστες;

Seitman
10-08-11, 19:37
Δεν είμαι χρήστης του fakebook, αλλά θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.

"Επίθεση" σε συγκεκριμένη ημερομηνία :rofl:

button
10-08-11, 20:09
Άντε να δούμε...Φάση θα'χει να δούμε ποιος θα "πονέσει" περισσότερο ΑΝ πετύχουν οι Anonymous:
Ο Zuckerberg ή οι χρήστες;

Α ωραία ποιο εύκολα έτσι να το ξεφορτωθώ

sv2evs
10-08-11, 20:17
Λέτε το facebook να "πέφτει" τόσο εύκολα ? Δεν ξέρω από hacking...αλλά τι να πω...

avafeiadis
10-08-11, 20:30
Δεν είμαι χρήστης του fakebook, αλλά θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.

"Επίθεση" σε συγκεκριμένη ημερομηνία :rofl:

Seitman όντως, αλλά σκέψου, μπορεί να είναι παλιοημερολογίτες και να τούς τη φέρουν!:p

Άσχετο, μετά το fb τί; Θα πάρουν σειρά το google+ και το twitter; Τόσο εύκολο είναι δηλαδή; Άντε βρε, ξεπαστρέψτε τα όλα να ησυχάσουμε. Αλλά... μακριά τα χέρια απ' το Youtube και το adslgr :)

yuk
10-08-11, 20:33
Εγώ πάντως λέω να ρωτήσουμε τον anon (http://www.adslgr.com/forum/member.php?u=9716), να 'μαστε σίγουροι. :hmm: :p

Seitman
10-08-11, 20:35
:what:

DSLaManiaC
10-08-11, 20:39
:what:

Anon απ το anonymous...:p

yuk
10-08-11, 22:19
Anon απ το anonymous...:p
Το αυτό. :)

http://www.merriam-webster.com/dictionary/anon%5B2%5D

Hodad
10-08-11, 22:28
Εγώ σκέφτομαι ότι αν ήταν να το κάνουν θα το χαν κάνει χωρίς 'φρου φρου κι αρώματα'.
Βάζουν άλλο ένα πετραδάκι σε κάτι που κατακρίνουν.

Βέβαια καλό θα ήταν οι χρήστες να βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλεύει όταν δημοσιοποιούν μεγάλο μέρος της ζωής τους...

8anos
10-08-11, 23:05
Σε παγκοσμια αποκλειστικότητα και μονο για τα μέλη του adslgr ο τρόπος με τον οποιο οι ανωνυμοι σκοπευουν να ριξουν το facebook στις 5 νοέμβρη.

90321

νεος
10-08-11, 23:09
εγω παντος μαζι τους!

skel
10-08-11, 23:31
εγω παντος μαζι τους!

και εγώ άντε να δουμε τη θα κανουν

jim68
11-08-11, 00:21
Μούφα ή όχι θα δείξει υπομονή μέχρι τότε.

netlag
11-08-11, 00:22
θα τους φιλησω τα χερια.

akilleas
11-08-11, 00:25
Νταξ'
Πλάκα είναι!!!

button
12-08-11, 01:02
αυτοι δεν χακαραν την σοννυ αρα γιατι να μην μπωρουν και το fb Το πολλη ζυμια να κανουν

FuS
12-08-11, 01:21
Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται με ραντεβού.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

DSLaManiaC
12-08-11, 03:10
Αν γινει παντως θα ειναι εντυπωσιακο.
Σε φαση "και που να μη σας το λεγαμε"

parantox
12-08-11, 09:22
Η ανακοίνωση είναι για λόγους εντυπωσιασμού, για ποιόν άλλο λόγο να φανερώσεις τέτοιου είδους προθέσεις;

Αλλά εγώ το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω. Λογαριασμό δεν έχω, και όχι ότι εγκρίνω τις επιθέσεις γενικά, αλλά περιμένω με ενδιαφέρον να δω τί θα γίνει.

johnson
12-08-11, 13:29
Μακάρι, να πάμε όλοι Google+ :p

Next target: MSN Messenger (για χαλάρωμα, να πάμε όλοι GoogleTalk)

goku
12-08-11, 13:40
καλό θα μας κάνουν αν το ρίξουν, ξέρω πολλούς που κάθονται με τις ώρες στο facebook και μιλάνε στο chat, αλλά δεν απαντάνε ποτές στις κλήσεις ακόμη και τους παίρνω εγώ για να μην χρεώνονται αυτοί.

ownagE_
12-08-11, 13:45
Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται με ραντεβού.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μην είσαι τόσο σίγουρος.. ;)

kostantis
12-08-11, 13:47
Μπράβο στα παιδιά.
Να ησυχάσουμε μια και έξω.:p

biggeo65
12-08-11, 13:58
Ακόμη ασχολούντε με την SONY. Όταν τελειώσουν από Sony,βλέπουμε
Είχαν πει και για μια επίθεση στην IMF και στην κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα, και στο ΔΝΤ, με κωδική ονομασία "Operation Greece" (http://e-worldwar.com/~/) ,αλλά ακόμη τίποτα.

skel
12-08-11, 14:55
καλό θα μας κάνουν αν το ρίξουν, ξέρω πολλούς που κάθονται με τις ώρες στο facebook και μιλάνε στο chat, αλλά δεν απαντάνε ποτές στις κλήσεις ακόμη και τους παίρνω εγώ για να μην χρεώνονται αυτοί.

Πολύ ενοχλητικο αυτο το κανουν και οι φιλοι μου

enasdios
12-08-11, 16:32
μούφα τελικά, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. άλλες ήταν οι προθέσεις τους σχετικά με το facebook, και το video που κυκλοφόρησε και έλεγε για επίθεση ήταν ψεύτικο.

http://pastebin.com/D9CzQmJV

thomNikolaou
15-08-11, 14:59
Έτσι νομίζω και εγώ μπορεί οποιοσδήποτε να έφτιαξε ένα τέτοιο video και νομίζω
ότι οι anonymous το έχουν διαψεύσει.

silegav
17-08-11, 15:04
hoax είναι στανταράκι. Σαν αυτό το βίντεο που είχε βγει κι έλεγε ότι επόμενος στόχος είναι η Ελλάδα.

Z€r0
17-08-11, 15:11
Και γιατί το ανακοίνωσαν τόσο νωρίς;Για να πάρει το facebook τα μέτρα του;:what:

Να δώ προφίλ στο facebook να διαγράφεται τελείως και τί στο κόσμο!Να τους δώσω και έναν λογαριασμό που έχω απενεργοποιήσει να τον διαγράψουν τελείως.

Dionissos
17-08-11, 21:10
Με μια ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όποιον θέλει να συμμετέχει οι ομάδα hacker ακτιβιστών Anonymous απειλούν να καταστρέψουν το facebook στις 5 Νοεμβρίου. Στο μανιφέστο τους την οργάνωση της επίθεσης τους την έχουν χωρίσει σε βήματα με την τελική καταλυτική ημερομηνία δράσης τις 5 Νοεμβρίου.

http://anonpad.org/uZFVn27pEh

http://img600.imageshack.us/img600/5810/facebookposter.png

Pekovits
19-08-11, 17:50
Ενδιαφέρον θα έχει για το ποιά θα είναι η στάση του γνωστού κ.Ζούκεμπεργκ;)

jim68
20-08-11, 00:32
Για να δούμε :hmm:

Dimitris_93
20-08-11, 00:39
Μαζι με τους anonymous γιατι το facebook εχει μεγαλυτερη δυναμη απο τον big brother. Αλλα απο την αλλη εχω ενημερωθει πως οι anonymous χρησιμοποιειουν DDOS attacks και το ερωτημα που γεννιεται ειναι ποσο ικανοι ειναι ωστε να ριξουν τον server του facebook για μεγαλο χρονικο διαστημα?

yuk
20-08-11, 01:16
και το ερωτημα που γεννιεται ειναι ποσο ικανοι ειναι ωστε να ριξουν τον server του facebook για μεγαλο χρονικο διαστημα?
Ποιόν απ' όλους;
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150158002922694.290954.193287527693
http://www.datacenterknowledge.com/archives/category/facebook/

Dimitris_93
20-08-11, 01:40
Ομολογω πως δεν ηξερα πως το facebook εχει τοσους πολλους datacenters!!!! :(
Αλλα δεν θα ειναι δικο μου προβλημα :P

biggeo65
20-08-11, 01:53
Eδώ έριξαν της SONY, λες να έχουν πρόβλημα με το Facebook, που είναι γεμάτο "τρύπες"; Και δεν χρειάζεται να ρίξου όλους τους DATA centers, τον κεντρικό server χρειάζεται να ρίξουν που τους δίνερι προσβαση στο Internet.

Π-άντως βλέπωντας όλους αυτούς τους data centers, αναρωτιέμαι πόσα στοιχεία προσωπικα, εκατομυρίων ανθρώπων διαχειρίζεται το Facebook. Πόσα εκατομύρια βγάζει πουλώντας τα στοιχεία αυτά ,σε διαφημιστικές εταιρείες και σε υπηρεσίες ασφαλείας διαφόρων χωρών.

Κάποτε έγινε μάχη για την κατάργηση των φακέλων, και τώρα ο κόσμος φακελώνεται μόνος του στο Facebook.

sonic
20-08-11, 02:10
700 είναι η απάντηση.

blackwar
20-08-11, 02:17
Παντως εμενα το facebook με εχει βοηθησει να βρω παλιους φιλους απο κατασκηνωσεις κλπ. Τι φακελωμα; Εγω παντως για 30 pics που εχω απο ενα ταξιδι και 2 προφιλ, χωρις πολη που μενω δεν βρισκω και κανενα τρομερο φακελωμα.

biggeo65
20-08-11, 02:29
Έδωσες στοιχεία για να κάνεις προσωπικόλογαριασμό; Καταγράφεται καθε μέρα η IΡ address σου, ώστε να ξέρουν τόπο δοαμονής ;
Καταγράφωντε τα προσωπικά μηνύματα που στέλνεις ώστε να μπορούν να φιλτράρωντε και να χρησημοποιούντε αναλόγως;
Αν αυτό δεν είναι φακέλωμα ,τότε τι είναι;

KIT-XDestroyerGR
20-08-11, 02:51
Έδωσες στοιχεία για να κάνεις προσωπικόλογαριασμό; Καταγράφεται καθε μέρα η IΡ address σου, ώστε να ξέρουν τόπο δοαμονής ;
Καταγράφωντε τα προσωπικά μηνύματα που στέλνεις ώστε να μπορούν να φιλτράρωντε και να χρησημοποιούντε αναλόγως;

μαμώ.... έπρεπε να χρησιμοποιώ tor.....

ααχχ δεν το ήξερα...

Estela
25-09-11, 02:54
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούρια στην παρέα! Πρόκειται για επείγον και σοβαρό θέμα πάνω στο Facebook.. Χρήστης με απειλεί με παραποιημένο ιστορικό συνομιλιών ότι θα εκθέσει προσωπικά δεδομένα. Το ιστορικό είναι καθαρό. Παιδιά, είναι σοβαρό. Αυτό που κάνει δεν είναι παράνομο, ανήθικο και ντι-δεοντολογικό;. Θέλω να απευθυνθώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο τύπος είναι επικίνδυνος και για άλλους. Έχω το τηλ. του Σώματος σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, όμως εγώ μένω Ιωάννινα. Τί να κάνω;. Ξέρει κανείς να μου πείς.
Ευχαριστώ..;);):cry:

DaveMurray
25-09-11, 06:06

H ip δεν δείχνει ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.... Δείχνει από ποιό datacenter του isp σου βγαίνει. Δλδ δείχνει την τοποθεσία του datacenter από την οποία προέρχεται...

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να ταυτοποιηθεί μια ip (από όσο ξέρω) με μια διεύθυνση οικίας είναι να υπάρχει εισαγγελική εντολή, και να γίνει η ταυτοποίηση της ip ανάλογα με την ώρα πρόσβασης σε ποιον πελάτη είχε αποδοθεί.

Οπότε, το facebook είναι εισαγγελέας και ξέρει τους τόπους διαμονής των χρηστών του.

akilleas
25-09-11, 09:07
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούρια στην παρέα! Πρόκειται για επείγον και σοβαρό θέμα πάνω στο Facebook.. Χρήστης με απειλεί με παραποιημένο ιστορικό συνομιλιών ότι θα εκθέσει προσωπικά δεδομένα. Το ιστορικό είναι καθαρό. Παιδιά, είναι σοβαρό. Αυτό που κάνει δεν είναι παράνομο, ανήθικο και ντι-δεοντολογικό;. Θέλω να απευθυνθώ στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο τύπος είναι επικίνδυνος και για άλλους. Έχω το τηλ. του Σώματος σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, όμως εγώ μένω Ιωάννινα. Τί να κάνω;. Ξέρει κανείς να μου πείς.
Εάν όντως υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σκέφτεσαι.
Καταγγελία και άσε τους να κάνουν την δουλειά τους.

alekan
25-09-11, 09:32

http://www.safeline.gr/

x_undefined
25-09-11, 14:16
Στην τελευταία τους δήλωση ανακοίνωσαν ότι η δήθεν ανακοίνωση ήταν ψεύτικη και πως δε θα κατέστρεφαν ποτέ τα ίδια τους τα μέσα εφ' όσον χρησιμοποιούν το facebook ως messenger.

FuS
25-09-11, 14:43
Γιατί, υπήρξε κανεις που το πίστεψε;
Οι επιθέσεις δεν γίνονται με ραντεβού.

x_undefined
25-09-11, 15:07
Γιατί, υπήρξε κανεις που το πίστεψε;
Οι επιθέσεις δεν γίνονται με ραντεβού.

Πάρα πολλοί. Ιδίως λόγω των fanpages τύπου "Μάθε πως να προστατέψεις το προφίλ σου απ' την επίθεση στις 5 Νοεμβρίου" Ξέρεις πόσα πρόβατα υπάρχουν; :lol:

FuS
25-09-11, 15:22
Πρόβατα υπάρχουν και ανέκαθεν υπήρχαν.
Το χειρότερο πάντως είναι η απουσία της κοινής λογικής.

@ ADSLgr.com All rights reserved.