PDA

Επιστροφή στο Forum : Σαββατοκύριακο στην Πάρο

elina_77
30-08-11, 16:46
Καλησπέρα. Κανονίζω κάποιο σαββ/κο του Σεπτέμβρη να πεταχτώ (για πρώτη φορά) στην Πάρο και θέλω πληροφορίες! Θέλω να βρώ ένα σχετικά οικονομικό δωμάτιο και θα νοικιάσω σίγουρα αυτοκίνητο για να γυρίσω το νησί.
Έχω ψάξει φυσικά στο ίντερνετ, αλλά εάν υπάρχει κάποιος που πήγε φέτος στο νησί και επιθυμεί να δώσει κάποιες έγκυρες πληροφορίες (τόπος διαμονής, τηλέφωνο δωματίου όπου να έμεινε ικανοποιημένος, ενοικιάσεις αυτ/των) και λοιπές συμβουλές είναι καλοδεχούμενος! Τηλέφωνα έστω και σε pm!
Ευχαριστώ!

Mouse Potato
30-08-11, 16:55
Βρέθηκα φέτος τον Ιούλιο στην Πάρο. Μιας και πας ΣΚ δεν ξέρω αν το βλέπεις για camping. Εγώ έμεινα σε ένα το οποίο ήταν πολύ καλό με πολύ καλές τιμές διαμονής αλλά και ωραία/σε λογικές τιμές μαγειρευτά και μη φαγητά. Εξαιρετική παραλία επίσης (από τις καλύτερες που επισκέφτηκα στο νησί) λίγα βήματα από την σκηνή. Αν θες πληροφορίες στείλε μου pm.

Τώρα για ενοικίαση μεταφορικού θα βρεις πληθώρα μαγαζιών όπου και να πας. Το στάνταρ είναι πως παίρνουν παζάρια μιας και υπάρχει το γνωστό φαινόμενο των "τουριστικών - ξένων" τιμών και των τιμών Ελλάδας.

elina_77
30-08-11, 17:02
Μπα δε νομίζω για camping. Η παρέα προτιμά πολιτισμό (και γώ μαζί τους!):)

@ ADSLgr.com All rights reserved.