Επιστροφή στο Forum : ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Εχω το εξης παλιο συστημα
cpu---intel pedium d 820
ram---2gb
motherboard---asus p5gz-mx
nvidia gforce 7300gt
Και θελω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου διοτι χτυπαει μεγαλες θερμοκρασιες.Παιζω 3 game MOHAA,LEAGUE OF LEGENDS,DOTA με παρα πολυ lag και διακοπες.Αν μπορουσατε να με προτινετε κποια καρτα γραφικων να παιζω αυτα τα game σαν ανθρωπος :p:p
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ διορθωση στο θεμα
t0m , πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις,ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου,ποιό τροφοδοτικό έχεις(μάρκα-μοντέλο),και τέλος αυτή είναι η μητρική σου http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GZMX/#overview ;
για πόσες θερμοκρασίες μηλάμε ?
έχεις ανανεώσει τους drivers ?
Ναι αυτην ειναι!Τροφοδοτικο εχω atx 400w και αναλυση οθονης 1680χ1050 μεγιστο (800χ600 ελαχιστο)εγω την βαζω 1440χ900.Δε θελω να διαθεσω πανω απο 50 αν δεν ειναι μεγαλη αναγκη ;)
........Auto merged post: t0m πρόσθεσε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
για πόσες θερμοκρασίες μηλάμε ?
έχεις ανανεώσει τους drivers ?
εκανα φορματ προσφατα και βλεπω 65-85 θερμοκρασια και απο drivers απλα μπηκα στo site της asus και βρηκα το μοντελο :hmm:
Ναι αυτην ειναι!Τροφοδοτικο εχω atx 400w και αναλυση οθονης 1680χ1050 μεγιστο (800χ600 ελαχιστο)εγω την βαζω 1440χ900.Δε θελω να διαθεσω πανω απο 50 αν δεν ειναι μεγαλη αναγκη ;)
........Auto merged post: t0m πρόσθεσε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα αργότερα ........
εκανα φορματ προσφατα και βλεπω 65-85 θερμοκρασια και απο drivers απλα μπηκα στo site της asus και βρηκα το μοντελο :hmm:
όταν λες 65-85 βαθμούς είναι όταν παίζεις lol ή dota ?
drivers λέω για την κάρτα γραφικών
Αυτά τα παιχνίδια τα σηκώνει άνετα η κάρτα γραφικών σου....!
όταν λες 65-85 βαθμούς είναι όταν παίζεις lol ή dota ?
drivers λέω για την κάρτα γραφικών
Με το που ανοιγω το pc εχω δει μεχρι και 75 ανεξαρτητα καλοκαιριου η χειμωνα...οταν παιζω δεν εχω κοιταξει ποτε μην παθω εγκεφαλικο :p
Για drivers ενοουσα στο site της nvidia ;)
........Auto merged post: t0m πρόσθεσε 6 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτά τα παιχνίδια τα σηκώνει άνετα η κάρτα γραφικών σου....!
MOHAA ειναι στιγμες που πεφτει το fps ακομα και στο 40 και μεγιστο 100.
Στο lol μου κανει αρκετα σπασιματα για 4 - 5 sec
MOHAA ειναι στιγμες που πεφτει το fps ακομα και στο 40 και μεγιστο 100.
Στο lol μου κανει αρκετα σπασιματα για 4 - 5 sec
έχεις καθαρίσει καθόλου το κουτί γενικά από τη σκόνη?
add me skel111 στο lol
έχεις καθαρίσει καθόλου το κουτί γενικά από τη σκόνη?
add me skel111 στο lol
Αρκετα συχνα μπορω να πω.
Σε εχω κανει add αλλα εχω αλλαξει server πηγα στον Ευρωπαικο και λογικα αν δεν εισαι εκει δε μπορω να σε δω οπως και εσυ.:p
OrderlordTank
08-09-11, 20:35
Εχει το πλαισιο καποιες 250gts 1gb στα 60 ευρω.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTS-250-Green-Ed-SVGA-PCI-Express-1GB-TT-GTS250-1GD3E-HDMI.htm
Αλλα επειδη κατα πασα πι8ανοτητα δεν 8α τις βρεις τοτε πας στα 85 ευρω για 512mb 6750.Αν και με λιγοτερο μνημη ωστοσο ειναι πιο γρηγορη με ελαφρως καλυτερες επιδοσεις και ικανοτητα αναπαραγωγης dx11.H 250 απεικονιζει μεχρι dx10.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0600884&catid=020300
Αρκετα συχνα μπορω να πω.
Σε εχω κανει add αλλα εχω αλλαξει server πηγα στον Ευρωπαικο και λογικα αν δεν εισαι εκει δε μπορω να σε δω οπως και εσυ.:p
λογικά θα κολλάνε τα παιχνίδια λόγω θερμοκρασιών
θα ήθελα να δεις πόσους βαθμούς ποιάνει όταν παίζεις
είμαι στον east server
Πάρε μια 6650/6670 και καθάρισες για 1680χ1050.
Ενδέχεται βέβαια το πρόβλημα σου να μην είναι στην κάρτα γραφικών, αλλά όπως και να χει η 7300 δεν είναι και για πολλά ειδικά για τέτοια ανάλυση.
OrderlordTank
08-09-11, 23:39
Αμαρτια να παρει 6670 για 72 ευρω οταν με αλλα 12 παιρνει την 6750 που αποδιδει +50%.Υστερα για να δει σημαντικη διαφορα αποδοσης πρεπει να φτασει τα 160 ευρω για 6850 οποτε τα 84 για την 6750 ειναι πραγματικα καλη τιμη...
+50% αποκλείεται. Ούτε 10%, να π.χ. το Bad Company 2 είναι ένα καλό τεστ: http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd6670_ultimate_hd6750_hd6770/15.htm
Μόλις 4 frames παραπάνω. Και χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία ενώ η 6670 όχι. Η 6650 πάντως είναι καλύτερη λύση για τέτοιο σύστημα.
Θα συμφωνήσω με τον Tank εδώ.
Η 6750 ( η οποία είναι ίδια κάρτα με την 5750), έχει αρκετή διαφορά από την 6670 (http://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/2011/test-amd-radeon-hd-6670/7/#abschnitt_frameverlaeufe).
Εντάξει είναι 20% πιο γρήγορη με ΑΑ και 30% πιο γρήγορη χωρίς ΑΑ, αλλά για κάρτες αυτού του βεληνεκούς, το noAA είναι προτιμότερο. 30% είναι λογαριασμός, όπως και να το κάνουμε! :)
Για την 512 μιλάμε; Γιατί βλέπω η 1024 ανεβαίνει στα 100 ευρώ οπότε και την πληρώνεις αυτή τη διαφορά στις επιδόσεις.
Βασικά για την 512 μιλάω, μιας και δεν πιστεύω να κάνει την διαφορά σε 1680Χ1050 χωρίς ΑΑ.
Αναφέρομαι στην σύγκριση των δύο καρτών, όχι ότι την προτείνω στον φίλο μας. Για Pentium D dual core, χαμένη θα πάει.
Για Pentium D dual core, χαμένη θα πάει.
Ακριβώς γι'αυτό το λόγο ρώτησα τη μητρική έχει.
Και συνεχίζοντας τον συλλογισμό μου, φίλε t0m εγώ θα έλεγα αν θέλεις και έχεις υπομονή να κοιτάξεις και την περίπτωση των μεταχειρισμένων εξαρτημάτων, π.χ έναν core 2 duo ή pentium dual core E2XXX(που είναι στην λίστα των υποστηριζόμενων επεξεργαστών της μητρικής σου) με 30 ευρώ περίπου και μια κάρτα γραφικών χωρίς μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις (γιατί φοβάμαι το τροφοδοτικό που έχεις) στα ίδια λεφτά π.χ 4670 ή gt240.
@ ADSLgr.com All rights reserved.