Επιστροφή στο Forum : Κι άλλες αλλαγές στο STAR WARS; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Giorgio sak
09-09-11, 18:37
Ο Λούκας έχει αποφασίσει μάλλον να ξεφτιλίσει το δημιούργημά του.
http://www.youtube.com/watch?v=27RVJJfny4I
Ίσως, όμως, απλά να έχει αρχίσει να ξεμωραίνεται...
Είναι σίγουρος πως τα f...boys θα το αγοράσουν οπότε γιατί να μην το κάνει ?
Η λύση είναι μία, άπατο σε πωλήσεις.
Giorgio sak
09-09-11, 21:10
Αν δεν έκανε αυτές τις αλλαγές, πιο πολύ θα πούλαγε.
Αυτο θα το'χει διορθώσει με CGI ; :p
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4RnVz7ECat0#t=105s
ΗΑΝ SHOT FIRST!
Αλλά όπως φαίνεται μπορεί να το πηδήξει κι άλλο.
91008
Η καταστροφή ξεκίνησε το 2004 με τα DVDs, όπου άλλαξε η σκηνή Vader<->Emperor στο TESB.
Ας τον απομακρύνουν επιτέλους με ροπαλιές από το franchise.
Κι ας ορίσουν φραντσαηζάρχη π.χ. τον Timothy Zahn ή έστω π.χ. τον Kevin Smith.
Giorgio sak
11-09-11, 10:56
Τώρα, τι άλλο μένει; Ένα που σκέφτηκα είναι να αλλάξει το πρόσωπο του Sebastian Shaw με αυτό του άχρηστου τη στιγμή που ο Λουκ βγάζει τη μάσκα του Βέηντερ. Ή, στην τελική σκηνή να αλλάξει και τον Άλεκ Γκίνες με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.
Ο άνθρωπος ασελγεί στα παιδιά του. Κατάφερε να καταστρέψει και τον Ιντιάνα Τζόουνς, έχοντας Σπήλμπεργκ και Φορντ σε μεγάλα κέφια. Αυτό είναι όντως κατόρθωμα.
Κέβιν Σμιθ; Αυτός δεν είναι ένας τύπος που γράφει εκπληκτικά κινηματογραφικά σενάρια για διάφορους ήρωες των κόμικς, τα οποία γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό στην αρχή, αλλά μετά για κάποιο ανεξήγητο λόγο απορρίπτονται για χάρη γελοιοτήτων, όπως πχ στο "αριστούργημα" "Η Επιστροφή του Σούπερμαν";
Κατάφερε να καταστρέψει και τον Ιντιάνα Τζόουνς, έχοντας Σπήλμπεργκ και Φορντ σε μεγάλα κέφια. Αυτό είναι όντως κατόρθωμα.
Αυτό γιατί το λες;
Κέβιν Σμιθ; Αυτός δεν είναι ένας τύπος που γράφει εκπληκτικά κινηματογραφικά σενάρια για διάφορους ήρωες των κόμικς, τα οποία γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό στην αρχή, αλλά μετά για κάποιο ανεξήγητο λόγο απορρίπτονται για χάρη γελοιοτήτων, όπως πχ στο "αριστούργημα" "Η Επιστροφή του Σούπερμαν";
Είναι επίσης και σκηνοθέτης και μέγας SW fan - π.χ. άμα δεις τί ατάκες πετάει στις ταινίες του ο χαρακτήρας Silent Bob (τον οποίο υποδύεται ο ίδιος) ή άμα δεις τί ρόλο έπαιξε στο πρόσφατο Die Hard 4.
Giorgio sak
11-09-11, 20:55
Αυτό γιατί το λες;
Τον παρακαλούσε ο Σπήλμπεργκ να ΜΗ βάλει στην υπόθεση εξωγήινους. Τον παρακαλούσαν κι άλλοι. Όμως, ο Λούκας ήταν ανένδοτος. Και είχαμε το τελικό αίσχος. Σε όλη την ταινία, εν τω μεταξύ, φαινόταν ότι ο Φορντ και ο Σπήλμπεργκ τα έδιναν όλα. Αν υπήρχε ένα άλλο σενάριο, η ταινία θα ήταν άλλου επιπέδου (στο ίδιο με τις παλιές ταινίες).
Είναι επίσης και σκηνοθέτης και μέγας SW fan - π.χ. άμα δεις τί ατάκες πετάει στις ταινίες του ο χαρακτήρας Silent Bob (τον οποίο υποδύεται ο ίδιος) ή άμα δεις τί ρόλο έπαιξε στο πρόσφατο Die Hard 4.
Και στην ταινία του, Clerks, νομίζω υπάρχει ολόκληρη κουβέντα μεταξύ των πρωταγωνιστών για το πόσο αθώο θύμα μπορούσε να θεωρηθεί κάποιος που σκοτώθηκε από τυφλά πυρά, ενώ εργαζόταν στην κατασκευή του σπιτιού ενός μαφιόζου. Τότε μπαίνει κάποιος στην κουβέντα και λέει ότι ήταν ίδια περίπτωση με... τους εργαζόμενους στην κατασκευή του "Άστρου του Θανάτου"! Είναι τρελός ο άνθρωπος...
Α, νομίζω είχαν απορρίψει και σενάριό του για το ΣπάιντερΜαν 1 (το οποίο αρχικά είχε γίνει αποδεκτό).
Η μόνη λύση θα ήταν διπλός δίσκος για το κάθε ένα. Μια New Lucas Cut με όλες τις μπούρδες που κατεβάζει το κεφάλι του, και μια Original Cut με την αρχική εικόνα και ήχο αναβαθμισμένο σε τωρινά standards. Δεν το βλέπω αλλά θα ήταν ιδανικό.
Rebel Scum
12-09-11, 11:40
Όταν εγώ λέω ότι το Blu Ray πρέπει να είναι όπως η πρώτη έκδοση με το A New Hope να μην έχει καν το Episode IV στους αρχικούς τίτλους με λένε περίεργο :p
Όταν εγώ λέω ότι το Blu Ray πρέπει να είναι όπως η πρώτη έκδοση με το A New Hope να μην έχει καν το Episode IV στους αρχικούς τίτλους με λένε περίεργο :p
Είσαι περίεργος.
Αυτό είναι απαράδεκτο.
Το σωστό είναι να λέει:
Episode IV
A NEW HOPE
Γιατί μόνο του δεν στέκει, και είναι άθλια ταινία.
Rebel Scum
13-09-11, 02:45
Είσαι περίεργος.
Αυτό είναι απαράδεκτο.
Το σωστό είναι να λέει:
Episode IV
A NEW HOPE
Γιατί μόνο του δεν στέκει, και είναι άθλια ταινία.
Είμαι purist Wan :lol:
Τον τίτλο τον αναφέρω ενδεικτικά και χάριν λόγου, μια χαρά ανήκει εκεί το Episode IV ...απλά δεν θέλω αλλαγές στις ταινίες, δεν είναι PC για να του κάνεις αναβάθμιση.
Τώρα αν το A New Hope γίνεται άθλια ταινία αν λείψει το Episode IV (που δεν υπήρχε στις πρώτες προβολές στο σινεμά) τι να σου πω, εγώ είμαι ο περίεργος. Εκτός αν το θεωρείς γενικά άθλια ταινία.
Να βγώ λιγάκι off-topic..:oops:
Με ποιά σειρά προτείνετε να δεί κάποιος την εξαλογία..?
Χρονολογικά (I-III -> IV-VI), ή με βάση τη σειρά που προβλήθηκαν σαν επισόδεια (IV-VI -> I-III) ..?
jose_ee1985
13-09-11, 12:13
IV - V - VI - I - II - III ασυζητητί
Giorgio sak
13-09-11, 12:32
IV - V - VΙ - I - II - III κι από μένα.
Αν μάλιστα τα ΙV και VI τα έβλεπες και σε έκδοση χωρίς τις παρεμβάσεις (έχουν κυκλοφορήσει σε Dvd), θα τις εκτιμούσες περισσότερο. Βέβαια, οι ειδικές εκδόσεις αυτών των ταινιών έχουν εκπληκτική εικόνα και ήχο, ασύγκριτα καλύτερο από τις αρχικές (ο άθλιος Λούκας κυκλοφόρησε τις αρχικές εκδόσεις σε dvd με εικόνα letterbox και ήχο dolby suround, γιατί, λέει, δεν υπάρχει πια μήτρα των αυθεντικών εκδόσεων για μεταφορά σε dvd, bluray!). Έτσι, θα είναι δύσκολο να τις απολαύσεις.
Πάντως, αν τις δεις, θα καταλάβεις γιατί ο κόσμος φωνάζει για το επεισόδιο IV ότι "Ο ΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ", και δε θα υποφέρεις από αισχρές παρεμβάσεις στο επεισόδιο VI ( το τέρας Σάρλακ, μουσικοχορευτικές ηλιθιότητες, μια φριχτή περέμβαση στο τέλος της ταινίας και πολλά άλλα).
Η μοναδικά σωστή σειρά είναι αυτή:
- IV Adywan
- V
- VI
- I
- II
- III
Διάβαζα το παρακάτω κείμενο γι' αυτό και μου γεννήθηκε η απορία...
http://www.fanpop.com/spots/star-wars/articles/17/title/best-viewing-order-star-wars-marathon
Αφού έχουμε 3 στα 3 απο εδώ, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας..!
Rebel Scum
13-09-11, 22:21
Διάβαζα το παρακάτω κείμενο γι' αυτό και μου γεννήθηκε η απορία...
http://www.fanpop.com/spots/star-wars/articles/17/title/best-viewing-order-star-wars-marathon
Αφού έχουμε 3 στα 3 απο εδώ, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας..!
Δες όπως σου είπαν εδώ οι περισσότεροι....SW fan δεν σε κάνει η νέα τριλογία αλλά η παλιά.
Πάντως στο λινκ που δίνεις η μέθοδος 3 (IV-V-I-II-III-VI) έχει ένα ενδιαφέρον.
Giorgio sak
13-09-11, 22:36
Χμμμ, κι εγώ τώρα αρχίζω να σκέφτομαι μήπως η επιλογή 3 (IV-V-I-II-III-VI) είναι η καλύτερη. Είναι και το θέμα της ΑΙΣΧΙΣΤΗΣ παρέμβασης του Λούκας στην τελευταία σκηνή, που βγάζει νόημα μόνο αν έχεις δει τα I-II-III. Εξάλλου, έγινε με σκεπτικό να ενώσει τις 2 τριλογίες. Και βέβαια, αυτό που αναφέρεται, ότι με αυτή τη σειρά, η ιστορία τελειώνει με το "και έζησαν αυτοί καλα". Αλλά, από την άλλη, προκύπτει πολύ μεγάλο διάλειμμα μεταξύ των 5 και 6.
Να σε ρωτήσω κάτι. Την ιστορία του STAR WARS τη γνωρίζεις; Έχεις δει κάποια από τις ταινίες, έχεις ακούσει περι τινος πρόκειται, ή αυτή θα είναι η πρώτη σου επαφή με την εξαλογία;
Θα είναι η πρώτη επαφή... :oops:
(Επειδή το off-topic τελικά τράβηξε πολύ,
αν δημιουργώ πρόβλημα μπορεί κάποιος mod να μετακινήσει τα σχετικά posts σε νέο θέμα αν θέλει στο Πολιτιστικό στέκι...)
πχ. με τίτλο
"Με ποια σειρά προτείνετε να δώ τα Star Wars episodes και γιατί..?"
ή κάτι παρεμφερές...
senkradvii
14-09-11, 01:20
Εγώ πάντως αρχίζω να αισθάνομαι καλύτερα που δεν προπαρήγγειλα την Βlu-ray edition. ;)
Giorgio sak
14-09-11, 19:36
Θα είναι η πρώτη επαφή... :oops:
Για να μη μπερδευτείς, τότε, μάλλον θα σου προτείνω τελικά την αρχική μου πρόταση, που συμπίπτει με αυτή των περισσοτέρων: IV - V - VΙ - I - II - III.
Και μια και το έφερε η κουβέντα: Η Κάρι Φίσερ (Λέια), στο παιδί της προτίμησε να δείξει την αρχική τριλογία με την εξής σειρά (5, 6 ,3), ξεκινώντας από την πιο αγαπημένη της και καταλήγοντας στη λιγότερο αγαπημένη της ταινία. Έτσι είπε η ίδια.
Giorgio sak
14-09-11, 21:58
Δε θα μπορούσε να μην το σχολιάσει και ο Χίτλερ...
Hitler Learns About the Star Wars Blu-ray Re-release (http://www.youtube.com/watch?v=A_2GHlCUmCk&feature=watch_response)
........Auto merged post: Giorgio sak πρόσθεσε 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έτσι που ξεφτίλισε το χαρακτήρα του Βέηντερ, ο Λούκας μπορούσε να βάλει το "ΝΟΟΟΟΟΟΟ" κι εδώ:
Vader Luke Lightsaber Duel (http://www.youtube.com/watch?v=gTVaRS4cwso&NR=1)
(Όσοι δεν έχετε δει το STAR WARS αλλά σκοπεύετε να το δείτε, μην τα ανοίξετε. Περιέχουν SPOILERS)
senkradvii
15-09-11, 01:19
Δε θα μπορούσε να μην το σχολιάσει και ο Χίτλερ...
Hitler Learns About the Star Wars Blu-ray Re-release (http://www.youtube.com/watch?v=A_2GHlCUmCk&feature=watch_response)
........Auto merged post: Giorgio sak πρόσθεσε 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Έτσι που ξεφτίλισε το χαρακτήρα του Βέηντερ, ο Λούκας μπορούσε να βάλει το "ΝΟΟΟΟΟΟΟ" κι εδώ:
Vader Luke Lightsaber Duel (http://www.youtube.com/watch?v=gTVaRS4cwso&NR=1)
:lol::lol::lol::lol::lol:
Giorgio sak
15-09-11, 11:14
Βλακεία μου... Πριν λίγο το σκέφτηκα. Ο τίτλος του θέματος έπρεπε να είναι:
"Κι άλλες αλλαγές στο STAR WARS; ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"
Εγώ πάντως αρχίζω να αισθάνομαι καλύτερα που δεν προπαρήγγειλα την Βlu-ray edition. ;)
Καλά τώρα σόρρυ αλλά διαβάζω την γκρίνια και μου φαίνεται λιγάκι το ψείρισμα της μαϊμούς, αν έβαλαν ένα "Nooooooo" στον Vader, αν τα μάτια των Ewoks άλλαξαν λίγο και αν ο Χαν Σόλο πυροβόλησε πρώτος ή ο Άγριος Μπιλ Χίκοκ και ξαφνικά διαβάζω ποστ "Ουάου, κατάστρεψε τη σειρά ο Λούκας" και νόμιζα πως έβαλε τον Justin Bieber να αντικαταστήσει ψηφιακά τον Mark Hamill στην Blu Ray επανέκδοση.
Προσωπικά οποιαδήποτε κριτική θα την κάνω όταν δω τα Blu Ray και θα αφορά στην ποιότητα που θα περίμενα από αυτά ;)
Τα υπόλοιπα είναι τόσο υπερβολικά που πραγματικά αρχίζω και απορώ για την ύπαρξη του νήματος.:whistle:
Rebel Scum
15-09-11, 11:52
Καλά τώρα σόρρυ αλλά διαβάζω την γκρίνια και μου φαίνεται λιγάκι το ψείρισμα της μαϊμούς, αν έβαλαν ένα "Nooooooo" στον Vader, αν τα μάτια των Ewoks άλλαξαν λίγο και αν ο Χαν Σόλο πυροβόλησε πρώτος ή ο Άγριος Μπιλ Χίκοκ και ξαφνικά διαβάζω ποστ "Ουάου, κατάστρεψε τη σειρά ο Λούκας" και νόμιζα πως έβαλε τον Justin Bieber να αντικαταστήσει ψηφιακά τον Mark Hamill στην Blu Ray επανέκδοση.
Προσωπικά οποιαδήποτε κριτική θα την κάνω όταν δω τα Blu Ray και θα αφορά στην ποιότητα που θα περίμενα από αυτά ;)
Τα υπόλοιπα είναι τόσο υπερβολικά που πραγματικά αρχίζω και απορώ για την ύπαρξη του νήματος.:whistle:
Οι ταινίες δεν καταστρέφονται αλλά σίγουρα οι αλλαγές αυτές αρνητικές είναι. Τι νόημα έχει να βάλεις τον νεαρό Άνακιν στο τέλος...τι νόημα έχει να πυροβολεί ο Χαν δεύτερος;
Ναι είναι λίγο ψείρισμα της μαϊμούς αλλά δεν έχουν άδικο.
Giorgio sak
15-09-11, 11:57
Ερώτηση:
Είσαι κολλημένος με το STAR WARS; Αν δεν είσαι, δεν είναι κακό, έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα λίγοι είναι οι φανατικοι του STAR WARS. Απλά, δε μπορείς να καταλάβεις γιατί γίνεται τόση φασαρία, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλίμακα.
senkradvii
15-09-11, 13:55
Που βρήκες την υπερβολή στο σχόλιό μου? Με τον Lucas απ'ότι φαίνεται σε περίοδο έμπνευσης δεν χρειάζεται να προπαραγγείλω κάτι με πιθανότητα (μικρή, μεγάλη δεν ξέρω) να ξενερώσω. Οπότε θα περιμένω να βγει. Να δω τι λέει τελικά και αν αποφασίσω πως αξίζει τότε να το πάρω. Που είναι η υπερβολή και το παράλογο σε αυτά? :hmm:
Καλά τώρα σόρρυ αλλά διαβάζω την γκρίνια και μου φαίνεται λιγάκι το ψείρισμα της μαϊμούς
Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό..; (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=96799)
+ τα ξεχωριστά thread :whistle::whistle::whistle:
Που βρήκες την υπερβολή στο σχόλιό μου? Με τον Lucas απ'ότι φαίνεται σε περίοδο έμπνευσης δεν χρειάζεται να προπαραγγείλω κάτι με πιθανότητα (μικρή, μεγάλη δεν ξέρω) να ξενερώσω. Οπότε θα περιμένω να βγει. Να δω τι λέει τελικά και αν αποφασίσω πως αξίζει τότε να το πάρω. Που είναι η υπερβολή και το παράλογο σε αυτά? :hmm:
Δεν γκρίνιαξες και δεν ήταν απάντηση απαραίτητα σε εσένα, απλά εγώ είχα προπαραγγείλει τη Bluray και πιάστηκα από εκεί και σχολίασα γενικά ;)
Παρεμπιπτόντως, ήρθε σήμερα :p
Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό..; (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=96799)
+ τα ξεχωριστά thread :whistle::whistle::whistle:
You lost me a bit, τι σχέση έχει ένα game με επανέκδοση ταινίας και σχόλια για το αν στην επανέκδοση είναι μία τρίχα ηθοποιού μακρύτερη από την original version λόγω digital processing.
Κάποιος εδώ μου είπε πως δεν είμαι φαν του Star Wars. Προφανώς δεν πρόκειται να δώσω διαπιστευτήρια (αν και λόγω ηλικίας και μόνο ανήκω στην κατηγορία που πρόλαβε σε κινηματογράφο όλες τις 'αυθεντικές' 3 ταινίες με το Ep 4 να το έχω δει βέβαια μια 6ετία μετά αλλά πάλι σε αίθουσα ;)) εδώ σε κάποια επιτροπή για το αν είμαι ή δεν είμαι φαν.
Αλλά αν το κριτήριο είναι να χαλιέμαι ή μη γιατί το ένα μάτι του Ewok γυαλίζει περισσότερο από το άλλο και να το θεωρώ αυτό ως η 'καταστροφή' της ταινίας τότε σαφώς και ΔΕΝ θέλω να είμαι φαν ;)
senkradvii
15-09-11, 15:21
Ωραία! Δες την να, να μας πεις αν αξίζει τότε.. ;)
Ωραία! Δες την να, να μας πεις αν αξίζει τότε.. ;)
Να είσαι βέβαιος!! ;)
You lost me a bit
Εννοώ ότι είναι λογικό ένας fan όταν βλέπει να κάνουν ανούσιες ή λανθασμένες προσθήκες να αντιδρά με λίγο έντονο τρόπο ή με γκρίνια. Απλά μου έκανε εντύπωση το σχόλιο περι γκρίνιας γιατί πολλές από τις κριτικές σου σε παιχνίδια έχουν κι αυτό το στοιχείο (χωρίς παρεξήγηση). Όπως σε εσένα δεν αρέσουν κάποια πράγματα σε παιχνίδια που παίζεις και θεωρείς ότι αλλοιώνουν το είδος που σου αρέσει έτσι κι ένας fan της σειράς δεν θέλει να κακομεταχειρίζονται τις ταινίες που αγαπάει.
Giorgio sak
15-09-11, 15:33
Κάποιος εδώ μου είπε πως δεν είμαι φαν του Star Wars. Προφανώς δεν πρόκειται να δώσω διαπιστευτήρια (αν και λόγω ηλικίας και μόνο ανήκω στην κατηγορία που πρόλαβε σε κινηματογράφο όλες τις 'αυθεντικές' 3 ταινίες με το Ep 4 να το έχω δει βέβαια μια 6ετία μετά αλλά πάλι σε αίθουσα ;)) εδώ σε κάποια επιτροπή για το αν είμαι ή δεν είμαι φαν.
Αλλά αν το κριτήριο είναι να χαλιέμαι ή μη γιατί το ένα μάτι του Ewok γυαλίζει περισσότερο από το άλλο και να το θεωρώ αυτό ως η 'καταστροφή' της ταινίας τότε σαφώς και ΔΕΝ θέλω να είμαι φαν ;)
Δεν είπα ότι δεν είσαι. ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. Δυστυχώς δεν ξέρω ποιοι είναι και ποιοι όχι και ΦΥΣΙΚΑ δεν είμαι επιτροπή κρίσεως. Έκανα απλά μια ερώτηση καλοπροαίρετα για να δω το σκεπτικό σου. Πριν γράψεις το σχόλιό σου, είχα προσθέσει κάποια πράγματα στο δικό μου.
Αφού λοιπόν είσαι φαν, απορώ γιατί απορείς που ξεκίνησε άλλο ένα θέμα που όπως σε όλο τον κόσμο ασχολείται με μια συγκεκριμένη αλλαγή που προστέθηκε σε άλλες (δεν είπε κανείς ότι καταστρέφεται η ταινία από το ανοιγοκλείσιμο των ματιών του Ewok).
Επίσης, οι αλλαγές αυτές, όντως είναι αποδεκτές από κάποιους. Αυτό δε σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία που θεωρεί ότι υποβιβάζουν την αρχική τριλογία δεν έχει δικαίωμα να αναφερθεί αρνητικά σε αυτές και να μην τις σατυρίσει.
Rebel Scum
15-09-11, 15:35
Α ξέχασα τον Μπόμπα που στην DVD έκδοση μιλάει με Νεοζηλανδέζικη προφορά:lol:
Έπρεπε να βάλουν τον Ewan να κρατήσει την σκωτσέζικη προφορά του στην νέα τριλογία και στην παλιά να αλλάξουν τη φωνή του Alec Guinness και από upper class/theatric english να γίνει highlander :p
Εννοώ ότι είναι λογικό ένας fan όταν βλέπει να κάνουν ανούσιες ή λανθασμένες προσθήκες να αντιδρά με λίγο έντονο τρόπο ή με γκρίνια. Απλά μου έκανε εντύπωση το σχόλιο περι γκρίνιας γιατί πολλές από τις κριτικές σου σε παιχνίδια έχουν κι αυτό το στοιχείο (χωρίς παρεξήγηση). Όπως σε εσένα δεν αρέσουν κάποια πράγματα σε παιχνίδια που παίζεις και θεωρείς ότι αλλοιώνουν το είδος που σου αρέσει έτσι κι ένας fan της σειράς δεν θέλει να κακομεταχειρίζονται τις ταινίες που αγαπάει.
Πάρα πολλή γκρίνια όντως έχει ρίξει σε αρκετά παιχνίδια και μπινελίκια ενίοτε με το Dragon Age 2 συγκεκριμένα ως το κατ'εξοχήν παράδειγμα κακομεταχείρησης τίτλου :p
Αλλά δε νομίζω πως το ένα έχει σχέση με το άλλο. Το μόνο σχετικό θα ήταν αν π.χ. ένα παλιό παιχνίδι αγαπημένο μου ξαναέβγαινε ρετουσαρισμένο. Δε νομίζω να συμβαίνει συχνά αυτό γενικά με παιχνίδια μιας και κανένας δεν θέλει να ξαναπαίξει το ίδιο παιχνίδι όσο πιο καλύτερη δουλειά και να έχει γίνει, ή όσοι θα ήθελαν θα αποτελούν μάλλον μειοψηφία.
Δεν μπορεί όμως να συγκριθεί η εμπειρία ενός παιχνιδιού με μία ταινία, είναι 2 διαφορετικά πράγματα.
@George + all
Δεν το συνεχίζω εδώ, προς το παρόν, θα δω τουλάχιστον Episodes 4,5,6 σήμερα και επερχόμενο ΣΚ και θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια ;)
Rebel Scum
16-09-11, 22:28
Βρέθηκε ο Tatooine (http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231128732) :p
Και η ανάλογη σκηνή στο Star Wars...κατά τη γνώμη μου ίσως η καλύτερη σκηνή της τριλογίας, με τη μουσική του John Williams να σου σηκώνει την τρίχα.
Binary Sunset
Well I've just saw ep.IV, ωραία η επεξεργασία στην εικόνα, η φωτογραφία είναι ζωντανή και πεντακάθαρη, και ο ήχος σε ορισμένα σημεία μαγευτικός, αλλά δεν μπορώ να πω πως θα έδινα τα χρήματα για την αγορά της επανέκδοσης.
Well I've just saw ep.IV, ωραία η επεξεργασία στην εικόνα, η φωτογραφία είναι ζωντανή και πεντακάθαρη, και ο ήχος σε ορισμένα σημεία μαγευτικός, αλλά δεν μπορώ να πω πως θα έδινα τα χρήματα για την αγορά της επανέκδοσης.
Δες και του Adywan τώρα, για να καταλάβεις Ep. IV.
senkradvii
18-09-11, 13:53
Tις έχεις δει κανένας και τις 6 τελικά σε BR?
Rebel Scum
18-09-11, 20:18
Tις έχεις δει κανένας και τις 6 τελικά σε BR?
Ναι και πείτε μας (στο πνεύμα του νήματος)....στη νέα τριλογία έχει αλλάξει κάτι ή μόνο στις παλιές αλλάζει κομμάτiα (που ως γνωστό είναι χάλια ταινίες :p)
Ναι και πείτε μας (στο πνεύμα του νήματος)....στη νέα τριλογία έχει αλλάξει κάτι ή μόνο στις παλιές αλλάζει κομμάτiα (που ως γνωστό είναι χάλια ταινίες :p)
Eγω θα εβλεπα την Ι ξανα μονο εαν εβγαζε απο τη μεση τον Jar Jar :censored:
Rebel Scum
18-09-11, 22:38
Eγω θα εβλεπα την Ι ξανα μονο εαν εβγαζε απο τη μεση τον Jar Jar :censored:
Μα αυτό λέω...αν χρειάζονται κάποιες ταινίες αλλαγές είναι οι καινούργιες :p
Είδα τα V κ VI
μια από τα ίδια, ωραία εικόνα και ήχος, αλλά ξεπερασμένα πλέον από τον χρόνο και τα νεώτερα εφέ που έχουμε δει.
Noooooooooooo :p
Είδα τα V κ VI
μια από τα ίδια, ωραία εικόνα και ήχος, αλλά ξεπερασμένα πλέον από τον χρόνο και τα νεώτερα εφέ που έχουμε δει.
Noooooooooooo :p
Ωχ ωχ ωχ, τι το 'θελες αυτό τώρα...:p
Ποιό, το Noooooooooo ή το άλλο ? :p
Βλέπω ότι μαγκέψαμε. :p
Για γύρισέ μου εσύ την Μάχη του Έντορ, πλήρως οπτικά, χωρίς καθόλου CGI. :p
Για αυτό γράφω πως είναι ξεπερασμένα πλέον.
@ ADSLgr.com All rights reserved.