Επιστροφή στο Forum : ψηλος συγχρονισμος χαμηλη ταχυτητα
παιδια γεια σας εχω το εξης προβλημα ενω το ρουτερ μου κλειδωνει κοντα στα 10mbps εχω κατεβαζω σαν να εχω 2. εχω και conn-x tv η μετρηση εγινε με speedtest της otenet. δηλωσα βλαβη και θα ερθει τεχνικος αλλα θελω και την αποψη σας. τα στατιστικα της γραμμης ειναι αυτα(συννημμενα) . στο σπιτι εχω και cyta της οποιας τα στατιστικα ειναι αυτα(συννημμενα). o τεχνικος της cyta που ειχε ερθει μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα με την καλωδιωση στην γεφυρα του χωριου γι αυτο παω μονο μεχρι 13mbps εενας φιλος μου που ειναι στην αλλη ακρη του χωριου αρα και της γεφυρας πιανει 20mbps με cyta. λετε να μου ειπε μπαρουφες ο τεχνικος της cyta? στην χωνευτη εξω ερχνται 13mbps
παιδια γεια σας εχω το εξης προβλημα ενω το ρουτερ μου κλειδωνει κοντα στα 10mbps εχω κατεβαζω σαν να εχω 2. εχω και conn-x tv η μετρηση εγινε με speedtest της otenet. δηλωσα βλαβη και θα ερθει τεχνικος αλλα θελω και την αποψη σας. τα στατιστικα της γραμμης ειναι αυτα(συννημμενα) . στο σπιτι εχω και cyta της οποιας τα στατιστικα ειναι αυτα(συννημμενα). o τεχνικος της cyta που ειχε ερθει μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα με την καλωδιωση στην γεφυρα του χωριου γι αυτο παω μονο μεχρι 13mbps εενας φιλος μου που ειναι στην αλλη ακρη του χωριου αρα και της γεφυρας πιανει 20mbps με cyta. λετε να μου ειπε μπαρουφες ο τεχνικος της cyta? στην χωνευτη εξω ερχνται 13mbps
Αν έχεις Conn-x TV λογικά τότε τα 2mbps που κατεβάζεις είναι επειδή το STB(Set Top Box) δεσμεύει το Bandwith. Χρειάζεται περίπου 8mbps αν δε κάνω λάθος. Δοκίμασε να το βγάλεις απο το router να δεις αν τότε κατεβάζεις με μεγαλύτερη ταχύτητα και πες μας. Όσο για τα 9 mbps και την διαφορά με τα 13 της Cyta είναι για τον λόγο ότι ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί μεγαλύτερο SNR και μικρότερη ισχύ (db) στη γραμμή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.
Στον ΟΤΕ έχεις συνδρομή για εως 24 ή μόνο για 2;
το stb τραβάει μόνο όταν βλέπεις κάτι εως 4mbit
Στον ΟΤΕ έχεις συνδρομή για εως 24 ή μόνο για 2;
το stb τραβάει μόνο όταν βλέπεις κάτι εως 4mbitκαλημερα στον οτε ειχα για 2mbps + conn-x tv και τωρα το εκανα εως 24 + conn -x tv
........Auto merged post: lak100 πρόσθεσε 21 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
παντως στην cyta εχω δει και 4 snr και επαιζε κανονικα αλλα γιατι να μην μπορω να κλειδωσω στα 20+ αφου εχω καλη γραμμη αντε να απεχω 400 μετρα απο το αστικο κεντρο του χωριου βασικα ειναι απεναντι αλλα μας χωριζει ενα ποταμι οποτε τα καλωδια κανουν κυκλο
καλημερα στον οτε ειχα για 2mbps + conn-x tv και τωρα το εκανα εως 24 + conn -x tv
........Auto merged post: lak100 πρόσθεσε 21 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
παντως στην cyta εχω δει και 4 snr και επαιζε κανονικα αλλα γιατι να μην μπορω να κλειδωσω στα 20+ αφου εχω καλη γραμμη αντε να απεχω 400 μετρα απο το αστικο κεντρο του χωριου βασικα ειναι απεναντι αλλα μας χωριζει ενα ποταμι οποτε τα καλωδια κανουν κυκλο
Πάρε τους ένα τηλέφωνο για να βεβαίωσεις ότι στο κάνανε εως 24, μπορείς να το δεις και στο my.otenet.gr (θα δεις να αναφέρει κάπου κάποιο S με κάποιο νούμερο)
τα καλώδια σχεδόν πότε δεν είναι σε ευθεία
το εχω επιβεβαιωσει οτι ειμαι σε 24αρι προφιλ
το εχω επιβεβαιωσει οτι ειμαι σε 24αρι προφιλ
Κάνε εναν κόπο τότε να το ξανακάνεις, τα 200kbps είναι πραγματικά πολύ περιοριστικά στο ότι σε έχουν σε 2αρι
@ ADSLgr.com All rights reserved.