PDA

Επιστροφή στο Forum : Help me!

Hunter7
23-09-11, 15:32
Καλησπέρα σε όλους,
θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας κάτι που παλεύω εδώ και κάτι ώρες και δεν τα έχω καταφέρει..

Δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση στο internet επειδή έχω κολλήσει εδώ http://imageshack.us/photo/my-images/651/manualgrepdfadobereader.png/

Βάζω το CD που είχε στο κουτί μαζί με το router πατάω "Σύνδεση στο Internet" βάζω ts κωδικούς κανονικά,κάνω το restart στο router που μου ζητάει αλλα μετά δεν βρίσκω το εικονίδιο που λέει στης οδηγίες για να συνεχίσω παραπέρα..

ty!

Seitman
23-09-11, 15:39
Θα πρέπει να πας στην ενότητα των ρυθμίσεων του wifi και να δώσεις τις παραμέτρους λειτουργίας του. Δηλαδή να δώσεις διαφορετικό SSID (όνομα του ασύρματου δικτύου) από αυτό που έχει τώρα, αλγόριθμο απόκρυψης (WEP, WPA, WPA2. Σου συνιστώ το WPA2), password για το ασύρματο δίκτυο (είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό της σύνδεσης για το internet και αυτού που δίνεις για να έχεις πρόσβαση στο interface του router).

Ελπίζω να σε κατεύθυνα προς τον σωστό δρόμο. Αν όχι, εδώ είμαστε και ρωτάς.

Hunter7
23-09-11, 16:42
Sorry κιόλας αλλα επειδή είμαι ψιλό άσχετος με τις συνδέσεις στο internet γιατί μέχρι τώρα είχα USB Stick για internet,οι ρυθμίσεις του WiFi που είναι??

Seitman
23-09-11, 16:46
Είναι στις ρυθμίσεις του router.
Ποιο router σου έχει δώσει ο πάροχος σου;

Hunter7
23-09-11, 16:52
Asyrmato ADSL2+
Router Baudtec
TW263R4-A2/B2

Seitman
23-09-11, 16:57
Ωραία.
Αν στη γραμμή διευθύνσεων του browser σου δώσεις 192.168.1.254 θα ανοίξει ένα παράθυρο που θα σου ζητάει username & passoword. Σαν username θα δώσεις το admin ή το administrator και για passoword την MAC address που θα βρεις γραμμένη στο αυτοκόλλητο κάτω από το router. Αν τυχόν σου εμφανίσει σφάλμα login, δοκίμασε με κεφαλαίο Α.

Αφού λοιπόν ξεμπερδέψεις με τα "διαπιστευτήρια" θα δεις το interface του router. Κάπου λοιπόν υπάρχει ενότητα wifi ή wireless ή κάτι σχετικό. Εκεί, ορίζεις τις παραμέτρους λειτουργίας του.

Piparas
23-09-11, 17:59
Ωραία.
Αν στη γραμμή διευθύνσεων του browser σου δώσεις 192.168.1.254 θα ανοίξει ένα παράθυρο που θα σου ζητάει username & passoword. Σαν username θα δώσεις το admin ή το administrator και για passoword την MAC address που θα βρεις γραμμένη στο αυτοκόλλητο κάτω από το router. Αν τυχόν σου εμφανίσει σφάλμα login, δοκίμασε με κεφαλαίο Α.

Αφού λοιπόν ξεμπερδέψεις με τα "διαπιστευτήρια" θα δεις το interface του router. Κάπου λοιπόν υπάρχει ενότητα wifi ή wireless ή κάτι σχετικό. Εκεί, ορίζεις τις παραμέτρους λειτουργίας του.

Ο φίλος εννοεί 192.168.1.1 :oneup:

Seitman
23-09-11, 18:01
Αλήθεια? :oops:

Την Κυριακή που μπήκα στου κουμπάρου μου, θυμόμουν άλλο. Sorry :cry:

FuS
24-09-11, 00:59
Μπήκες τελικά στο internet;
:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.