Επιστροφή στο Forum : μετασχηματιστής
παιδιά, έχασα τον μετασχηματιστή δυστυχώς και δεν μπορώ να τον βρώ.
εαν πάω σε κανένα μαγαζί με ηλεκτρονικά, θα μπορούν να μου δώσουν κάτι;
το router ειναι 877...
Εγώ πήρα αυτόν http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000HEYU4Q/ref=wms_ohs_product_
Ώχ... αν είναι να δώσω τόσα + μεταφορικα κιόλας......
το βύσμα είναι που με στεναχωρεί αν θα βρεθεί.... δεν με πειράζει να είναι άμαρκος ο μετασχηματιστης...
Έχει 2 τάσεις ο μετασχηματιστής.Δεν είναι απλά να βρεις το βύσμα.
Gianniskriti
26-09-11, 20:58
Έχει 2 τάσεις ο μετασχηματιστής.Δεν είναι απλά να βρεις το βύσμα.
Τί τάσεις βγάζει ? Μέσα στο βύσμα πόσες ακίδες έχει ?
Βαριέμαι τώρα να τον ξηλώσω να δω με το πολύμετρο αλλά 99% είναι 12 και 24.
Θεωρητικά θα μπορούσε μα βρει το βύσμα ( 3χ2) είναι και να βάλει 2 μετασχηματιστές αλλά νομίζω ότι πιο ακριβό θα βγει αυτό.
Gianniskriti
27-09-11, 16:26
Βαριέμαι τώρα να τον ξηλώσω να δω με το πολύμετρο αλλά 99% είναι 12 και 24.
Θεωρητικά θα μπορούσε μα βρει το βύσμα ( 3χ2) είναι και να βάλει 2 μετασχηματιστές αλλά νομίζω ότι πιο ακριβό θα βγει αυτό.
Καλά δε χρειάζεται μέτρηση με πολύμετρο, στο ταμπελάκι απο κάτω γράφει τί τάσεις δίνει. Αλλά για να λες 12/24 κάτι θα ξέρεις.
Λοιπόν αν μάθουμε και ποια διάταξη έχουν οι ακίδες τότε υπάρχει περίπτωση να πωλείται στο ebay κινεζιά τροφοδοτικό.
Καλά δε χρειάζεται μέτρηση με πολύμετρο, στο ταμπελάκι απο κάτω γράφει τί τάσεις δίνει. Αλλά για να λες 12/24 κάτι θα ξέρεις.
Λοιπόν αν μάθουμε και ποια διάταξη έχουν οι ακίδες τότε υπάρχει περίπτωση να πωλείται στο ebay κινεζιά τροφοδοτικό.
Για τα λεφτά που το έχει το amazon μην κάνεις το λάθος να πας σε τροφοδοτικό 3ου κατασκευαστή, το 1/20 της τιμής του router το δίνει, δεν νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά.
Επίσης τα specs είναι στην σελίδα των 870 series:
http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps380/ps6200/product_data_sheet0900aecd8028a976.html
Product power specifications:
• AC input voltage: 100 to 240 VAC
• Frequency: 50 to 60 Hz
• Maximum output power: 26W
• Output voltages: 5 and 12V
Optional external Inline PoE adapter specifications:
• 802.3af compliant (Mid-span power delivered via pins 4,5,7 & 8)
• AC Input Voltage: 100 to 240 VAC
• Frequency: 50 to 60 Hz
• AC Input Current: 1A maximum
• Maximum output power: 80W
• Output voltage: 48 VDC
Optional external Inline PoE adapter specifications:
• 802.3af compliant (Mid-span power delivered via pins 4,5,7 and 8)
Gianniskriti
27-09-11, 20:25
Για τα λεφτά που το έχει το amazon μην κάνεις το λάθος να πας σε τροφοδοτικό 3ου κατασκευαστή, το 1/20 της τιμής του router το δίνει, δεν νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά.
Επίσης τα specs είναι στην σελίδα των 870 series:
http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps380/ps6200/product_data_sheet0900aecd8028a976.html
Κοίταξε συμφωνώ οτι το 3ου κατασκευαστή πιθανόν να μην είναι ίδιας ποιότητας από το αυθεντικό, όμως τα 15gbp + shipping δεν είναι λίγα σε σχέση με τα 5gbp που πάνω κάτω θα κάνει απ το ebay (με πολύ πρόχειρη αναζήτηση) και αυτά τα 10gbp (11€+) μπορεί να θέλει να τα γλιτώσει κάποιος. Συμφωνώ όμως οτι αν το οικονομικό δεν είναι θέμα είναι καλύτερο να πάρει το αυθεντικό.
παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά μου έστειλε ένας φίλος το δικό του από έναν 1701, λογικά πρέπει να ταιριάζει....
Καλησπέρα, παιδιά, τελικά το βύσμα είναι λίγο πιο χοντρό και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
αλλά και από έναν της οικογενείας 800 που βρήκα στην δουλειά, πάλι δεν ταίριαζε... αρχίζω να φοβάμαι ότι υπάρχουν 2 τύποι, ανάλογα με το πόσο καινούργιο είναι το μοντέλο...
ο σωστός είναι αυτός ο τύπος:
http://www.huuto.net/kohteet/cisco-870-871-_-877-_-878/188405318
Επίσης έχω επισυνάψει 2 φώτο.
Εαν κάνετε zoom την πρώτη φωτογραφία, θα δείτε ότι τα "πινάκια" είναι μικρότερα από την δεύτερη.
Gianniskriti
01-10-11, 20:37
Μια ερώτηση μιας και είμαι λίγο άσχετος: όλο αυτό το μαντζαφλάρι είναι απλώς adsl modem router ? Αποκλείετεαι, μάλλον κάτι χάνω.
Απ' οτι βλέπω τα πινάκια του είναι ειδικού τύπου για την συγκεκριμένη συσκευή. Δες αν σε συμφέρει αγορά νέου τροφοδοτικού (γνήσιου ή μαϊμού) ή αγορά νέου εξοπλισμού.
παιδιά, δεν μπορώ να βρώ τίποτα από ελλάδα, εαν κάποιος ξέρει κανένα αξιόπιστο e-shop του εξωτερικού που να στέλνει και ελλάδα και να έχει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό P/N: PWR-850-870-WW1, EAN/UPC: 882658096181
ας μου στείλει ένα link.
Ευχαριστώ.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=cisco+PWR-850-870-WW1&_sacat=See-All-Categories
£15.97 + £22.76 με γονατισαν....
Υ.Γ
http://www.ebay.co.uk/itm/Cisco-PWR-850-870-WW1-NEW-NEU-VAT-Free-Netto-Preis-/370543210586?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item564618b05a
Μάλλον αυτό ειναι το φθηνότερο
Gianniskriti
12-10-11, 17:18
Κάνε ένα ερώτημα και σ' αυτόν (http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Cisco-PWR-850-870-WW1-AC-Adapter-/380376633381?pt=UK_Computing_PowerSupplies_EH&hash=item589036d025#ht_2767wt_903) να δεις μήπως στο στείλει με λιγότερα έξοδα
"This listing was ended by the seller because the item is no longer available."
δεν το πρόλαβα...
Σε 'μένα που περνάνε πολλά τέτοια από τα χέρια μου, τα συνδέω σε τροφοδοτικό pc χωρίς βύσμα με 3 καλώδια (+12,+5,GND).
ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ (χωνω τα καλωδιάκια στο βύσμα του router).
Το δικό του δεν είναι ικανοποιητικά καλό (σε βάθος χρόνου), η Delta έκανε τσιγκουνιές...
Θέλει 5V/4,5A και 12V/0,7A. Οποιοδήποτε τροφοδοτικό pc κάνει.
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω λεπτομέρειες. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου προσαρμόσω άλλο βύσμα να κάνεις τη δουλειά σου.
Gianniskriti
16-10-11, 15:20
Σε 'μένα που περνάνε πολλά τέτοια από τα χέρια μου, τα συνδέω σε τροφοδοτικό pc χωρίς βύσμα με 3 καλώδια (+12,+5,GND).
Το δικό του δεν είναι ικανοποιητικά καλό (σε βάθος χρόνου), η Delta έκανε τσιγκουνιές...
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω λεπτομέρειες. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου προσαρμόσω άλλο βύσμα να κάνεις τη δουλειά σου.
Ακριβώς έτσι είναι. Ωραία πατέντα. Π.χ. εμ΄ρνα πρόσφατα μου κάηκε το τροφοδοτικό του εξωτερικού dvd rw που έχω για το netbook , και για να το δουλέψω έκλεψα ρεύμα από τον σταθερό από μία πλεξούσα που δίνει ρεύμα σε dvd rw
Χμ ενδιαφέρων, αλλά δυστυχώς δεν θα το έχω στον υπολογιστή κοντά, αλλά σε άλλο δωμάτιο..
Χμ ενδιαφέρων, αλλά δυστυχώς δεν θα το έχω στον υπολογιστή κοντά, αλλά σε άλλο δωμάτιο..
Δεν χρειάζεσαι τον υπολογιστή αλλά ένα τροφοδοτικό από pc.
Κάνουν όλα τα τροφοδοτικά pc (AT, ATX, mini, supermini κλπ.)
Δεν κάνουν δυστυχώς τα τροφοδοτικά για εξωτερικούς δίσκους /NAS κλπ, διότι δεν δίνουν 4,5Α στα 5V.
παιδιά, μου ήρθε μια μερα μετά την παραγελία το εξής:
hello aristidis,
we are offering our products on ebay with this terms:
Corporate clients (companies) inside the EU / outside of Austria:
The auction price is excl. VAT. Please send us your sales tax identification number (VAT number) immediately after the auction/purchase is finished so we can issue a net-invoice accordingly.
Private persons inside the EU:
This offer is addressing corporate clients and therefore excl. VAT. If you, as a private person should be bidding on / buying the above item, please keep in mind, that in this case 20% VAT will have to be added to the sales price.
if you are a private person please send missing amount (5,20 €) for VAT to paypal@nesevo.com or provide VAT# asap
thanks for business
Roberto Verdu-Fernandez
nesevo GmbH
Lochauer Str. 2
A - 6912 Hoerbranz
Tel: +43 5573 83181 69
Fax: +43 5573 83181 40
MSN: roberto.verdu@nesevo.com
AOL: robatnesevo
URL: www.nesevo.com
μήπως είναι προσπάθεια ξεγελάσματος;
Υ.Γ εαν του στείλω το αφμ μου, γλυτώνω τα έξτρα 5€ ?
Ναι, θεωρητικά θα πρέπει μετά να αποδώσεις το ΦΠΑ εδώ (δηλώνοντας ενδοκοινοτική συναλλαγή).
δεν είμαι ούτε στο τέβε ούτε τίποτα, έχω ένα απλό αφμ όπως ο περισσότερος κόσμος, θα μπλέξω σε διαδικασίες εαν του το στείλω και μετα δεν κάνω κάτι;
πχ μπορεί να πεί στο e-bay "αυτός με κορόιδεψε" ?
ευχαριστώ.
Για τέτοια μικροποσά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς δηλαδή απλά να του στείλεις τον ΑΦΜ σου (με τη μορφή ELxxxxxxxxx, όπου xxxxxxxxx ο ΑΦΜ σου όπως τον γνωρίζεις) και να τελειώνει το παραμύθι. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον λογιστή, ώστε να είσαι σίγουρος και να μη σε πάρω στο λαιμό μου.
Θεωρητικά επειδή καταγράφονται οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές και υπάρχει το record αν ζητηθεί ή αν το ψάξει η ελληνική εφορία, θα έχεις πρόβλημα αν θέλουν να το κυνηγήσουν.
Από κει και πέρα αν ο τύπος δεν το ανέφερε στο listing ότι είναι χωρίς VAT και χρειάζεται εταιρικό ΑΦΜ προσωπικά θα του έγραφα ότι λυπάμαι αλλά δεν το ανέφερες και τώρα θα το στείλεις έτσι. Αν το ανέφερε τότε ή το ακυρώνεις ή του πληρώνει το ΦΠΑ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.