PDA

Επιστροφή στο Forum : Διακοπή λογαριασμού και ανεξόφλητο υπόλοιπο ...

changlee
09-10-11, 20:05
Καλησπέρα φίλοι μου,
Πριν 2 χρόνια, βάλαμε σε ένα γραφείο σύνδεση OTE CONNEX όπου το πακέτο ήταν αν δεν κάνω λάθος το double play τότε στα 45€/μήνα.

Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με ΟΛΕΣ τις παροχές του πακέτου. Αλλά πριν 6 μήνες πάθαμε κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε.

Λόγω του ότι κάναμε μετακόμιση, αποφασίσαμε να αλλάξουμε και εταιρεία τηλεφωνίας κυρίως λόγου του κόστους εξτρά κλήσεων.

Τον Ιούνιο λοιπόν έγινε η μετακόμιση, όπου πήγαμε σε νέο χώρο με νέα σύνδεση σε άλλη εταιρεία. Υπήρχε όμως ένα υπόλοιπο στον ΟΤΕ 110€.

Τον Αύγουστο τρέχαμε με τις υποχρεώσεις, ΔΕΝ πήγαμε διακοπές και κάναμε πολλές αλλαγές ώστε να είναι τα πράγματα καλύτερα με αποτέλεσμα να ξεχάσουμε την πληρωμή του ΟΤΕ και το υπόλοιπο να φτάσει στα 230 κάτι €.

Καλώ τον ΟΤΕ και τους ζητάω να κάνουμε διακοπή και ένα διακανονισμό ώστε να τα πληρώσουμε σιγά σιγά!

ΤΖΙΦΟΣ

Ακόμη τρέχω σε ΟΤΕshop και μου λένε ΔΕΝ γίνεται!

Χειρότερα δηλαδή και από την πιστωτική της τράπεζας!

Γιατί;

Γιατί κάθε 2μήνες έρχεται ένας λογαριασμός όπου για να γίνει διακοπή πρέπει να εξοφληθεί ΟΛΟ το υπόλοιπο!!!

:rtfm:

Σας εχει συμβεί εσάς κάτι παρόμοιο; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ

FuS
10-10-11, 22:15
Για να γίνει διακοπή, ναι, πρέπει να εξοφληθεί πρώτα το ποσό.
Τον διακανονισμό πάντως δεν είναι υποχρεωμένοι να τον αποδεχτούν (βάσει συμβασης και μόνο το αναφέρω).
Τώρα, ως το που να απευθυνθείς, μόνο εγγράφως σε κατάστημα (θα πάρεις αρ. πρωτοκόλλου) και αυτοί θα το στείλουν στο αρμόδιο ΣΥΠ αλλά δεν νομίζω πως θα βγει κάτι.

@ ADSLgr.com All rights reserved.