Επιστροφή στο Forum : Έστειλα ΕΞΑΛΛΟΣ το ακόλουθο φαξ στη Vivodi
Η παρούσα επιστολή (από τον ikkp προς την Vivodi) κοινοποιείται στον δικηγόρο Αθηνών XXXXXXX, στον Συνήγορο του Καταναλωτή, στην Προστασία Καταναλωτή, στο περιοδικό Ram, στην Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση, στο Ινστιτούτο Καταναλωτή. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι η τεχνική υποστήριξη της Vivodi είναι ανεπαρκής και δυσπρόσιτη δια τηλεφώνου, και στα 2 προηγούμενα email που έχω στείλει δεν μου έχει απαντήσει. Εάν δεν απαντήσει και σ' αυτό το email, και δεν επιλύσει τα προβλήματα (στο μέτρο του αποδεκτού και του εφικτού) θα προχωρήσω με εξώδικο. Θα προχωρήσω σε εξώδικο, επιφυλασσόμενος για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Προς Vivodi,
Σας γράφω γιατί αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα με τις 3 full llu + voip γραμμές που έχω.
1) Το outlook στο οποίο έχω ρυθμίσει τον ένα από τους 3 λογαριασμούς email που δικαιούμαι (αυτόν με όνομα χρήστη xxxxxxxxxx@vivodinet.gr) με ειδοποιεί όταν κάνω "Test account settings" με ένα παράθυρο το οποίο μου ζητάει να ξαναγράψω username και password το οποίο ποτέ τελικά ο mail server της Vivodi δεν δέχεται (δεν έχω γράψει λάθος κανένα στοιχείο, δεν έχω μπερδέψει τους λογαριασμούς, δεν, δεν, δεν....)
2) Δεν ρωτήθηκα για κανένα από τα user names τα οποία μου δόθηκαν και θέλω να τα αλλάξω (για παράδειγμα ένα από τα user names που έχω είναι «xxxxxxxxxx» και θέλω να το αλλάξω σε κάποιο άλλο). Πως γίνεται αυτό;
3) Και οι τρεις γραμμές κάνουν "διαλείψεις". Εννοώ παύσεις στη συνομιλία της τάξης των 10 δευτερολέπτων, αναιτιολόγητες διακοπές κ.α.
4) Και οι τρεις γραμμές παρουσιάζουν την εξής παθολογία: Συχνά με
καλούν στα 6 νούμερα των τριών γραμμών και κάποιες φορές η κλήση απαντάται με το μήνυμα "Ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται" (μάλλον) στα Αγγλικά.
5) Ο πωλητής της Vivodi ΧΧΧΧΧΧΧ μου είχε υποσχεθεί ότι η συνοπτική σύνδεση που εξ΄ αρχής είχα ζητήσει μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Τώρα μου λέει ότι ο πρώτος τρόπος δεν γίνεται, και ίσως πραγματοποιηθεί με το "Νέο πακέτο υπηρεσιών" που κάποτε θα αναγγείλετε. Πότε θα το αναγγείλετε;
6) Οι γραμμές σας δεν μου δίνουν αναγνώριση κλήσεων στο τηλεφωνικό κέντρο Transtell που χρησιμοποιώ. Η ερώτηση του τεχνικού μου είναι τι πρωτόκολλα χρησιμοποιείτε.
7) Σε δύο προηγούμενα email που έχω στείλει παρόμοιας θεματολογίας δεν μου έχετε απαντήσει. Βασίζομαι μόνο στη καλή θέληση του ΧΧΧΧΧΧΧ ο οποίος προσπαθεί φιλότιμα (αλλά δυστυχώς ανεπιτυχώς) να επιλύσει τις τεχνικές μου απορίες.
Καλά τους έκανες φίλε μου.
Είναι ΧΧΧΧΧΧ έχω την εντύπωση...
ikkp κακός αναφέρεις το όνομα του πωλητή δημόσια στο φόρουμ, δεν υπάρχει λογος..
Είναι άνθρωπος της Vivodi με τον οποίο:
αφενός έχω καλή σχέση,
αφεδύο ό,τι έγραψα εδώ του τα έχω πει κατ' ιδίαν
και αφετρία φέρει ευθύνη για το ανέφικτο των υπηρεσιών που μου πούλησε όπως ο ίδιος παραδέχεται.
Η παρούσα επιστολή (από τον ikkp προς την Vivodi) κοινοποιείται στον δικηγόρο Αθηνών XXXXXXX, στον Συνήγορο του Καταναλωτή, στην Προστασία Καταναλωτή, στο περιοδικό Ram, στην Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση, στο Ινστιτούτο Καταναλωτή. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι η τεχνική υποστήριξη της Vivodi είναι ανεπαρκής και δυσπρόσιτη δια τηλεφώνου, και στα 2 προηγούμενα email που έχω στείλει δεν μου έχει απαντήσει. Εάν δεν απαντήσει και σ' αυτό το email, και δεν επιλύσει τα προβλήματα (στο μέτρο του αποδεκτού και του εφικτού) θα προχωρήσω με εξώδικο. Θα προχωρήσω σε εξώδικο, επιφυλασσόμενος για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Προς Vivodi,
Σας γράφω γιατί αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα με τις 3 full llu + voip γραμμές που έχω.
1) Το outlook στο οποίο έχω ρυθμίσει τον ένα από τους 3 λογαριασμούς email που δικαιούμαι (αυτόν με όνομα χρήστη xxxxxxxxxx@vivodinet.gr) με ειδοποιεί όταν κάνω "Test account settings" με ένα παράθυρο το οποίο μου ζητάει να ξαναγράψω username και password το οποίο ποτέ τελικά ο mail server της Vivodi δεν δέχεται (δεν έχω γράψει λάθος κανένα στοιχείο, δεν έχω μπερδέψει τους λογαριασμούς, δεν, δεν, δεν....)
2) Δεν ρωτήθηκα για κανένα από τα user names τα οποία μου δόθηκαν και θέλω να τα αλλάξω (για παράδειγμα ένα από τα user names που έχω είναι «xxxxxxxxxx» και θέλω να το αλλάξω σε κάποιο άλλο). Πως γίνεται αυτό;
3) Και οι τρεις γραμμές κάνουν "διαλείψεις". Εννοώ παύσεις στη συνομιλία της τάξης των 10 δευτερολέπτων, αναιτιολόγητες διακοπές κ.α.
4) Και οι τρεις γραμμές παρουσιάζουν την εξής παθολογία: Συχνά με
καλούν στα 6 νούμερα των τριών γραμμών και κάποιες φορές η κλήση απαντάται με το μήνυμα "Ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται" (μάλλον) στα Αγγλικά.
5) Ο πωλητής της Vivodi ΧΧΧΧΧΧΧ μου είχε υποσχεθεί ότι η συνοπτική σύνδεση που εξ΄ αρχής είχα ζητήσει μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Τώρα μου λέει ότι ο πρώτος τρόπος δεν γίνεται, και ίσως πραγματοποιηθεί με το "Νέο πακέτο υπηρεσιών" που κάποτε θα αναγγείλετε. Πότε θα το αναγγείλετε;
6) Οι γραμμές σας δεν μου δίνουν αναγνώριση κλήσεων στο τηλεφωνικό κέντρο Transtell που χρησιμοποιώ. Η ερώτηση του τεχνικού μου είναι τι πρωτόκολλα χρησιμοποιείτε.
7) Σε δύο προηγούμενα email που έχω στείλει παρόμοιας θεματολογίας δεν μου έχετε απαντήσει. Βασίζομαι μόνο στη καλή θέληση του ΧΧΧΧΧΧΧ ο οποίος προσπαθεί φιλότιμα (αλλά δυστυχώς ανεπιτυχώς) να επιλύσει τις τεχνικές μου απορίες.
Από ότι κατάλαβα, έχεις πάρει full llu και voip και θέλεις να περάσεις τα voip από το τηλεφωνικό κέντρο. Αυτό όμως όπως ξέρεις δεν το υποστηρίζει η βιβοντι. Μήπως για αυτό δεν απαντούν κάποιες από τις ερωτήσεις σου;
Κάτσε γιατί έχω και εγώ ράματα για την γούνα τους, απλά περιμένω να δω κάποια αντίδραση.
Έχει φύγει mail,fax και έχω πάει και από εκεί.
Θα φτοιάξω σύντομα θέμα.
manoulamou
25-10-06, 12:38
ΕΕΤΤ ,ΓΓΚαταναλωτη , Συνηγορος του Πολιτη ΙΝΚΑ κλπ
Κανουν ο,τι μπορουν οι περι το Ιντερνετ για να μας τους θυμιζουν!!!
Είμαι από παλαιά πελάτης της Vivodi.
Πριν πρωτοξεκινήσει το voip, σε μία εκδήλωση του awmn, συζήτησα με τον διευθυντή marketing τους το κατά πόσο μπορώ να συνδεθώ στο voip τους μέσω του CallManager Express που έχω στο γραφείο μου.
Εδειξε ενδιαφέρον, μου είπε ότι το βλέπει και σαν pilot project.
Αλλάξαμε bussiness cards, φώναξε δε έναν από τους παριστάμενους πωλητές και του "χρέωσε" το θέμα.
Πράγματιι, κάναμε όλη την γραφειοκρατική διαδικασία και περίμενα πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία για να μου δώσουν την διεύθυνση του sip server και να μου πούν και κατά πόσο θα χρησιμοποιούσα το ίδιο userid/password ή διαφορετικό.
Εκεί χάλασε η μουσταλευριά.
Κάθε φορά που επικοινωνούσα με τον πωλητή για να μάθω που βρισκόμαστε, αυτός με πέρναγε στους αποκαλούμενους "τεχνικούς".
Αυτοί με ρωτούσαν επισταμένα για το τι modem έχω.
Οταν τους έλεγα Cisco, μου απάντούσαν ότι δεν το υποστηρίζουν.
Ηθελαν να μου στείλουν δικό τους modem και ΑΤΑ για να συνδεθώ.
Αυτό που τους έλεγα, ότι δηλαδή μου αρκεί μία διεύθυνση και ένα userid/password, το ακούγαν βερεσέ.
Ετσι και τελικά έγινε.
Μετά 8-9 μήνες από την αρχική επαφή ένας courrier μου έφερε ένα πακέτο από την Vivodi.
Περιείχε modem και ΑΤΑ. Ούτε που το άνοιξα.
Τους έστειλα ένα fax εξηγώντας τους ότι το σετ μου ήταν παντελώς άχρηστο και ότι άλλο πράγμα είχα ζητήσει από την αρχή.
Με γράψανε κανονικά.
Στο δευτερο remainder fax μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν την υπηρεσία που τους ζητάω και να επιστρέψω τον εξοπλισμό μέσω του ίδιου courrier με χρέωση δική τους.
Αυτό και έκανα.
Μετά από 1-1,5 χρόνο με πήρε μία κοπέλλα από την Vivodi να μου πεί ότι έχω εξοπλισμό DSL phone που πρέπει να επιστρέψω.
Της έστειλα με fax την απόδειξη παραλαβής από τον courrier και δεν με ξαναενόχλησε.
Δεν μου ήρθε καμμία "άσχετη" χρέωση.
Τα γράφω όλα αυτά για να σου πώ να μην περιμένεις από την vivodi τίποτα που εκφεύγει της πεπατημένης.
Συνεννοήσου ώστε να επιστρέψεις τον εξοπλισμό και κοίτα για λύση αλλού.
Εγώ πχ. τελικά επέτυχα αυτό που ζητούσα μέσω του i-Call της Altec Telecom.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο πράγμα.
Την λύση την έδωσα ο ίδιος με πατέντα.
Η διαφορά βρίσκεται στο ότι στην περίπτωση αυτή είχα από την άλλη πλευρά ένα τεχνικό τμήμα που καταλάβαινε, γνώριζε πολύ καλά τις δυσκολίες και _θέλανε_ να βρεθεί μία λύση.
Δεν με ρωτάγανε τι modem έχω....
nikos_cheng
25-10-06, 14:29
Από ότι κατάλαβα, έχεις πάρει full llu και voip και θέλεις να περάσεις τα voip από το τηλεφωνικό κέντρο. Αυτό όμως όπως ξέρεις δεν το υποστηρίζει η βιβοντι. Μήπως για αυτό δεν απαντούν κάποιες από τις ερωτήσεις σου;
Φίλε thestria αυτός όμως δεν είναι λόγος να τον γράφουν και να μην του ανακοινώνουν εξαρχής ποίο είναι το πρόβλημα και αν υπάρχει ή δεν υπάρχει λύση. Του να μην του απαντάν τις ερωτήσεις είναι πολύ πιο εξοργίστικό από το να του πουν συγνώμη κάναμε λάθος δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που υποσχεθήκαμε.
@ ADSLgr.com All rights reserved.