Επιστροφή στο Forum : Το ποιο φθηνο adsl που υπαρχει?
Θελω να βαλω adsl αλλα λογω του οτι καποια στιγμη θα παρω νεο pc που θα το συνδυασω με
καποιο πακετο για να εχω internet...., μεχρι τοτε ψαχνω να βρω την οικονομικοτερη λυση που υπαρχει στην αγορα για adsl καθως ακομα και η ποιο χαμηλη σε ταχυτητα/φθηνη adsl ειναι πολυ καλυτερη/οικονομικοτερη απο την pstn που εχω τωρα.Ενας ακομα λογος ειναι το περιορισμενων δυνατητων pc που εχω τη δεδομενη στιγμη.
Εννοειται μακρια απο συνδρομες του τυπου ογκοχρεωση κτλ.
Θα πρεπει να αγορασω εγω εξοπλισμο η μου δινουν πχ απο οτε(αν βαλω απο οτε)?
Τι προτενετε? Ευχαριστω!:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ;)
Δες εδώ (http://www.jetpack.gr/jetpack384/homepage.html), πιστεύω σε καλύπτει.;)
"Το προϊόν απευθύνεται σε συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη γραμμή ADSL και επιθυμούν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη υπηρεσία ADSL με συνδρομή αορίστου ADSL και πάγιο γραμμής ADSL σε ένα λογαριασμό"
Μια επισυμανση->Επειδη λεει οτι ειναι 2+1 μηνες (ειναι η 384 αναβαθμισμενη σε 768 ετσι?)
, αναφερει για συνδρομη αοριστου χρονου, εγω δεν θελω αοριστου, μπορω μετα το περας του 2+1
να το κοψω κανονικα η με δεσμευει να κανω αοριστου? Κυριως ψαχνω για κατι παρομοιο με αυτο που προετεινεις που οντως ειναι πολυ καλο 40e, αλλα θελω 3μηνα ,4μηνα, η 5μηνα.
Ακομα επειδη οπως ειπα και ποιο πριν θα αγορασω πακετο με αγορα νεου pc,
δεν θελω να παρω το usb modem που εχει στο jetpack γιατι περα του οτι ειναι usb με οτι αυτο συνεπαγεται θα εχω 2 modem μετα.Και σκεφτομουν να πληρωσω κατι παραπανω για ενα καλο modem/router.
Την αορίστου μπορείς να την διακόψεις έαν ειδοποιήσεις την εταιρία λίγο καιρό πριν λήξει τρέχουσα συνδρομή σου. Εάν δεν το κάνεις ανανεώνεται αυτόματα. Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι για να έχεις συνδρομή adsl.
1. Γραμμή από ΟΤΕ συνδρομή από ISP.
Πλεονεκτήματα
Μπορείς να αλλάξεις ISP οποιαδήποτε στιγμή ευκολά και γρήγορα
Μειονεκτήματα
Συνήθως πιο ακριβή ως λύση
2. Γραμμή και συνδρομή από ISP
Πλεονεκτήματα
Πιο φθηνή ως λύση
Μειονεκτήματα
Για να αλλάξεις ISP θα πρέπει να κάνεις κατάργηση της γραμμής σου και ενεργοποίηση εκ νέου.
Μια διαδικασία που μπορεί να πάρει και ένα μήνα μέχρι να ολοκληρωθεί.
Πρώτα αποφάσισε τι από τις 2 λύσεις προτιμάς.
Πάντως η πρόταση που συζητιέται στα πιο πάνω μηνύματα ανήκει στην περίπτωση Νο 2.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26584
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15038
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26928
ψαχνω να βρω την οικονομικοτερη λυση που υπαρχει στην αγορα για adsl
Jetpack 384 (τώρα 768) με 39.90 ευρώ 3 μήνες ΟΛΑ πληρωμένα.Δεν παίζει πιο φθηνό πακέτο.Φυσικά και ΔΕΝ σε δεσμεύει.Στο 3μηνο το κάνεις διακοπή αν θες, διαφορετικά γίνεται αορίστου με 19.90 αλλά και πάλι το διακόπτεις όποτε θες εσύ.Δέσμευση μηδέν οπότε.Και γω αυτό έχω πάρει και περιμένω τον ΟΤΕ να κόψει την γραμμή από το παλιό κουτί (cube) για να στείλω την αίτηση.Τώρα είμαι με την τσαμπέ του Ram (πάλι Altec :oneup:).
Jetpack 384 (τώρα 768) με 39.90 ευρώ 3 μήνες ΟΛΑ πληρωμένα.Δεν παίζει πιο φθηνό πακέτο.Φυσικά και ΔΕΝ σε δεσμεύει.Στο 3μηνο το κάνεις διακοπή αν θες, διαφορετικά γίνεται αορίστου με 19.90 αλλά και πάλι το διακόπτεις όποτε θες εσύ.Δέσμευση μηδέν οπότε.Και γω αυτό έχω πάρει και περιμένω τον ΟΤΕ να κόψει την γραμμή από το παλιό κουτί (cube) για να στείλω την αίτηση.Τώρα είμαι με την τσαμπέ του Ram (πάλι Altec :oneup:).
Εχεις το modem που σου παρεχει το πακετο?Αν ναι ποιες οι εντυπωσεις σου, αξιζει?;)Θα χρειαστω και καρτα δικτυου?
manoulamou
25-10-06, 11:56
Η απολυτα φθηνοτερη λυση δεν ειναι κατ αναγκην η πιο οικονομικη λυση
εφ οσον βεβαια θελεις να εχεις μονιμα συνδεση Ιντερνετ!
Τα πακετα/προσφορες των ISPS για να σου δωσουν την φτηνια, σε δεσμευουν μακροχρονια, οποτε ο,τι προβλημα να παρουσιαστει, δεν μπορεις να φυγεις και υπαρχει το μπαλακι ευθυνων μεταξυ ΟΤΕ και isp.
Ο εξοπλισμος των πακετων ειναι ο απολυτα βασικος, σπανια πετυχαινεις πραγματικα καλο modem/router, οποτε αν αυξηθουν οι απαιτησεις αργοτερα να πρεπει να δωσεις αθροιστικα ενα σκασμο λεφτα.
Αν εισαι σε δυσκολη περιοχη με ελαχιστες γραμμες/πορτες ADSL και θες να αλλαξεις ISP, διακινδυνευεις να μεινεις στο ενδιαμεσο μεγαλο διαστημα ανευ Ιντερνετ, γιατι οι αποδεσμευσεις, διακοπες και επαν-ενεργοποιησεις θελουν κι αυτες τον χρονο τους.
Η επιλογη και οι προτεραιοτητες δεν ειναι δουλεια τοσο απλη και ευκολη οσο νομιζουμε.
Η απολυτα ακριβοτερη λυση αλλα συνηθως ξενοιαζεις μια και καλη ειναι
να εχεις γραμμη απο ΟΤΕ/Vivodi και συνδεση αοριστου χρονου σε provider/vivodi.
Σε λιγο θα βγουν και τα ιδιοκτητα δικτυα των εναλλακτικων για τις πολυ μεγαλες πολεις
οποτε ο,τιδηποτε παρεις τωρα, μην δεσμευτεις μακροχρονια, μπορει να πας σε αυτους!
Το modem το έιχα εγώ και σου λέω οτι είναι πολύ καλό για usb modem. Ούτε μπουκώνει, ούτε κολλάει, τίποτα! Παίρνεις το πακέτο, το έχεις 3 μήνες και τέλος, είναι το φθηνότερο και αναφέρεται σε αναβαθμισμένη 384. Είναι καλό & φθηνό. :oneup:
Λοιπον το αποφασισα και οδευω προς jetpack, "Οι επόμενοι 9 μήνες μόνο € 19,90** με Φ.Π.Α. το μήνα, χωρίς δέσμευση ελάχιστης παραμονής"(σημαντικο και αυτο ε?), αλλοι σε δεσμευουν.Εδω οποτε θες το κοβεις.
Αν ολα πανε καλα σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα εχω adsl.!
Ευχαριστω για τη βοηθεια!:oneup:
Περιοχή; Πόρτες έχει το dslam σου; Πάρε τηλέφωνο στo 134 να ρωτήσεις..
Ειμαι χαριλαου θεσ/νικης και λογικα πρεπει να εχει πορτες, το ειχα κοιταξει πριν λιγες μερες , θα το τσεκαρω και με ενα τηλεφωνο στο 134.
Kαι κατι τελευταιο, μετα το περας των 3 μηνων αν δεν θελω να συνεχισω τι επιλογες εχω.?Εσεις ρε παιδια που ειχατε/εχετε το πακετο αυτο τι κανατε μετα την ληξη της προπληρωμενης περιοδου?:worthy: :hmm: :rofl:
manoulamou
25-10-06, 20:52
Τι κανεις μετα τη ληξη? Πατησε στο show --->
Οταν λήξει η περίοδος που έχει προπληρωθεί θα μεταφερθείτε αυτόματα σε αορίστου σύνδεση και θα λαμβάνετε μηνιαίο λογαριασμό που θα συμπεριλαμβάνει τις χρέωσης του παγίου γραμμής ADSL και της σύνδεσης Altecnet ADSL 768/192. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ειδοποιήσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι δεν επιθυμείτε να παραμείνετε. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ενεργοποιημένη γραμμή ADSL, η οποία θα διακοπεί και αυτή.
Και για ολες τις αποριες σoυ σχετικα με jetpack 384 (http://jetpack.altectelecoms.gr/jetpack384/faq.html);)
@ ADSLgr.com All rights reserved.