Επιστροφή στο Forum : Χαμηλο ratio στο azureus
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς επειδή δεν ειμαι και πλεον ειδήμων στα προγραμματα peer2peer, εχω το azureus μου δουλευει, απλα κάτω που εχει κατι λαμπάκια το NAT ειναι πράσινο και το ratio κίτρινο και λέει οτι ειναι μικρό 0,555<0,9. Εγώ δεν εχω ανοίξει port γιατι απο την στιγμή που το έβαλα μου δουλεύει απλα επειδή εχω 2048 σύνδεση δεν το βρίσκω λογικό να μου κατεβάζει κυρίως με 20κΒ και ζόρι 100. Ξέρετε είναι φυσιολογικό αυτο που έχω ή πρέπει να αλλάξω τίποτα? Ευχαριστώ...:respekt:
Να ανοίξεις τις πόρτες για να σου δουλεύει σωστά και να έχεις καλές ταχύτητες.Όσο για το ratio πρέπει να κάνεις upload δηλαδή ότι κατεβάζεις να το αφήνεις να το παίρνουν και άλλοι από εσένα.
Το ratio στο azureus είναι διακοσμητικό, το ratio στον (private) tracker είναι αυτό που πρέπει να κοιτάς.
Επίσης, εφόσον το ΝΑΤ σου είναι πράσινο δεν πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημε με πόρτες.
Επίσης, γενικά να έχεις κατά νου και το παρακάτω (από γνωστό tracker) :p
Q: But my upload is capped at blah blah, I have ADSL, blah blah...
Tough shit. There are plenty of people with shitty upload speeds who do just fine, so can you. If you can't, then find another type of P2P sharing to use.
If you keep your downloading in check, you won't have to leave torrents open for a month to break even. Just cuz there's 140gb of armpit creampies doesn't mean you have to download them all. If you do, it will take forever to catch up.
@ ADSLgr.com All rights reserved.