Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
Βασικα, η τακτικη "Ανοιγω το κουτι επειδη εχει ζεστη" μπορει να ειναι και χειροτερη.
Εγω αν ανοιξω κουτι εχω 5-7 βαθμους πανω, ενω και σε αλλο φορουμ σε παρομοια συζητηση αλλοι ανεφεραν ακομα περισσοτερες διαφορες.
Οταν ανοιγεις πλαινο και εχεις καλυτερες θερμοκρασιες, δειχνει απλα οτι η ροη αερα στο κουτι ειναι χαλια ή δεν υπαρχει.
wi fi thief
12-06-09, 22:14
Οταν ανοιγεις πλαινο και εχεις καλυτερες θερμοκρασιες, δειχνει απλα οτι η ροη αερα στο κουτι ειναι χαλια ή δεν υπαρχει
αυτο εννοω (το αυτονοητο)
εγω αν ανοιξω το κουτι παιρνω σχεδον τις ιδιες θερμοκρασιες :cool:
DaveMurray
12-06-09, 22:54
:hmm:
νομιζω οτι εισαι υπερβολικος (ή δεν εχεις βαλει σωστα την ψυκτρα ή την παστα)
εγω ουτε με τον athlon X2 5200+ (O/C @ 3120 MHz με 1.475V ρευμα) ουτε φυσικα με τον PII X3 720 (Ο/C @ 3.8 GHz) ειδα ποτε 60 βαθμους... (και με stock ψυκτρα και με την zalman 9500 που ειναι περιπου 4-6 βαθμους πιο κατω)
σου φτανει 60αρια με ανοιχτο το κουτι??!! :hmm:
τι έλεγες.... wi fi thief; :whistle::whistle:
http://img132.imageshack.us/img132/5383/capturebej.jpg
Αν είναι οι phenom οκ στις θερμοκρασίες, εγώ είμαι αστροναύτης.....:whistle::whistle: (phenom 9650....)
(σε idle 30 λεπτών....σε 100%.... απλώς παίρνεις και το αρνάκι και το ψήνεις για του χρόνου.... :p)
Παιδιά το θέμα με τις θερμοκρασίες είναι πολύ σχετικό (για να μην πω άσχετο :p) οπότε οι συγκρίσεις δε νομίζω να δείχνουν και πολλά :hmm:
DaveMurray
12-06-09, 23:03
εγω προσπαθώ να πώ.... ότι... intel/amd να έχεις (και τα 2 δλδ) αν είσαι σε καλοκαίρινη....... την φούτσισες.......
Μόνο a/c η καμιά βαρβάτη υδρόψυξη..... Με αέρα είναι το χειρότερο για το καλοκαίρι.....
Intel/AMD να έχεις το καλοκαίρι είσαι ξεγραμένος από χέρι....
wi fi thief
12-06-09, 23:04
τι έλεγες.... wi fi thief; :whistle::whistle:
http://img132.imageshack.us/img132/5383/capturebej.jpg
Αν είναι οι phenom οκ στις θερμοκρασίες, εγώ είμαι αστροναύτης.....:whistle::whistle: (phenom 9650....)
(σε idle 30 λεπτών....σε 100%.... απλώς παίρνεις και το αρνάκι και το ψήνεις για του χρόνου.... :p)
τον εχεις φτασει 60 βαθμους? :hmm:
με 41 idle (με ποση θερμοκρασια αυτη τη στιγμη στο γραφειο?) ειναι ψησταρια? :hmm:
εχεις 60 βαθμους GPU (idle)??? :shock:
Παιδιά το θέμα με τις θερμοκρασίες είναι πολύ σχετικό (για να μην πω άσχετο :p) οπότε οι συγκρίσεις δε νομίζω να δείχνουν και πολλά :hmm:
εγω προσπαθώ να πώ.... ότι... intel/amd να έχεις (και τα 2 δλδ) αν είσαι σε καλοκαίρινη....... την φούτσισες.......
Μόνο a/c η καμιά βαρβάτη υδρόψυξη..... Με αέρα είναι το χειρότερο για το καλοκαίρι.....
Βασικα δεν παιζει μονο ρολο ο κατασκευαστης, εχει σημασια και ο αριθμος των πυρηνων, η αρχιτεκτονικη (ποσα nm ειναι), το μεγεθος της cache κτλ κτλ. Αυτα ποικιλουν και για αυτο δεν μπορεις να συγκρινεις ετσι απλα θερμοκριασιες αναμεσα σε επεξεργαστες. Αλλαξε αρχικα κουτι σε ενα σωστο και θα εισαι μια χαρα.
σωστοι :oneup:
εγω (εντελως αυθαιρετο δικο μου συμπερασμα) θεωρω μεχρι 15 βαθμους παραπανω (idle) απο τη θερμοκρασια δωματιου ειναι καλα
παιζουνε πολλα πραγματα ρολο, απο airflow και τοποθετηση cpu ψυκτρας μεχρι και "προβλημα" sensor που συνηθως λυνεται με bios update
παντως οπως και να εχει, ο φιλος που ανεβαζει πανω απο 60 βαθμους με Phenom II πρεπει να το κοιταξει γιατι μου φαινεται παρα πολυ και δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι στην cpu :cool:
το παρατραβηξαμε με τα temps (:oops:), υπαρχουνε πολλα πιο αναλυτικα νηματα στο φορουμ να το συνεχισουμε εκει :p
Βασικα δεν παιζει μονο ρολο ο κατασκευαστης, εχει σημασια και ο αριθμος των πυρηνων, η αρχιτεκτονικη (ποσα nm ειναι), το μεγεθος της cache κτλ κτλ. Αυτα ποικιλουν και για αυτο δεν μπορεις να συγκρινεις ετσι απλα θερμοκριασιες αναμεσα σε επεξεργαστες. Αλλαξε αρχικα κουτι σε ενα σωστο και θα εισαι μια χαρα. :oneup:
DaveMurray
12-06-09, 23:09
τον εχεις φτασει 60 βαθμους? :hmm:
με 41 idle (με ποση θερμοκρασια αυτη τη στιγμη στο γραφειο?) ειναι ψησταρια? :hmm:
σε 100%; Άνετα θα τα πιάσει.... 41 είναι τα cores.... Η γενική είναι 48-49......
Δεν το τολμάω όμως..... Όσο το δυνατόν ανωδυνα την περνάω μέχρι να πάρω αυτό το "θαυματουργό" κουτί που μου είπαν....
Αλλά δεν ξέρω, αίσθηση μου είναι ότι το καλοκαίρι, με αέρα, δεν κάνεις τπτ..... Ζεστός αέρας έξω, ζεστός αέρα μέσα.... τροφοδοτείς απλώς ζεστό αέρα....Και δεν είναι μόνο ο αέρας.... Όταν όλη την ημέρα, πέφτει καυτός ο ήλιος στις πλάκες των σπιτιών, αυτές ζεματάνε.... Το βράδυ και πάλι έχει ζέστη, δεν κρυώνουν, και έχεις και μια άλλη δυνατή πηγή ζέστης που επιδρά αρνητικά..... Όταν το σπίτι βράζει, εισάγεις/εξάγεις ζεστό αέρα, τι να κλ@σει ο αέρας....; Για αυτό λέω το καλοκαίρι είναι "δύσκολα" τα πράγματα, είτε σε Intel είτε σε AMD..... Η υδρόψυξη είναι ακριβή, το phase επίσης...... Aν τολμήσεις 24ωρο με a/c θα σου πάρει τα σώβρακα η ΔΕΗ.... τι μένει δλδ...;
wi fi thief
12-06-09, 23:28
σε 100%; Άνετα θα τα πιάσει.... 41 είναι τα cores.... Η γενική είναι 48-49......
Temps should be read from the core, not the cpu temp. The core temps are from the processor itself, and thats where the temps matter. Not the cpu temp which is read from a motherboard sensor.
http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=319&threadid=113700
δοκιμασε το core temp (http://www.alcpu.com/CoreTemp/) εκει θα δεις μονο τα cores (που ειναι το θεμα) και οχι το cpu temp ;)
Δεν το τολμάω όμως..... Όσο το δυνατόν ανωδυνα την περνάω μέχρι να πάρω αυτό το "θαυματουργό" κουτί που μου είπαν...
να σου δωσει τι το νεο κουτι? το πολυ πολυ απο 41 να πας 39, δεν εγινε τιποτα
O 910 πάντως είναι πολύ κρύος, φτου φτου την τον ματιάσω
Καλό airflow και ησυχία δεν πάνε μαζί... Για τι 12άρηδες ανεμιστήρες μιλάμε;
Επίσης τι ψήκτρα cpu έχεις; Με θερμοκρασία δωματίου 30, ότι και να βάλεις εκτός κλιματικού, το θεωρώ απίθανο να κάνεις encoding και να μην φτάνει η cpu τους 60 (που είναι το όριο).
ε κανεις λαθος οτι 12δες και ησυχια δε πανε μαζι , πανε και παραπανε μια χαρα. Ενας εισαγωγη στους δισκους και ενας πισω εξαγωγη (+τροφοδοτικου που αν παρεις καλο ειναι ησυχο οσο ενας ταφος) . μανισια ψυκτρα εχω και οι θερμοκρασιες μου ποτε πανω απο 58 βαθμοι (αν θυμαμαι καλα ). εχω ποσταρει φωτο απο το πισι μου , αν θελεις ψαξε και θα δεις πως ειναι
οι 12δες ειναι οι διαφανεις coolermaster μπλε χρωμα
wi fi thief
12-06-09, 23:44
O 910 πάντως είναι πολύ κρύος, φτου φτου την τον ματιάσω
κοιτα τον X3 720 (με cool & quiet @ 800MHz)
31 βαθμοι με 29 στο γραφειο αυτη την ωρα!!!
για να καταλαβετε ποση ζεστη εχει μεσα στο κουτι και παρολα αυτα ποσο κατω ειναι (με cool & quiet) ο phenom II προσεξτε mobo και κυριως HDD temps!!!
57623
αλλωστε, οσα αρθρα εχω διαβασει για τους 45nm AMD λενε οτι εχουνε πολυ καλες θερμοκρασιες :cool:
DaveMurray
12-06-09, 23:54
πως σκ@τ@ βλέπεις των hdd's ; amd chipset δεν φοράς; sb700/750;
Εγώ αν και έχουν ολοι οι δίσκοι "αισθητήρες" με sb700 δεν βλέπω τπτ σε raid mode....
wi fi thief
12-06-09, 23:57
πως σκ@τ@ βλέπεις των hdd's ; amd chipset δεν φοράς; sb700/750;
Εγώ αν και έχουν ολοι οι δίσκοι "αισθητήρες" με sb700 δεν βλέπω τπτ σε raid mode....
:p
εσυ (αν καταλαβα απο το shot σου) δεν εχεις το everest (ultimate) :hmm:
DaveMurray
12-06-09, 23:59
το έχω και το καινούριο μάλιστα :p
DaveMurray
13-06-09, 00:03
να ορίστε φαγώθηκες με το everest :lol: :p
wi fi thief
13-06-09, 00:06
το έχω και το καινούριο μάλιστα
τι να πω? ισως φταιει που τους εχεις raid ή απλα το μοντελο της μητρικης (εμενα σε τρεις asus τα τελευταια πεντε χρονια παντα τους διαβαζε τους σκληρους)
θα προτεινω και για τις θερμοκρασιες αλλα και γενικοτερα για τα προβληματα με το δικο σου pc να κοψεις για ενα μηνα (τουλαχιζτον) να παιζεις μεταλλα μπας και στανιαρει λιγο το μηχανακι σου... :p:twisted:
(κι ο hem τα ιδια τραβαει και ας εχει ιντελ, αν τους παιζατε καλες μουσικες θα πεταγανε τα πισια σας):twisted:
:p
κωστη: 39 βαθμους core temp εχεις, μια χαρα σε βρισκω φιλε :cool:
DaveMurray
13-06-09, 00:10
τι να πω? ισως φταιει που τους εχεις raid
και σε ahci δεν νιώθουν, μόνο σε ide.... :( Γιατί εσύ δεν τους έχεις raid; (όχι το εντομοαπωθητικό :lol:)
ίσως θα πρέπει να πάρουμε ένα στιλιάρι βρεγμένο και να πάμε στην Κίνα και στην Taiwan, και να βαράμε τους διευθυντάδες τους, μπας και νιώσουν. Γιατί δεν νιώθουν.... Έχει καταντήσει η χειρότερη εταιρεία.....
δεν απαντώ στην προκλητικότητα σου :p Οι δικές σας μουσικές έχουν το πρόβλημα :p :lol: :lol:
wi fi thief
13-06-09, 00:25
ίσως θα πρέπει να πάρουμε ένα στιλιάρι βρεγμένο και να πάμε στην Κίνα και στην Taiwan, και να βαράμε τους διευθυντάδες τους, μπας και νιώσουν. Γιατί δεν νιώθουν.... Έχει καταντήσει η χειρότερη εταιρεία.....
εισαι και σπαταλος: με ενα δεκαχιλιαρο εκαστος (χωρις τα προστιμα για εξυβριση και σωματικες βλαβες :twisted:) αν παμε κινα και ταιβαν, αγοραζουμε vapochill (-22 κελσιου) και δυο φωτοβολταικα (τζαμπα ρευμα) και ειμαστε και κουλ και κουαιετ :p
DaveMurray
13-06-09, 00:28
εισαι και σπαταλος: με ενα δεκαχιλιαρο εκαστος (χωρις τα προστιμα για εξυβριση και σωματικες βλαβες :twisted:) αν παμε κινα και ταιβαν, αγοραζουμε vapochill (-22 κελσιου) και δυο φωτοβολταικα (τζαμπα ρευμα) και ειμαστε και κουλ και κουαιετ :p
το άλλο με τον τοτό σίγουρα θα το ξέρεις :lol:
:hmm:
νομιζω οτι εισαι υπερβολικος (ή δεν εχεις βαλει σωστα την ψυκτρα ή την παστα)
εγω ουτε με τον athlon X2 5200+ (O/C @ 3120 MHz με 1.475V ρευμα) ουτε φυσικα με τον PII X3 720 (Ο/C @ 3.8 GHz) ειδα ποτε 60 βαθμους... (και με stock ψυκτρα και με την zalman 9500 που ειναι περιπου 4-6 βαθμους πιο κατω)
σου φτανει 60αρια με ανοιχτο το κουτι??!! :hmm:
Χαλαρά... Με ψήκτρα zipang. Είχα ανοίξει και σχετικό νήμα στο φόρουμ της scythe (αν και κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει...): http://www.scythe-eu.com/forum/zipang/936-installation-temperature-problems.html
Petasis πολύ καλή ψύκτρα έχεις και έσκασες και λεφτά αλλά εφόσον δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου γιατι δεν την αλλάζεις ; Δούλεψες καθόλου με τη ψύκτρα που έρχετε ο 920 για να μας πεις θερμοκρασίες , είναι καλή για μαμα ψύκτρα .
Αυτόν τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ εντελώς περιστασιακά. Με την λύση του πλαϊνού ανεμιστήρα είναι πάλι αρκετά αθόρυβο, και σταθερό. Μπορεί πάλι να χτυπάει 60άρια, αλλά για 10 ώρες την βδομάδα που ανάβει βαριέμαι να ασχοληθώ.
Εγώ προσπαθώ να αποτρέψω άλλους να την πατήσουν όπως την πάτησα εγώ (η αγορά έγινε λόγω έκτακτης ανάγκης... :p)
Η λύση είναι η αγορά ενός 905e μόλις έρθουν, και ο 920 θα πάει να κάνει παρέα στην μαμίσια ψήκτρα του, στο κουτί του :p
Για την μαμίσια ψήκτρα δεν έχω άποψη. Ενώ πάντα αγοράζω box επεξεργαστές, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στοκ ψήκτρα...
Panos.2006
13-06-09, 18:33
και σε ahci δεν νιώθουν, μόνο σε ide.... :( Γιατί εσύ δεν τους έχεις raid; (όχι το εντομοαπωθητικό :lol:)
Και μένα μόνο σε ide mode μου δείχνουν θερμοκρασίες. Mαλλον είναι περιορισμός του chipset.
Τόσο οι δύο που είναι σε raid όσο και ο τρίτος δεν εμφανίζουν πλέον θερμοκρασίες.
Εγώ πάντως έβάλα ένα front panel με δύο από τους αισθητήρες πάνω στους δίσκους για να έχω τουλάχιστον μια ένδειξη για τις μεταβολές των θερμοκρασιών τους.
Άλλωστε έχω δύο 140άριδες και τρεις 120άριδες στο κουτί και έπρεπε να ρυθμιστούν κάπως και να συμμαζευτούν τα καλώδια.
[...]Για την μαμίσια ψήκτρα δεν έχω άποψη. Ενώ πάντα αγοράζω box επεξεργαστές, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στοκ ψήκτρα...
Μήπως εννοείς tray επεξεργαστές;
Μήπως εννοείς tray επεξεργαστές;
Όχι εννοώ box. Αυτούς που έχουν 3 χρόνια εγγύηση, και μια ψήκτρα στο κουτί. Απλά πάντα αγοράζω και μια after market ψήκτρα. Δεν έχει τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσω την ψήκτρα από το κουτί του επεξεργαστή. Ούτε μια φορά...
Αν σου πω ότι δεν έχω ανοίξει καν τα κουτιά τους να δω πως είναι;
mplamplampla
14-06-09, 19:31
Ο 905 που έχει 65w TDP μπορεί να τοποθετηθεί σε μητρική με AM2? Αν όχι υπάρχει στα σχέδια της AMD παραγωγή κάποιου παρόμοιου επεξεργαστή για ΑΜ2 ή αν θέλουμε αναβάθμιση πάμε αναγκαστικά σε 920 ή 940?
Όλοι οι socket AM3 επεξεργαστές μπαίνουν και σε socket AM2+ (BIOS επιτρέποντος, εννοείται). Το αντίθετο είναι που δεν υποστηρίζεται: AM2+ επεξεργαστής σε AM3 motherboard.
mplamplampla
14-06-09, 19:47
Ευχαριστώ parsifal. Έχω μια ASUS m3n78-eh , με μια γρήγορη έρευνα δεν κατάφερα να βρω αν υποστηρίζει am3 και με ποια έκδοση bios ούτε στο manual ούτε στο internet. Καμιά βοήθεια κανένας?
wi fi thief
14-06-09, 19:58
Ο 905 που έχει 65w TDP μπορεί να τοποθετηθεί σε μητρική με AM2?
η AMD εχει φροντισει ολοι οι AM3 επεξεργαστες να μπορουνε να μπουνε πανω σε AM2 μητρικες
το αν πολλες μητρικες (μεταξυ των οποιων ισως και η δικη σου) δεν εβγαλαν BIOS updates για να τον υποστηριζουν δεν ειναι προβλημα της AMD αλλα των κατασκευαστων motherboards
η AMD το μονο που μπορουσε να κανει (και το εκανε) ειναι να ενσωματωσει DDR2 memory controller στους AM3 επεξεργαστες της ;)
mplamplampla
14-06-09, 20:00
η AMD εχει φροντισει ολοι οι AM3 επεξεργαστες να μπορουνε να μπουνε πανω σε AM2 μητρικες
το αν πολλες μητρικες (μεταξυ των οποιων ισως και η δικη σου) δεν εβγαλαν BIOS updates για να τον υποστηριζουν δεν ειναι προβλημα της AMD αλλα των κατασκευαστων motherboards
η AMD το μονο που μπορουσε να κανει (και το εκανε) ειναι να ενσωματωσει DDR2 memory controller στους AM3 επεξεργαστες της ;)
ΠΟτε δεν κατηγόρησα την AMD απλώς ψάχνω να βρω άκρη τι γίνεται με τη δικιά μου μητρική.
Ευχαριστώ parsifal. Έχω μια ASUS m3n78-eh , με μια γρήγορη έρευνα δεν κατάφερα να βρω αν υποστηρίζει am3 και με ποια έκδοση bios ούτε στο manual ούτε στο internet. Καμιά βοήθεια κανένας?
CPU Support (http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M3N78-EH&product=1&os=24)
Δεν υποστηρίζει.
:)
wi fi thief
14-06-09, 20:01
http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
δυστυχως, η asus δεν εβγαλε (ακομη) bios update για την μητρικη σου
δεν ξερω αν θα βγαλει και ποτε (μαλλον χλωμο το βλεπω) :whistle:
παντως, μου κανει εντυπωση ποσους λιγους επεξεργαστες (σε σχεση με αλλα μοντελα) υποστηριζει αυτη η μητρικη...:hmm:
Δυστυχώς, είναι από τις πιο περιορισμένες μητρικές της κατηγορίας της σε CPU support:
http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M3N78-EH
Πιθανότατα κάποια λεπτομέρεια στο σχεδιασμό του PCB και/ή στην επιλογή υποστηρικτικών κυκλωμάτων λειτουργεί αποτρεπτικά για την υποστήριξη νεότερων επεξεργαστών. Άλλες μητρικές, ακόμη και της ίδιας εταιρείας, υποστηρίζουν AM3 CPUs με νεότερα BIOS updates.
mplamplampla
14-06-09, 20:12
Ευχαριστώ για τη βοήθεια (και μάλιστα από 3 άτομα!). Σύμφωνα με τις παρακάτω λίστες η μητρική μου δεν υποστηρίζει κανέναν phenom ii ούτε καν αυτούς που μπαίνουν σε am2!!:down: Όταν την πήρα έμεινα πολύ απογοητευμένος από την Asus για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά τέτοια "ξεφτίλα" δεν την περίμενα:evil:
........Auto merged post: mplamplampla πρόσθεσε 1 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η μόνη μου ελπίδα είναι να έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν τη σελίδα της μητρικής. Εντελώς τρελή αλλά αυτή η εταιρεία είναι ένα μεγάλο ..... Ας μη το πω θα φαω ban.
wi fi thief
14-06-09, 20:15
Ευχαριστώ για τη βοήθεια (και μάλιστα από 3 άτομα!). Σύμφωνα με τις παρακάτω λίστες η μητρική μου δεν υποστηρίζει κανέναν phenom ii ούτε καν αυτούς που μπαίνουν σε am2!!:down: Όταν την πήρα έμεινα πολύ απογοητευμένος από την Asus για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά τέτοια "ξεφτίλα" δεν την περίμενα:evil:
ειμαι πολυ φανατικος της Asus και πολυ ευχαριστημενος απο ολα τα προιοντα που εχω μεχρι στιγμης αγορασει αλλα δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σου...
εχεις (εν μερει) δικιο :cool:
Βασικά, οι ASUS πάντα βγάζουν πολύ ποιοτικά προϊόντα, και σχεδόν πάντα η υποστήριξη τους σε BIOS/firmware είναι subpar σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γρήγορο turnaround που έχουν υιοθετήσει για τα προϊόντα τους, με δεκάδες διαφορετικά μοντέλα ανά socket/γενιά με λίγες ουσιαστικά διαφοροποιήσεις μεταξύ τους.
in other news:
AMD Phenom II TWKR Black Edition (http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65289)
Ο Wallace Santos, CEO της κατασκευάστριας εταιρείας custom υπολογιστών Maingear, έκανε λόγο για μια ειδική έκδοση ενος AMD CPU με όνομα Phenom II TWKR Black Edition. όπως θα δούμε παρακάτω, αυτός ο τετραπύρηνος επεξεργαστής υποτίθεται πως είναι ικανός να υπερχρονιστεί ψηλότερα από τον Phenom II X4 955 BE που τον δεύτερο τον έχουμε δει να φτάνει σε συχνότητες μέχρι και 7GHz.
Πηγή (http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=27154&catid=2)
Γενικά για AMD να προτιμάτε τις gigabyte. 3 έχω, και η υποστήριξη επεξεργαστών είναι ιδανική. Υποστηρίζουν σχεδόν τα πάντα και οι 3...
wi fi thief
17-06-09, 11:16
αυτος που εψαχνε ο WAntilles:
AMD PHENOM II X4 905 3.0GHZ QUAD-CORE BOX (http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&category2=SOCKET%20AM3)
180 ευρα
2.5GHz όμως, έχουν κάνει λάθος στον τίτλο του προϊόντος...
Ο ee (energy-efficient) είναι;
Γιατί, δεν βλέπω το τελικό 905e
........Auto merged post: gtklocker πρόσθεσε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
AMD PHENOM 9350E 2.0GHZ QUAD-CORE BOX (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559948)
WHAAAT?
Τι ειν' τούτο;
Δεν είναι Phenom II αυτός που κοιτάς...
Το ξέρω, απλά αναρωτήθηκα από που ξεφύτρωσε.
Ούτε δει, ούτε διαβάσει πουθενά τον είχαμε.
Κάνε μία αναζήτηση για τη συμβολοσειρά "9350e" σε αυτό εδώ το νήμα.
Ο 9350e είναι ένας (από τους 2 - ο άλλος είναι ο 9150e) energy-efficient Phenom-X4 που είχαν βγει (B3 stepping).
Ο 9350e είναι ένας (από τους 2 - ο άλλος είναι ο 9150e) energy-efficient Phenom-X4 που είχαν βγει (B3 stepping).
Το ξέρω, το διάβασα σε άλλο post σου. :)
Πολύ καλή δουλειά κάνει η AMD στους energy-efficient.
Με βλέπω να τσιμπάω κανένα, κατά τον Αύγουστο ... :)
παιδες καλησπερα...
εχω μια a8r32 asus και εχω πανω δυο 1gb μνημες της transcend
ενδιαφερομαι να βαλω πανω αυτες..μεταχειρα...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555267
θα ταιριαξουν με τις αλλες 2 η θα υπαρχει προβλημα?
ευχαριστω
παιδες καλησπερα...
εχω μια a8r32 asus και εχω πανω δυο 1gb μνημες της transcend
ενδιαφερομαι να βαλω πανω αυτες..μεταχειρα...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555267
θα ταιριαξουν με τις αλλες 2 η θα υπαρχει προβλημα?
ευχαριστω
Αυτες ειναι DDR3. Eσυ χρειαζεσαι DDR1 διοτι αυτες δεχεται η μητρικη σου ;)
Αυτες ειναι DDR3. Eσυ χρειαζεσαι DDR1 διοτι αυτες δεχεται η μητρικη σου ;)
Ντεν εχεις να του προτεινεις αλλη μητρικη με DDR3?
Ακομα με την οπισθεν θα πηγαινετε εσεις οι AMDακηδες?:yawn:
@ ADSLgr.com All rights reserved.