Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
Για δείτε αποτελέσματα 3d mark 06 με 8800ultra και τους Q9650 και PHENOM 9850 ο/c και οι δυο στα 3,4 ghz να δείτε αποτέλεσματα!!! Πείτε μου τι συμπεράσματα βγάζετε....
Ότι ο q9650 κάνει πλάκα στο δεξαμενόπλοιο.
Q9650 cpu score --> 4911
ποταμόπλοιο cpu score --> 4681 :rofl:
Άντε γεια.
Πολλά μπορεί να σημαίνει.
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η καλύτερη συνεργασία nvidia gpu με nvidia (σε αντίθεση με intel) chipset.
Το δεύτερο είναι η μεγάλη διαφορά στο Voltage. 0,3 παραπάνω ο Phenom.
Το τρίτο είναι το χαμηλότερο CPU score του Phenom..
Το τέταρτο είναι η τεχνολογία FSB εναντίον του IMC. Φυσικά το δεύτερο υπερτερεί.
Καμιά διαφορά :what: Μα το πρόγραμμα αυτό μετράει την Raw Power της GPU , όχι της CPU . Είπαμε, συμφωνώ απόλυτα ότι οι Phenom είναι ότι πρέπει για αγορά , αλλα δεν έγινε και θαύμα ;)
Σε άλλα τεστ με τον phenom μαμά φαινόταν μια διαφορά υπέρ του intel ! Ομως με την αύξηση των hz φαίνεται ο phenom να παρουσιάζει καλό scaling!!!
Aλλος ένα θέμα είναι τα 3,4ghz που πάτησε ο phenom! Με ένα νεότερο step πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα!!!
Τι θερμοκρασίες βάρεσε ο ένας και τι ο άλλος;
Q9650 cpu score --> 4911
Άντε γεια.
Ποσο κοστίζει ο ένας και πόσο ο άλλος δεν μας είπες όμως.....;)
Βασικά στο μόνο σημείο που φαίνεται κάποια διαφορά, είναι στο cpu score, όπου ο Q9650 έχει περίπου 5% καλύτερο σκορ (4911 έναντι 4681 του phenom). Κατά τα άλλα δεν είναι το 3dmark το καταλληλότερο benchmark για να δεις τις επιδόσεις της cpu...
ΥΓ. Επειδή δεν πρόσεξα όλο το νήμα, τα 3.4ghz πως ακρίβώς τα προσέγγισε ο phenom; Με αέρα, ή με υδρόψυξη; Γιατί ο QX9650 πάει για την πλάκα του τα συγκεκριμένα, και ακόμα παραπάνω...
Ποσο κοστίζει ο ένας και πόσο ο άλλος δεν μας είπες όμως.....;)
Τί σημασία έχει. Ας έβαζαν έναν q9450 στα 3.4 GHz, ή έναν q9300 ή 6600...
/dr sigmund freud mode on
Εσύ έκανες το ποστ για να πεις κάτι... Δε σου βγήκε επειδή ασυνείδητα φίλτραρες και απέρριψες σημαντικές πληροφορίες των εικόνων που παρέθεσες (το cpu score δηλαδή). Δυστυχώς τα είδες όλα πράσινα...
Συμφιλιώσου με το γεγονός ότι είσαι πλέον πολύ πίσω. Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς, τόσο πιο εύκολα θα καλμάρεις ψυχικά. ;)
/mode off
Σε άλλα τεστ με τον phenom μαμά φαινόταν μια διαφορά υπέρ του intel
Οντως . Συνήθως είχαν (και έχουν) στα tests καλύτερες μητρικές (ή μαλλον πιο "συμβατές)
Ομως με την αύξηση των hz φαίνεται ο phenom να παρουσιάζει καλό scaling
Απο temp πως παμε όμως ; Εγώ με το που παρω Phenom (έτσι για το μαμώτο ) , θέλω ενα ήσυχο σύστημα .
Δεν παίζω παιχνίδια . Αλλα γνωρίζω ότι και τα πιο απαιτητικά , και με εναν Athlon X2 Toledo ή Core2Duo 6300 κανεις ανετα δουλειά .
Aλλος ένα θέμα είναι τα 3,4ghz που πάτησε ο phenom . Με ένα νεότερο step πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα
Δεν παει πιο πανω . Είναι εγγενώς δύσκολο , λογω εγγενούς λιθογραφίας --> 65nm SOI με ελαχιστες βελτιωσεις . Στην Intel πανε με το καλημέρα σε μικρότερη λιθογραφια --> περισσότερα transistors --> ίδια Hertz (συνολική συχνότητα ) , μεγαλύτερη διαμεταγωγή , χαμηλότερη θερμοκρασία --> αρα το πουσάρουμε και πιο πανω με άνεση . Ολα ενεκα του High-K
Η AMD απο την αλλη , αν αξιοποιούσε την λιθογραφία , σε συνεργασία με το IMC --> καλύτερη διαχείριση μνήμης σε επίπεδο hardware (ούτε καν OS ) και το x86_64, θα είχε τα πραγματικά διαστημόπλοια .
Αλλα τωρα τα τελευταία (IMC , πλήρης αντιγραφή του amd64 ως Intel64 ) η Intel τα έχει με τους επερχόμενους Νehalem .
Αρα τι κάνομεν ; Οεο ;
Mα δεν θέλω να αποκρίψω κάτι και δεν λέω ότι ο q9650 είναι πίσω! Απλά μου κάνει περίεργο που σε αυτή την συχνότητα η διαφορά δεν είναι μεγάλη!
Αν μπορούσα να βρω άλλες πληροφορίες θα τις έδινα! Δεν λένε για θερμοκρασία ούτε για την ψύξη που χρησιμοποίησαν!
Προσπαθω να βρω από που έχει γίνει η παράθεση αυτων των 3d mark σε άλλο φορα και επανέρχομαι!
Οσο για το αν ο q9650 είναι ίδιος με τον q9300, q9450, q6600 και θα έβγαζε ίδιο αποτέλεσμα δεν θα το έλεγα!!!
Οσο για το αν ο q9650 είναι ίδιος με τον q9300, q9450, q6600 και θα έβγαζε ίδιο αποτέλεσμα δεν θα το έλεγα!!!
Ο QX9650 και ο Q9450 στις ίδιες συχνότητες έχουν ίδια απόδοση*, άλλο αν λόγω ξεκλείδωτου multiplier ο πρώτος φτάνει πιο ψηλα. Έτσι κι αλλιώς τα 3.4 τα έχουν για πλάκα.
Απλά μου κάνει περίεργο που σε αυτή την συχνότητα η διαφορά δεν είναι μεγάλη!
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, είναι test που ελάχιστα επηρεάζεται από τη CPU, η κάρτα γραφικών είναι ο σημαντικός παράγων και καθώς έχουμε την ίδια σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η απόδοση δε θα μπορούσε να διαφέρει πολύ. ;)
*Σε αντίθεση με τους Q6600 και Q9300, οι οποίοι έχουν λιγότερη cache.
Nα και η αρχική πηγή!!
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=183025&page=12
Καλα γιατι μιλατε περι επιδοσεων, αυτο δεν εχω καταλαβει.
Το θεμα δεν ειναι οι επιδοσεις. Σε επιδοσεις ειναι πισω και αυτο δεν δυναται να αλλαξει.
Το θεμα ειναι οι τιμες. Σε τιμες ειναι κακοι οι Phenom και αυτο δυναται να αλλαξει.
Οποτε γιατι χανετε το νοημα αντι να κοιτατε καθαρα;
Εγω βλεπω ωραιοτατους Phenom, που αντι να ειναι σε very low db συστημα, με το CnQ για καθε πυρηνα, να τρεχουν πουσαρισμενοι σε καταστασεις ανοητου και αχρηστου overclock.
Πραγματικα οποιος εχει Phenom και αντι να αξιοποιει το Cool n Quiet, καθεται και χρονιζει ειναι τουλαχιστον ανοητος.
Mε ποια λογικη χαρακτηριζεις καποιον ως "τουλαχιστον ανοητο"; Εχουμε ξεφυγει τελειως με τους χαρακτηρισμους;
Σε τι χρησιμευει το cnq δηλαδη οσον αφορα το θορυβο; Μυθος που πρεπει να καταριφθει.
Σε full load δεν μπορεις να μιλας για cnq γιατι ουτως η αλλως τα cores ειναι full και δεν δουλευει.
Σε idlle παλι ο ανεμιστηρας λειτουργει ουτως η αλλως στις χαμηλοτερες στροφες. Δεν λεει τιποτα το cnq.
Σε ημι-load καταστασεις αντε πες οτι δουλευει και δε δινει πληρη ισχυ εκει που δεν χρειαζεται. θα δουλεψει χαμηλοτερα ο ανεμιστηρας 100 στροφες; So what;
Ασε που δεν σε ενδιαφερει αν εχεις βαλει aftermarket ψυκτρα ουτως η αλλως.
συγχαρητηρια μολις ποσταρες τη γκαφα της εβδομαδας:p
δεν ειναι μονο το φουρφουρι του επεξεργαστη στο κουτι , και αν θες να ξερεις το cnq σταματαει και τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη οταν δεν χρειαζεται, στο δικο μου τον 3600 παντως το κανει συνεχεια και για περιπου 2-3 λεπτα.
Οταν ο επεξεργαστης ειναι κρυος ειναι και το κουτι , αυτο σημαινει οτι δεν δουλευει οι ανεμιστηρες εισαγωγης-εξαγωγης και του τροφοδοτικου . Αν αυτο δε συμβαλει στη μειωση του θορυβου τι αλλα να πω
Με CnQ μπορεις να εχεις και πληρως fanless pc.
Αλλα ακομα και το cpu cooler να υπαρχει, παλι το CnQ συμβαλλει απειρα στο να διατηρηθει ο θορυβος χαμηλα. Δεν ειναι μυθος, και ουτε πρεπει να καταριφθει κατι.
Ναι με τα δικα μου κριτηρια, θα χαρακτηρισω καποιον ανοητο αν καθεται να κλοκαρει για να τρεχει benches, ενω η stock ισχυς του ειναι πολυ περισσοτερο απο αρκετη για τις εργασιες που κανει. Επισης η stock κατασταση του δινει εγγυηση, αξιοπιστια, χαμηλο θορυβο, χαμηλη καταναλωση και χαμηλες θερμοκρασιες. Το ο/c state του δινει απλοχερα, πονοκεφαλο και απο θορυβο και απο προβληματα, και ειναι πιθανο καποια στιγμη να παρει το συστηματακι του στο χερι. Και ολα αυτα γιατι ηθελε να τρεχει 3d mark.
EDIT->
Αν φτασαμε στο σημειο να κλοκαρουμε τετραπυρηνους, ελεος τι να πω? 2008 εχουμε. Αν ειχαμε 2013 μια χαρα θα ηταν το κλοκαρισμα.
Κόψε κάτι βρε Τονυ...
Γιατι χωρις αυτο δεν μπορεις;
Αλλα ακομα και το cpu cooler να υπαρχει, παλι το CnQ συμβαλλει απειρα στο να διατηρηθει ο θορυβος χαμηλα. Δεν ειναι μυθος, και ουτε πρεπει να καταριφθει κατι.
Εξηγησε μου τι κανει το cnq δηλαδη; Μειωνει τις σταθερες/μη ρυθμιζομενες στροφες του ανεμιστηρα μου;
Ναι με τα δικα μου κριτηρια, θα χαρακτηρισω καποιον ανοητο αν καθεται να κλοκαρει για να τρεχει benches, ενω η stock ισχυς του ειναι πολυ περισσοτερο απο αρκετη για τις εργασιες που κανει. Επισης η stock κατασταση του δινει εγγυηση, αξιοπιστια, χαμηλο θορυβο, χαμηλη καταναλωση και χαμηλες θερμοκρασιες.
Με λιγα λογια ειναι χαζος οποιος κλοκαρει / χαζος οποιος ασχολειται με bench / αυτος που εχει χαμηλο θορυβο ακομα και χωρις το cnq / οποιος εξεταζει εξονυχιστικα το συστημα με stress tools για να ελεγξει το συστημα.
Γιατι χωρις αυτο δεν μπορεις;
Προφανως και δεν μπορεις. Εκτος και αν το heatsink σου ειναι πιο μεγαλο απο το κουτι σου. Ή ζεις μεσα σε ψυγειο.
Εξηγησε μου τι κανει το cnq δηλαδη; Μειωνει τις σταθερες/μη ρυθμιζομενες στροφες του ανεμιστηρα μου;
Το CnQ, Σου δινει δυναμικα οση υπολογιστικη ισχυ χρειαζεσαι. Δεν σου δινει ποτε λιγοτερο ποτε περισσοτερο. Ετσι αφενος χαμηλωνει την καταναλωση, αφετερου χαμηλωνει τον θορυβο ριχνοντας τις στροφες του ανεμιστηρα.
Με λιγα λογια ειναι χαζος οποιος κλοκαρει / χαζος οποιος ασχολειται με bench / αυτος που εχει χαμηλο θορυβο ακομα και χωρις το cnq / οποιος εξεταζει εξονυχιστικα το συστημα με stress tools για να ελεγξει το συστημα.
Μα γιατι εχεις κολλησει εκει. Προσωπικη αποψη εξεφρασα, και μαλιστα δεν νομιζω να εχω δωσει σε κανεναν την εντυπωση οτι ειμαι των χαρακτηρισμων ή των προσωπικων επιθεσεων. Ετσι και αλλιως οτι ειπα δεν ειναι προσωπικη επιθεση.
Ειμαστε στο 2008. Ε δεν νομιζω οτι υπαρχει κατοχος τετραπυρηνου που εχει αναγκη απο overclock. Επισης ανεξαρτητως χρονολογιας, δεν νομιζω οτι κανενας εχει αναγκη να τρεξει bench. Και τελος δεν ανεφερα πουθενα τα stress tools. Αλλα ακομα και αυτα, δεν λενε αν το συστημα ειναι σταθερο. Απλα ισως εντοπισουν κανα μη σταθερο συστημα που τρωει μπλε οθονη ευκολα.
Τελος τα off-topic απο μενα.
Το CnQ, Σου δινει δυναμικα οση υπολογιστικη ισχυ χρειαζεσαι. Δεν σου δινει ποτε λιγοτερο ποτε περισσοτερο. Ετσι αφενος χαμηλωνει την καταναλωση, αφετερου χαμηλωνει τον θορυβο ριχνοντας τις στροφες του ανεμιστηρα.
Toooσο εξελιγμενο ειναι CnQ?:rofl:
Τα steps παντως αλλο δηλωσουν...;)
Toooσο εξελιγμενο ειναι CnQ?:rofl:
Τα steps παντως αλλο δηλωσουν...;)
ok θα βαλουμε και τρια δεκαδικα ψηφια στο cpu multiplier να ειναι τοσο δυναμικο ωστε να αυξανει τη συχνοτητα (σε επιπεδα kHz) οταν ακους mp3 με 40 μουσικα οργανα, και να τη χαμηλωνει οταν ακους πανο κιαμο. Μου αρεσει που ειπα και τελος τα offtopic.
AMD 790FX Vs NVIDIA 780a (http://www.tweaktown.com/articles/1382/1/page_1_introduction/index.html)
Εμένα πάντως με μπερδεύει αυτό το 780α. Μου θυμίζει το 780g. Είναι άραγε τυχαία η ονοματολογία; :hmm:
Q9650 cpu score --> 4911
Άντε γεια.
Ως συνήθως εμπεριστατωμένη η άποψη σου. Κλασσικά μπλέκεις τις πίτσες με τις βούρτσες.
Για πές μας τώρα πόσο κάνει ο 9850ΒΕ και πόσο ο Q9650 για να δούμε και τον λόγο τιμής/απόδοση :whistle:
wi fi thief
11-04-08, 21:18
Το θεμα ειναι οι τιμες. Σε τιμες ειναι κακοι οι Phenom
:shock::stunned:
πραγματικα! οι μεταχειρισμενοι quad 6600 ειναι κελεπουρια! :respekt::worthy:
:rofl:
Α ναι ...Ξεχαστηκε ωρε ο Patentman...Ξεχασε να πει και για κελεπουρια μητρικες 3+ χρονων...:rolleyes:
Το θεμα ειναι οι τιμες. Σε τιμες ειναι κακοι οι Phenom
Εισαι τοσο τυφλωμενος που κοιτας και να παραποιησεις το νοημα μιας προτασης για να κανεις το καλαμπουρι σου.
Για να δειξεις ποσο fanboy εισαι.
Η προταση ηταν η εξης:
Το θεμα ειναι οι τιμες. Σε τιμες ειναι κακοι οι Phenom και αυτο δυναται να αλλαξει.
Εγω παντως βλεπω μονο 20 ευρω διαφορά υπερ της δευτερατζας Phenom.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1043463
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=924962
Για 20 ευρω δεν αγοραζω την δευτερατζα, αν ειχε πολυ λιγοτερα (στην ιδια περιπου ταχυτητα -και παλι πισω ειναι ο Phenom σε πραγματικη ταχυτητα) τοτε θα αλλαζαν τα δεδομενα.
ΥΓ. μην μου παραθεσεις τιμες απο αλλου. Η διαφορα θα βγει μικροτερη και δεν σε συμφερει.
Παρε μιας και θα το εκανες (γιατι μονο ετσι θα μπορουσες να υπερασπιστεις τα οσα εσφαλμενα λες).
http://www.skroutz.gr/c/32/cpu.html?keyphrase=Phenom+9750
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=q6600&cat_id=
wi fi thief
11-04-08, 21:52
Εισαι τοσο τυφλωμενος που κοιτας και να παραποιησεις το νοημα μιας προτασης για να κανεις το καλαμπουρι σου.
Για να δειξεις ποσο fanboy εισαι.
χωρις λογια :whistle:
χωρις λογια :whistle:
Εδω ηξερες και παραθεσες ολοκληρη την προταση.
Μπραβο, προοδευεις.
Αλλά αρκετα επι των διαστρεβλωσεων.
Απαντησα ηδη σε οσα προσπαθησες να διαστρεβλωσεις.
Αν εχεις κατι χρησιμο περι των Phenom ή αλλιως διαστημοπλοιων :p, ή αλλιως "εξιδεικευμενων" :p επεξεργαστων ευχαριστως να το σχολιασω.
απορώ γιατί πετάξατε συγκρίσεις με overclock
μήπως τα θέλετε πολλά?
άντε στοκ, μερικοί phenom να συμφέρουν
αλλά μέχρι εκεί
στο overclock οι amd είναι πολλά χρόνια πίσω πλέον
το μόνο καλό είναι ότι σε clock/clock φαίνεται να έχουν παρόμοια απόδοση
που μόνο για κακό τους βγαίνει όταν ένας Q6600 πάει με αέρα 3.3+ και φτάνει και στα 4 με νεράκι
wi fi thief
11-04-08, 22:12
Εγω παντως βλεπω μονο 20 ευρω διαφορά υπερ της δευτερατζας Phenom.
φανταζομαι δλδ αν εβλεπες 20 ευρω διαφορα ΚΑΤΑ της "δευτερατζας*" πως θα εκανες!!!
*το ατομο που χρησιμοποιει την λεξη τολμαει να κατηγορει οποιονδηποτε για φανμποισμο και τυφλωση...
@ hemlock: ξεχαστηκε ναι, κι εγω ξεχασα που παω να μπλεξω και τι ειδους απαντηση θα παρω και τολμησα να ξανααπαντησω σε μηνυμα του...:oops:
"οποιον ανακατεβεται με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες" λενε στο χωριο μου...:whistle:
Γιατι σε χαλαει η λεξη δευτερατζα;
Ε τοτε μην αγοραζεις AMD.
Σεβαστείτε λιγάκι το thread αυτό, Intel funboys.
ΥΓ: Καλά το έγραψα, εν γνώσει μου, με "u" και όχι με "a".
Προς τους σοβαρούς χρήστες που ποστάρουν εδώ:
Μην ασχολείστε με μπλεοθονικούς, 9x-ME, 4-bit, κλοκο-σπηλαιολόγους.
Σεβαστείτε λιγάκι το thread αυτό, Intel funboys.
ΥΓ: Καλά το έγραψα, εν γνώσει μου, με "u" και όχι με "a".
Κατσε, στασου, πως το λενε.
Κοιτα πως εχουν τα πραγματα.
1. Ειτε το AMD x86-64 ειναι προτυπο και ετσι μπορουμε να μιλαμε ακομα και για...Cyrix επεξεργαστες εφοσον το νημα ειναι εξιδεικευμενο ή δεν ειναι.
Δικαιωμα μας.
2. Ειτε προκειται για ενα AMD fun νημα οπου η αρχικη σελιδα μιλαει για socket 939 και αρα εχετε ξεφυγει και σεις οι ιδιοι και δεν το σεβεστε.
3. Ειτε θελετε ενα νημα στο οποιο να λετε οτι σας κατεβει υπερ των AMD και να μην ακουγεται η αληθεια.
Οπως και να εχει δεν εχει και πολυ νοημα το νημα αυτο.
Εξιδεικευμενο στην τεχνολογια της δευτερατζας ειναι.
........Auto merged post: Patentman added 2 Minutes and 37 Seconds later........
Προς τους σοβαρούς χρήστες που ποστάρουν εδώ:
Μην ασχολείστε με μπλεοθονικούς, 9x-ME, 4-bit, κλοκο-σπηλαιολόγους.
Μνημες βρηκες;
Τροφοδοτικο 700W για το "οικονομικο" σου συστημα σε καταναλωση βρηκες;
ΥΓ. για fun νημα καλα τα παει. :oneup:
wi fi thief
11-04-08, 22:33
Εδω ηξερες και παραθεσες ολοκληρη την προταση.
Μπραβο, προοδευεις.
Αλλά αρκετα επι των διαστρεβλωσεων.
Απαντησα ηδη σε οσα προσπαθησες να διαστρεβλωσεις.
Αν εχεις κατι χρησιμο περι των Phenom ή αλλιως διαστημοπλοιων :p, ή αλλιως "εξιδεικευμενων" :p επεξεργαστων ευχαριστως να το σχολιασω.
δεν διαστρεβλωσα τπτ αλλα και αυτο να συμβαινει, καλυτερα να διαστρεβλωνω παρα να βριζω στα μουτρα σαν "τυφλωμενους" οσους διαφωνουν μαζι μου (εισαι και honouree και θα επρεπε να σεβεσαι τουλαχιστον αυτους που σου εδωσαν αυτο τον τιτλο και να ξερεις τους κανονες του φορουμ που αφορουν τις προσωπικες επιθεσεις - υβρεις).
οσον αφορα τα "μπραβο-προοδευεις" και τα ρεστα, για μενα χαρακτηριζουνε το επιπεδο σου και που θελεις να ριξεις την κουβεντα.
Δεν θα ακολουθησω
ουδεποτε μιλησα για διαστημοπλοια, αν εχεις το θαρρος να την πεις σ' αυτους που χρησιμοποιουν αναλογες εκφρασεις
Φυσικα ουτε για δευτερατζες μιλησα ουτε ψαχνω ευκαιριες να βγαλω χολη εναντιον της ΙΝΤΕΛ.
Για "εξειδικευμενο" μιλησα και θα ξαναμιλησω (οσον αφορα το συγκεκριμενο νημα που ειναι νημα να μιλαμε για "δευτερατζες")
Αν δεν καταλαβαινεις οτι οι λεξεις οπως "δευτερατζα" εδω μεσα ειναι τρολινγκ και μονο flame μπορουν να δημιουργησουν δεν μπορω να στο κανω πιο κατανοητο.;)
εχει γινει συνηθεια καθε τρεις σελιδες να αναφερεσαι στην σκοπιμοτητα και τη χρησιμοτητα αυτου του νηματος.
Αν πραγματικα θελεις να την μαθεις ρωτησε τον εαυτο σου για τους λογους που συμμετεχει εδω.
Αν πιστευεις οτι η συμμετοχη σου ειναι χασιμο χρονου μην ξαναμπεις.
Αλλα εν πασει περιπτωσει μην μας λες καθε λιγο ποσο χαζοι ειμαστε που συμμετεχουμε και παρακολουθουμε.
Το απιθανο ειναι οτι προσβαλεις οχι μονο τον WAntilles (ειναι το φανερο σου ζορι) και οσους εχουν-ενδιαφερονται για την AMD αλλα και τον hemlock, τον mach, τον theodor, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ που καθε τρεις και λιγο εδω μεσα ειμαστε.
Πτυχια θελει για να το καταλαβαινει αυτο καποιος?
Ελεος!
δεν διαστρεβλωσα τπτ αλλα και αυτο να συμβαινει, καλυτερα να διαστρεβλωνω παρα να βριζω στα μουτρα σαν "τυφλωμενους" οσους διαφωνουν μαζι μου (εισαι και honouree και θα επρεπε να σεβεσαι τουλαχιστον αυτους που σου εδωσαν αυτο τον τιτλο και να ξερεις τους κανονες του φορουμ που αφορουν τις προσωπικες επιθεσεις - υβρεις).
οσον αφορα τα "μπραβο-προοδευεις" και τα ρεστα, για μενα χαρακτηριζουνε το επιπεδο σου και που θελεις να ριξεις την κουβεντα.
Δεν θα ακολουθησω
ουδεποτε μιλησα για διαστημοπλοια, αν εχεις το θαρρος να την πεις σ' αυτους που χρησιμοποιουν αναλογες εκφρασεις
Φυσικα ουτε για δευτερατζες μιλησα ουτε ψαχνω ευκαιριες να βγαλω χολη εναντιον της ΙΝΤΕΛ.
Για "εξειδικευμενο" μιλησα και θα ξαναμιλησω (οσον αφορα το συγκεκριμενο νημα που ειναι νημα να μιλαμε για "δευτερατζες")
Αν δεν καταλαβαινεις οτι οι λεξεις οπως "δευτερατζα" εδω μεσα ειναι τρολινγκ και μονο flame μπορουν να δημιουργησουν δεν μπορω να στο κανω πιο κατανοητο.;)
Δεν ειπα για δευτερατζες πριν με προκαλεσεις με την σκοπιμη χυδαιοτητα.
Αυτα ειπα: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1956589&postcount=2562
Και συ απαντησες αυτο: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1957096&postcount=2574
Τι θελεις τωρα;
Θελεις κατι;
Μιλας και για προσωπικες επιθεσεις, εσυ;
Ασε μας ρε wi fi thief, παιξε με τον Athlon σου να χαρεις.
ρε σεις καλα σας λεει ο γουαν , καντε ενα θρεντ "τα νεα της ιντελ" να τελειωνουμε
wi fi thief
11-04-08, 23:06
Δεν ειπα για δευτερατζες πριν με προκαλεσεις με την σκοπιμη χυδαιοτητα.
Ασε μας ρε wi fi thief, παιξε με τον Athlon σου να χαρεις.
χυδαιοτητα ειναι να λες καποιον τυφλωμενο.
σκοπιμοτατη και ευθεια.
Εισαι και ξεχασιαρης (ισως βεβαια μετα απο τοσες επιθεσεις "αγαπης" να εχεις χασει το λογ/μο):
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1956572&postcount=94
το "ασε μας" και "παιξε με τον ΑΜD" δεν με εκπλησει.
Αν την επομενη φορα που θα ποσταρεις εδω μεσα, αναλογιστεις τι γνωμη (λες πως) εχεις για το νημα, το θεμα του και αυτους που συμμετεχουν εδω μεσα ισως καταλαβεις τη διαφορα της (εστω) λανθασμενης αποψης απο το τρολινγκ.
........Auto merged post: wi fi thief added 2 Minutes and 56 Seconds later........
ρε σεις καλα σας λεει ο γουαν , καντε ενα θρεντ "τα νεα της ιντελ" να τελειωνουμε
πολυ καλη ιδεα!
τοτε θα δουμε ποιοι απο τους "απεναντι" θα συμμετεχουνε και αν θα τρολλαρουνε.;)
θα το ανοιξω εγω αμεσως τωρα :) (αν και πιστευω οτι δεν θα εχει επιτυχια μιας και ζορι ορισμενων δεν ειναι τι καλο εχει η ιντελ αλλα τι κακο εχει η AMD) :whistle:
Ωραια θελεις και συνεχεια.
Ενταξει για να τελιωνουμε.
Οτι ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα που χλευασες.
Οι Phenom εχουν κακη τιμη και δυναται να αλλαξει.
Συμπληρωνοντας πως δεν αποτελουν με αυτη την τιμη σωστη επιλογη και φυσικα δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο θεμα ανταγωνιστικοτητας.
Ξαναχλευασε εσυ για να κανεις το καλαμπουρακι σου και θα δουμε.
giannhs1984
11-04-08, 23:14
Ωραια θελεις και συνεχεια.
Ενταξει για να τελιωνουμε.
Οτι ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα που χλευασες.
Οι Phenom εχουν κακη τιμη και δυναται να αλλαξει.
Συμπληρωνοντας πως δεν αποτελουν με αυτη την τιμη σωστη επιλογη και φυσικα δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο θεμα ανταγωνιστικοτητας.
Ξαναχλευασε εσυ για να κανεις το καλαμπουρακι σου και θα δουμε.
για στοκ κατασταση μιλας τωρα? κανενα cpu δεν βγαινει με χαμηλη τιμη ποτε δεν βγηκε ποσο μαλλον οταν ειναι νεος και τεχνολογικα αρτιος
Παντως εδω δεν τρολαρε κανεις αλλά και κανεις δεν ειπε τιποτα για τους "εξιδευκευμενους Phenom" (παυλα διαστημοπλοια).
Έρχεται ο νέος τριπύρηνος Phenom 8450. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=191557)
Αλλά εχει κανεις την ευθυξια να σχολιασει και να παραδεχτει την κακη πολιτικη της AMD οσο αφορά την "τεχνολογια";
Το πολυ πολυ να εβγαινε κανενας funboy να διασκεδασει τις εντυπωσεις λεγοντας πως αποτελει και σοβαρη λυση και ειδικα σε αυτη την τιμη (135 ευρω) ενας επεξεργαστης στα 2.1Ghz.
........Auto merged post: Patentman added 1 Minutes and 43 Seconds later........
για στοκ κατασταση μιλας τωρα? κανενα cpu δεν βγαινει με χαμηλη τιμη ποτε δεν βγηκε ποσο μαλλον οταν ειναι νεος και τεχνολογικα αρτιος
Και με TLB Bug την ιδια τιμη ειχαν.
Και η AMD υποτιθεται πως συμβαλει στον ανταγωνισμο ενω εχει ακριβοτερους επεξεργαστες στην χαμηλη κατηγορια οπου και υποτιθεται απευθυνεται σαν μικροτερη.
Απλα δεν το παραδεχονται οτι δεν εχουν τιποτα απολυτως να δειξουν.
giannhs1984
11-04-08, 23:19
Παντως εδω δεν τρολαρε κανεις αλλά και κανεις δεν ειπε τιποτα για τους "εξιδευκευμενους Phenom" (παυλα διαστημοπλοια).
Έρχεται ο νέος τριπύρηνος Phenom 8450. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=191557)
Αλλά εχει κανεις την ευθυξεια να σχολιασει και να παραδεχτει την κακη πολιτικη της AMD οσο αφορά την "τεχνολογια";
Το πολυ πολυ να εβγαινε κανενας funboy να διασκεδασει τις εντυπωσεις λεγοντας πως αποτελει και σοβαρη λυση και ειδικα σε αυτη την τιμη (135 ευρω) ενας επεξεργαστης στα 2.1Ghz.
........Auto merged post: Patentman added 1 Minutes and 43 Seconds later........
Και με TLB Bug την ιδια τιμη ειχαν.
Και η AMD υποτιθεται πως συμβαλει στον ανταγωνισμο ενω εχει ακριβοτερους επεξεργαστες στην χαμηλη κατηγορια οπου και υποτιθεται απευθυνεται σαν μικροτερη.
Απλα δεν το παραδεχονται οτι δεν εχουν τιποτα απολυτως να δειξουν.
συμβαλει ? χμμμ απο το 2007 νοεμβριου η κομισιον εχει αναλαβει την ιντελ νομιζω για τις τακτικες της στην αγορα η κατι μου ειχε διαφυγει? κατσε να βγει η αποφαση και τα λεμε για το "συμβαλει":rofl:
και δεν νομιζω οτι ο b3 ειναι η χαμηλοτερη κατηγορια..
και δεν νομιζω οτι ο b3 ειναι η χαμηλοτερη κατηγορια..
Εαν δεχεσε υγιη ανταγωνισμο με μονο 20 ευρω διαφορας τοτε με γεια σου και χαρα σου.
Εγω αν και δεν αγοραζω AMD δεν τους θελω σε αυτη την τιμη.
Γιατι εγω νοιαζομαι για την ανταγωνιστικοτητα και τους φθηνους υπολογιστες (θα το εχεις καταλαβει αυτο).
Φθηνους αλλά οχι της φθηνιας.
Ε, σε αυτο δεν συμβαλει καθολου η AMD.
Έτσι ακριβώς.
Άντε να καθαρίσει η κόπρος του FSB από δω μέσα.
ΥΓ: Παρακαλώ τους Mods, καθαρίστε από τα flame και τα vs μηνύματα αυτό το thread.
Ευχαριστώ.
giannhs1984
11-04-08, 23:28
Εαν δεχεσε υγιη ανταγωνισμο με μονο 20 ευρω διαφορας τοτε με γεια σου και χαρα σου.
Εγω αν και δεν αγοραζω AMD δεν τους θελω σε αυτη την τιμη.
Γιατι εγω νοιαζομαι για την ανταγωνιστικοτητα και τους φθηνους υπολογιστες (θα το εχεις καταλαβει αυτο).
Φθηνους αλλά οχι της φθηνιας.
Ε, σε αυτο δεν συμβαλει καθολου η AMD.
στο ξαναλεω καλα κανει η amd εφοσον η ιντελ κανει οτι εκανε η microsoft στην ευρωπη..το λιονταρι βρυχαται πολυ οταν ειναι πληγωμενο..αυτη η σειρα της amd τα εχει σκατωσει ειναι αληθεια αλλα περιμενε λιγο προφανως εχουν επικεντρωθει στην επομενη σειρα..:innocent:
wi fi thief
11-04-08, 23:29
πολυ καλη ιδεα!
θα το ανοιξω εγω αμεσως τωρα
Τα Νεα της Ιntel (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=193359)
με 'γειες και ευχομαι να μην βρεθει κανενας να τολμησει να γραψει εκει "μην αγορασεις ΙΝΤΕΛ" :p
Μην βαυκαλίζεσαι.
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1951429&postcount=2500
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1950231&postcount=2468
Και όσο για τους τριπύρηνους και μόνο η αντίδραση της ιντελ (http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6683&Itemid=1) :rofl::rofl::rofl: τα λέει όλα.
Θελεις να πεις οτι εχει καλη τιμη;
http://img.techpowerup.org/080408/phenom_790FX-DS5_4.jpg
αχχχχ ζηλευωω:sorry:
http://img.techpowerup.org/080408/phenom_790FX-DS5_4.jpg
αχχχχ ζηλευωω:sorry:
Την έχω !!!!:cool::cool: τσκ τσκ
Άψογη μέχρι στιγμής.
@ ADSLgr.com All rights reserved.