Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
@george978: Πήρες rebranded LANParty με 90 ευρώ;! :shock:
George978 καλορίζικος, και μείωσε λίγο τον θόρυβο στις τουρμπίνες, μέχρι εδώ ακούγεται... :p
Fanless την έχει την τουρμπίνα είπαμε. Τώρα για το υπόλοιπο διαστημόπλοιο δεν ξέρω. :p
Α δηλαδή δεν έχει σημασία η τεράστια ψύκτρα....
ΟΚ, whatever you say.
Φυσικά, αυτοί που κάνουν τα reviews είναι Intel Well Payed. :down:
Αλήθεια το chipset γιατί ειναι στους 60 βαθμούς;
Ξέρεις τι σημαίνει fanless, έτσι; ;) Όπως ξέρεις και τι σημαίνει trolling, το δεύτερο μάλιστα πολύ καλά...
Ξέρεις τι σημαίνει fanless, έτσι; ;) Όπως ξέρεις και τι σημαίνει trolling, το δεύτερο μάλιστα πολύ καλά...
Καλά ναι. :D
Φυσικά και ξέρω απο troll.:D
Είδαμε και εσένα. :oneup: Έχουμε να μαθαίνουμε. :up:
οριστε
τοσο τις εχουν τιμολογησει , τρεχατε να προλαβετε
τοσο τις εχουν τιμολογησει , τρεχατε να προλαβετε
Κάνει κάτι τέτοια τρελά το Πλαίσιο πάντως.
Είναι ωραία λάθη. :twisted: :twisted:
δεν ειναι λαθος ειναι πραγνατικοτητα. αφου κανενας δεν τις αγοραζει ρα , τι ωραια ε?:p
σκεφτομαι να τη φλασαρω σε DFI M2R ετσι για να βλεπω το lanparty στο bios :rofl:
Βρε παιδιά, PEACE !!:p
39060
δεν ειναι λαθος ειναι πραγνατικοτητα. αφου κανενας δεν τις αγοραζει ρα , τι ωραια ε?:p
Επειδή πάλι έχω τις αμφιβολίες μου, είναι standard rebranded DFI;
Βρε παιδιά, PEACE !!:p
39060
:clap:
Εγκρίνω τον διορισμό της γάτας του Γιώργου, ως επίσημο δοκιμαστή συστημάτων.
http://img159.imageshack.us/img159/2325/c4sealfj4.png (http://imageshack.us)
(:lol:)
DFI ειναι http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=176022&highlight=sapphire+790fx
εξαλλου το μανουαλ , τα καλωδια , τα παντα μεσα ειναι της DFI δες το smart guardian να καταλαβεις. απλα τις βαφουν με αλλα χρωματα και τη πουλανε για 220 εκτος φυσικα και αν εισαι τυχερος , οπως εγω λολ , και τη παρεις για 90.
ας ειναι καλα η μαμα ΑΜΔ:p
Α! το μονο που λειπει ειναι η επεκταση της ψυκτρας που βγαινει απο το κουτι , αν δειτε τις τρυπες για βιδες θα καταλαβετε τι λεω. θα στειλω ενα εμαιλ στην ΔΦΙ να τους ρωτησω αν τα πουλανε ξεχωριστα , απο την ολλανδια τα φερνουν για την ευρωπη . για να δουμε χεχεχ
wi fi thief
19-06-08, 15:37
:rofl::rofl::rofl: και χωρις TLB bug ετσι
Σιαμ/βιρμανιας ειναι , παρτε ακομα μια την ωρα που επιβλεπει την εγκασταση μη τυχον και κανω κανα λαθος:twisted:
:respekt::worthy:
γατος ο γατος!!! :p
εχουμε και την ιδια οθονη (και τις ιδιες μνημες, μου φαινεται)
παιρνεις εσυ μαυρο πληκτρολογιο, παιρνω εγω τον 9550 (και εναν γατο) και ειμαστε πατσι...:p
(οχι, την dfi δεν την παιρνω, asus μεχρι θανατου λεμε!!!:twisted:)
λοιπον που λετε παω εχθες να παρω χαρτια απο το πλαισιο , φευγοντας λεω ας ριξω μια ματια τι στεπινγκ εχουνε οι φενομ στο πλαισιο. Το ματι μου πεφτει σε μια sapphire 790fx μητρικη , λεω δε μπορει ας δω ποια ακριβως ειναι. του λεω του πωλητη φιλε τη φερνεις , μηπως ειναι matx ?? μου λεει οχι κανονικη ΑΤΧ ειναι , την ανοιγω και τι να δω....LANPARTY!!!> εκει θυμηθηκα οτι η DFI φτιαχνει και τις μητρικες ΑΜ2+ της sapphire, του λεω ποσο κανει φιλε και μου λεει 90 ευρω...η ΔΦΙ εκανε 230.
Με γεια φιλε!!
Τσιμπησες αυτην την μητρικη (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523011) για 90 ευρω! Αυτα ειναι!
Και οι θερμοκρασιες για fanless συστημα ειναι κορυφη!!
DFI ειναι http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=1760%3&highlight=sapphire+790fx (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=176022&highlight=sapphire+790fx)
εξαλλου το μανουαλ , τα καλωδια , τα παντα μεσα ειναι της DFI δες το smart guardian να καταλαβεις. απλα τις βαφουν με αλλα χρωματα και τη πουλανε για 220 εκτος φυσικα και αν εισαι τυχερος , οπως εγω λολ , και τη παρεις για 90.
ας ειναι καλα η μαμα ΑΜΔ:p
Α! το μονο που λειπει ειναι η επεκταση της ψυκτρας που βγαινει απο το κουτι , αν δειτε τις τρυπες για βιδες θα καταλαβετε τι λεω. θα στειλω ενα εμαιλ στην ΔΦΙ να τους ρωτησω αν τα πουλανε ξεχωριστα , απο την ολλανδια τα φερνουν για την ευρωπη . για να δουμε χεχεχ
Καλά, τώρα έχω μπει στην πρίζα να πάω να χτυπήσω καμιά Sapphire... Α, κι έναν κατάλογο πλαίσιο γιατί είναι τσάμπα...
Σιαμ/βιρμανιας ειναι , παρτε ακομα μια την ωρα που επιβλεπει την εγκασταση μη τυχον και κανω κανα λαθος:twisted:Δε σου είπε κανένα «ρε βλάκα, τι πας να κάνεις εδώ, τι σόι partitioning scheme έκανες!» :p:p:p :rofl::rofl::rofl:
Ωραίος ο γάτος!
Το «βλάκα», χωρίς παρεξήγηση, έτσι; :)
Με γεια φιλε!!
Τσιμπησες αυτην την μητρικη (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523011) για 90 ευρω! Αυτα ειναι!
Και οι θερμοκρασιες για fanless συστημα ειναι κορυφη!!
ευχαριστω φιλε , μη μπερδευεσαι ομως το συστημα δεν ειναι fanless, ο επεξεργαστης ειναι. ουσιαστικα fanless συστημα δεν υπαρχει , πρεπει να υπαρχει εστω ενας ανεμιστηρας να προκαλει ροη στο κουτι , αλλιως καιγονται τα παντα.
wi fi thief
19-06-08, 16:11
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523011
στο e-shop ακομα 224 την πουλανε :down: (αυτη δεν ειναι τζορτζ?)
να στειλω e-mail το λινκ του νηματος να την πανε 85 αυριο το πρωι? :twisted:
αυτη ειναι ναι , αλλα δε νομιζω να την αλλαξουν τη τιμη. παρε τηλεφωνο πλαισιο και ρωτα αν εχουν σε καταστηματα στοκ και τρεχα
ευχαριστω φιλε , μη μπερδευεσαι ομως το συστημα δεν ειναι fanless, ο επεξεργαστης ειναι. ουσιαστικα fanless συστημα δεν υπαρχει , πρεπει να υπαρχει εστω ενας ανεμιστηρας να προκαλει ροη στο κουτι , αλλιως καιγονται τα παντα.
Ναι για τον επεξεργαστη αναφερομουν!!
30 βαθμοι για fanless cpu ειναι εξαρετικο!!
wi fi thief
19-06-08, 16:16
αυτη ειναι ναι , αλλα δε νομιζω να την αλλαξουν τη τιμη. παρε τηλεφωνο πλαισιο και ρωτα αν εχουν σε καταστηματα στοκ και τρεχα
ειπαμε: αμα δεν γραφει asus πανω το κουτι...
εχω την asus m3a (RD770) μια χαρα θα τα παει με τον 9550 :)
ή θα χτυπησω καμια nVidia (asus) :hmm:
βρε παρε τη sapphire μην κανεις κουταμαρες τα σπαει....:cool:
Έπεσε αυτή (http://www.asus.com.tw/products.aspx?modelmenu=2&model=1163&l1=3&l2=101&l3=300&l4=0) η μητρική στα χέρια μου. Ποιό διαστημόπλοιο να βάλω; Τον μεγάλο θα τον σηκώσει;
Μα wi fi thief γιατι να αλλαξεις μητρικη?
Για καλυτερο overclock? :rofl:
Έπεσε αυτή (http://www.asus.com.tw/products.aspx?modelmenu=2&model=1163&l1=3&l2=101&l3=300&l4=0) η μητρική στα χέρια μου. Ποιό διαστημόπλοιο να βάλω; Τον μεγάλο θα τον σηκώσει;
τον σηκωνει χαλαρα, 8φασικη τροφοδοσια γαρ
...εκει θυμηθηκα οτι η DFI φτιαχνει και τις μητρικες ΑΜ2+ της sapphire, του λεω ποσο κανει φιλε και μου λεει 90 ευρω...η ΔΦΙ εκανε 230.
Φαντάσου κουτορνίθια που είναι στο Πλαίσιο.
Το ίδιο άσχετο, μαγαζί, που πασάρει αγεληδόν στον κοσμάκη τους δήθεν "καλύτερους" Intel Ψευτο-Quad.
Κουτορνίθι μαγαζί, του οποίου η τεράστια πλειονότητα πελατών είναι κουτορνίθια.
Με τον καλό λόγο ο wan όπως πάντα...:p
Φυσικα και τον σηκωνει:
http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N32-SLI%20Deluxe
Σε αντιθεση με αλλες μαρκες μητρικων που εκαναν τα δικα τους:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2119681#post2119681
wi fi thief
19-06-08, 16:33
Μα wi fi thief γιατι να αλλαξεις μητρικη?
Για καλυτερο overclock? :rofl:
δεν κανω πλεον o/c (το δοκιμασα παντως)
το γιατι θα αλλαξω (αν αλλαξω) ειναι καλο ερωτημα...
απο χομπυ, απο ζηλια, επειδη δεν εχω προβλημα απο φραγκα και δεν με χαλαει να σπρωξω 3 κατοσταρικα για να κανω το κεφι και το χομπυ μου.
ειδ' αλλως, δεν υπαρχει λογος ουτε τον phenom να βαλω, δοξα τον (πραγματικο, οχι εσενα :p) θεο, ο 5200+ μου μια χαρα τα παει στον υπολογιστη μου...
ειμαι ικανοποιημενος αλλα το σκουλικι (που λεει και ο sonic) με κατατρωει...:oops:
και θερμοκρασιες σε ενα ηπιο load
δεν κανω πλεον o/c (το δοκιμασα παντως)
το γιατι θα αλλαξω (αν αλλαξω) ειναι καλο ερωτημα...
απο χομπυ, απο ζηλια, επειδη δεν εχω προβλημα απο φραγκα και δεν με χαλαει να σπρωξω 3 κατοσταρικα για να κανω το κεφι και το χομπυ μου.
ειδ' αλλως, δεν υπαρχει λογος ουτε τον phenom να βαλω, δοξα τον (πραγματικο, οχι εσενα :p) θεο, ο 5200+ μου μια χαρα τα παει στον υπολογιστη μου...
ειμαι ικανοποιημενος αλλα το σκουλικι (που λεει και ο sonic) με κατατρωει...:oops:
Α, νομιζα ειχες παρει Phenom. :oops:
Καλα, ναι.
Μια χαρα ειναι και ο διπυρηνος.
Το σκουλικι που αναφερεις με τρωει εμενα τωρα με τις καρτες γραφικων.
Για CPU περιμενω Nehalem :clap:
Σε καταλαβαινω παντως.. :p
Το ίδιο άσχετο, μαγαζί, που πασάρει αγεληδόν στον κοσμάκη τους δήθεν "καλύτερους" Intel Ψευτο-Quad.
Υπο αλλες περιπτωσεις θα μιλουσες για εταιρειες που εμπαιζουν τον καταναλωτη πουλωντας ενα προιον ακριβοτερα απο οτι αξιζει ( εδω : dfi lanparty ) και για αλλα γραφικα, αλλα τωρα φταιει το πλαισιο :lol:
Το σκουλικι που αναφερεις με τρωει εμενα τωρα με τις καρτες γραφικων.
Για CPU περιμενω Nehalem :clap:
Σε καταλαβαινω παντως.. :p
Συμβουλεύω να μην κάνεις καμιά κίνηση αγοράς αν δεν το ελέγξει η γάτα του Γιώργου πρώτα. Οι μέθοδοί του είναι αδιαμφισβήτητοι και σχολαστικοί όπως φαίνεται στην εικόνα. :respekt:
Εγώ πήγα στο Plaisio, βάζω στις motherboards AM2+ από το drop down στα δεξι̻ και δεν δείχνει τίποτε (με FF3). Το ανοίγω με IE και παίζει... :down: Τέλος η Sapphire
edit. τώρα παίζει.
Εσυ που εχεις τους αλλους για κουτορνιθια και αυτοι μαλλιστα σε ακουνε γιατι δεν μας λες το εξης:
Εχεις πει και λες συνεχεια οτι ΕΣΥ εισαι ΑΥΤΟΣ που εχει εικονα ΚΑΙ απο τις δυο (συγχρονες) λυσεις τετραπυρηνων.
ΕΣΥ εισαι αυτος που λες οτι με βαση την ΙΔΙΑ εικονα που εχεις ο Phenom ειναι διαστημοπλοιο.
Για ΔΩΣΕ μου ΤΩΡΑ ενα απτο παραδειγμα και οχι τις τσαρλατανιες περι αποκρισης.
Για δωσε λοιπον μετατροπη του ιδιου βιντεο στον εναν και στον αλλο με ολα τα υπολοιπα ιδια.
Εχεις μετρησεις;
ΟΧΙ, απλα οπως παντα θελεις να διασκεδαζεις οσους χειροκροτουν την AMD.
Παρε λοιπον το πατινακι σου και σε αλλη παιδικη χαρα, οπου φαντασιωνονται διαστημοπλοια.
αντε πες ενα βιντεακι να σου φυγει η απορια :p
αντε πες ενα βιντεακι να σου φυγει η απορια :p
:clap:Έτσι, έλα να γίνει καμιά real-world head-to-head σύγκριση σε κάτι να ανάψουν τα αίματα. :p
Ναι και εγώ θα ήθελα να το δώ αυτό. :rolleyes:
Ή ακόμη ένα folding@home SMP θα ήθελα να δώ.... :rolleyes:
wi fi thief
19-06-08, 18:03
τζορτζ, παρε τον γατο απο το γραφειο μην αγριεψει κι αυτος και αρχισει να γρατζουναει...:p
Επειδή αυτό που ζήτησε ο Patentman δεν είναι πραγματικό multi-tasking εγώ θα ζητούσα 4 ταυτόχρονες μετατροπές βίντεο ή 4 βαριές δουλειές ταυτόχρονα.
(Το λέω γιατί δεν νομίζω κάποιος να αγοράσει τετραπύρηνο για να βάλει να μετατρέψει ένα βιντεάκι και μετά θα κάθεται να βλέπει το pc του. Θα θέλει να κάνει και άλλα πράγματα, αλλιώς ας πάρει διπύρηνο).
παντως οσο ειχα ιντελ δε πατησε το ποδαρι του , εχθες το βραδυ που το εστηνα δε με αφηνε σε ησυχια τι το ποντικι κυνηγουσε τι πατουσε στο πληκτρολογιο , αφηνιασε το καημενο :rofl:
λοιπον πειτε τι θελετε να τρεξουμε
Εσυ που εχεις τους αλλους για κουτορνιθια και αυτοι μαλλιστα σε ακουνε γιατι δεν μας λες το εξης:
...
Παρε λοιπον το πατινακι σου και σε αλλη παιδικη χαρα, οπου φαντασιωνονται διαστημοπλοια.Φαντάζεστε WAntilles και Patentman σε Quake deathmatch; Είναι ικανοί να κυνηγάει ο ένας τον άλλον για μέρες... :up: :up: :rofl: :rofl:
........Auto merged post: GoofyX πρόσθεσε 5 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
λοιπον πειτε τι θελετε να τρεξουμεΣυμπιλίστε όλοι (AMD και Intel fanboys) τον παρακάτω κώδικα και αναφέρετε χρόνους:
int main() {
while (1);
}
:p :)
Τι θα έβγαζε αυτό, γιατι έχει και χαζούς το φορουμ (εμένα δηλ.):oops:
Θα περιμένεις πολύ να τελειώσει πάντως... :)
Λούπα είναι ατιμούλικο... το μυρίστηκα
Αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος τι είναι; Πες μου ότι είναι κανένα module κρυπτογράφησης να με τρελάνεις!
Μάλλον Audio module είναι.
int main() {
while (1) malloc(1);
}
:p :)
Και με αυτή την προσθήκη θα μετρήσουμε την αποκρισιμότητα του συστήματος, ειδικά λίγο πριν κρασαρει είτε η εφαρμογή είτε το λειτουργικό! :p
Επειδή αυτό που ζήτησε ο Patentman δεν είναι πραγματικό multi-tasking εγώ θα ζητούσα 4 ταυτόχρονες μετατροπές βίντεο ή 4 βαριές δουλειές ταυτόχρονα.
(Το λέω γιατί δεν νομίζω κάποιος να αγοράσει τετραπύρηνο για να βάλει να μετατρέψει ένα βιντεάκι και μετά θα κάθεται να βλέπει το pc του. Θα θέλει να κάνει και άλλα πράγματα, αλλιώς ας πάρει διπύρηνο).
Οχι, δεν ειναι ετσι οπως τα λες.
Θα γινει με γνωμονα αυτα που λεει ο WAntilles και εχει εμποτισει τους υπολοιπους:
Οτι ενα (1) μονο προγραμμα σε εναν Η/Υ χρησιμοποιει ολους τους πυρηνες... γιατι εκεινος ξερει περι SMP...
Αυτα λεει, αυτα (ισως) πιστευει και με αυτα σας ποτιζε/ποτιζει.
Υποστηριζε και υποστηριζει οτι καλυτερα ενας n-πυρηνος με μικρη (επεξεργαστικη) ταχυτητα ανα πυρηνα παρα ενας n/2-πυρηνος με την διπλασια (επεξεργαστικη) ταχυτητα ανα πυρηνα.
Και μετα ισχυριζεται οτι ο Phenom ειναι η "σωστη" επιλογη.
Ε, να το κανετε με βαση αυτα που λεει, οχι να παιζουμε (μιας και οποτε τα λεει κανεις απο τους AMD-αδες δεν δειχνει να διαφωνει μιας και εφοσον τα λεει ενας AMD fanboy παει να πει οτι ετσι ειναι).
Σπύρο κατ'αρχήν θέλουμε υπολογιστή WAntilles™ Certified.
Ξέρεις τι εννοώ και για όσους δεν ξέρουν... απλά να έχει το αυτοκολλητάκι:
Βγήκε. :)
Βασικά πολλοί, έχουν/θα πάρουν/θέλουν να πάρουν ένα τέτοιο σύστημα.
Ωραία. :oneup: Θα έχουμε να κάνουμε συγκρίσεις. :D
(Icon by: Theos (http://adslgr.com/forum/member.php?u=14390)™ Labs.)
αχαχαχαχχαχαα ε ρε δε παιζεστε:rofl:
Ε ρε, πηρε ο ανθρωπος καινουριο συστημα κ χαρηκε, κ αντι να του ευχηθειτε ενα καλοριζικο πεσατε σαν κακιες πεθερες να τον μιζεριασετε που πηρε AMD, λες κ αν ειχε παρει Intel θα γινοταν η δικη σας ζωη πιο ενδιαφερουσα.
Αν δεν καταλαβαινετε ποσο γραφικοι ειστε ορισμενοι, εμενα μου περισσευει
Καλοδουλευτος ρε George, κ αντε, απο του χρονου παιρνε Core2 για να επεξεργαζεσαι τα βιντεο γρηγοροτερα κ να αλαφραινεις το πορτοφολι σου περισσοτερο.
Καλο ξημερωμα :clap:
wi fi thief
19-06-08, 22:08
ξεχειλωσε η οθονη (εγινε απο 19αρα 26αρα τζαμπα αναβαθμιση δλδ αλλα τωρα θελω καρτα γραφικων) :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.