Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
Τι να κάνει ο deneb; Die-shrink είναι, η αρχιτεκτονική δεν αλλάζει.
Άλλωστε νόμιζα ότι οι σοβαροί χρήστες AMD δεν αγοράζουν σκεφτόμενοι χαρακάκια και νανομετράκια.
Και αν σκόπευε να αγοράσει κάποιος phenom πέρυσι, σύμφωνα με τις προτάσεις στο φόρουμ έπρεπε:
1) Να περιμένει τις απανωτές καθυστερήσεις.
2) Να περιμένει να διορθωθεί το TLB bug.
3) Να περιμένει τους 45άρηδες.
Πότε θα κάνει ο αγοραστής βαθύ και έντονο multitasking ρε γμτ; Δώστε το πράσινο φως επιτέλους...
EDIT: κριμα που σβήστηκε η χθεσινή λαίλαπα, χάθηκαν πολλά λογοτεχνικά διαμάντια...
Και αν σκόπευε να αγοράσει κάποιος phenom πέρυσι, σύμφωνα με τις προτάσεις στο φόρουμ έπρεπε:
Αυτό ναι
Αυτό απασχολούσε μόνο το 0.1% των χρηστών αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί.
Αυτό σίγουρα.
Το die shrink θα κάνει καλό στους ζεστούλιδες Φενομ, και επιπλέον (όλοι ελπίζουν) ότι θα τους δώσει και χώρο για μεγαλύτερες συχνότητες καλύπτοντας εν μέρη την διαφορά με τους Ιντελ, τουλάχιστον μέχρι την έλευση των Νεχαλεμ.
Το die shrink θα κάνει καλό στους ζεστούλιδες Φενομ, και επιπλέον (όλοι ελπίζουν) ότι θα τους δώσει και χώρο για μεγαλύτερες συχνότητες που καλύπτοντας εν μέρη την διαφορά με τους Ιντελ, τουλάχιστον μέχρι την έλευση των Νεχαλεμ.
Παράκληση προς τους διαχειριστές του φόρουμ:
Είναι δυνατό όποτε αναφέρεται η συγκεκριμένη λέξη σε κάποιο μήνυμα, να ενεργοποιούνται ψαλμωδίες και εντυπωσιακά οπτικα εφέ στον browser του χρήστη...;
Ρίγη συγκίνησης νιώθω όποτε τη βλέπω...
χ@στηκε το πλαίσιο για τους AMD. πόσους πουλάει;;;;
πιο πολλά βγάζει απο τα στυλό
@mach :respekt: έχω ψοφήσει στα γέλια
Άσε mach, θα είναι φωτιά οι τιμές, την βλέπω την δουλειά. Μόνο το κόστος της τριπλής ddr3 σκέψου
Άσε mach, θα είναι φωτιά οι τιμές, την βλέπω την δουλειά. Μόνο το κόστος της τριπλής ddr3 σκέψου
Μπαααα, ήδη η DDR-3 έχει αρχίζει να ξεφτιλίζεται, στα 80ευρώ το σετάκι 2x1.... Σε κανά 6μηνο θα είναι πολύ προσιτή η μνήμη.
Τι να κάνει ο deneb; Die-shrink είναι, η αρχιτεκτονική δεν αλλάζει.
Άλλωστε νόμιζα ότι οι σοβαροί χρήστες AMD δεν αγοράζουν σκεφτόμενοι χαρακάκια και νανομετράκια.
Πότε θα κάνει ο αγοραστής βαθύ και έντονο multitasking ρε γμτ; Δώστε το πράσινο φως επιτέλους...
EDIT: κριμα που σβήστηκε η χθεσινή λαίλαπα, χάθηκαν πολλά λογοτεχνικά διαμάντια...
Οι περισσότεροι που γράφουν στα topic για AMD/Intel στο adslgr αγοράζουν βάσει brand loyalty.
Οι Deneb θα είναι πολύ καλύτεροι από ότι υπάρχει σήμερα. Μέσα στην AMD γνωρίζουν ότι cutting edge τεχνολογία, ή να το πω, leading edge θα έχουν σε 18-24 μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ότι βγάζουν τώρα είναι κακό. Την δουλειά σου την κάνεις γρήγορα και άψογα. Όλες οι σημερινές CPU, είτε είναι Intel είτε AMD μια χαρά είναι. Και αν σκεφτεί κανείς ότι με 60 ευρώ παίρνεις διπύρινο, τι άλλο να λέμε. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Το ότι η AMD ανεβαίνει φαίνεται από όλη την γκάμα προϊόντων της αλλά και από στρατηγικές κινήσεις όπως την δημιουργία σιλικόνης στο ίδιο μέρος που γίνεται η σχεδίαση των chips. Δεν είναι τυχαίο ότι η AMD (η οποία δεν βγάζει μόνο CPUs) τους τελευταίους μήνες κάνει θράυση και στα chipsets αλλά και στις κάρτες γραφικών με τις νέες ATi. Για μια εταιρία που πέρασε δυσκολίες λόγω cash flow, το να καταφέρνεις να έχεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα leading edge σε chipsets και gfx cards είναι μεγάλη υπόθεση. Και όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχθούν, πολλά σκ...α από τον λάκο βγήκαν με την βοήθεια της ATi. Και για να το κάνω και λιανά, περισσότερα χρήματα αναμένεται στο Β' εξάμηνο του 08 να έρθουν από κάρτες γραφικών παρά από πωλήσεις CPU.
Μην τολμήσετε να βάλετε βόμβα στην Octabit, θέλω να παώ για δουλειά εκεί και μετά θα με παρακαλάτε όλοι για φθηνότερα.:p
Πάρε και εσύ ένα super-pi από επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 6ετίας (athlon 6000+ x2 90nm) και λολάρησε με τον "υποτίθεται" νέο και σύγχρονο διαστημόπλοιο-επεξεργαστή σου. Ούτε millisecond δεν του ρίχνεις.
Αλλά είναι άδικη σύγκριση, ο 6000+ είναι 100Mhz παραπάνω :rofl:
Εσύ ρε ... ειδήμονα τον 6000+ μας τον έβγαζες ψησταριά, αχρηστο, κακή αγορά κλπ κλπ μόλις πέρσι και τώρα μας τον έχεις για benchmark των Phenom?
Αποφάσισε τελικά που (και αν) πατάς ... :hmm:
Και φυσικά αν για μια CPU που δουλεύει στους 36 σε Idle και στους 55 σε 100% Load 24/7 μέσα στον κατακαλόκαιρο με stock ψύκτρα μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το πόσο αξιόπιστα είναι όλα όσα λές. :oneup:
Nα σας ρωτήσω κάτι.Σ'ένα σύστημα έχω έναν 6000+.
Ποιές θερμοκρασίες θεωρούνται φυσιολογικές ,τέτοια εποχή,σε idle λειτουργία;
Nα σας ρωτήσω κάτι.Σ'ένα σύστημα έχω έναν 6000+.
Ποιές θερμοκρασίες θεωρούνται φυσιολογικές ,τέτοια εποχή,σε idle λειτουργία;
36 βαθμοί, αφού στο λέει ο παραπάνω...
36 βαθμοί, αφού στο λέει ο παραπάνω...
Γιατί δεν μας λές κι εσύ το σύστημα που παραθέτεις με το super-pi τι θερμοκρασίες έχει?
1800 βαθμούς idle, μετά πέταξα μια κατσαρόλα πατσά επάνω και σίγησε η φλόγα.
Ενας χρηστης υπολογιστη μπορει και κανει, ειτε εχει 2πυρηνο, ειτε μονοπυρηνο, ειτε 4ετιας, ειτε τελευταια λεξη της μοδας.
Ενας fanboy δεν κανει παρα μονο με αυτο που αγορασε.
Ετσι ενα τεχνολογικο νημα κατανταει να γινεται ο καλυτερος διαφημιστης προϊοντων.
Αντι για νανομετρακια θα βρεθει το imc ή κατι αλλο αναλογο "υπεροχης".
Κανενας ομως δεν δινει σοβαροτητα στο θεμα απροβληματιστη λειτουργια και συμβατοτητα.
Η μοδα να ειναι καλα και θα πλασαριστει και ο τετραπυρηνος των 1.8Ghz, μαζι με 8GB μνημης σε μητρικη...με τι αλλο φυσικα...με ενσωματωμενη καρτα γραφικων.
Κατα τα αλλα την αποψη μου για τις τιμες των AMD την εθεσα προηγουμενως.
Μ'αυτήν (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=922625) ,βράδυ κι όταν ανοίγει το pc είναι στους 38 βαθμούς και παίζει σε idle
41-42.Σε 3d υπερβαίνει τους 50 (κουτί coolermaster cosmos).
Με τη δική του ψύκτρα είναι 10-15 βαθμούς πάνω.
Μ'αυτήν (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=922625) ,βράδυ κι όταν ανοίγει το pc είναι στους 38 βαθμούς και παίζει σε idle
41-42.Σε 3d υπερβαίνει τους 50 (κουτί coolermaster cosmos).
Με τη δική του ψύκτρα είναι 10-15 βαθμούς πάνω.
Φυσιολογικά μου ακούγονται γιατί από κουτί σε κουτί μπορείς να πάρεις διαφορές θερμοκρασίας. Ακόμα και από μητρική σε μητρική ή και στην ίδια μητρική με διαφορετικό BIOS. Γνωστός μου αναβάθμισε BIOS σε P5B και πήγε 10 βαθμούς κάτω τον Ε6400 που μέχρι τότε ανέβαζε πάνω από 55.
Και φυσικά αν στο δωμάτιό σου έχεις 33 βαθμούς δεν μπορείς να έχεις τη CPU πιο κάτω.
Το Cool'n'quiet φαντάζομαι το έχεις ενεργοποιημένο.
Καααααάτσε.
Απλά αλλάζει η ένδειξη του sensor με τις αναβαθμίσεις του BIOS.
Δεν αλλάζει η θερμοκρασία του επεξεργαστή :p
Το Cool'n'quiet φαντάζομαι το έχεις ενεργοποιημένο.
Θα το ξανακοιτάξω ,γιατί με την αλλαγή της ψύκτρας ,δεν θυμάμαι αν τό 'χω enable ή όχι.
Θα το ξανακοιτάξω ,γιατί με την αλλαγή της ψύκτρας ,δεν θυμάμαι αν τό 'χω enable ή όχι.
Και ασφαλώς να έχεις 9 Aαι το ανάλογο power scheme στα windows.
Σε όσα σούρνει στο πλαίσιο
το πλαισιο ειναι το καλυτερο μαγαζι αρκει να ξερεις να το αντιμετωπιζεις και εξηγουμε.
Πας και παιρνεις αυτο που θες και δε πιανεις κουβεντα με κανενα πωλητη και τεχνικο καθως ειναι στο 90% πανασχετοι . μπαινεις , παιρνεις , φευγεις.
το πλαισιο ειναι το καλυτερο μαγαζι αρκει να ξερεις να το αντιμετωπιζεις και εξηγουμε.
Πας και παιρνεις αυτο που θες και δε πιανεις κουβεντα με κανενα πωλητη και τεχνικο καθως ειναι στο 90% πανασχετοι . μπαινεις , παιρνεις , φευγεις.
πολύ σωστός, μία φορά μάλιστα κάθησα να του εξηγήσω του τυπά και μου απάνταγε όπως απαντάει αυτός που πας να σου φτιάξει το αμάξι ξέρω γω, με ένα στυλάκι...
Βεβαι τους amd συνειδητά τους έχουν εξαφανήσει από προσώπου γης..
Μην πάρετε τώρα ΑΜΔ, εκτός και αν πέσουν και άλλο οι τιμές. Περιμένετε καλύτερα τους Deneb και dfi/nvidia (που που θα πάει θα βγει), και δεν είναι και τόσο μακρυά ο Σεπτέμβριος, κάντε και κανα μπανάκι...
Τελικά το Σεπτέμβρη θα βγούν οι Deneb;;
........Auto merged post: amvrosios πρόσθεσε 4 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εννοείται ότι πρώτα θα έχεις κάνει έρευνα αγοράς και δεν θα αγοράσεις το "γουρούνι στο σακί" που θα σου πλασάρουν όσοι δουλεύουν στο Πλαίσιο..
Εννοείται ότι πρώτα θα έχεις κάνει έρευνα αγοράς και δεν θα αγοράσεις το "γουρούνι στο σακί" που θα σου πλασάρουν όσοι δουλεύουν στο Πλαίσιο..
το ιδιο λεμε
Πάρε και εσύ ένα super-pi από επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 6ετίας (athlon 6000+ x2 90nm) και λολάρησε με τον "υποτίθεται" νέο και σύγχρονο διαστημόπλοιο-επεξεργαστή σου. Ούτε millisecond δεν του ρίχνεις.
40193
Αλλά είναι άδικη σύγκριση, ο 6000+ είναι 100Mhz παραπάνω :rofl:
Kαλά τρέξε εσύ superpi για να βρεις τον ταχύτερο επεξεργαστή! Φίλε μου διαβάζοντας τα μνμ σου βλέπω ότι δεν έχεις καμιά αίσθηση αντικειμενικότητας και πραγματικότητας!!!
Τέλος πάντον! Φίλε με τον 9950 αν του αλλάξεις ψύκτρα με μια scythe mygen ή κάποια άλλη καλύτερη θα τον φτάσεις άνετα στα 3,5- 3,6ghz ειδικά αν παίξεις με το overdrive της AMD!!
Δεν είναι δικός μου αυτός ο επεξεργαστής ρε παιδιά, από αυτό εδώ το νήμα (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190743) τράβηξα την εικόνα... Πείτε τα σε εκείνον.
Και εφόσον με προσβάλεις λέγοντας ότι είμαι αναίσθητος, μη αντικειμενικός και εκτός πραγματικότητας, πείσε με ότι ένας π.χ πρόσφατος 3πύρηνος phenom 8750 είναι καλύτερος από έναν 6000+ αρχιτεκτονικής 6ετίας (που είναι και καμιά 50€ φθηνότερος). Μόνο μη μου πεις για αίσθηση, σε παρακαλώ.
Δεν είναι δικός μου αυτός ο επεξεργαστής ρε παιδιά, από αυτό εδώ το νήμα (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190743) τράβηξα την εικόνα... Πείτε τα σε εκείνον.
Και εφόσον με προσβάλεις λέγοντας ότι είμαι αναίσθητος, μη αντικειμενικός και εκτός πραγματικότητας, πείσε με ότι ένας π.χ πρόσφατος 3πύρηνος phenom 8750 είναι καλύτερος από έναν 6000+ αρχιτεκτονικής 6ετίας (που είναι και καμιά 50€ φθηνότερος). Μόνο μη μου πεις για αίσθηση, σε παρακαλώ.
Eξαρτάται από το τι τρέχεις!! Και ένας q2d 6750 έριχνε σε αρκετές εφαρμογές σε έναν q6600 αλλά όταν διαλεγες έπεξεργαστή για ένα pc γενικής χρήσης διάλεγες q6600!!!
Επίσης πες μου με ποιον 3πύρηνο τον συγκρίνεις γιατί υπάρχουν και τριπύρηνοι των 95Ε!!!
Kαι κάτι τελευταίο! Μην μου σιγκρίνεις επεξεργαστές με super-pi!!! Eίναι εντελός άτοπο!
Αυτό που εννοεί είναι μάλλον "ποιος το χέζει το super-pi", και αν είναι έτσι δεν έχει και άδικο.
Μόνο μη μου πεις για αίσθηση, σε παρακαλώ.
Αμ δεν κανεις εσυ εντονο, βαθυ και σοβαρο multitasking να δεις την αποκρισιμοτητα. :lol:
Φυσικα αν δεν εχεις και 8GB μην περιμενεις πολλα. :p
Κατα τα αλλα σε μετατροπη βιντεο ουτε κουβεντα δεν γινεται...μιλαμε μονο με δοκιμους ορους οπως: βαθυ και ανεξερευνητο.
:rofl:
Αυτό που εννοεί είναι μάλλον "ποιος το χέζει το super-pi", και αν είναι έτσι δεν έχει και άδικο.
Μωρέ ναι, μια χαρά τα λές... Αλλά το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αυτή τη φορά η σύγκριση υφίσταται στο ίδιο context (αρχιτεκτονική amd 6ετίας vs. αρχιτεκτονική έτους). Συνεπώς το benchmark, ακόμα και αν πρόκειται για το s-pi, έχει κάποια αξία.
Δεν μιλάμε για σύγκριση conroe vs. athlon όπου ίσως είναι ελαφρώς μήλα vs. πορτοκάλια...
Μωρέ ναι, μια χαρά τα λές... Αλλά το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αυτή τη φορά η σύγκριση υφίσταται στο ίδιο context (αρχιτεκτονική amd 6ετίας vs. αρχιτεκτονική έτους). Συνεπώς το benchmark, ακόμα και αν πρόκειται για το s-pi, έχει κάποια αξία.
Δεν μιλάμε για σύγκριση conroe vs. athlon όπου ίσως είναι ελαφρώς μήλα vs. πορτοκάλια...
Και πάλι μιλάμε για τελείως διαφορετικούς επεξεργαστές που απέχουν πολύ στην φιλοσοφία δημιουργίας τους!!!
Αν θυμάσαι καλά και ο 6850 της intel ποιο καλό super-pi έβγαζε από τον q6600 και ας ήταν και οι δύο c2d! που μιλάμε για πάνω κάτω ίδια αρχιτεκτονική πυρήνα! Κάτι ανάλογο ισύει και με τους AMD!
Δε νομίζω ότι με έχεις καταλάβει:
1) Είναι σίγουρο ότι το s-pi είναι αδιαφορεί για τον αριθμό πυρήνων. Είναι single-threaded, αυτό είναι δεδομένο.
2) Προφανώς ένας πυρήνας conroe σε συχνότητα 3GHz (Ε6850) κάνει καλύτερο s-pi από έναν πυρήνα conroe στα 2.4GHz (Q6600). Eίπαμε, το πρόγραμμα αδιαφορεί για τον # πυρήνων.
3) Παρέθεσα την εικόνα με το s-pi του 6000+ για να θίξω το εξής θέμα:
Ένας athlon 6000+ στα 3.5GHz έκανε 24 sec.
Ο phenom 9950 του vchris στα 3.4GHz, έκανε 23.7sec.
Απλά μου φάνηκε σκανδαλώδης η ελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο και... είπα να το αναφέρω.
Απλά μου φάνηκε σκανδαλώδης η ελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο και... είπα να το αναφέρω.
Μόνο και μόνο από τους χρονισμούς και τη συχνότητα των μνημών δε μπορεί να γίνει σοβαρή σύγκριση.
3) Παρέθεσα την εικόνα με το s-pi του 6000+ για να θίξω το εξής θέμα:
Ένας athlon 6000+ στα 3.5GHz έκανε 24 sec.
Ο phenom 9950 του vchris στα 3.4GHz, έκανε 23.7sec.
Μόνο και μόνο από τους χρονισμούς και τη συχνότητα των μνημών δε μπορεί να γίνει σοβαρή σύγκριση.
E, και ενας E2140 @2.8Ghz κανει 20 sec. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2190545#post2190545)
:mrgreen:
Τελικά το Σεπτέμβρη θα βγούν οι Deneb;;
Mπα μάλλον προς Οκτώβριο-Νοέμβριο λένε οι πηγές..:)
Mπα μάλλον προς Οκτώβριο-Νοέμβριο λένε οι πηγές..:)
Δε βαριέσαι, ελπίζω μόνο να αξίζει η αναμονή!
παιδια με δουλευεται?εμενα το λαπτοπ μου(packard bell mb 66)με core2duo t5250 1.5ghz κανει to super pi sto 1m σε 37 δευτερα...αχαχααχααα.....
Deneb engineering sample...
40298
40297
3πλάσια L3 cache αλλά να δούμε και TDP με τόσα volt...
Πηγή: εδώ (http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3721)
Ελπίζω να έχει 95W TDP για να μην αλλάζω μητρική!
Ελπίζω να έχει 95W TDP για να μην αλλάζω μητρική!
Λοιπόν: και να μην έχει η πρώτη γενιά, είμαι βέβαιος πως στο πρώτο revision θα υπάρχει έστω και ένας πολύ καλός Phenom με TDP<=95W.
Για 400ΜHz βελτίωση 3sec δεν είναι υπερβολικό;
Κάποιος με C2D να με διαφωτίσει παρακαλώ.
Εγω παλι βλεπω πως ειναι πισω μακραν.
Οποτε και 3.4Ghz να παει παλι χωμα τρωει.
Ελλειψη SSE4.1 η ηττα ειναι αδιαμφισβητητη.
Η νικη στο θεμα αποδοση προς τιμη ειναι ανοικτη και μενει μονο το κοστος να την καθορισει. ;)
Τωρα αν τα βρηκαν σκουρα και χρειαζεται 1.568V για να λειτουργησει τοτε βραστε πατσα.
Εγω παλι βλεπω πως ειναι πισω μακραν.
Οποτε και 3.4Ghz να παει παλι χωμα τρωει.
Η νικη στο θεμα αποδοση προς τιμη ειναι ανοικτη και μενει μονο το κοστος να την καθορισει. ;)
Τωρα αν τα βρηκαν σκουρα και χρειαζεται 1.568V για να λειτουργησει τοτε βραστε πατσα.
Εντάξει, είναι απλώς ένα πρώιμο ES. ;)
Μαύρα μεσάνυχτα.
1. Software με 4.1 δεν πρόκειται να υπάρξει στην καλύτερη περίπτωση πριν από 2 χρόνια ούτως ή άλλως.
2. Αλλά τί λέω, το 4.1 δεν πρόκειται να υποστηριχθεί ποτέ γιατί δεν το περιλαμβάνει το παγκόσμιο standard amd64, αυτό δηλαδή που οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και 5.25 χρόνια.
midnightsun
11-07-08, 22:23
2. Αλλά τί λέω, το 4.1 δεν πρόκειται να υποστηριχθεί ποτέ γιατί δεν το περιλαμβάνει το παγκόσμιο standard amd64, αυτό δηλαδή που οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και 5.25 χρόνια.
http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Adobe_Premiere_Pro_Update_for_Intel_SSE4.1
Περαστικά :p
http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Adobe_Premiere_Pro_Update_for_Intel_SSE4.1
Περαστικά :p
Επίσης
http://www.virtualdub.org/blog/pivot/entry.php?id=199
midnightsun
11-07-08, 22:35
Επίσης
http://www.virtualdub.org/blog/pivot/entry.php?id=199
Ενδιαφέρον είχε στο τέλος :
Overall, I'm not seeing a revolution here compared to what I was doing with MMX and SSE2, but it is a bit nicer overall -- I'm not spending as much time doing register-to-register moves and unpacks as I did. My guess is that if you already have a CPU that's at least SSSE3 capable (Core 2), then you're already going to get most of the benefits instruction-wise, with the difference you're missing being in the microarchitecture and not in the lack of SSE4.1. I'm also beginning to see some strengths and weaknesses of SSSE3/SSE4.1 against AMD's SSE5, at least for image processing. The data movement capabilities of SSSE3/SSE4.1 look superior, but SSE5 has some really compelling ALU operations: PMADCSSWD (packed multiply, add and accumulate signed word to signed doubleword with saturation) looks perfect for what I do. The main question is how fast AMD can get it. I'd heard that the fused-multiply-add unit in Altivec-capable PPC chips was a problem in terms of gating clock speed and the solution was to pipeline it to the point that it became less compelling due to latency; we'll see what happens with SSE5.
Aκριβώς. Στην ουσία σου λέει ότι το SSE5 έχει κάποια πολύ καλά πράγματα που δείχνουν τέλεια για την δουλειά που κάνει. Στην ουσία αναφέρει strength and weaknesses. Το SSE4.1 δεν είναι πανάκεια όπως μερικοί θέλουν να νομίζουν.
midnightsun
11-07-08, 22:52
Aκριβώς. Στην ουσία σου λέει ότι το SSE5 έχει κάποια πολύ καλά πράγματα που δείχνουν τέλεια για την δουλειά που κάνει. Στην ουσία αναφέρει strength and weaknesses. Το SSE4.1 δεν είναι πανάκεια όπως μερικοί θέλουν να νομίζουν.
Δεν ξέρω όμως αν το SSE5 έχει την τύχη του 3DNow! που δεν υποστηρίχθηκε αρκετά.
Δεν έχει άμεση σχέση με AMD αλλά όσοι γνωρίζουν τις 'ιδιοτροπίες' του IMC των Phenom θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως (και όχι μόνο).
4GB G.Skill DDR2 PC2-8800 (http://www.memoryc.com/products/description/4GB_G_Skill_DDR2_PC2_8800_1100MHz_TT-PI-Series-5_5_5_15-Dual_Channel_kit_w-PI_Heatsinks/index.html)
Δεν έχει άμεση σχέση με AMD αλλά όσοι γνωρίζουν τις 'ιδιοτροπίες' του IMC των Phenom θα το εκτιμήσουν ιδιαιτέρως (και όχι μόνο).
4GB G.Skill DDR2 PC2-8800 (http://www.memoryc.com/products/description/4GB_G_Skill_DDR2_PC2_8800_1100MHz_TT-PI-Series-5_5_5_15-Dual_Channel_kit_w-PI_Heatsinks/index.html)
Καιρός ήταν!
@ ADSLgr.com All rights reserved.