Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
Εμενα δεν με απασχολουν τετοια θεματα.
Ουδεποτε.
Παντα ειχα ICH :biggrin:
@haHa
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=27962&d=1200005440
Αυτο ΔΕΝ ειναι ψευδαισθηση.
Ενα ενιαιο partition σε RAID0 και τον υπολοιπο χωρο σε RAID1.
Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια δηλαδη, ασε τους αλλους να παιδευονται.
ΥΓ. Η τεχνολογια αυτη λεγεται Intel Matrix Storage Technology (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=176104) -για οσους δεν ξερουν (τι χανουν).
giannhs1984
20-10-08, 12:16
συγνωμη αλλα κανετε ενα μικρο λαθος
ο δισκος δεν ειναι καθολου πιο γρηγορος στην αρχη του Platter η στο τελος
παντου ειναι γρηγορος καθοτι η κεφαλη κοθνιεται με 0.1sec και κανει μια μοιρα της ταξης του 30% υπο κλιμακα δισκου(γαρ..)
και ειναι εντελως χαζο διοτι η wd εχει τις κεφαλες αντιστροφα απο οτι σχεδον ολες οι αλλες εταιρειες και δεν τα διαβαζει απο το εξωτερικο κομματι αλλα απο το εσωτερικο(διοτι η ταχυτητα περιστροφη του ειναι η ιδια...(και παλι γαρ..)
Και όμως εξωτερικά είναι πιο γρήγορος. Η γωνιακή ταχύτητα του platter είναι σταθερή, η γραμμική διαφέρει από σημείο σε σημείο.
Έτσι από εκεί που με περιστροφή του δίσκου κοντά στη μέση του, σε ένα σημείο που απέχει από το κέντρο του ρ θα περνούσαν από τη κεφαλή δεδομένα 2πρ * ΠυκνότηταΔίσκου σε ένα σημείο πιο μακρυά που απέχει πχ Ρ>ρ θα περνούσαν από τη κεφαλή δεδομένα 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου.
Επίσης για να μετακινηθεί η κεφαλή στο σημείο με ακτίνα ρ σε δεδομένα απόστασης πχ 5 * 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου θα έπρεπε να πηδήξει 5 tracks ενώ στο σημείο που απέχει 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου εξαιτίας των περισσότερων δεδομένων ανά track θα έπρεπε να πηδήξει 5 * ρ / Ρ tracks.
giannhs1984
20-10-08, 15:10
Και όμως εξωτερικά είναι πιο γρήγορος. Η γωνιακή ταχύτητα του platter είναι σταθερή, η γραμμική διαφέρει από σημείο σε σημείο.
Έτσι από εκεί που με περιστροφή του δίσκου κοντά στη μέση του, σε ένα σημείο που απέχει από το κέντρο του ρ θα περνούσαν από τη κεφαλή δεδομένα 2πρ * ΠυκνότηταΔίσκου σε ένα σημείο πιο μακρυά που απέχει πχ Ρ>ρ θα περνούσαν από τη κεφαλή δεδομένα 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου.
Επίσης για να μετακινηθεί η κεφαλή στο σημείο με ακτίνα ρ σε δεδομένα απόστασης πχ 5 * 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου θα έπρεπε να πηδήξει 5 tracks ενώ στο σημείο που απέχει 2πΡ * ΠυκνότηταΔίσκου εξαιτίας των περισσότερων δεδομένων ανά track θα έπρεπε να πηδήξει 5 * ρ / Ρ tracks.
αυτο το κανει μονο οταν ειναι κερματισμενος ο δισκος
βαλε freebsd να δεις
η γραμμικη ειναι πολυ πιο γρηγορη στην εσωτερικη παρα στην εξωτερικη
να στο θεσω αλλιως
σε εναν δρομο ισιο χωρις αγωνιστικου τυπου νεροφαγωματα τυπου λακουβα ελλαδας
και βαλεις δυο αμαξια και παρουν μια στροφη και ιδια ταχυτητα στο τελος πιο θα φτασει πρωτο στο τελος της στροφης? απλο ειναι
διαβαζει πιο γρηγορα στην εσωτερικη οχι στην εξωτερικη (διοτι αμα το ειχαν φτιαξει σωστα θα διαβαζε πρωτα απο την μεση μετα εσωτερικη και μετα εξωτερικη
για να μην πω οτι επρεπε ο δισκος μονος του να τα βλεπει και να τα βαζει στην σωστη σειρα μονο του και οχι να πρεπει να κανουμε defrag καθε λιγο και λιγακι :rolleyes:
η γραμμικη ειναι πολυ πιο γρηγορη στην εσωτερικη παρα στην εξωτερικη
[EDIT]
Στην εξωτερική περιφέρεια, υπο σταθερή γωνιακή ταχύτητα, σαρώνεται μεγαλύτερο μήκος τόξου στην ίδια μονάδα του χρόνου, άρα έχουμε μεγαλύτερη γραμμική ταχύτητηα στην εξωτερική περιφέρεια.
Εγώ ξέρω ότι όταν έκανα bit copy απο δίσκο σε δίσκο (ίδιο μέγεθος πάντα), η αντιγραφή άρχιζε με 80mb και μέχρι να τελέιωσει έπεφτε στα 40mb/sec ή κάτι τέτοιο.
σε εναν δρομο ισιο χωρις αγωνιστικου τυπου νεροφαγωματα τυπου λακουβα ελλαδας
και βαλεις δυο αμαξια και παρουν μια στροφη και ιδια ταχυτητα στο τελος πιο θα φτασει πρωτο στο τελος της στροφης? απλο ειναι
Μπερδεμενα τα εχεις giannhs.
Αν εχουν ιδια γωνιακη ταχυτητα(οπως ισχυει πχ με τους δισκους), τοτε τα αμαξια θα φθασουν κ τα δυο μαζι.
Απλα το εξωτερικο θα εχει μεγαλυτερη γραμμικη, αλλα παντα ιδια γωνιακη.
Aν δεν φθασουν μαζι, τοτε απλα σημαινει οτι δεν εχουν ιδια γωνιακη ταχυτητα ή στο παραδειγμα των δισκων, σημαινει οτι η κεφαλη θα πρεπει να εχει λυγισε! ;) (για να φθασει πρωτα το εσωτερικο οπως λες κ μετα το εξωτερικο)
Κατι τετοιο ομως δεν γινεται. Εχουν ιδια γωνιακη κ το εξωτερικο εχει μεγαλυτερη γραμμικη.
giannhs1984 στο παράδειγμα που περιγράφεις τα αυτοκίνητα έχουν ίδια γραμμική ταχύτητα. Στο platter του δίσκου όμως όλα τα σημεία έχουν ίδια γωνιακή ταχύτητα και επομένως τα εξωτερικά μεγαλύτερη γραμμική.
Από εκεί και πέρα δεν θα δεις τίποτα ουσιαστικό σε σχέση με την απόλυτη ταχύτητα αν χρησιμοποιείς σύστημα αρχείων. Βάλε ένα πρόγραμμα που βλέπει το σκληρό ως RAW συσκευή, που ξεκινά από το 0 sector και διαβάζει/γράφει γραμμικά μέχρι το τελευταίο sector και θα έχεις μετρήσεις απόλυτης ταχύτητας σε πλήρη γραμμικό read/write. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στο πραγματικό κόσμο βέβαια.
giannhs1984
20-10-08, 20:27
Μπερδεμενα τα εχεις giannhs.
Αν εχουν ιδια γωνιακη ταχυτητα(οπως ισχυει πχ με τους δισκους), τοτε τα αμαξια θα φθασουν κ τα δυο μαζι.
Απλα το εξωτερικο θα εχει μεγαλυτερη γραμμικη, αλλα παντα ιδια γωνιακη.
Aν δεν φθασουν μαζι, τοτε απλα σημαινει οτι δεν εχουν ιδια γωνιακη ταχυτητα ή στο παραδειγμα των δισκων, σημαινει οτι η κεφαλη θα πρεπει να εχει λυγισε! ;) (για να φθασει πρωτα το εσωτερικο οπως λες κ μετα το εξωτερικο)
Κατι τετοιο ομως δεν γινεται. Εχουν ιδια γωνιακη κ το εξωτερικο εχει μεγαλυτερη γραμμικη.
οχι απλα η κεφαλη εχει ευρος 35μοιρες απο εξωτερικο εσωτερικα
και 25 μοιρες στους 2.5 δισκους
η κεφαλη δεν κανει μια ισια διαδρομη αλλα τοξο;)
........Auto merged post: giannhs1984 πρόσθεσε 0 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
giannhs1984 στο παράδειγμα που περιγράφεις τα αυτοκίνητα έχουν ίδια γραμμική ταχύτητα. Στο platter του δίσκου όμως όλα τα σημεία έχουν ίδια γωνιακή ταχύτητα και επομένως τα εξωτερικά μεγαλύτερη γραμμική.
Από εκεί και πέρα δεν θα δεις τίποτα ουσιαστικό σε σχέση με την απόλυτη ταχύτητα αν χρησιμοποιείς σύστημα αρχείων. Βάλε ένα πρόγραμμα που βλέπει το σκληρό ως RAW συσκευή, που ξεκινά από το 0 sector και διαβάζει/γράφει γραμμικά μέχρι το τελευταίο sector και θα έχεις μετρήσεις απόλυτης ταχύτητας σε πλήρη γραμμικό read/write. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα στο πραγματικό κόσμο βέβαια.
καλα ναι και να εχει απλα θα ηταν σε ms οποτε και παλι δεν θα ειχε νοημα
New CPUs Coming From AMD
Joakim Polster, the VP of AMDs marketing in EMEA, has confirmed that there should be some new 45nm parts coming up shortly. He believes that both quad and tri-core Phenoms are doing fine but AMD could use a boost from a new products such as upcoming Shanghai 45nm core.
http://www.amdzone.com/index.php/news/cpus/10626-new-cpus-coming-from-amd
τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο "shortly"; Φέτος;
τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο "shortly"; Φέτος;
Έτσι και αλλιώς για τα Χριστούγεννα λέγαν οτι θα βγουν οι 45nm Phenom οπότε shortly.:p
Advanced Micro Devices reported better than expected third quarter earnings, which came as a surprise for most industry analysts. It seems that the company registered a much smaller loss than originally predicted for the quarter. The Sunnyvale chip manufacturer announced third-quarter 2008 revenue of $1.776 billion, as well as technology license revenue of $191 million. Compared to the second quarter of the year, AMD registered 32 percent increased revenue, and 14 percent increase compared to the third quarter of the last year.
The net loss represented another surprise, as it was significantly smaller than the forecast. While analysts expected a third-quarter loss of 40 cents per share on $1.48 billion in revenue, the actual net loss was $67 million, or 11 cents per share. The company announced operating profitability for the quarter. The surprise these numbers produced was perfectly expressed by Ashok Kumar, an analyst at investment bank Collins Stewart, who said that “even in a normal environment this would be a pretty remarkable achievement. In today's environment, it's extraordinary”.
“Improved execution across all of our businesses,” Robert J. Rivet, AMD's chief financial officer, said in a statement, “was punctuated by a refresh of our graphics product line-up, driving 55 percent sequential revenue growth and market share gains. In addition, customer adoption of our quad-core microprocessors was strong, with unit shipments increasing 46 percent sequentially”.
AMD registered a gross margin of 51 percent during the third quarter 2008, which accounts for 45 percent if the process technology license revenue is excluded. The second-quarter 2008 non-GAAP gross margin was 37 percent, while last year's third quarter gross margin was 41 percent. “We achieved a significant milestone with the recent announcement of our Asset Smart strategy, which will transform both AMD and the industry,” said Dirk Meyer, AMD's president and CEO.
AMD announced earlier this month that it was spinning off its manufacturing facilities into a new entity, called The Foundry Company. The chipmaker had a $5 billion debt load, but the split allowed it to secure $5.7 billion of “confirmed, pledged investment”. The investment comes from Advanced Technology Investment Co., which will own a part of the manufacturing firm, while AMD the rest.
http://news.softpedia.com/news/AMD-Reports-Surprisingly-Good-Q3-Revenue-95867.shtml
ΛΟΛ στο πλαισιο πλεον δεν εχει ουτε ενα επεξεργαστη ΑΜΔ
Πρόσκαιρα είναι αυτά George. Δε μπορεί, θα φέρουν. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά είμαι και για αγορά τις επόμενες μέρες! :)
Θυμάστε τί έλεγα εγώ για το πληρωμένο από την Intel μαγαζί;
Ε, να καί πάλι η τρανή απόδειξη.
Ε, να καί πάλι η τρανή απόδειξη.
Μάλλον κάποιο πρόβλημα στο συστήμα γιατί http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop
τους βγάζει κανονικά
wi fi thief
25-10-08, 12:29
υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες ;)
οποιος και να ειναι ο λογος της ελειψης (δεν ειναι δα και η πρωτη φορα, καποτε και για πολυ καιρο ειχε μονο δυο matx μητρικες για am2) ειναι γεγονος οτι το πλαισιο δεν τρελλαινεται για την AMD (ισως να κονομαει καλυτερα ετσι, εχει καθε δικαιωμα, μαγαζι ειναι) :p
Mighty Mouse
25-10-08, 12:33
Μάλλον κάποιο πρόβλημα στο συστήμα γιατί http://www.plaisio.gr/BuildPC.aspx?show=Desktop
τους βγάζει κανονικά
18 Επεξεργαστές Intel, και 7 επεξεργαστές AMD. Τι συμπερασματα βγάζετε;
18 Επεξεργαστές Intel, και 7 επεξεργαστές AMD. Τι συμπερασματα βγάζετε;
οτι η Intel έχει ποιο πολλούς επεξεργαστές :p
........Auto merged post: sdikr πρόσθεσε 1 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
υπαρχουνε και αλλου πορτοκαλιες ;)
οποιος και να ειναι ο λογος της ελειψης (δεν ειναι δα και η πρωτη φορα, καποτε και για πολυ καιρο ειχε μονο δυο matx μητρικες για am2) ειναι γεγονος οτι το πλαισιο δεν τρελλαινεται για την AMD (ισως να κονομαει καλυτερα ετσι, εχει καθε δικαιωμα, μαγαζι ειναι) :p
Ακόμα και σε μεγάλους προμηθευτές υπάρχει διαφορά στην αναλογία μετάξυ Intel > AMD
Mighty Mouse
25-10-08, 12:39
οτι η Intel έχει ποιο πολλούς επεξεργαστές :p
Απουσιάζουν πολλοί καλοι επεξεργαστές της AMD. Αυτο πρεπει να σας λεει κατι.
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=AMD&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU
:whistle:
wi fi thief
25-10-08, 12:51
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559944
+
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1160818&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM2%2b&category=69977721&catalog=20
peace :p
γιατι πρεπει σωνει και καλα να ψωνισουμε απο εναν? :cool:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559944
+
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1160818&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM2%2b&category=69977721&catalog=20
peace :p
γιατι πρεπει σωνει και καλα να ψωνισουμε απο εναν? :cool:
και γιατί από δύο;
http://www.skroutz.gr/s/52752/AMD-Phenom-64-X4-Quad-Core-9650.html
http://www.skroutz.gr/s/54617/Asus-M3A78-T.html?keyphrase=M3A78-T
υπάρχουν και άλλα καλύτερα, αλλά μάθαμε τώρα όλοι (κι εγώ μέσα) από το eshop κι από το πλαίσιο... το eshop έτσι... το eshop αλλιώς...
Ε, να καί πάλι η τρανή απόδειξη.Ορίστε η απόδειξη κύριοι:
46012
Mighty Mouse
25-10-08, 20:25
:p:p:p:p:p:p:p:p
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
:respekt::respekt::respekt::respekt::respekt:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ρε μην κοροϊδεύετε... μερικοί τα πιστεύουν αυτά που γράφουν εδώ μέσα ...
Πάντως βλέπω την σειρά e της amd να έχει εξαφανιστεί από το eshop. Κάτι μου λέει ότι όλοι ψήνονται για htpc και φτηνά desktops για mainstream χρήση και τους έχουν τσακίσει.
Ορίστε η απόδειξη κύριοι:
46012
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :worthy: :worthy:
Δεν αντέχω άλλοοοοο! :respekt: :respekt:
Πάντως πέρα από την πλάκα, έχουν ακουστεί διάφορα για εκπτώσεις της Intel στους OEMs για τα προϊόντα της όταν αποκλείουν τον ανταγωνισμό. Μάλιστα έχει φάει και πρόστιμα από την Ε.Ε. για τέτοιες πρακτικές αν θυμάμαι καλά.
DarkPassenger
26-10-08, 13:43
Ορίστε η απόδειξη κύριοι:
46012
Ok, απλά απίστευτος!!! :rofl::rofl::rofl::worthy::worthy::worthy::respekt::respekt::respekt:
Να κάνω λοιπόν και γω μια ερώτηση στο (απ' ότι φαίνεται) πλέον καλό thread του είδους...
Θέλω να πάρω νέο CPU σύντομα. Ως τώρα κοίταγα μόνο σε Intel, αλλά επειδή προσανατολιζόμουν στον Q6600, είπα να δω και το σενάριο του Phenom 9950...
Κατάλαβα τα εξής:
Είναι παρόμοιοι σε απόδοση
Ο 9950 υπάρχει μόνο ως "Black Edition" πράγμα που σου λύνει τα χέρια σχετικά σε πιθανό overclocking...
Το 790* είναι ωραίο chipset
Τώρα...Ο 9950 στην Ελλάδα υπάρχει σε έκδοση των 140W και των 125W, που είναι πιο καινούργια και προφανώς έχει μικρότερη μέγιστη κατανάλωση. Θεωρείτε ότι η διαφορά τιμής τους δικαιολογεί τα λιγότερα W? Ο 140W βρίσκεται με ~150 Ε και ο 125W με ~170 Ε αυτή τη στιγμή. Στην αντίπερα όχθη, ο 6600 κοστίζει ~159 Ε σε συγκεκριμένα μαγαζιά (και 180κάτι στους κλέφτες...)
Επίσης, για μητρική: Η ASUS M3A79-T Deluxe (η μόνη μητρική που βρήκα να έχει το 790FX μαζί με το νέο Southbridge 750) θεωρείτε ότι είναι καλή? Βρίσκεται για κάπου 160-165 Ε και από το όσο έψαξα είναι καλή υλοποίηση...
Το ξέρω ότι δεν είναι η πιο ιδανική εποχή για τους επεξεργαστές της AMD, αλλά...την αγαπάω σαν εταιρία, τι να κάνουμε, και έχω δικά της προϊόντα από το 2002 ως σήμερα...Ο 9950 τέλοσπάντων, αξίζει τον κόπο, με overclock ή χωρίς? Θα χρησιμοποιηθεί σε 64-bit Vista και κάποτε, όταν το αποφασίσω, δοκιμαστικά σε 64-bit Linux.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις!
DaveMurray
27-10-08, 02:14
Φυσικά και αξίζει... Εγώ τουλάχιστον που έχω τον 9650, μια χαρά είναι.... Ακόμα καλύτερα θα είναι και ο 9950. Αλλά και οι Intel δεν είναι και άσχημοι. Εγώ προσωπικά πάντως amd θα διάλεγα. Έχω περισσότερο εμπιστοσύνη εκεί...
Πολύ κακή περίοδος για αναβαθμίσεις μητρικής και cpu. Οι νέοι επεξεργαστές των 2 εταιρειών είναι προ των πυλών (θέμα ημερών είναι πλέον).
Περίμενε λίγο. Ακόμα και τον 9950 να αγοράσεις, πιθανότατα θα επωφεληθείς από μειώσεις τιμών.
...Το τωρινό μου PC δεν κάνει καθόλου για αυτά με τα οποία ασχολούμαι...Το είχα "υποβαθμίσει" σκόπιμα πριν πάω στρατό για να πιάσουν ένα καλούλι ποσό τα parts που πούλησα...Τέλος πάντων, είδα ότι οι Core i7 είναι due για μέσα Νοέμβρη, και πανάκριβοι (δεν τους θέλω :rofl:)...οι δε επόμενοι Phenom πάνε για αρχές Γενάρη...Δεν περιμένω μέχρι τότε, δεν γίνεται, έχουμε και δουλειές να κάνουμε =)
Θα πάρω ότι μπορώ...και τέλος 2009 το πολύ-πολύ τα πουλάω / δίνω και παίρνω τις νέες αρχιτεκτονικές...όχι που θα κάτσουμε να σκάσουμε =)...
Ανέφερα τις νέες αφίξεις, όχι για να αγοράσεις φρέσκους επεξεργαστές αλλά για να επωφεληθείς από τις σίγουρες μειώσεις τιμών στους τρέχοντες quad της intel. ;)
Το ξέρω ότι δεν είναι η πιο ιδανική εποχή για τους επεξεργαστές της AMD, αλλά...την αγαπάω σαν εταιρία, τι να κάνουμε, και έχω δικά της προϊόντα από το 2002 ως σήμερα...Ο 9950 τέλοσπάντων, αξίζει τον κόπο, με overclock ή χωρίς? Θα χρησιμοποιηθεί σε 64-bit Vista και κάποτε, όταν το αποφασίσω, δοκιμαστικά σε 64-bit Linux.
Ποτέ δεν ήταν ιδανικότερη η εποχή για τους επεξεργαστές της AMD.
DaveMurray
27-10-08, 15:03
Εγώ φοβάμαι ότι θα μας πιάσουν τον πωπουδάκο μας, αν ββγούν οι καινούργιοι amd. Ακούω εξελίξεις, από εδώ και από εκεί, ακούω διάσπαση, και επειδή έχουν ανακοινώσει deneb κτλ κτλ, έχω τρομοκρατηθεί....
βρηκα με 150 ευρα εναν 9850ΒΕ. ειχε διαφορα 3 ευρω με τον 9750 και 20 με τον 9950ΒΕ. Χαλαρα τον χτυπησα στο δοξα πατρι:p
DaveMurray
27-10-08, 15:50
Εσύ δεν έψαχνες έναν phenom. Όποιο να ήταν; Ακόμα και τριπύρηνο; Το πήρε το μάτι μου στις αγγελίες. Τελικά τον βρήκες από μαγαζί; :)
βρηκα με 150 ευρα εναν 9850ΒΕ. ειχε διαφορα 3 ευρω με τον 9750 και 20 με τον 9950ΒΕ. Χαλαρα τον χτυπησα στο δοξα πατρι:p
Είδες που σου έλεγα ότι το σύστημα που είχες χαραμίζεται με τον απλό Χ2 που είχες;
Τώρα έχεις διαστημόπλοιο.
Με γεια.
DaveMurray
27-10-08, 15:56
Εγώ φοβάμαι ότι θα μας πιάσουν τον πωπουδάκο μας, αν ββγούν οι καινούργιοι amd. Ακούω εξελίξεις, από εδώ και από εκεί, ακούω διάσπαση, και επειδή έχουν ανακοινώσει deneb κτλ κτλ, έχω τρομοκρατηθεί....
Συνάδελφε amd-άκια Wantilles, σχολίασε και αυτό βρε συ. Είναι δικαιολογημένοι οι φόβοι μου;
Συνάδελφε amd-άκια Wantilles, σχολίασε και αυτό βρε συ. Είναι δικαιολογημένοι οι φόβοι μου;
Με την AMD πάντα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Διαστημόπλοιο Mark-II.
DaveMurray
27-10-08, 15:59
Άρα, ψιλόδικαιολογημένα πιστεύω ότι θα μας πιάσουν τον πωπο.... Χμ χμ....
Είδες που σου έλεγα ότι το σύστημα που είχες χαραμίζεται με τον απλό Χ2 που είχες;
Τώρα έχεις διαστημόπλοιο.
Με γεια.
Ο δευτερος ειναι obiwan :twisted:
τωρα και η αδερφη μου πλαναται στο τεκτων με Phenom :p
βαμμενο πρασινο ολο το σπιτι :lol:
........Auto merged post: George978 πρόσθεσε 2 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εσύ δεν έψαχνες έναν phenom. Όποιο να ήταν; Ακόμα και τριπύρηνο; Το πήρε το μάτι μου στις αγγελίες. Τελικά τον βρήκες από μαγαζί; :)
ναι αλλα δεν εβρισκα κατι της προκοπης. ή εβρισκα σε τιμες παρεαπλησιες με καινουρια , ε για 20 ευρω τωρα πηρα τον 9850. τωρα ξανα τον φλεβαρη ελπιζω να τους εχει φτηνους τους 45δες
Εγώ πάλι πιστεύω ότι με το που θα βγουν οι Deneb, οι ήδη υπάρχοντες θα πέσουν σε τιμή.
Επίσης και τους Deneb δεν τους παίρνει να τους έχουν σε υψηλή τιμή γιατί η Intel είναι δύσκολος αντίπαλος to say the least. Ακόμα και αν στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας είναι ακριβοί, μετά θα τους ρίξουν αναγκαστικά.
DaveMurray
27-10-08, 16:55
Δεν μιλούσα για τους ήδη υπάρχοντες (που έχω) μιλάω για τους νέους. Για αυτούς φοβάμαι
Δεν μιλούσα για τους ήδη υπάρχοντες (που έχω) μιλάω για τους νέους. Για αυτούς φοβάμαι
Όπως τα περισσότερα τέτοια προϊόντα, τον πρώτο μήνα θα είναι κάπως ακριβοί, μετά από 2-3 μήνες θα πέσουν και οι μειώσεις θα "περάσουν" στα ελληνικά μαγαζιά σε μερικές εβδομάδες.
Αν βγουν λοιπόν Δεκέμβρη, σε βλέπω για Μάρτιο...
RASTAVIPER
29-10-08, 16:06
Όπως τα περισσότερα τέτοια προϊόντα, τον πρώτο μήνα θα είναι κάπως ακριβοί, μετά από 2-3 μήνες θα πέσουν και οι μειώσεις θα "περάσουν" στα ελληνικά μαγαζιά σε μερικές εβδομάδες.
Αν βγουν λοιπόν Δεκέμβρη, σε βλέπω για Μάρτιο...
Έτσι έκανα και γω.
Χτύπησα τον 9950 στα 150€ και αναμονή για DENEB..
Ας δούμε τι κάνει αυτός από OC και μετά περιμένω τον επόμενο.
Μην τρελαινεσε για αγορες και σταξιμο €€€, μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης σου.
Τι δεν κανει που θελεις αργοτερα να παρεις αλλον; ;)
Ακομα και εναν 5200+ να ειχες παλι θα σου εφτανε, και θα περισσευε.
Με την AMD πάντα ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Διαστημόπλοιο Mark-II.
Κάτι τέτοιο πανάρχαιο δλδ; :p
http://ei.cs.vt.edu/%7Ehistory/50th/harvard.markII.2.jpg
RASTAVIPER
30-10-08, 12:24
Κάτι τέτοιο πανάρχαιο δλδ; :p
http://ei.cs.vt.edu/%7Ehistory/50th/harvard.markII.2.jpg
:p:p
Καλά μιλάμε έλιωσα..
Άναψε λυχνία, 1η σειρά 2η στήλη και πάμε!!:rofl:
Μην τρελαινεσε για αγορες και σταξιμο €€€, μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης σου.
Τι δεν κανει που θελεις αργοτερα να παρεις αλλον; ;)
Ακομα και εναν 5200+ να ειχες παλι θα σου εφτανε, και θα περισσευε.
Μα δε βλέπεις από την υπογραφή ότι ο άνθρωπος είναι "κλοκοπαιδάκι"; :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.