Επιστροφή στο Forum : AMD x86-64 - Εξειδικευμένο thread
ρε παιδιά αν κλοκάρει κάποιος το επεξεργαστή,και ψοφήσει ενώ είναι μέσα στην εγγύηση
αν το γυρίσεις στο κατάστημα,θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι δεν τον χρησιμοποιούσες μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια;
midnightsun
21-11-08, 14:13
ρε παιδιά αν κλοκάρει κάποιος το επεξεργαστή,και ψοφήσει ενώ είναι μέσα στην εγγύηση
αν το γυρίσεις στο κατάστημα,θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι δεν τον χρησιμοποιούσες μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια;
Θα το καταλάβουν από το χαμόγελο σου την ώρα που θα τον επιστρέψεις τον επεξεργαστή. :lol:
Σοβαρά δεν νομίζω να έχουν και πολλές επιστροφές.
Πες καλύτερα ότι επειδή δεν πας μια την AMD, δεν έχεις ιδέα πως κάνει launch της CPU της ... και τώρα που αποφάσισες ότι η νέα πλατφόρμα Intel κοστίζει ο κούκος αηδόνι και πρέπει να αγοράσεις από την πράσινη σου είναι γρίφος :rofl:
Αγαπητέ συνφορουμίτη, από το ύφος των μηνυμάτων σου φαίνεται να έχεις κάποιο απωθημένο, να χρειάζεσαι εκτόνωση με κάποιο τρόπο.
Εγώ είμαι φιλικός τύπος, γι'αυτό σου κάνω ένα δωράκι.
47405
Αν και είναι κάτι που φοράς συνεχώς, ίσως περισσότερο από αρκετούς εδώ μέσα, καλό είναι να έχεις ένα έξτρα ζευγάρι. :twisted:
giannhs1984
21-11-08, 15:47
που μπορω να μαθω ποιοι cpu εχουν PAE Physical Address Extension
midnightsun
21-11-08, 15:50
Τι το θες από την στιγμή που μπορείς να έχεις 64bit λειτουργικό ;
giannhs1984
21-11-08, 17:11
διοτι μπορω με ενα τρικ να κανω τα 32 bit να βλεπουν πανω απο 3.25gb ram (αν και παιζει να εχει προβλημα με τους drivers αλλα ποτε δεν ξερεις)
Τι το συζητάτε πλέον δεν καταλαβαίνω, 64μπιτ λειτουργικό και τέλος, όλα δουλεύουν, καλύτερο είναι (σε βιστα τουλάχιστον) λοιπόν τι περιμένετε;
διοτι μπορω με ενα τρικ να κανω τα 32 bit να βλεπουν πανω απο 3.25gb ram (αν και παιζει να εχει προβλημα με τους drivers αλλα ποτε δεν ξερεις)
ναι αλλα θελεις και ΡΑΕ drivers μετα :twisted:
Όλοι σχεδόν οι επεξεργαστές από εποχής Athlon XP υποστηρίζουν το PAE.:)
Δεν μπορείς.
Ξέχνα τα τσαρλατανικά, απρόβλεπτα, κομπογιανίτικα, ακροβατικά.
Λειτουργικό 64-bit είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 1 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Πες καλύτερα ότι επειδή δεν πας μια την AMD, δεν έχεις ιδέα πως κάνει launch της CPU της ... και τώρα που αποφάσισες ότι η νέα πλατφόρμα Intel κοστίζει ο κούκος αηδόνι και πρέπει να αγοράσεις από την πράσινη σου είναι γρίφος :rofl:
για να μην ψάχνεις λύσεις σε σταυρόλεξα λοιπόν:
http://www.tgdaily.com/content/view/39534/135/
AMD decided to roll out 45 nm with the higher-end, more profitable Opterons first and launch a 45 nm desktop CPU, code-named Deneb, with some distance. Τhat distance is typically 60-90 days,
....
http://www.tgdaily.com/content/view/40170/135/
AMD will continue its tradition and introduce the desktop part of a new technology about 60 – 90 days after the server CPU
Μην ασχολείσαι μαζί του.
Είναι μέτοχος της Intel.
........Auto merged post: WAntilles πρόσθεσε 1 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Για ποιο λόγο δεν εκμεταλλεύεται το hype, τις προσδοκίες των αγοραστών, την κίνηση στην αγορά των xmas;
Hype ουδέποτε υπάρχει για AMD προϊόντα.
Hype αρμόζει μόνο σε κλοκόπαιδα.
Οι επεξεργαστές της AMD ΔΕΝ απευθύνονται σε αυτά, αλλά σε ώριμους, ΕΝΗΛΙΚΕΣ, χρήστες.
wi fi thief
21-11-08, 21:02
(τωρα με την κριση) δυσκολος καιρος για μετοχους... :p
@ (...αντικειμενικο) mach: εγω που γουσταρω να παρω ξεκλειδωτο cpu να βαλω μαυρα γυαλια? (εχω κατι rayban κλασσικα καταμαυρα) :rofl:
ο συντροφος WAntilles ειπε την μεγαλη κουβεντα καποτε: "μακαρι οι hi-pros και οι super Pi σας παντα να αποθεωνουνε την ιντελ, ετσι θα εχω την ευκαιρια να αγοραζω φθηνοτερα τους επεξεργαστες της AMD"
περυσι πουλησα ολες τις μετοχες μου στην AMD (φοβηθηκα τους συμφορουμιτες που εδω και δυο χρονια εχουνε προβλεψει οτι θα κλεισει...! :p) οποτε δεν με ενδιαφερει αν το να την προλαβει η intel στην αγορα των χριστουγεννων θα της κοψει κερδη
αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι με αυτη την τακτικη της το πιθανοτερο ειναι να παρω καλυτερη τιμη ;)
ο συντροφος WAntilles ειπε την μεγαλη κουβεντα καποτε: "μακαρι οι hi-pros και οι super Pi σας παντα να αποθεωνουνε την ιντελ, ετσι θα εχω την ευκαιρια να αγοραζω φθηνοτερα τους επεξεργαστες της AMD"
περυσι πουλησα ολες τις μετοχες μου στην AMD (φοβηθηκα τους συμφορουμιτες που εδω και δυο χρονια εχουνε προβλεψει οτι θα κλεισει...! :p) οποτε δεν με ενδιαφερει αν το να την προλαβει η intel στην αγορα των χριστουγεννων θα της κοψει κερδη
αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι με αυτη την τακτικη της το πιθανοτερο ειναι να παρω καλυτερη τιμη ;)
Χαχχαχαχα ξερεις ποτε θα εκδοθει η Wantil-ιαδα?:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
giannhs1984
21-11-08, 23:44
Τι το συζητάτε πλέον δεν καταλαβαίνω, 64μπιτ λειτουργικό και τέλος, όλα δουλεύουν, καλύτερο είναι (σε βιστα τουλάχιστον) λοιπόν τι περιμένετε;
vista 64bit η xp64bit? ποιο τρωει λιγοτερους πορους σαν λειτουργικο?
vista 64bit η xp64bit? ποιο τρωει λιγοτερους πορους σαν λειτουργικο?
Λιγότερους πόρους τα XP.
Αλλά τα Βιστα έχουν καλύτερη διαχείριση μνήμης, και επιπλέον, ολίγον τουικινγκ δεν κάνει κακό. Θα πρότεινα Βιστα, έστω για δοκιμή αφού δεν χρειάζονται serial για την εγκατάσταση.
Θα σου ζητησω 5-6 drivers και αμα βρεις σφυρα μου.
Και δεν μιλαω για πολυ παλιο υλικο ή μαπα, μιλαω για υλικο που δουλευει αστερι.
Επισης θα σου ζητησω 5-6 προγραμματα.
Το να δουλευει το πληκτρολογιο, το ποντικι, τα usb sticks και η καμερα δεν μου λεει κατι.
Οποτε μην το θετεις ετσι για θα παρεις κοσμο στον λαιμο σου.
Όλα δουλεύουν στα 64-bit πλήρως εδώ και 3+ χρόνια τουλάχιστο.
Φυσικά κάποιος πρέπει να γνωρίζει να τα στήσει σωστά, και να τα έχει δει έστω και μια φορά στη ζωή του.
Όλα δουλεύουν στα 64-bit πλήρως εδώ και 3+ χρόνια τουλάχιστο.
Φυσικά κάποιος πρέπει να γνωρίζει να τα στήσει σωστά, και να τα έχει δει έστω και μια φορά στη ζωή του.Έτσι από περιέργεια, ποιες 64-bit εφαρμογές δουλεύεις σε Windows;
Το να δουλευει το πληκτρολογιο, το ποντικι, τα usb sticks και η καμερα δεν μου λεει κατι.
Οποτε μην το θετεις ετσι για θα παρεις κοσμο στον λαιμο σου.
Πες μου τι δεν σου δουλεύει, από περιέργεια δηλ. Εμένα μόνο το Nero δεν μου δούλευε, αλλά ήταν παλιά έκδοση.
σονικ το σαλιο σου χαλας. δεν θελει λεμε 64ΒΙΤ
Πες μου τι δεν σου δουλεύει, από περιέργεια δηλ. Εμένα μόνο το Nero δεν μου δούλευε, αλλά ήταν παλιά έκδοση.
Eχω αναφερει τι υλικο και τι λογισμικο δεν δουλευει.
Μιας και τα εχω, τα εχω δοκιμασει και τελικα τα 64-bit κατεληξαν στο ιντερνετομηχανημα.
Που δεν εχει ουτε σπιθαμη απο αυτο το υλικο λογισμικο.
Ακομα και να ξενα ελεγα τι δεν δουλευει σε μενα και παλι εκτος πραγματικοτητος θα ημουν.
Μιας και υπαρχει παρα πολυ υλικο και πολυ λογισμικο το οποιο δεν εχω/δεν χρησιμοποιω και δεν παιζει με 64-bit, ειτε Vista, ειτε XP.
Αλλά το να λες:
"τι το ψαχνεις", "ολα δουλευουν", "64-bit τελος"
Σημαινει αυτοματως οτι αναφερεσε στο πληκτρολογιο/ποντικι/καμερα, στον ΙΕ και στην πασιεντζα.
Τα οποια δεν ειναι η εννοια: "ολα δουλευουν"
σονικ το σαλιο σου χαλας. δεν θελει λεμε 64ΒΙΤ
Τουλαχιστον εγω αυτη την στιγμη τρεχω Vista 64-bit.
Εσυ αμφιβαλλω.
XP 32-bit πρεπει να τρεχεις, οποτε κατσε εκει και μην σε απασχολει.
wi fi thief
22-11-08, 16:39
σε πειραζει να τα ξανα-αναφερεις? (ή να μας δωσεις το λινκ στο οποιο αναφερονται για να μην ειμαστε και off topic?) :hmm:
δεν ειναι κριμα να ψαχνουμε τοσες χιλιαδες σελιδες σε ολο το φορουμ??? (δωσε μας τουλαχιστον λεξεις κλειδια να ψαξουμε με την αναζητηση αμα βαριεσαι να τα ξαναγραφεις) ;)
Μπλεοθονικό USB;
Προς τους υπόλοιπους:
Απλά μην ασχολείστε.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πολλάκις έχει γράψει εδώ μέσα:
"Τα 9x-ME είναι αξιόπιστα και δεν βαράνε μπλε οθόνες."
Σε τι να σε δουλευω που δεν μας δουλευεις εσυ;
Vista 64-bit Ultimate English τρεχω και συ XP 32-bit Ελληνικα, παιζει να ειναι και home...
σε πειραζει να τα ξανα-αναφερεις? (ή να μας δωσεις το λινκ στο οποιο αναφερονται για να μην ειμαστε και off topic?) :hmm:
δεν ειναι κριμα να ψαχνουμε τοσες χιλιαδες σελιδες σε ολο το φορουμ??? (δωσε μας τουλαχιστον λεξεις κλειδια να ψαξουμε με την αναζητηση αμα βαριεσαι να τα ξαναγραφεις) ;)
Δεν χρειαζεται να αναφερω 1 ή 2 ή 3 απο το υλικο που εχω και δεν υποστηριζεται.
Εγω αυτα εχω, στα σπιτια ομως υπαρχει τοσο πολυ υλικο που δεν υποστηριζεται που τα δικα μου 3 ή 5 εξαρτηματα/περιφερειακα φανταζουν πολυ λιγα.
Το ιδιο και στο λογισμικο.
Αν καποιος κανει αυστηρα τυπικη χρηση, δηλαδη εχει αγορασει προσφατα ενα BTO μηχανημα και δεν εχει αλλα περιφερειακα ή δεν εχει προσθεσει αλλο υλικο τοτε τα Vista 64-bit το υποστηριζουν.
Το ιδιο και στο λογισμικο.
Αν τρεχει browser, msn, κτλ παλι δεν εχει προβλημα.
Ομως αυτα δεν μπορουν να δωσουν την εννοια "ολα δουλευουν".
ο Citizen dot matrix printer του δε θα δουλευει...
Μπλεοθονικό USB;
Προς τους υπόλοιπους:
Απλά μην ασχολείστε.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πολλάκις έχει γράψει εδώ μέσα:
"Τα 9x-ME είναι αξιόπιστα και δεν βαράνε μπλε οθόνες."
Εσυ τρεχεις μονο πασιεντζες.
Οποτε δεν εχεις προβλημα εκει, αλλου το εχεις το προβλημα.
........Auto merged post: Patentman πρόσθεσε 7 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ο Citizen dot matrix printer του δε θα δουλευει...
Αν αυτο ειναι το επιχειρημα σου τοτε εχεις ξεμεινει απο επιχειρηματα.
Τρεχεις ή δεν τρεχεις XP 32-bit?
wi fi thief
22-11-08, 16:58
και μετα:
Δεν χρειαζεται να αναφερω 1 ή 2 ή 3 απο το υλικο που εχω και δεν υποστηριζεται.
Εγω αυτα εχω, στα σπιτια ομως υπαρχει τοσο πολυ υλικο που δεν υποστηριζεται που τα δικα μου 3 ή 5 εξαρτηματα/περιφερειακα φανταζουν πολυ λιγα.
Το ιδιο και στο λογισμικο
μα, ειναι κοπος να τα αναφερεις δλδ? (εκτος αμα θελεις να αναφερθουμε εμεις σε ολα οσα δουλευουνε, πραγμα δυσκολο μιας και προκειται για χιλιαδες εφαρμογες και hardware)
τρια - τεσσερα ονοματακια θα μας ελεγες και θα γλυτωνες τις παραπανω γραμμες που ελαχιστα συνεισφερουνε στην κουβεντα
εκτος αν απο δεοντολογια δεν θελεις να αναφερθεις σε εταιριες οποτε παω πασο :cool:
απλα επειδη και εγω εχω προτεινει και εχω περασει σε πολλους φιλους μου 64-bit Vista και δεν ειχανε το παραμικρο προβλημα (οπως δεν ειχα κι εγω ΠΟΤΕ) θελω να μαθω τι γινεται για να προστατευσω και να προστατευθω (δεν θα σου κανω υποδειξεις ουτε θα σου προτεινω τροπους να ξεπερασεις κι εσυ τα προβληματα αν δεν το θελεις, μην ανησυχεις γι' αυτο) :p
ο λογος που υπαρχει το φορουμ ειναι για να μοιραζομαστε τα μυστικα και τις γνωσεις μας και να προφυλασουμε χρηστες απο το "να τους παιρνουνε στο λαιμο τους" ασχετοι σαν κι εμενα οποτε μοιρασου το μυστικο και την γνωση σου μαζι μας, please...
για το καλο της κοινοτητας και της τεχνολογιας ;)
Σε τι να σε δουλευω που δεν μας δουλευεις εσυ;
Vista 64-bit Ultimate English τρεχω και συ XP 32-bit Ελληνικα, παιζει να ειναι και home...
σε ποιον αναφερεσαι? :hmm:
Eνα υλικο που δεν υποστηριζεται ειναι η AverMedia AverTV Studio303 που σε Vista υποστηριζεται, οχι ομως σε Vista 64-bit.
Και δεν μπορει να παιξει με καμια κυβερνηση.
Οσο για την AverMedia καλα κανει και δεν εβγαλε υποστηριξη για την καρτα σε 64-bit. Και γω αν ημουν AverMedia το ιδιο θα εκανα.
Το αν υπαρχει συγχυση και νομιζει ο καθενας οτι τα 64-bit ειναι οικιακο λειτουργικο δεν ειναι κατι που πρεπει να απασχολει την AverMedia.
Ετσι γιατι να σπαταλησει χρονο για καποιους που νομιζουν οτι θελουν;
Μαζι με αυτο το υλικο υπαρχουν δεκαδες που δεν εχουν υποστηριξη στα 64-bit.
Μερικα απο αυτα τυγχανει να εχω εγω, πολλα ομως αλλα τα εχουν χιλιαδες κοσμου και δεν ειμαι μονο εγω.
Γιατι απλα το 64-bit λειτουργικο δεν ειναι οικιακης χρησης, ακομα, θελουν δεν θελουν καποιοι.
Οταν περασουμε σε πληρως 64-bit εφαρμογες το ξανασυζηταμε.
Γιατι απλα το 64-bit λειτουργικο δεν ειναι οικιακης χρησης, ακομα, θελουν δεν θελουν καποιοι.
Οταν περασουμε σε πληρως 64-bit εφαρμογες το ξανασυζηταμε.
Αυτη η προταση δε βγαζει νοημα. Η μεταβαση σε 64bit απαιτει κοστος κ εργατοωρες απο τα software houses, για να γινει λοιπον πρεπει να ειναι σιγουροι οτι υπαρχει αγορα κ θα κανουν αποσβεση. Πως περιμενεις 64bit εφαρμογες οπως αναφερεις αν δεν υπαρξει αρχικα ενδιαφερον για αυτες απο χρηστες κ μεταβαση σε 64bit λειτουργικο?
Οσο για την Aver, εγω περσι αγορασα μια φθηνη pci καρτα τηλεορασης απο αυτην (ουτε καν το μοντελο δε θυμαμαι), η οποια ειχε πληρη υποστηριξη σε 64bit Vista και XP. To να μη βγαζει driver για τη δικη σου λοιπον δεν εχει να κανει με συγχυση της αγορας οπως λες, απλουστατα κοβει το support σε προηγουμενα μοντελα για να σε αναγκασει να παρεις νεα. Οι ιδιες παπαριες που κανει κ η creative δηλαδη...:whistle:
Ρε wifi, όσες φορές βλέπω τη Πανάθα με το tunerακι μου σε 64βιτ XP, χάλια μαύρα.
Τί φταίει ρε συ, τα ΧP ή ο ΤενΚάτε... Μήπως με κανά καινούργιο driver θα βελτιωθεί το θέαμα; :p
Εχουμε την ιδια καρτα και δεν το ξερω;
Μπας και εχουμε και ιδιο σκανερ και εκτυπωτη;
Οι εξυπναδες δεν δειχνουν το ποσο εξυπνος ειναι ο καθενας.
-----------------------------
Ακομα και μετα απο 5 χρονια οι "προηγμενοι" με τα AMD64 συστηματα θα πρεπει να κανουν επιλογη υλικου και λογισμικου, οπως ακριβως κανουν στο linux.
Αυτο δεν ειναι προοδος, να υποσχεσε γρηγοροτερη αποδοση με περισσοτερο χρονο εγκαταστασης μπας και βρεις ματσακονιες να παιξει καποιο υλικο ή λογισμικο.
Ειναι βουρδουλας.
Αυτο δεν ειναι "προηγμενο" αλλά βασανιστηριο.
Τωρα βεβαια καποιοι ελεγαν με το που βγηκε ο Athlon64 οτι τρεχουν 64-bit, και ηταν ΧΡ-64 beta...
Αλλοι λενε και για διαστημοπλοια...
Γι`αυτο να ειστε προσεκτικοι στο τι προτεινετε.
Εκτος και αν θεωρειτε οτι ο αλλος εχει την ορεξη σας στον μαζοχισμο να βρει ματσακονιες να παιξει το υλικο του με τις μισες δυνατοτητες κιολας, και οτι εχει τον μαζοχισμο να αφιερωσει 5πλασιο χρονο για μια υποθεση που υποτιθεται οτι ηταν για το καλο του.
Απο τη δικη μου πολυ μικρη εμπειρια στα 64 βιστα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα πουθενα και η μονη εφαρμογη που ξερω οτι δε τρεχει σε 64 ειναι το Assasin's Creed:p
Εμένα μια αντίστοιχη υλοποίηση tv tuner (hauppauge όμως) δούλευε out of the box μέσω Windows Media Center, ούτε drivers ούτε τίποτα. Και το διαχειριζόσουν κατευθείαν μέσω WMC.
Και ενα tuner usb το ίδιο.
wi fi thief
22-11-08, 19:40
Γι`αυτο να ειστε προσεκτικοι στο τι προτεινετε.
Εκτος και αν θεωρειτε οτι ο αλλος εχει την ορεξη σας στον μαζοχισμο να βρει ματσακονιες να παιξει το υλικο του με τις μισες δυνατοτητες κιολας, και οτι εχει τον μαζοχισμο να αφιερωσει 5πλασιο χρονο για μια υποθεση που υποτιθεται οτι ηταν για το καλο του.
φιλε μου, καμμια δυνατοτητα δεν κοβεται (μπορεις να δοκιμασεις)
αν εσυ πιστευεις οτι οι οδηγοι της aver ειναι πιο εξελιγμενοι απο τους οδηγους του κατασκευαστη του chipset ή των αλλων υλοποιησεων (υπενθυμιζω οτι και η aver οπως ολοι διαθετουνε τον ιδιο οδηγο και για αλλα μοντελα με διαφορετικα specs αλλα το ιδιο τσιπακι και δεν υπαρχει τιποτα εξειδικευμενο για την συγκεκριμενη καρτα) θα εχεις τους λογους σου
απο εκει και περα, σε αλλους αρεσει να ψαχνονται σε αλλους οχι.
αν η λειτουργια της καρτας ειναι τοσο σημαντικη στην καθημερινοτητα σου και ο χρονος να ψαξεις στο ιντερνετ για λυσεις (μιση ωριτσα max μαζι με την εγκατασταση και τις ρυθμισεις) ειναι τοσο πολυτιμος κανε ο,τι καταλαβαινεις και Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ;)
skapetis
Και συ για να τα λες αυτα, windows XP 32-bit Ελληνικα θα τρεχεις.
Οποτε μην το παιζεις πονηρος.
Γιατι γινεσε γραφικος.
Για να φτάσω από τα 800+ μηνύματα στα 12000+ έχω καιρό. Οπότε μάλλον θα αργήσω να σε φτάσω σε γραφικότητες :oneup:
Και ναι, τρέχω 32-bit windows (για τα παιχνίδια) και ελληνικά (γιατί έτσι βολεύει για τη δουλειά μου) και δεν θα μετρήσω τα 64bit vista και SuSE που έχω πάνω στο PC, ούτε τα υπόλοιπα 64-bit που τρέχω από πάνω τους ?(π.χ. Solaris 10) με virtualbox γιατί ουσιαστικά δεν τα χρησιμοποιώ λόγω χρόνου, αλλά δεν θυμάμαι να τα έχω απορρίψει κάπου και να έχω γίνει γραφικός όπως κάποιος άλλος που ξεκίνησε από 5-6 και έφτασε στη 1 συσκευή :rofl: Σ'αυτό δεν παίζεσαι.
Κύριοι βγήκατε τελείως off topic, διαβάστε τον τίτλο του θέματος.
http://img354.imageshack.us/img354/8083/musicaltuneicon5qp6.gifΚι'ολο κλαίνεεε τα Ιντελάκια στου Πλαισί..στου Πλαισίου τα ραφάκια!http://img354.imageshack.us/img354/8083/musicaltuneicon5qp6.gif:lol:
http://img146.imageshack.us/img146/2949/am3200x20ac8.jpg
Δείτε τώρα και σε αποκλειστικότητα το επόμενο μοντέλο της AMD που με μεγάλο κόπο, ανακάλυψε ο φίλος σας ο Psolord!
http://img205.imageshack.us/img205/623/am3200x20psolordyd6.png
:sneer:
@psolord: Code Name: Death Star. :cool:
Απο photoshop ψωνιζεις;
Απο Photo-e-shop! :)
Καλα ειναι.
Καποτε θα περασουμε σε τετοια νουμερα και θα μας φαινονται αστειοι οι τωρινοι.
Ολοι οι επεξεργαστες που πωλουνται σημερα, πλην τους μονοπυρηνους, υπερκαλυπτουν τον μεσο χρηστη αλλά και μπορουν να κανουν και βαριες εργασιες για εναν προχωρημενο.
Αυτο σε 2-3 χρονια ισως να αλλαξει, μεχρι τοτε...
Για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://xtreview.com/addcomment-id-7076-view-Phenom-II-X4-940-Black-price.html
Πρόκειται για διαρροή ή για μούφα ? Αν είναι αλήθεια γίνονται πολύ ελκυστικοί οι Phenom II, μια και μιλάμε για τιμή πρώτης κυκλοφορίας, που σύντομα θα μειωθεί.
Αν ειναι αυτη η τιμη τοτε ειναι ακριβοι.
Βεβαια κανεις δεν ξερει ποια θα ειναι.
Αυτη η τιμη ειναι για pre-orders μαλλον.
RASTAVIPER
26-11-08, 18:52
Για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://xtreview.com/addcomment-id-7076-view-Phenom-II-X4-940-Black-price.html
Πρόκειται για διαρροή ή για μούφα ? Αν είναι αλήθεια γίνονται πολύ ελκυστικοί οι Phenom II, μια και μιλάμε για τιμή πρώτης κυκλοφορίας, που σύντομα θα μειωθεί.
Αν σκεφτείς οτι κρατάς τη μητρική που είχες τον Phenom και βάζεις πάνω τον Phenom ΙΙ είναι μεγάλη υπόθεση το οικονομικό.
Αν σκεφτείς οτι κρατάς τη μητρική που είχες τον Phenom και βάζεις πάνω τον Phenom ΙΙ είναι μεγάλη υπόθεση το οικονομικό.
Μπα, λανθασμενη νοοτροπια.
Και θα εξηγησω γιατι.
Αν σκεφτεις οτι πληρωσες εναν επεξεργαστη και σε διαστημα 1 χρονου ή λιγοτερο (δεν εχει βγει περισσοτερο ο B3) πληρωσεις και εναν αλλο -και μαλιστα σε τετοια τιμη- τοτε τους καναμε πλουσιους και εμας φτωχοτερους.
Θα ειχε λογικη για μετα απο 3 χρονια κυκλοφοριας των AM2+ μητρικων, και αναβαθμιση ενος τετοιου συστηματος.
Θα δειξουν οτι τιμες, ακομα ειναι νωρις.
Παλι καλα που η AMD δεν ασχολειται με O/C και ειναι σοβαρη εταιρια... Φαινεται και απο τα flyers για τον Phenom II.:rofl::rofl:
ΥΓ. Δεν ειρωνευομαι την εταιρια , τα λογια που ακουγονται εδω μεσα ειρωνευομαι.
Α και οποιος τρεχει ΣΟΒΑΡΑ προγραμματα, οπως (photoshop και openoffice:rofl::rofl:), ας προσπαθησει να τρεξει σε 64μπιτ κανενα εργαλειο οπως το Eclipse (μεχρι πριν μερικους μηνες δεν δουλευε στα Vista,και ακομη εχω προβληματα στα 64bit), κανενα Xilinx Suite, τιποτα Spice modelers, καμια Matlab πριν την τελευταια εκδοση σε Vista, κανενα VLSI εργαλειο, τιποτα Blaze crosscompilers, κανενα ERP Suite και τα λεμε μετα. Γιατι εδω μεσα μου φαινεται οσοι ξερουν πολλα δεν πολυμιλανε και οσοι λενε πολλα δεν πολυξερουν.
Αν σκεφτεις οτι πληρωσες εναν επεξεργαστη και σε διαστημα 1 χρονου ή λιγοτερο (δεν εχει βγει περισσοτερο ο B3) πληρωσεις και εναν αλλο -και μαλιστα σε τετοια τιμη- τοτε τους καναμε πλουσιους και εμας φτωχοτερους.
Ενταξει, δεν ειναι κ αναγκη να τον παρεις με το που θα βγει, εκτος αν ντε κ καλα σε τρωει να δωσεις τα λεφτα σου. Η διατηρηση της συμβατοτητας παντως ειναι πολυ καλη, κ σιγουρα πολυ συμφερουσα για αναβαθμιση χωρις μητρικες - μνημες
....και τις μνήμες!:)
Οχι και παλι, αντε και δεν τον αλλαξες στον 1 χρονο, τον αλλαξες στον 1.5.
Ειναι λογικη κινηση το να εχεις δωσει 150 + "ποσο" μεσα σε 1.5 χρονο και παλι μεσα σε αυτο το διαστημα ποτε να μην ειχες τον *γρηγοροτερο;
(τα "γρηγορα" κοστιζουν, οχι να κοστιζουν και τα αργα)
Εκτος αυτου αφου και με εναν Athlon X2 κανεις την δουλεια σου, γιατι να παρεις Phenom II την στιγμη μαλιστα που ηδη εχεις Phenom.
Τεσπα, ο καθενας δινει και παιρνει οτι του την δινει.
Οι νεοι Phenom ειναι για μενα μια σειρα επεξεργαστων που θα πρεπει να κοιταξουν οσοι εχουν μεινει ακομα με 939.
Οι υπολοιποι δεν εχουν (ουσιαστικο) λογο.
Οχι και παλι, αντε και δεν τον αλλαξες στον 1 χρονο, τον αλλαξες στον 1.5.
Ειναι λογικη κινηση το να εχεις δωσει 150 + "ποσο" μεσα σε 1.5 χρονο και παλι μεσα σε αυτο το διαστημα ποτε να μην ειχες τον *γρηγοροτερο;
(τα "γρηγορα" κοστιζουν, οχι να κοστιζουν και τα αργα)
Εκτος αυτου αφου και με εναν Athlon X2 κανεις την δουλεια σου, γιατι να παρεις Phenom II την στιγμη μαλιστα που ηδη εχεις Phenom.
Τεσπα, ο καθενας δινει και παιρνει οτι του την δινει.
Οι νεοι Phenom ειναι για μενα μια σειρα επεξεργαστων που θα πρεπει να κοιταξουν οσοι εχουν μεινει ακομα με 939.
Οι υπολοιποι δεν εχουν (ουσιαστικο) λογο.
Κοιτα, στην ουσια ενα die shrink ειναι, προφανως θα σου δωσει χαμηλοτερη καταναλωση, μεγαλυτερη συχνοτητα, κ περιθωριο overclocking για οποιον ασχολειται με το αθλημα. Τo "Phenom II" θεμα marketing ειναι, απο εκει κ περα η μεταβαση ειναι αντιστοιχη με αυτη που εγινε κ στο die shrink των Core. Υπαρχουν απειροελαχιστοι που χρειαζονται την επιπλεον επιδοση, αρκετοι που θα αναβαθμισουν μονο κ μονο για το hype, κ πολλοι (σαν του λογου μου) που ειναι ακομα σε Athlon X2 κ θα δουν μεγαλη διαφορα οταν βρουν λεφτα να τον αγορασουν :wall:
Το "939" για εμενα δε στεκει, εκει χρειαζεσαι αλλαγη ολοκληρου του συστηματος.
Βασικα ειναι η ιδανικη αγορα για οσους εχουν Athlon σε ΑΜ2+ μητρικη, χωρις να σημαινει οτι αν καποιου χρηστη Phenom του περισσευουν να τσιμπησει εναν 940 θα του κακοπεσει ;)
Όσοι διαθέτουν μητρική που μπορεί να σηκώσει Phenom II δε σημαίνει ότι έχουν σώνει και καλά Phenom τώρα. Ούτε - όπως πολύ σωστά έγραψε ο applebite πιο πάνω - πρέπει σώνει και καλά να βάλουν Phenom II με το που θα βγουν. Σε 1-1.5 χρόνο από τώρα, δε θα χαλάσει κάποιον από αυτούς να έχει τη δυνατότητα να πάει σε διπλάσιο αριθμό πυρήνων (και με γενναία αύξηση σε χρονισμό/πυρήνα + cache) χωρίς να αλλάζει μητρική+μνήμες...
@ ADSLgr.com All rights reserved.