PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως θα κανω ενα torrent???

fenomeno66
29-10-06, 17:44
Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει πως να δημειουργισω ενα torrent για να το ανεβασω στο ιντερνετ και να το κανουν upload απο εμενα.για να ανεωασς και το ratio μου αλλα και για να μοιραστω καποια πραγματα με αλλους χρηστες.Δεν θελω να μεινω μονο στο Download.Ελεος

πονοκεφαλος
29-10-06, 18:28
Δυο προγράμματα εχω χρησιμοποιήσει για torrents, το bitcomet και το μtorrent. Και στα δύο υπάρχει αυτή η επιλογή. Αρχείο-> φτιάξε νεο torrent. Οδηγίες αναλυτικές υπάρχουν στα sites στα οποία βρίσκεις τα torrents, τα οποία δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους... Ελπίζω να σε βοήθησα.

bill2003
29-10-06, 19:05
για να ανεωασς και το ratio μου

Όπως είπε και ο πονοκεφαλος για τις λεπτομέρειες θα πρέπει να δεις στον tracker που είσαι γραμμένος. Π.χ. αν επιτρέπεται το DHT (μάλλον όχι), το url και το port του tracker.

Αυτό που λες για την βελτίωση του ratio (άρα τώρα δεν έχεις καλό να υποθέσω), είσαι σίγουρος?
- Αν μιλάμε για private tracker το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να κάνεις upload λόγω του χαμηλού ratio.
- Αν μιλάμε για public, εκτός του να μοιραστείς κάτι που έχεις με την κοινότητα, δεν έχει άλλο νόημα.

WaVe
30-10-06, 01:57
Εγώ κατάλαβα πως εννοεί για prive trackers γιαυτο μιλάει και για ratio.
Πρέπει αρχικά να γίνεις uploader στον συγκεκριμένο tracker, σίγουρα κάπου στα FAQ του tracker θα λέει πως γίνεσαι uploader.
Μετά απλά θα διαβάσεις τις οδηγίες και σίγουρα θα σε οδηγήσουν σε πετυχημένα uploads ;)

fenomeno66
21-11-06, 15:01
Θελω να ευχαριστισω οσους μου ειπαν την γνωμη τους.Επειδη ομως θελω να κανω μια πολυ καλη δουλεια και οχι προχειρωτητες θα το ψαξω οσο μπορω περισοτερο.Το ration μου τελικα ανεβηκε μετα απο μια ριθμιση που εκανα στο utorrent ωστε να δινει περισοτερο upload.Ετσι το ration μου εχει φτασει στα 0,85 απο τα 0,30 που ειναι το υποχρεωτικο.Απλα θελω να μοιραστω με αλλους πραγματα τα οποια δεν τα βρηκα πουθενα και μαλλον τα εχω μονο εγω.

@ ADSLgr.com All rights reserved.