Επιστροφή στο Forum : Εταιρια για Ανω γλυφαδα
Γεια σας,μετακόμισα ανω γλυφαδα ψηλα στην ελευθέρου ανθρώπου.Ψαχνω να βρω εταιρια για τηλεφωνια και ιντερνετ μαζι και να μην πληρωνω πολλα.Μιλαω για 24mbps για συνδεση επειδη συχνα κατεβάζω...Η περιοχη με ποσο τρεχει;Μπορειτε να με βοηθήσετε;
Εχετε κατι να προτείνετε;
Στο δρόμο που αναφέρεις και απέναντι από το γήπεδο του μπάσκετ, με Forthnet έπιανε 12-13 Mbps, χωρίς αποσυνδέσεις..τα τελευταία 3.5 χρόνια...
Φίλε εγώ είμαι 200μέτρα πιο κάτω στη πλατεία Καραϊσκάκη και με ΟΤΕ μέχρι 4Mbps και όχι και πολύ σταθερά.
Στο δρόμο που αναφέρεις και απέναντι από το γήπεδο του μπάσκετ, με Forthnet έπιανε 12-13 Mbps, χωρίς αποσυνδέσεις..τα τελευταία 3.5 χρόνια...
Τα ίδια περίπου ισχύουν και σε μένα αλλά με HOL. Λίγο κάτω απο την Γεννηματά.
@giourakos περιμενε λιγο γιατι ο οτε εχει σκαψει ολη την περιοχη της γλυφαδας και βαζει νεες καμπινες ισως να σε συμφερει η μεταβαση στον οτε
Παιδιά γεια σας καταρχήν, είμαι νέος στο forum και στο adsl γενικα. Μένω αναω γλυφαδα στην βυζαντιου ψηλα 116 και εχω forthnet πιανω 8mbps με Line attenuation up 20 down 35 και Noise 5,5-7,0. ειναι καλο αυτο? η υπαρχει δυνατότητα για παραπανω? ειμαι σε adsl h adsl2+?
Σας ευχαριστώ
σιγουρα adsl2+ με τετοιο atenuation παλι καλα να λες αν δεν εχεις αποσυνδεσεις για καλλυτερα θα περιμενεις και εσυ την ολοκληρωση των εργων του οτε
@ ADSLgr.com All rights reserved.