Επιστροφή στο Forum : proxy down?
Από χθες Κυριακή 28/10/06 δεν δουλεύει ο proxy.vivodi.gr:down: .Αυτό συμβαίνει σε δύο γραμμές Fllu πού μπορώ να ελένξω, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας (Σπίτι,Εργασία).
Το αποτέλεσμα είναι να μήν μπορώ να ανοίξω τά sites τα οποία ανοίγουν μόνο με τον proxy.:mad:
Άλλος με το ίδιο πρόβλημα ?
Από χθες Κυριακή 28/10/06 δεν δουλεύει ο proxy.vivodi.gr:down: .Αυτό συμβαίνει σε δύο γραμμές Fllu πού μπορώ να ελένξω, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Αθήνας (Σπίτι,Εργασία).
Το αποτέλεσμα είναι να μήν μπορώ να ανοίξω τά sites τα οποία ανοίγουν μόνο με τον proxy.:mad:
Άλλος με το ίδιο πρόβλημα ?
Άντε βρε.... συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε αυτή την εταιρεία... Δεν το πιστεύω... μήπως είσαι εγκάθετος και εμπαθείς με αυτόν τον καταπληκτικό ISP :)
Στο ερώτημα σου. Ναι έγινε για λίγο αλλά δεν έκανα Post γιατί δεν ασχολούμαι πια με το θέμα. Μόνο τα χοντρά όταν εκνευρίζομαι πολύ και όταν φανερά υποτιμούν την νοημοσύνη μας
ρε συ sdn πολύ βαριά τα παίρνεις κι εσύ.
@mourgos -> αγαπητέ μούργο αναρωτιέμαι αν τον proxy, σου τον έχουν προτείνει από τη vivodi ή τον ανακάλυψες εδώ μέσα όπως κι εγώ.
Η ουσία είναι ότι στο site της vivodi δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο κάτι για proxy (ας με διαψεύσει κάποιος) άρα κανονικά θα έπρεπε να αγνούμε την ύπαρξή του. Κι εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα, επειδή το διάβασα κάπου εδώ μέσα αλλά είχα πρόβλημα για κάποιους μήνες (ο μοναδικός τότε από τους "εδώ μέσα") και έπαψα να τον χρησιμοποιώ.
Υποθέτω ότι ο proxy είναι κάποιος παρατημένος υπολογιστής στο υπόγειο της vivodi που κρεμάει και δεν τον παίρνουν είδηση.
Ως εκ τούτου ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PROXY.
ρε συ sdn πολύ βαριά τα παίρνεις κι εσύ.
@mourgos -> αγαπητέ μούργο αναρωτιέμαι αν τον proxy, σου τον έχουν προτείνει από τη vivodi ή τον ανακάλυψες εδώ μέσα όπως κι εγώ.
Η ουσία είναι ότι στο site της vivodi δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο κάτι για proxy (ας με διαψεύσει κάποιος) άρα κανονικά θα έπρεπε να αγνούμε την ύπαρξή του. Κι εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα, επειδή το διάβασα κάπου εδώ μέσα αλλά είχα πρόβλημα για κάποιους μήνες (ο μοναδικός τότε από τους "εδώ μέσα") και έπαψα να τον χρησιμοποιώ.
Υποθέτω ότι ο proxy είναι κάποιος παρατημένος υπολογιστής στο υπόγειο της vivodi που κρεμάει και δεν τον παίρνουν είδηση.
Ως εκ τούτου ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PROXY.
ρε συ nikgl καθόλου βαριά δεν το παίρνω. Προσωπικά δεν με ενοχλεί οπό την στιγμή που αποφάσισα ότι η vivodi είναι πλέων προσωρινή λύση για εμένα.
Για τον proxy που ρωτάς τον έμαθα από το τεχνικό τμήμα (όπως και όλα τα DNS που χρησιμοποιεί η εταιρεία)
Ως εκ τούτου ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ PROXY:oneup:
Προσωπικά ΔΕΝ τον δουλεύω.
Σημερα πάντως δουλευει κανονικα ,όντως ειχε προβλημα τις προηγουμενες μερες
Μα σε μερικά sites (πχ www.oteshop.gr) πάει μόνο με proxy
Εμένα γιατί πάει χωρίς (αφού απλά ΔΕΝ δουλεύω το συγκεκριμένο proxy - κανένα proxy) ;
Αντίστοιχο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει μέσω FORTHnet παλιότερα (με DNS της FORTHnet): δεν άνοιγε κάποια sites αν δεν είχα ενεργοποιημένο τον proxy.
Μα σε μερικά sites (πχ www.oteshop.gr) πάει μόνο με proxy
Εγώ δεν έχω βάλει proxy και μπαίνει μια χαρά σε αυτό.
manoulamou
03-11-06, 12:25
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17546 χρησιμα στοιχεια για vivodi και οχι μονον
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=35357
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=55133
αλλοι λυνουν το προβλημα τους με proxy και αλλοι αποκτουν!
Ώρα 22:15 11/12/2006, ο proxy είναι down και δεν μπάινει σε καμμία σελίδα.
όταν είναι down υπάρχει περίπτωσει να μπαίνει σε καμμία σελίδα ? :beer
Υπάρχει περίπτωση να μη γουστάρει εμένα:lol:
εμένα χωρίς proxy μου φαίνεται ότι λειτουργά καλύτερα ... τι τον χρησιμοποιείτε . ο δικός μου proxy που λειτουργά σε Pentium mmx είναι καλύτερος .. …
Nαι πραγματικά η απόκριση χωρίς proxy είναι καλύτερη, εγω δεν τον χρησιμοποιώ συχνά απλά καμμιά φορά τον βάζω αμα δεν ανοίγει κάποιο site.
Όσο για τον δικό σου proxy....εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας, αμα είχε τα requests του proxy της Vivodi μάλλον θα είχε φαει DoS
@ ADSLgr.com All rights reserved.