PDA

Επιστροφή στο Forum : connex 24 προβλημα



schris
23-11-11, 21:10
γεια σας

Πριν απο 1.5 μηνα αλλαξα απο 2mb σε 24mb(τι το ηθελα..) . Στην αρχη πανω απο 12mb δεν κλειδωνε και ειχε πολλα discs, ειχα αναγκαστει να το γυρισω σε G.dmt για να μην εχω discs. Πριν απο μια βδομαδα φαινεται με βαλανε σε νεο dslam και κλειδωνα στα 23mb. Για 3-4 μερες πηγαινε μια χαρα , ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα. Τις τελευταιες μερες ομως ειναι σαν να εχω μινι discs ή σα να χανει πακετα γιατι ενω η γραμμη ειναι πανω και ενω δεινχει να μην χανει ip ειτε δεν δουλευει το ιντερνετ ειτε υπολειτουργει π.χ. αμα ακουω εναν ραδιοφωνικο σταθμο ή βιντεακια σε youtube κλπ κολαει συνεχεια και δεν κανει/αργει το buffer. Εχω δοκιμασει και 2ο ρουτερ και κανει τα ιδια.Εχουμε 2 υποδοχες στην πριζα για τις γραμμες και τις εχουμε βραχυκυκλωσει ωστε στη μια να ειναι το ιντερνετ και στην αλλη η τηλεφωνικη γραμμη (με αυτο τον τροπο φτιαξαμε τα πολλα discs που γινοντουσαν οταν τα ειχα πανω σε σπλιτερ. Να δωσω και μερικα στατιστικα της γραμμης .

Downstream Upstream

SNR Margin: 8.1 9.4 db

Line Attenuation: 0.6 5.3 db

Data Rate: 23274 971 kbps

Τα φωτα σας παρακαλω

ευχαριστω

ps περιοχη αλιμος

emeliss
23-11-11, 21:21
Βγάλε το χέρι από το παράθυρο και παίξε μια σφαλιάρα στο dslam. Μπορεί να στρώσει.

Σοβαρά τώρα, δεν έχεις αποσυνδέσεις στο adsl, μόνο παγώματα, έτσι;

Cloudman
23-11-11, 21:22
Εχουμε 2 υποδοχες στην πριζα για τις γραμμες και τις εχουμε βραχυκυκλωσει ωστε στη μια να ειναι το ιντερνετ και στην αλλη η τηλεφωνικη γραμμη (με αυτο τον τροπο φτιαξαμε τα πολλα discs που γινοντουσαν οταν τα ειχα πανω σε σπλιτερ.

Αν κατάλαβα καλά η πρίζα έχει 2 εισόδους rj11 και τις έχεις συνδέσει εσωτερικά με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνουν και οι δυο σήμα από την ίδια γραμμή (από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι συζητάμε για PSTN γραμμή). Στη μια είσοδο της τηλεφωνικής πρίζας έχεις βάλει το ρούτερ κατευθείαν χωρίς σπλίτερ και στην άλλη το τηλέφωνο χωρίς φίλτρο. Αν έχεις κάνει τη συνδεσμολογία έτσι όπως περιγράφω τότε στην υποδοχή που μπαίνει το τηλέφωνο πρέπει να βάλεις φίλτρο.
Ο emeliss έχει δίκιο. Από τα στατιστικά σου φαίνεται ότι κατοικείς μέσα στο dslam!

emeliss
23-11-11, 21:33
Τα dslam ήρθαν στην κατοικία του.
Εργα οπτικής ίνας στην Αλίμου. έρχεται το VDSL? (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=436638)
Ίσως να πόσταρες στο παραπάνω νήμα. Ίσως βρεθούν και άλλοι που μπήκαν στις καμπίνες και έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

schris
23-11-11, 23:44
ευχαριστω παιδια . δεν ειχα φιλτρα σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες. δειχνει να εχει στρωσει αλλα ο χρονος θα δειξει.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.