PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με τηλεφωνική σύνδεση



vgerasimos
31-10-06, 22:37
Πριν από ένα μήνα ακριβώς (29 Σεπτεμβρίου) έκανα αίτηση για ADSL OTENET 786 μέσω του προγράμματος δίοδος για φοιτητές.
Το οτι επέλεξα ΟΤΕΝΕΤ το έχω μετανοιώσει οικτρά γιατί την επέλεξα μόνο και μόνο για να μου ενεργοποιηθεί γρήγορα αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει..
Το θέμα είναι ότι σήμερα το πρωί το τηλέφωνό μου νέκρωσε.Δηλαδή δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός τονος καθως σηκώνω το ακουστικό και αντί γι αυτό, αν αρχίσω να μιλάω ακούω σε τακτά χρονικά διαστήματα τη φωνή μου.
Αμέσως υποπτέυθηκα ότι κατι συμβαίνει με το ADSL αλλά δεν ξέρω τι σχέση έχει να κάνει αυτό γι αυτό και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

frap
31-10-06, 23:36
Δώσε βλάβη στο 121 για το τηλέφωνό σου και καλού-κακού, κούμπωσε ένα φίλτρο/σπλιτερ και το μοντεμ μπας και συγχρονίσει τώρα στα κοντά... :)

@ ADSLgr.com All rights reserved.