PDA

Επιστροφή στο Forum : Συχνα Disconect ξαφνικα connx



AkAlypToS_2000
09-12-11, 17:12
Χαιρετώ!
Πριν 1χρονο είχα παρόμοιο πρόβλημα έπεφτε συνέχεια η σύνδεση… μετά από πολλές επισκέψεις των τεχνικών μου είπαν άλλαξε από Isdn Σε Pstn το έκανα.. και όντος για ένα χρόνο ήμουν πολύ καλά έπεφτε μια φορά την εβδομάδα… τις τελευταίες 10μερες πευτω ανά 20λεπτα..
Ήρθε τεχνικός είπε ότι έφταιγαν 2 τηλέφωνα γτ το ένα δεν είχε φίλτρο το Άλο είχε μπει ανάποδα..
Του λέω ότι 1χρονο έτσι τάχα και δούλευαν τέλεια… χωρίς να πειράξω κάτι ξαφνικά άρχισαν τα disconect’s μου λέει αλαξετα και βλέπουμε…
Έχω απομονώσει εντελώς τα τηλέφωνα και ακόμα το ίδιο βιολί…
Άμα το βάλω το mode tou modem στο adsl G.lite
Συγχρονίζει στα 2Mbit και δεν πευτει… άμα το βάλω adsl2+ πιάνει 7-8mbit
η adsl G.dmt(6mbit)
και πάλι πευτει….
Attenuation είχα πάντα μεγάλο
Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά-Αι.γιαννης

Τι να κάνω?
:sorry:

AkAlypToS_2000
10-12-11, 20:01
τιποτα? :/

21706
11-12-11, 12:01
Χαιρετώ!
Πριν 1χρονο είχα παρόμοιο πρόβλημα έπεφτε συνέχεια η σύνδεση… μετά από πολλές επισκέψεις των τεχνικών μου είπαν άλλαξε από Isdn Σε Pstn το έκανα.. και όντος για ένα χρόνο ήμουν πολύ καλά έπεφτε μια φορά την εβδομάδα… τις τελευταίες 10μερες πευτω ανά 20λεπτα..
Ήρθε τεχνικός είπε ότι έφταιγαν 2 τηλέφωνα γτ το ένα δεν είχε φίλτρο το Άλο είχε μπει ανάποδα..
Του λέω ότι 1χρονο έτσι τάχα και δούλευαν τέλεια… χωρίς να πειράξω κάτι ξαφνικά άρχισαν τα disconect’s μου λέει αλαξετα και βλέπουμε…
Έχω απομονώσει εντελώς τα τηλέφωνα και ακόμα το ίδιο βιολί…
Άμα το βάλω το mode tou modem στο adsl G.lite
Συγχρονίζει στα 2Mbit και δεν πευτει… άμα το βάλω adsl2+ πιάνει 7-8mbit
η adsl G.dmt(6mbit)
και πάλι πευτει….
Attenuation είχα πάντα μεγάλο
Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά-Αι.γιαννης

Τι να κάνω?
:sorry:

Τον ένα χρόνο που ήσουν πολύ καλά πόσο συγχρόνιζε;
Πάντως με εξασθένιση 46 db μην περιμένεις πολλά πράγματα
αν δεν κατέβεις στα 2Mbit.

mimsat
11-12-11, 12:25
Mην απελπιζεσαι, και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον ΟΤΕ
Χθες δεν μπορουσε να συγχρονισει καθολου το Μodem....
μετα απο 2 ωρες επανηλθε...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ MODEM, γιατι δοκιμασα κα αλλο που εχω και αυτο τα ιδια εκανε...

psy_
16-12-11, 18:05
ναι και μενα η ταχυτητα εχει πεσει και εχει συνεχεια σκαμπανεβασματα κατι δεν παει καλα τις τελευταιες μερες με τον οτε , αυτο που μου την δινει παντα ειναι οτι δεν βγαζουν μια ανακοινωση να πουνε κατι

maik
18-12-11, 12:37
Αυτο που μου την δινει εμενα ειναι αυτοι που δεν μπορουν να δεχτουν οτι υπαρχει περιπτωση (99,8 % συνηθως), το προβλημα να ειναι μονο στην δικια τους γραμμη και οχι γενικο.

antwnis4
18-12-11, 18:59
μια απο τα ιδια και εδω.

Vitruvian78
18-12-11, 20:51
Ναι αλλά και απο πλευράς ΟΤΕ, τί γίνεται;; Μη μου πείτε τώρα οτι ο τεχνικός μετά απο όλο αυτό το ιστορικό πιστεύει οτι το πρόβλημα έιναι τα φίλτρα κτλ....αν το πρόβλημα έιναι η γραμμή ή θα πρέπει να του φτιάξουν το πρόβλημα αν μπορούνε, ή να του πούνε, οτι η απόσταση του είναι μεγαλη, η ποιότητα γραμμής κακή και να κατέβει στα 2Mbps....

AkAlypToS_2000
19-12-11, 10:06
Τον ένα χρόνο που ήσουν πολύ καλά πόσο συγχρόνιζε;
Πάντως με εξασθένιση 46 db μην περιμένεις πολλά πράγματα
αν δεν κατέβεις στα 2Mbit.

παλια επιανα 6mbit χωρις να εχω προβλημα για μπατσες ειναι

valen_gr
19-12-11, 14:38
την επομενη φορα που έρθει ο τεχνικος του ΟΤΕ τοτε, να του ριξεις μερικές μπάτσες.

Σιγουρα τοτε θα φτιαξει το θεμα σου.

kaltzone
22-12-11, 19:36
ολα ξαφνικά γίνονται παντως :p
δηλαδή όλα λειτουργούσαν καλά μέχρι που χαλασε πες μας κιολας :p
ειμαστε σοβαροι?
αυτη την ατάκα έτσι ξαφνικά, ας αφησουμε να την λεει ο ρεμος και οχι εδω σαν παραπονο.

nekronomikon
22-12-11, 20:44
μια απο τα ιδια κι εγω. δυο φορες ηρθε τεχνικος ελενξαν τα παντα μου αλαξαν ρουτερ με ενα καινουριο που δινουν τωρα το ΖΤΕ αλλα τα ιδια και παλι δηλωσα βλαβη. τι στην ευχη γινεται και εχω αυτο το προβλημα απο τον οκτωβριο. μου ειπαν επισεις να κανω αιτηση για να μην πληρωνω οσο υπαρχει το προβλημα

antwnis4
23-12-11, 10:14
Εγω χωρις λογο εχω συνεχεια αποσυνδεσεις.
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να μουν κανουν ελεγχο,Μπλαμπλα,reset,μπλαμπλα και μετα αρχισε να μου λεει να κοιταξω τα φιλτρα,τα ledακια στο router μπλα μπλα μπλα μηπως υπαρχει προβλημα με τον συγχρονισμο.
Θα ξαναπαρω να δηλωσω βλαβη αναγκαστικα αμα συνεχιστει αυτο το βιολι,να μου στειλουν καποιον απο εδω να το κοιταξει..

nekronomikon
25-12-11, 12:11
σταθεροποιηθηκε αφου αλλαξα καναλι απο auto σε 9 αλλα η ταχυτητα απο 14 επεσε σε 10 και το log μου βγαζει πολλα error.

1/2/2000 16:7:27> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80636420
1/2/2000 16:7:27> Last errorlog repeat 5 Times
1/2/2000 16:7:38> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80636420
1/2/2000 16:7:49> Last errorlog repeat 2 Times
1/2/2000 16:7:49> LLC 1483 unknow protocol

1/2/2000 16:8:4> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80636420
1/2/2000 16:8:20> Last errorlog repeat 2 Times
1/2/2000 16:8:20> LLC 1483 unknow protocol

1/2/2000 16:9:12> Last errorlog repeat 1 Times
1/2/2000 16:9:12> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=80636420
1/2/2000 16:9:20> Last errorlog repeat 53 Times
1/2/2000 16:9:21> LLC 1483 unknow protocol

1/2/2000 16:9:51> LLC 1483 unknow protocol

paspro
28-12-11, 20:18
Ένα πράγμα που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι ότι η ποιότητα σύνδεσης επηρεάζεται και απο άλλους χρήστες ADSL που βρίσκονται για παράδειγμα στην ίδια πολυκατοικία ή απο νέες ηλεκτρικές συσκευές που τοποθετήθηκαν κοντά στο διαμέρισμά σου. Είναι πιθανόν η αλλαγή που παρατήρησες να έχει να κάνει με ενισχυμένο ηλεκτρονικό θόρυβο που δημιουργήθηκε απο νέες ηλεκτρικές συσκευές που εγκατέστησαν οι οποίες παράγουν θόρυβο μεγαλύτερο του συνηθισμένου, που συνήθως δημιουργούν ηλεκτρονικά χαμηλής ποιότητας. Έτσι το attenuation σου μπορεί να έμεινε το ίδιο αλλά να έχεις περισσότερο θόρυβο στη γραμμή η οποία μάλιστα να αλλάζει με τις ώρες της ημέρας καθώς συσκευές μπαίνουν και βγαίνουν σε λειτουργία. Συσκευές που μπορούν να δημιουργήσουν θόρυβο σε ADSL είναι φούρνοι μικροκυμάτων, λάμπες φωτισμού, συσκευές θέρμανσης, ανεμιστήρες, κλιματιστικά, ψυγεία και ότι άλλο μπορεί να βρεί κάποιος στο σπίτι.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.