PDA

Επιστροφή στο Forum : Οπτική ίνα CYTA

gcf
10-12-11, 19:40
Αυτές τις μέρες πέρασαν oπτικές ίνες από τη CYTA στο Ν. Ψυχικό και ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για κάποιον που θα πήγαινε στο δίκτυό τους;
Μπορεί να περιμένει καλύτερες υπηρεσίες από το συνηθισμένο;

sdikr
11-12-11, 01:32
Απο την στιγμή που απλά πηγαίνουν στο ΑΚ δεν θα αλλάξει κάτι στην ταχύτητα συγχρονισμού

SkyNet
11-12-11, 03:22
Καμία διαφορά. Ελπίζω να μην επικοινώνησαν μαζί σου λέγοντας ότι περνάνε και οπτικές ίνες...

nickaros
11-12-11, 18:09
Καμία διαφορά. Ελπίζω να μην επικοινώνησαν μαζί σου λέγοντας ότι περνάνε και οπτικές ίνες...

σε αυτο εχει τα πρωτεια η hol!!!

Hetfield
11-12-11, 18:14
Κι ομως παιδια διαβαζω σε ενα πασιγνωστο forum οτι απο πληροφοριες εκ των εσω η Cyta ετοιμαζεται για VDSL. Μπορω να δωσω και link αν μου επιτραπει.

winzig
11-12-11, 21:19
Κι ομως παιδια διαβαζω σε ενα πασιγνωστο forum οτι απο πληροφοριες εκ των εσω η Cyta ετοιμαζεται για VDSL. Μπορω να δωσω και link αν μου επιτραπει.

ε δωσε το ρε συ! γτ να πειραζει?

giorgosthess
11-12-11, 21:28
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=574863&highlight=cyta+vdsl

Hetfield
12-12-11, 15:28
Πηρα κι εγω τηλεφωνο στη Cyta για το vdsl. Μου ειπανε οτι ειμαι στα 960 μετρα απο το αστικο κεντρο, και οτι με μια προχειρη ματια με συμφερει να παραμεινω ως εχω στο adsl, αλλα θα εξετασουν να δω τι αποδοση μπορει να εχει η γραμμη vdsl.

Πρεπει να διευκρινιστει (αν καταλαβα καλα) οτι ουδεμια σχεση εχει το vdsl της Cyta με αυτο του ΟΤΕ. Οσον αφορα τη Cyta, απο το αστικο κεντρο μεχρι τον τελικο χρηστη εχουμε χαλκινο καλωδιο (για αυτο και ο περιορισμος των 1100 μετρων αποστασης του χρηστη απο το ΑΚ), ενω οσον αφορα τον ΟΤΕ, απο το ΑΚ μεχρι το καφαο εχει τοποθετησει οπτικη ινα και απο το καφαο μεχρι τον τελικο χρηστη κανονικα το χαλκινο καλωδιο.

@ ADSLgr.com All rights reserved.