PDA

Επιστροφή στο Forum : HowTo: DC++



Σελίδες : [1] 2 3 4

angelos0
22-04-04, 12:33
Διάφοροι οδηγοί για να το σεταρετε, να το μάθετε και να επωφελειθείτε τα μέγιστα απο αυτό το πρόγραμμα βρίσκονται εδω AngelosO P2P (http://www.angelos0.com)στα sections HowTo kai FAQ! Για οτι αποριες εχετε εδω ειμαστε ;)

EvilHawk
22-04-04, 12:34
Το κάνω sticky , ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά για λύνεις καμμία απορία :wink:

angelos0
22-04-04, 12:40
ελπιζω το site να εχει διαβαστει πριν ρωτηθει η οποια απορια. Οτιδηποτε αλλο με χαρα να βοηθησουμε! το μονο που ζητω απο τους Ελληνες χρηστες ειναι να συνειδητοποιησουν την αξια της προσπαθειας και να μην την βαλλουν με fakes, limiters kai leeching. Λιγα hubs και καλα. ρειξτε κ μια ματια εδω να βοηθησουμε την μοναδικη Ελληνικη σκηνη που με κοπο εχουμε φτιαξει http://angelos0.no-ip.info/extras/slots.htm

angelos0
05-05-04, 21:31
λοιπόν έφτιαξα επιτέλους έστω και καθυστερημένα έναν οδηγό
είναι στο μαύρο δεξί πλαίσιο του howto section
αν τυχόν υπάρχουν προβλήματα κάντε ένα reply εδώ
το site είναι http://www.angelos0.com

EvilHawk
05-05-04, 22:27
Thank you angelos0 :wink:

angelos0
05-05-04, 22:35
Οποια αλλα ρόυτερς είναι commonly used στην ελλάδα ευχαρίστως να φτιάξω ελληνικούς οδηγούς. Ένα pm για να σας δώσω το e-mail μου να στείλετε screenshots η το manual είναι αυτά που χρειάζεται το team μας για να φτιάξουμε έναν προς δικη σας εξυπηρέτηση

raz2007
14-09-04, 17:41
Πολύ ωραίος τίτλος, αλλά δεν μπορω να μπω στο σάιτ!

angelos0
15-09-04, 00:43
για λιγες μερες ακομα το site 8a einai down. ευχαριστω για την υπομονη

angelos0
06-10-04, 15:56
site up kai συντομα to www.angelos0.com (ελπιζω)

angelos0
03-11-04, 01:03
με χαρα ανακοινωνω το νεο μας website γεματο οδηγιες

www.angelos0.com

χρησιμοποιηστετο πριν καθε σας ερωτηση

και μια κ το forum εδω ειναι σχετικο με routers , αν υπαρχει καποιος αλλοσ router ποου κυκλοφορει συχνα γραψτε εναν οδηγο σε HTML με λιγα screenshots σαν τους αλλους και στείλτε τον. θα βοηθησει πολλους!

Against_all_odds
24-11-04, 19:39
angele στο site σου ,στο how to ,στη δευτερη εικονα λεει να βαλουμε την διευθνυνση που γραφει εκει,αλλα η διευθνυνση δεν φενεται καλα.ποια ειναι;

Salvador
24-11-04, 20:35
angelos πολυ καλη η σελιδα
καμοια σχεση με την παλια,ουτε καν υπηρχε λογος να το ρωτησεις με poll.
μπραβο σας :D

angelos0
25-11-04, 00:14
angele στο site σου ,στο how to ,στη δευτερη εικονα λεει να βαλουμε την διευθνυνση που γραφει εκει,αλλα η διευθνυνση δεν φενεται καλα.ποια ειναι;

howto δεν έχει η νέα σελίδα αλλα faq! τέλος πάντων angelos0dc.no-ip.info:1411 αν κατάλαβα καλά

Against_all_odds
30-11-04, 14:51
ρε παιδια το dc++ εχει τραγικες ταχυτητες! το πολυ καταιβαζα με 9kb/sec!τις ρυθμισεις τις εκανα ολες οπως τις λεει στο site! οχι οτι το e-mule παει πισω..εκανε 1 μερα να καταιβασω αρχειο 285 με μεγιστη ταχυτητα 10mb/sec και πιο συνηθισμενη ταχυτητα 4,5 kb/sec! γενικα δεν εχω προβλημα με την ταχυτητα αφου απο server καταιβαζω σταθερα ακομα και με 40,43 kb/sec και μερικες φορες χτυπαει και τα 46kb/sec για λίγο! στο dc++ κανετε κανενα κολπο για να αυξησει η ταχυτητα;

vshadow
30-11-04, 15:30
Στο DC++ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο από ποιον κατεβάζεις, καθώς μπορείς να κατεβάζεις μόνο από έναν χρήστη για κάθε αρχείο. Άρα βρίσκεις εναλλακτικές πηγές για κάθε αρχείο και κοιτάζεις τη σύνδεση του κάθε χρήστη. Αν υπάρχει το αρχείο σε ένα χρήστη με DSL και 1/10 ελεύθερα upload slots και σε ένα χρήστη με DSL και 9/10 ελεύθερα upload slots, προτιμάς τον δεύτερο. Αν η ταχύτητα δε σε ικανοποιεί, κάνεις close connection και περιμένεις να συνδεθεί σε κάποιο άλλο χρήστη. Εγώ αυτό κάνω πάντα και πετυχαίνει.

Against_all_odds
30-11-04, 16:20
full albums καταιβαζεις με το dc++? για παραδειγμα στο e-mule κατεβαινουν σε μορφη zip,rar κ.τ.λ.

moshstef
01-12-04, 13:14
Κατεβάζεις, άμα βρείς.
Το θέμα στο dc είναι να βρεις σε ποιά hubs συχνάζουν χρήστες με τα αρχεία που ψάχνεις. Εγώ για παράδειγμα που κατεβάζω πολύ anime, είμαι τυχερός γιατί υπάρχουν πολλά public hubs dedicated σε anime, και αρκεί ένα search με keyword anime.
Τώρα για mp3 δεν ξέρω hubs γιατι χρησιμοποιώ το soulseek, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν.

McAli
01-12-04, 21:36
Αν θες ολόκληρους δίσκους, κάνε αναζήτηση με τον τίτλο του δίσκου, και διαλέγοντας να σου ψάξει "directory".
Αν τώρα αυτό δε σου βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε βρίσκεις το songlise από το διαδίκτυο και κατεβάζεις τα τραγουδάκια ένα-ένα.
Χρησιμοποιώντας κυρίως το WinMX είχα συνηθίσει να κατεβάζω δίσκους σε ένα αρχείο, αλλά δυστυχώς στο DC++ αυτό είναι κάπως σπάνιο....μικρό το κακό.

Against_all_odds
05-12-04, 20:35
McAli το winmx λεει τιποτα? χρησιμοποιω το e-mule και ψαχνω και μια καλη εναλακτικη λυση.

Takis_Kal
05-12-04, 22:18
Ρε παιδια δεν μπαινω στο αγγελο με τιποτα
Εσεις ?

angelos0
05-12-04, 22:20
o isp exei problhma (oxi emeis eytyxws)
syntoma 8a ienai ola ok

McAli
05-12-04, 23:07
***Εκτός θέματος***


McAli το winmx λεει τιποτα? χρησιμοποιω το e-mule και ψαχνω και μια καλη εναλακτικη λυση.


Πήγαινε στην αρχή της σελίδας, πάτα αναζήτηση και ψάξε τον όρο WinMX στη κατηγορία P2P. Εκεί θα βρεις πολλές "εναλλάκτικές λύσεις".

Το χρησιμοποιούσα για 3 χρόνια α-π-ο-κ-λ-ε-ι-σ-τ-ι-κ-ά, αλλά όταν βρήκα το DC++ δεν το έχω καν ξανανοίξει....τα συμπεράσματα δικά σου.
*********************



Ρε παιδια δεν μπαινω στο αγγελο με τιποτα
Εσεις ?


Μην κολάς φίλε μου.Εκτός και αν ψάχνεις Πασχάλη Τερζή, και τους λοιπούς του είδους, μπορείς να αναζητήσεις αυτά που θες και σε άλλα hub....Αλλά ναι, ξέρω, η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ! :lol:

Trooper
18-12-04, 14:55
Κατεβάζεις, άμα βρείς.
Το θέμα στο dc είναι να βρεις σε ποιά hubs συχνάζουν χρήστες με τα αρχεία που ψάχνεις. Εγώ για παράδειγμα που κατεβάζω πολύ anime, είμαι τυχερός γιατί υπάρχουν πολλά public hubs dedicated σε anime, και αρκεί ένα search με keyword anime.
Τώρα για mp3 δεν ξέρω hubs γιατι χρησιμοποιώ το soulseek, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν.

Μπορεις να μου πεις κάποιο hub για anime ?

McAli
19-12-04, 13:12
Αν υπάρχει κάποιο που έχει ικανό αριθμό anime, θα το γράφει και στο τίτλου/περιγραφή του. Οπότε κάνε αίτηση για public hubs και μετά φίλτραρε με τη λέξη anime....

Αλλιώς google...

knikos
22-12-04, 01:41
Ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί με κάναν ban από το hub του angelos. Έχω 10GB shared, αφήνω κανονικά τα uploads και έχω 3 Slots
Ξαφνικά σήμερα το βράδυ μου έβγαλε
You're banned from this hub by (-SOp-)Ba_eas
Μπορώ να κάνω κάτι για να γίνω πάλι δεκτός στο hub.
Απλώς επείδη δε καταλαβαίνω ποιους κανόνες παραβίασα.

moshstef
22-12-04, 01:55
Ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί με κάναν ban από το hub του angelos. Έχω 10GB shared, αφήνω κανονικά τα uploads και έχω 3 Slots
Ξαφνικά σήμερα το βράδυ μου έβγαλε
You're banned from this hub by (-SOp-)Ba_eas
Μπορώ να κάνω κάτι για να γίνω πάλι δεκτός στο hub.
Απλώς επείδη δε καταλαβαίνω ποιους κανόνες παραβίασα.

Μήπως έχεις απαγορευμένη έκδοση client;
Τα DC++ 0.403x είναι απαγορευμένα απο πολλά hubs.

Άλλος λόγος για ban είναι αν κάνεις share incomplete files.

Παραθέτω τους κανόνες του angelos0 dc hub:

-=01=- Απαγορεύεται πορνοταινίες με ανηλικου/κες, η οποιοδήποτε ονόματα αρχείων που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο
-=02=- Να φέρεστε σωστά και ευγενικά στο κεντρικό παράθυρο (αν είστε θυμωμένοι στείλτε PM)
-=03=- Χρησιμοποιείτε κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά
-=04=- Το να μοιράζεσαι είναι αγάπη...
-=05=- Μην βάζετε στα αρχεία που μοιράζεστε, τους φακέλους τον windows η οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα έχετε εγκαταστήσει στον δίσκο σας
-=06=- Μην διαφημίζεται αλλα Hub, σε αυτήν τι περίπτωση το ip σας θα γίνει BAN
-=07=- Μείνετε στο hub όση ώρα κατεβάζετε αρχεία
-=08=- Η επαναλαμβανόμενη αθέτηση τον κανόνων θα οδήγηση σε Ban
-=09=- Αν έχετε ιούς και τους "μοιράζεστε μαζί μας" θα οδηγηθείτε σε BAN... Παρακαλούμε να ελέγξετε αυτά που μοιράζεστε
-=10=- Απαγορεύονται οι κλώνοι
-=11=- Μην σταματάτε αυτά που κατεβάζουν η άλλοι από εσάς,μονο αν αυτή φύγουν από το hub, σε περίπτωση που πρέπει να το σταματήσετε κάτι στείλτε PM
-=12=- Μην αγνοείται τους OP (κάντε ότι σας λένε)
-=13=- Μην ζητάτε να γίνετε op, αν σας χρειαστούμε θα σας φωνάξουμε
-=14=- Χρησιμοποιείτε Nick τα οποια να μπορούν να διαβαστούν, και όχι !¤#&¤&&(()"#¤
-=15=- Χρησιμοποιείτε το search - μη rotate στο κεντρικό παράθυρο, εκτος αν δεν μπορείτε να το βρείτε
-=16=- Μην ικετεύετε για slot, περιμένετε στη ουρα όπως όλοι μας
-=17=- Ειδοποιείται τους χρηστες αν μια ταινία έχει πρόβλημα η υπότιτλους, με το να το γράφετε στο όνομα τις ταινίας
-=18=- Μην μοιράζεστε το φάκελο με αυτά που κατεβάζετε,όπως και αρχεία που δεν έχουν τελειώσει
-=19=- Ότι λέει ένας OP είναι ΝΟΜΟΣ, δεν τίθεται θέμα συζήτησις
-=20=- Μην ενοχλείται ένα OP, εκτος άμα είναι σοβαρό/επείγον
-=21=- Μονο οι op μπορούν να έχουν "OP" μπροστά από το nick τους
-=22=- Μην πολυλογείτε στο κεντρικό παράθυρο
-=23=- Μοιραστείτε, Μοιραστείτε, Μοιραστείτε... (Το πνεύμα του dc)!
-=24=- Οι OP μπορούν να απαιτήσουν slot για να δουν αν υπάρχει παραβίαση τον κανόνων στο share σας, όταν ζητήσουν ανοίξτε
-=25=- Μη Χρησιμοποιείτε καφάλαια γράμματα για τα nick σας,η για να μιλήσετε στο κεντρικό παράθυρο
-=26=- ΜΕ το που εισέρχεστε σε αυτό το hub παίρνετε ΠΛΉΡΗΣ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡ?ΞΕΙΣ ΣΑΣ, και δεν μπορείτε σε καμια περίπτωση να μας κατηγορήσετε
-=27=- Oχι limiting προγράμματα

knikos
22-12-04, 01:58
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό από όλα αυτά είναι να βγήκα για κάποιο διάστημα σήμερα από το hub ενώ κατέβαζα.
Ξέρεις αν γίνεται να ξαναμπώ?

McAli
22-12-04, 06:31
-=22=- Μην πολυλογείτε στο κεντρικό παράθυρο


:lol:



Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό από όλα αυτά είναι να βγήκα για κάποιο διάστημα σήμερα από το hub ενώ κατέβαζα.
Ξέρεις αν γίνεται να ξαναμπώ?


Σε άλλα hub έχουνε χρονικό όριο...΄λογικά θα έχει και ο "άγγελος".....τώρα το πόσο είναι....ένας βλάκας Σ****ός με είχε πέτάξει κάποτε και είχε χρονόμετρο να κάνει αντίστροφη μέτρηση μέχρι να με ξαναφήσουν να μπω......Οπότε δοκίμαζε και εσύ, και αν μπεις ρώτα γιατί έγινες banned.

chameleon
22-12-04, 07:45
Ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί με κάναν ban από το hub του angelos. Έχω 10GB shared, αφήνω κανονικά τα uploads και έχω 3 Slots
Ξαφνικά σήμερα το βράδυ μου έβγαλε
You're banned from this hub by (-SOp-)Ba_eas
Μπορώ να κάνω κάτι για να γίνω πάλι δεκτός στο hub.
Απλώς επείδη δε καταλαβαίνω ποιους κανόνες παραβίασα.


same story here....ουτε καν καταλαβα το γιατι...το ιδιο μου βγαζει και εμενα....

knikos
22-12-04, 13:41
chameleon, έχει καιρό που είσαι banned?
Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με κανέναν?

gvalaou
22-12-04, 14:36
Και σε μένα το ίδιο. Δεν θα ήταν χρήσιμο στο μήνυμα που μας βγάζει, να αναφέρει και το λόγο που γίναμε ban στα καλά καθούμενα??? Εμένα από προχθές συμβαίνει αυτό

knikos
22-12-04, 15:02
Είναι κρίμα να γινόμαστε ban από ελληνικό hub, πολύ περισσότερο όταν προσπαθούμε όλοι μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση του DSL στην Ελλάδα και ειδικότερα του sharing ελληνικών αρχείων.
Δε ξέρω τους λόγους για τους οποίους γίναμε ban, αλλά μπορεί να ήταν κάτι εν αγνοία μας. Δε γίνεται να βελτιώσουμε τα πράματα χωρίς να υπάρχει ανατροφοδότηση και δοκιμή.

knikos
22-12-04, 15:02
Είναι κρίμα να γινόμαστε ban από ελληνικό hub, πολύ περισσότερο όταν προσπαθούμε όλοι μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση του DSL στην Ελλάδα και ειδικότερα του sharing ελληνικών αρχείων.
Δε ξέρω τους λόγους για τους οποίους γίναμε ban, αλλά μπορεί να ήταν κάτι εν αγνοία μας. Δε γίνεται να βελτιώσουμε τα πράματα χωρίς να υπάρχει ανατροφοδότηση και δοκιμή.

chameleon
22-12-04, 20:14
chameleon, έχει καιρό που είσαι banned?
Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με κανέναν?

κοιτα...ειμαι banned απο εχτες...δεν δοκιμασα να επικοινωνησω με κανεναν...το εκοψα προς Σουηδια μερια και κατεβασα αυτα που ηθελα...

chameleon
22-12-04, 20:14
chameleon, έχει καιρό που είσαι banned?
Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με κανέναν?

gvalaou
24-12-04, 18:30
Λοιπόν, έμαθα το λόγο για τον οποίο χωρίς λόγο μας έγινε ban. Πραγματοποιήθηκε ένα range ban για όλες τις IP που ξεκινούσαν με 193. Λογικά και η δική σας IP θα ανήκε σε αυτήν την range. Άδικο όμως να πληρώνουμε για τις μ* αλλωνών...

knikos
24-12-04, 20:13
gvalaou, τι εννοείς τις IP από 193. Αν δε κάνω λάθος οι IP που έχουμε είναι δυναμικές. Εκτός και άν όλες οι IP της Forthnet για παράδειγμα ξεκινούν από αυτό το νούμερο.
Τέλος πάντων υπάρχουν και άλλα δυο τρια καλά ελληνικά hubs. Ας προσπαθήσουμε να μοιραζόμαστε εκεί. Και πάνω από ολα κανένα από αυτά δε συγκρίνετε με Site του εξωτερικού.
Το θέμα όμως είναι αν μπορεί να μας απαντήσει υπεύθυνα κάποιος από το hub Angelos, το οποίο θέλει να αποκαλείται best στην Ελλάδα. Έτσι όμως μόνο αυτό δε πετυχαίνει...

gvalaou
24-12-04, 20:20
Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν οι δυναμικές IP, αλλά εγώ, με forthnet, οι ΙP μου πάντα με 193 ξεκινούν, εξού και το ban. Με operator μίλησα και μου εξήγησε. Πάντως, θα με ενδιέφερε να προτείνεις κανένα καλό ελληνικό hub

angelos0
24-01-05, 19:43
μετα απο καμποσο καιρο που ειχα χασει την επαφη με το forum επανερχομαι. με λυπη βλεπω τις αντιδρασεις στο παραπανω λαθος ενος operator.
Anyway το θεμα εδω ειναι για το dc++ γενικοτερα και πως να το στησετε. αρα παλι εδω σε οποιον χρειαστει βοηθεια

BadCluster
07-02-05, 11:49
angelos οι χρήστες έχουν και αυτοί τους δικούς τους κανόνες και χωρίς αυτούς δεν έχει hub ;)
οπότε οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες...
BadC..

RGNR
13-02-05, 16:26
Γεια σας. Είμαι καινούριος χρήστης του DC++ και θέλω να γίνω active. Είμαι συνδεδεμένος μέσω router (Thomson Speedtouch Alcatel 500 series) και έχω δυναμική IP.

Είχα ήδη συνδεθεί μια φορά στο παρελθόν ως active, ακολουθώντας τις οδηγίες στη σελίδα www.angelos0.com εως ότου άλλαξε η IP μου. Όταν ενημερώθηκα για την ύπαρξη του no-IP program, προσπάθησα να επανασυνδεθώ με σταθερή IP χωρίς επιτυχία. Αποτέλεσμα των "πειραματισμών" μου ήταν να αλλάξουν και οι ρυθμίσεις του router.

Τώρα θέλω να συνδεθώ από την αρχή, αλλά δυστυχώς η σελίδα που παρέχει τις οδηγίες βρίσκεται υπό κατασκευή.Θα σας ήταν δυνατό να μου δίνατε σύντομες οδηγίες για τις ρυθμίσεις του router καθώς και για το πώς μπορώ να ενσωματώσω την σταθερή IP στη σύνδεσή μου;

McAli
13-02-05, 16:44
αχ φίλε μου, γιατί δε διαβάζεις τα υπόλοιπα μηνύματα στη κατηγορία "DC++" και τα σχετικά για "άνοιγμα port"εδώ μέσα;

--> 1412 σε TCP και UDP με inside IP: 10.0.0.2 και outside IP: 0.0.0.0
Πας μετά εδώ:
http://www.whatismyip.com/

κάνεις copy την IP σου, και την βάζεις στο κενό δίπλα από εκεί που λέει IP:
*Active IP__________ Port 1412

Αυτά φίλε, και καλώς ήρθες!

RGNR
13-02-05, 18:36
α)Το no-ip πως χρησιμοποιείται σε αυτήν την περίπτωση?
β)Γιατί όταν ακολουθώ τις οδηγίες σου κατά γράμμα έχω πολύ λιγότερα search results απ΄ότι όταν μπαίνω ως passive.

1.)Πιστεύω πως οι οδηγίες σου ήταν ελλειπείς για έναν νέο χρήστη. Επίσης δεν μου απάντησες σε αυτά ακριβώς που σε ρώτησα. (Ξαναδιάβασε το post μου)
2.)Να είσαι σίγουρος πως εγώ, πριν κανω post διάβασα μια χαρά και το forum αλλά και τους κανονες του.

McAli
13-02-05, 19:13
Είχα ήδη συνδεθεί μια φορά στο παρελθόν ως active

αφού λοιπόν τα πολύ βασικά ήξερες για το πρόγραμμα....

Θα σας ήταν δυνατό να μου δίνατε σύντομες οδηγίες για τις ρυθμίσεις του router
--> 1412 σε TCP και UDP με inside IP: 10.0.0.2 και outside IP: 0.0.0.0
Πας μετά εδώ:
http://www.whatismyip.com/

κάνεις copy την IP σου, και την βάζεις στο κενό δίπλα από εκεί που λέει IP:
*Active IP__________ Port 1412[/quote]

Πιστεύω πως οι οδηγίες σου ήταν ελλειπείς για έναν νέο χρήστη

Επίσης δεν μου απάντησες σε αυτά ακριβώς που σε ρώτησα.

poison εσύ είσαι; (εσωτερικό "αστείο")

McAli
13-02-05, 19:16
προφανώς σε ότι δε σου απάντησα, σημαίνει ότι δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

και

Στις νέες σου ερωτήσεις δε θα απαντήσω για προσωπικούς λόγους.

Συνέχισε ακάθεκτος (αν γράφεται έτσι)

sdikr
13-02-05, 19:17
Παρακαλώ ηρεμιά!

Δεν ειναι υποχρέωση κανενός να απαντήσει πλήρως στην ερώτηση,

RGNR
13-02-05, 19:49
Όχι δεν είμαι ο poison.
Ξανα έβαλα αυτά ακριβώς που μου είπες αλλά τίποτα.
Να σου δώσω μερικές πληροφορίες μήπως σε βοηθήσουν.
Έχω winxp+sp2, norton internet security 2005 και η έκδοση του DC++ είναι v0,670. Η IP μου στο δίκτυο ειναι 10.0.0.14. Στο λέω αυτό γιατί μου έγραψες να βαλω 10.0.0.2.(Μήπως έχει σχέση αυτό.).Δε μου είπες τι ρυθμίσεις πρέπει να κανω στο πρόγραμμα no-ip γιατί αν καταφερω τελικά να συνδεθώ,μόλις αλλάξει η IP δε θα μπορώ να συνδεθώ.
Στο modem τώρα: Πηγαίνω στο NAPT Entries και κάνω new.Στο protocol βάζω tcp, από κατω έχει Inside IP (10.0.0.2 ή 10.0.0.14 Τις δοκίμασα και τις δυο).Από κάτω έχει Outside IP και βάζω 0.0.0.0 (το αφήνω όπως είναι). Δίπλα λέει Inside Port: και Outside Port: όπου και στις δυο βάζω 1412. Μετά πατώ Apply. Βρίσκω την IP μου από τη σελίδα που μου είπες και τη βάζω στο DC++. Στο TCP Port καθώς και στο UDP Port βάζω 1412. Αυτές τις ρυθμισεις κάνω αλλά δε παίρνω search results. Επίσης δε μου είπες για το no-ip και φοβάμαι πως αν τελικά καταφέρω να συνδεθώ θα πρεπει κάθε φορά να αλλάζω την IP μου. Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ κλείνω το no-ip.

sdikr
13-02-05, 19:57
Έχω winxp+sp2, norton internet security 2005 και η έκδοση του DC++ είναι v0,670. Η IP μου στο δίκτυο ειναι

έχεις και τα δύο;

το sp2 firewall , πρέπει να το ρυθμίσεις (οχι το να το κάνεις disable δεν φτάνει)


Η IP μου στο δίκτυο ειναι 10.0.0.14. Στο λέω αυτό γιατί μου έγραψες να βαλω 10.0.0.2.(Μήπως έχει σχέση αυτό.)

Αν το ip σου είναι 10.0.0.14 τότε να βάλεις αυτό, ελπίζω να μην περιμένεις να ξέρουμε τι εσωτερικές ip έχεις στο δίκτυο σου!

οσον αφορά το no-ip, πρώτα θα πρέπει να πάς να κάνεις εναν λογαριασμο εκεί, μετά να κατεβάσεις το πρόγραμματακι και να το ρυθμίσεις ανάλογα, μετά να ρυθμίσεις το dc++

McAli
13-02-05, 20:03
κάνε ipconfig για να βρεις την εσωτερική IP σου.

To 1412 είναι ο αριθμός που έχει ως default το DC++ για να επικοινωνεί με τον "έξω κόσμο". Δες αν είναι 1412 και σε 'σένα, γιατί έχω δει μία-δυο περιπτώσεις να έχει default και την 1411....Δες ποια γράφει (*Active......IP__________ .....Port εδώ).

Αν δε σου λειτουργεί και πάλι, δοκίμασε να ανοίξεις όπως πριν και τις 411 και 412 σε TCP.

Τέλος, δε ξέρω τι είναι αυτό που με ρωτάς με το no-ip, πάντως δεν είναι και τόσο μεγάλη φασαρία, κάθε φορά που αλλάζει η IP σου να πηγαίνεις στο link που σου έδωσα και να το κάνεις copy/paste στο αντίστοιχο πλαίσιο.

RGNR
13-02-05, 20:09
Όταν είναι ενεργοποιημένος ο norton κάνει disable το firewall των windows. Δε ξέρω πως να το ρυθμίσω. Αν ξέρεις να μου πεις ή αν υπάρχει κάποιο url να μου δώσεις θα ήταν ευχής έργο.
Το no-ip το έχω κατεβάσει και έχω γραφτεί. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις του firewall των windows όπως λες κι εσυ, αφού όλα τα άλλα τα εκανα κατά γράμμα.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

@ ADSLgr.com All rights reserved.