PDA

Επιστροφή στο Forum : Οτε 200 μετρα αποσταση 7.9Mbps απο τα (24)



ixtlilton
27-12-11, 21:50
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια ;)

Γνωριζω οτι η κριση εχει επηρεασει τα παντα απο το ευρω μεχρι και την ταχυτητα κλειδωματος :P
Πληρωνω 24αρα γραμμη και κλειδωσα σημερα στα 7900 πηρα στις βλαβες και μου λενε δεν οτι δεν μπορουνε να το δηλωσουν σαν βλαβη..
εκανε ενα ρεσετ απο εκει και επανηρθε στα 15. αλλα εχω συχνα αυτη την εννοια να κοιταω ποσο ειμαι συνεχεια γιατι δεν τους εχω εμπιστοσυνη μακαρι να τους διωξουν πρωτους.
Ειμαι στα 200 μετρα κοντα απο τον π οτε.
το προβλημα δεν ειναι απο μενα μεχρι τον διανεμητη μου ειμαι οκ. ειχα φορθνετ πριν και κλειδωνα στα 21200.
Ο οτε ομως χρησιμοποιει αλλο ζευγος καλωδιου και μπορει να ειναι απο εκει το προβλημα.
ξερει κανεις πως να τους πιεσω?
Εχουν καταντησει κλεφτοbadwidthαδες αν τα mbps ηταν ευρω σιγουρα θα ηταν φυλακη.
http://imageshack.us/f/833/27122011.jpg/

termar
27-12-11, 22:21
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Μου κάνει εντύπωση για ποιο λόγο έχεις SN Margin στο Down 11,5
Μήπως έχεις ote tv η στο έχουν ανεβάσει λόγο αποσυνδέσεων
Σου δείχνω και τα δικά μου στατιστικά έμενα βεβαία είναι το SN Margin στο Down 14 από το 9 που ήταν
Γιατί έχω βάλει ote tv

ixtlilton
27-12-11, 22:26
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Μου κάνει εντύπωση για ποιο λόγο έχεις SN Margin στο Down 11,5
Μήπως έχεις ote tv η στο έχουν ανεβάσει λόγο αποσυνδέσεων
Σου δείχνω και τα δικά μου στατιστικά έμενα βεβαία είναι το SN Margin στο Down 14 από το 9 που ήταν
Γιατί έχω βάλει ote tv

Ναι εχω οτε tv δεν το ανεφερα πριν για αυτο και το sn margin

termar
27-12-11, 22:38
Και πάλι από τι βλέπω έχεις Line Attenuation στο Down 5,5 θα έπρεπε να κλειδώνεις παραπάνω από 15 έχω που έχω Line Attenuation στο Down 14 κλειδώνω στα 15 έχεις ρωτήσει μήπως είναι γενικό το πρόβλημα στην περιοχή σου η μήπως υπάρχει κάτι που κάνει τίποτα παρεμβολές εκεί κοντά (vdsl)

ixtlilton
27-12-11, 22:55
[QUOTE=termar;4488648]Και πάλι από τι βλέπω έχεις Line Attenuation στο Down 5,5 θα έπρεπε να κλειδώνεις παραπάνω από 15 έχω που έχω Line Attenuation στο Down 14 κλειδώνω στα 15 έχεις ρωτήσει μήπως είναι γενικό το πρόβλημα στην περιοχή σου η μήπως υπάρχει κάτι που κάνει τίποτα παρεμβολές εκεί κοντά (vdsl)[/QUOT
δεν εχω παρεμβολες λογικα... εχουν στην πολυκατοικια 3 αδσλ με κλειδωμα στ 21 κοντα αλλα wind.
δεν ξερω αν ο οτε κανει εργασιες αλλα δε θα το λεγανε στις βλαβες"?

........Auto merged post: ixtlilton πρόσθεσε 7 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα αργότερα ........

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 1:13:42

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 17.120

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 970 / 15.835

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 142,55 / 430,70

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 17,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,0 / 4,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 11,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 4.194 / 0

CRC Errors (Up/Down): 13.612 / 0

HEC Errors (Up/Down): 336.251 / 0


κλειδωσε οχι τοσο καλα.... αλλα ποσο θα κρατησει θελω gadget usb Καντηλα.

........Auto merged post: ixtlilton πρόσθεσε 4 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.car-gadgets.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=107&category_id=62&option=com_virtuemart&Itemid=188

termar
27-12-11, 23:05
Δεν ξέρω τι να σου πω παντός δεν νομίζω οτε να ανακοινώνει εργασίες εκτός μαλών να πρόκειται για το γενικό σύνολο δεν νομίζω για παράδειγμα αν κάνει ο ΟΤΕ εργασίες για να δώσει γραμμές σε καινούργια πολυκατοικία ότι το ανακοινώνει
Δες αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205
Και αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=19417

........Auto merged post: termar πρόσθεσε 4 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.car-gadgets.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=107&category_id=62&option=com_virtuemart&Itemid=188[/QUOTE]

Για πεθαμένους που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα :oneup:

ixtlilton
27-12-11, 23:06
εχει μερικους ψαγμενους με τα συμβολαια που ξερουν ποτε μπορεις να τους τριξεις τα δοντια κατι δυσκολο βεβαια γιατι ο οτε εχει την λογικη του αν δε γουσταρεις φυγε....
με τα λεφτα του λαου κανουν μαγκιες αλλα ετσι ειναι.
θελω να δω αν μπορω μεσω συμβολαιου να τους κυνηγησω βασικα.
με βολευει και η οτε τηλεοραση αλλιως θα ειχα φυγει.

Piparas
27-12-11, 23:09
Πες τους να σου κατεβάσουν το snr margin εκεί που πρέπει να είναι από default δηλαδή 9 και να ξέρεις ότι στην πρώτη φωτογραφία το router είχε κλειδώσει σε adsl2 (DSL Type: G.992.3 annex A) ενώ στη δεύτερη σε adsl2+ (DSL Type: G.992.5 annex A) για αυτό και η διαφορά προς τα πάνω.

ixtlilton
27-12-11, 23:16
Πες τους να σου κατεβάσουν το snr margin εκεί που πρέπει να είναι από default δηλαδή 9 και να ξέρεις ότι στην πρώτη φωτογραφία το router είχε κλειδώσει σε adsl2 (DSL Type: G.992.3 annex A) ενώ στη δεύτερη σε adsl2+ (DSL Type: G.992.5 annex A) για αυτό και η διαφορά προς τα πάνω.

συμφωνω στο 11 για οτε TV Ετσι δεν παει στον οτε ?

vaggoulas
28-12-11, 00:03
Το ότι η γραμμή όταν πέφτει συγχρονίζει σε adsl2 το είδες?
Η συνδεσμολογία σου σίγουρα είναι οκ?Άλλος εξοπλισμός για έλεγχο υπάρχει?Δοκίμασε μόνο με το router στην γραμμή και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.

ixtlilton
29-12-11, 01:29
Το ότι η γραμμή όταν πέφτει συγχρονίζει σε adsl2 το είδες?
Η συνδεσμολογία σου σίγουρα είναι οκ?Άλλος εξοπλισμός για έλεγχο υπάρχει?Δοκίμασε μόνο με το router στην γραμμή και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα.

τωρα κλειδωνω καλυτερα στα 17 ισχυριζονται οτι υπηρχαν παρεμβολες απο αλλους παροχους που παιζουν με 110 βολτ.
με βαλαν σε καθαρη γραμμη θα δειξει... το κοιτανε παντως και μπραβο τους που το ψαχνουν
εξεπλαγην :)
δεν ξερω αν αληθευει παντως αν περνανε 110 βολτ μεσα απο αυτα τα (υψηλης) ποιοτητας καλωδια οι αλλοι σιγουρα θα επηρεαζει.

pRieStaKoS
29-12-11, 12:08
τωρα κλειδωνω καλυτερα στα 17 ισχυριζονται οτι υπηρχαν παρεμβολες απο αλλους παροχους που παιζουν με 110 βολτ.
με βαλαν σε καθαρη γραμμη θα δειξει... το κοιτανε παντως και μπραβο τους που το ψαχνουν
εξεπλαγην :)
δεν ξερω αν αληθευει παντως αν περνανε 110 βολτ μεσα απο αυτα τα (υψηλης) ποιοτητας καλωδια οι αλλοι σιγουρα θα επηρεαζει.

110volt ??

NexTiN
30-12-11, 00:57
Καλά το 110V που σου είπαν είναι μούφα.Οι πάροχοι έχουν PSTN το οποίο παίζει το πολύ μέχρι 65V.Σχεδόν 100V είναι ΜΟΝΟ το ISDN του OTE.Οπότε αν η γραμμή σου είχε κανα γειτονικό IDSN λογικό ήταν να σου κάνει παρεμβολές.Λογικά σε βάλανε σε κανα ζευγάρι, όχι τόσο γειτονικό, γι'αυτό και βελτιώθηκε η γραμμή σου.

BigBossGR
30-12-11, 13:50
Δεν ξέρω αν σε χαροποιει αλλά να ξέρεις υπάρχουν και χειρότερα...

24 MbPS Wind...

http://www.speedtest.net/result/1676885938.png (http://www.speedtest.net)

Σε λιγο θα κανω το δευτερο τηλεφωνημα στην Wind για σημερα (το πρωτο ήταν για εναν λογαριασμο ο οποίος ηταν μεγαλύτερος από όσο τον περιμεναμε) και τσουπ θα πεταχτω στα 15 Mbps για κανενα μηνα. Γενικά από οτι εχω καταλάβει, φωνές θέλουν , όλες οι εταιριες.

ixtlilton
30-12-11, 17:22
Το γεγονος οτι ανεβαζοντας την ταση ειναι καλυτερα αλλα σιγουρα τα καλωδια αυτα τα isdn δεν ειναι για αυτα τα καλωδια, μου φανηκε περιεργο γιατι ειχα και wind forthnet αλλα δεν ειχα μετρησει τετοια ταση. λεω μπας και το κανουνε... δεν θελω να παρω πολυμετρα και να γυρναω τους διανεμητες.. εχεις δικαιο nextin ετσι ειναι.αλλα εδω ειναι περιεργα τα πραγματα ολα τα περιμενω.

termar
08-01-12, 20:53
με 9 στο snr θα παίζει το ote tv
Πες τους να σου κατεβάσουν το snr margin εκεί που πρέπει να είναι από default δηλαδή 9 και να ξέρεις ότι στην πρώτη φωτογραφία το router είχε κλειδώσει σε adsl2 (DSL Type: G.992.3 annex A) ενώ στη δεύτερη σε adsl2+ (DSL Type: G.992.5 annex A) για αυτό και η διαφορά προς τα πάνω.

valen_gr
08-01-12, 21:18
τωρα κλειδωνω καλυτερα στα 17 ισχυριζονται οτι υπηρχαν παρεμβολες απο αλλους παροχους που παιζουν με 110 βολτ.
με βαλαν σε καθαρη γραμμη θα δειξει... το κοιτανε παντως και μπραβο τους που το ψαχνουν
εξεπλαγην :)
δεν ξερω αν αληθευει παντως αν περνανε 110 βολτ μεσα απο αυτα τα (υψηλης) ποιοτητας καλωδια οι αλλοι σιγουρα θα επηρεαζει.


χαχαχαχα....:p
Μωρε τι μαθαινω απο τον ΟΤΕ καθημερινά!!!

Πρωταθλητης του off-specification σε αυτη την χωρα ειναι ΟΤΕ .

ubuntubu
08-01-12, 22:02
Τα PCM-4 και 11 :bless:του "θείου" ,τηλετροφοδοτούνται με 180 και 300 Volts αντίστοιχα.
Παρεμπιπτόντως ,μιας και έγινε νύξη για προδιαγραφές στο τηλεφωνικό δίκτυο.
Ο γνωστός μεγαλοπάροχος ,που θέλει να γίνει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη",έλυσε το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων ;

Copyright Keen Notion Co (2002-2020) Copyright Keen Notion Co.