Επιστροφή στο Forum : Chit Chat για το Signal To Noise Radio (v. III)
Lita Ford And Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever
επειδη ειμαι και λιγο ψυχανωμαλο χεχε , μ ' αρεσει αυτη η μουσικη , το συναισθημα και ολη η θλιψη που βγαζει :whistle:
Πεθαμένοι στην αρχή της εκπομπής, "If I close my eyes forever" τώρα..., χαρμόσυνη εκπομπή... :p
Πεθαμένοι στην αρχή της εκπομπής, "If I close my eyes forever" τώρα..., χαρμόσυνη εκπομπή... :p
χεεχεχεχε , αφου αγαπιομαστε βρε τι να κανουμε:p
ευχαριστωωωωωω ψυχουλα μου:p
senkradvii
21-03-12, 22:42
Love is in the air (http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo) :biggrin:
Love is in the air (http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo) :biggrin:
:rofl::oneup:
Πολύ ωραία εκπομπή Μήτσε :oneup:
Ευχαριστούμε.
Καληνύχτα σας.
Ευχαριστώ για την παρέα. Τα λέμε την Δευτέρα. :hello
Θέλω απάντηση Μαστερ...
Τι είναι σιγουρότερο...Να αγοράσουμε τις καινούργιες GTX 680 στα ~300 ευρώ ή να γίνουν εκλογές πριν το καλοκαίρι???:p
Ασήμωσε να σε πω βρε.
Τις GTX 680 πολύ πιθανόν να τις αγοράσεις.
Εκλογές θα δεις σε 3 τέρμινα ...
Ασήμωσε να σε πω βρε.
Τις GTX 680 πολύ πιθανόν να τις αγοράσεις.
Εκλογές θα δεις σε 3 τέρμινα ...
Α και εσύ στανταρ το παίζεις...:rofl:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ολα κομπλε με το μικ...
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 19 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Υπαρχει site?
Αυτό το κομματι πάντως εχει μυρουδια απο Annihilator,νομίζω...
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 8 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Βαλε και κανενα clear seeing απο YOB...:whistle:
Υπαρχει site?
Αυτό το κομματι πάντως εχει μυρουδια απο Annihilator,νομίζω...
http://www.facebook.com/thealbertband
jose_ee1985
22-03-12, 21:49
Καλησπέρα παιδιά!
........Auto merged post: jose_ee1985 πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ναι, κ σε εσένα αθίγγανε Μενιδιώτη! :p
Καλησπέρα παιδιά!
........Auto merged post: jose_ee1985 πρόσθεσε 0 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ναι, κ σε εσένα αθίγγανε Μενιδιώτη! :p
Αχ ποσοι θα γινοντουσαν μαγκες με τσιγκινα σωβρακακια αν εμεναν εδω Μενιδι...Αλλο πραμα σε λεω...:rofl:
Σήμερα εκτάκτως και επειδή θα απουσιάζει ο Jazzer στις 12 θα έχουμε τον πράκτορα και τον γιατρό απο τις Βρυξέλλες και το «Ανθρακωρυχείο».
Κάτι φήμες που κυκλοφορούν ότι έχουν αρχίσει από τώρα τις μπύρες είναι αληθινές ... :whistle:
Χμμμ, πάλι καλά...θα έχουμε κομμάτι του adslgr κοντά μας τις δύσκολες ώρες της αναβάθμισης...τουλάχιστον δε θα έχουμε πλήρες στερητικό :p
Σήμερα εκτάκτως και επειδή θα απουσιάζει ο Jazzer στις 12 θα έχουμε τον πράκτορα και τον γιατρό απο τις Βρυξέλλες και το «Ανθρακωρυχείο».
Κάτι φήμες που κυκλοφορούν ότι έχουν αρχίσει από τώρα τις μπύρες είναι αληθινές ... :whistle:
Αληθώς ο κύριος (η κυρία :p) Leffe ;)
Χμμμ, πάλι καλά...θα έχουμε κομμάτι του adslgr κοντά μας τις δύσκολες ώρες της αναβάθμισης...τουλάχιστον δε θα έχουμε πλήρες στερητικό :p
Σε αυτή τη δύσκολη ώρα θα είμαι ο ομφάλιο λώρος :p
Απλά ψάξτε μας στο Skype ως coalmine_brussels και στείλτε μηνύματα εκεί ;)
Nnn ρίξε και κανένα Juno Reactor - Tanta Pena ,E-Mantra - Radiant Vision (Dome rmx),Spor - Do Not Dance....:p
Καλησπέρα Μήτσο. Φυσικά τρομερή εισαγωγή :) :respekt::oneup:
Χαίρε Μήτσε.
Παίζει καλύτερα ο σταθμός τώρα με το καινούργιο vBulletin ή είναι ιδέα μου; :sneer:
:p :mrgreen:
Electric eye. Για πολλά...σπασίματα...
Electric eye. Για πολλά...σπασίματα...
Μόνο το Electric Eye;;; Πάλι δίνει ρέστα σήμερα ο Μήτσος.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. :redface:
Μητσάρα (sic !!), σε ακούω σερφάροντας το φόρουμ και πετώντας από Γουϊνέα Παπούα προς Μανίλα με ένα Boeing 787 (στο FSX φυσικά...) απίστευτη εμπειρία :oneup:
Αυτές είναι βόλτες Νίκο. :D
Σας ευχαριστώ για την παρέα και τις παρεμβάσεις σας.
Καληνύχτα από εμένα και καλή συνέχεια Νίκο.
ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ θα έχουμε καλά και ποιοτικά ακούσματα να μερακλώσουμε????:whistle:
ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ θα έχουμε καλά και ποιοτικά ακούσματα να μερακλώσουμε????:whistle:
Εξαρτιέται από το πόσο χώμα θα είμαι, ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ...
Εξαρτιέται από το πόσο χώμα θα είμαι, ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ...
'Ασε τουλάχιστον στον αυτόματο τιποτα βαριά...
Kαλημέρα και από εμάς εδώ. . :stereo:
Από σήμερα και κάθε Τετάρτη η εκπομπή Τούπα Τούπα v2 θα πραγματοποιείται στις 22.00.
Ωραία νέα... 4 ώρες "κοπανήματος" :oneup:
Καλησπέρες, άντε να ετοιμαζόμαστε :eguitar
Αχ πως φαίνονται τα χρόνια...:p
Και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :innocent:
Το μπάλωσες...Θεία θα έγραφα...:p
Να βάλεις και κατι απο τον Θείο Λεμυ...Που του άρεσαν όοοοοολες οι όμορφες της σειράς του....:cool:
Μπαααααα έχεις και μικρόφωνο?
Endstille Και Antaeus (de principii evangelikum)...:p
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Mad Butcher :eguitar:rocker
Ναι είπα να πω δυό κουβέντες, καλησπέρες...
Θα παίξουν Endstille και Antaeus αν και η playlist έχει πολύ 'σκουριασμένα' κομμάτια :p
Ναι είπα να πω δυό κουβέντες, καλησπέρες...
Θα παίξουν Endstille και Antaeus αν και η playlist έχει πολύ 'σκουριασμένα' κομμάτια :p
Δυστυχώς μαξ 30-40 λεπτα θα μπορέσω να καθήσω...Αν θες να τα βάλεις στο μισάωρο...:p
Να κοιτάξεις και το engram των Beherit hodad...;)
Τα τραγούδια μεθοδεύονται και θα παίξουν πριν τις και μισή.
Και Beherit θα παίξει αλλά όχι από το Engram...
@ ADSLgr.com All rights reserved.