Επιστροφή στο Forum : Chit Chat για το Signal To Noise Radio (v. III)
Φαίνεσαι τρελιάρης τύπος και συ, γι αυτό :p
Ναι, είμαι το Crazy Boy...:lol:
Πρόσεχε γιατί κάπως έτσι σου βγαίνει το όνομα... :lol:
Bauhaus, Bauhaus, Bauhaus, Bauhaus, Baauuuhaaauuusss! :worthy: :worthy: :worthy:
Τι μου θυμίζεις τώρα...
Για πες... :D
Έβαζα Bauhaus στο αυτοκίνητο (σε κασσέτα παρακαλώ), ήμουν τότε 19-20 και όλοι με παρακάλαγαν να βγάλω αυτό το "πράμα". Που εγώ, το έβαζα τέρμα. :p
:respekt::worthy::lol:
Αν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει πολλά χρόνια :lol:) ήταν το Press The Eject And Give Me The Tape. :respekt:
Το πρώτο μου άκουσμα από Bauhaus το live αυτό. Ζορίστικα πολύ να το ακούσω (μεταλλάς γαρ :p) αλλά άξιζε η υπομονή.
Το πρώτο μου άκουσμα από Bauhaus το live αυτό. Ζορίστικα πολύ να το ακούσω (μεταλλάς γαρ :p) αλλά άξιζε η υπομονή.
Από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχουν ταμπέλες, γίνεσαι απλά φίλος της μουσικής. Όλοι από metal ξεκινήσαμε και στη πορεία ακολουθήσαμε άλλα μονοπάτια.
Άντε και Christian Death την επόμενη, αλήθεια πότε είναι για να δω τα ραντεβού μου; :p
Καληνύχτα κι ευχαριστούμε για τις μουσικές. ;)
Η ειρωνία είναι ότι ήταν να παίξει το Romeo's Distress σήμερα αλλά κάπου χάθηκε με το θέμα του SAM και της προγραμματισμένης playlist.
Εγώ ευχαριστώ για την παρέα. Καλό βράδυ. :)
Τετάρτες μετά τον Seitman εδώ είμαστε :D
Νηστεία σημαίνει αποχή απο (καποια) φαγητά και το σεξ...Όχι απο την μουσική...:p
Καλησπέρες. :hello
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, το ότι είναι Πάσχα δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να "βαράμε" :rocker
Μιας και έπαιξες διασκευή (την αναρχικιά :p ), έχεις μήπως το Highway Star σε διασκευή; Πχ από Metal Church ή Dream Theater;
Δω είμαστε :)
Που εδώ; Στο madhouse :lol:
Θα την ψάξω τη διασκευή κε Διευθυντά. :oneup:
Άψογα - σπινταριστοί...vroom...vroom :lol:
Καληνύχτα σας. Ευχαριστώ για την ακρόαση και την παρέα σας.
Καλήσπερες. :hello
Καλή σας ακρόαση.
Καληνύχτα σας, ευχαριστώ για την παρέα.
Καλή συνέχεια Νίκο.
Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη. :oneup:
Καλησπέρες.
Καλησπέρα κι από εδώ, αν και αργοπορημένη, και έπεσα πάνω σε Joy Division με τη μία...:p
Καλως τον. Δυστυχως η playlist σημερα ειναι ημικονσερβα με αρκετα χιτς. Βεβαια η εκπομπη δε λεει ποτε οχι σε παραγγελιες.
Καλως τον. Δυστυχως η playlist σημερα ειναι ημικονσερβα με αρκετα χιτς. Βεβαια η εκπομπη δε λεει ποτε οχι σε παραγγελιες.
Θεώρησε το Babylon's Burning παραγγελιά. Ήταν η πρώτη κασσέτα που αγόρασα. Top 80 from Virgin. Εσύ που τα ξέρεις αυτά μικρέ; :lol:
Stooges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι για την ακούσια παραγγελιά. :p
Κάτι ξέρουμε κι εμείς από 'ιατρική' που έλεγε και σε γνωστή σειρά...
Το φινάλε το άλλαξα ολίγον, το τελευταίο κομμάτι αφιερωμένο.
Ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση.
Χαίρομαι για την ακούσια παραγγελιά. :p
Κάτι ξέρουμε κι εμείς από 'ιατρική' που έλεγε και σε γνωστή σειρά...
Το φινάλε το άλλαξα ολίγον, το τελευταίο κομμάτι αφιερωμένο.
Ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση.
Eγώ ευχαριστώ για τους Fall. Σιδέρωνα ένα πουκάμισο αλλά άκουσα Fall και έτρεξα...:lol:
Eγώ ευχαριστώ για τους Fall. Σιδέρωνα ένα πουκάμισο αλλά άκουσα Fall και έτρεξα...:lol:
Πρόσεχε μην κάψεις το πουκάμισο... :p
Kαλησπέρα και καλή ακρόαση :)
http://www.verneripohjola.com/Verneripohjola/Ancient_History.html
Δισκάρα, από ένα μεγάλο Φινλανδό μουσικό ! Έχω κολλήσει με αυτό το δίσκο τις τελευταίες μέρες !:worthy: :worthy: :respekt:
Χρόνια Πολλά σε όλους μας .... ζηλεύω που δεν είμαι μαζί σας :)
Ακούω πολύ κόσμο.
Καλησπέρες :hello
prodromosfan
22-04-12, 20:24
που ειστε να ρθουμε; :p
και ποιοι ειστε εκει κιολας;
καλησπερες mosaic
prodromosfan
22-04-12, 20:26
ωπ κι ο νεκτάριος
καλησπερα
Μιας και έχουμε γενέθλια σήμερα να σας αποκαλύψω αποκλειστικό video από το datacenter του forum.
http://www.youtube.com/watch?v=rYsIENyIeRU
O Νεκτάριος αριστερά και ο EvilHawk δεξιά σε εργασίες συντήρησης.
Ακριβώς πίσω από το Νεκτάριο διακρίνεται συστοιχία των servers, ο EvilHawk εργάζεται στη κονσόλα και κάπου 1:45 ρίχνει ινφραξιο στο WAntilles ...
Σόρρυ για τα userID σας! (http://www.adslgr.com/forum/threads/22479-Σόρρυ-για-τα-userID-σας!) :twisted:
prodromosfan
22-04-12, 20:49
300€ καλα λεει
http://e-pcmag.gr/forum/satellite-internet
θυμαμαι ηθελε και dialup ή adsl για το up
Γεμάτο το αρχείο σε μουσειακό υλικό Help! (http://www.adslgr.com/forum/threads/731-Help!) προβληματισμοί :p
prodromosfan
22-04-12, 20:59
καληνυχτα guys
Ένα πουλάκι μου είπε οτι θα σας κάνω παρέα την επόμενη φορά....:cool:
Χρόνια Πολλά και από εδώ :)
Τα δώρα συνεχίζονται!
so, stay tuned στον www.snr.gr ;)
Ένα πουλάκι μου είπε οτι θα σας κάνω παρέα την επόμενη φορά....:cool:
Ναι γιατί όχι ;)
Ζητώ συγνώμη, αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος δε θα πραγματοποιηθεί η σημερινή εκπομπή.
Για σήμερα το θέμα λύθηκε. Οπότε είμαστε τον αέρα :yahoo:
Guyanaaaa and the δερμάτινο βρακι:p
Σπέρες:)
Κοίτα που μας trollάρουν και οι μητρικές:lol:
Άσε. Μεγάλο ξενέρωμα σου λέω.
(Μω την) Μπίστι Μπόις!
:eguitar
Blood Red Skies!
Το έπαιξαν χθες στη συναυλία τους :cool:
@ ADSLgr.com All rights reserved.