Επιστροφή στο Forum : Chit Chat για το Signal To Noise Radio (v. III)
Ωραίο τραγουδάκι αυτό που παίζει τώρα...
Ναι είναι ωραίοι οι Epica :oneup:
Αλλά οι Τestament :eguitar
Και ενα empress of rancor (ή το Longest hate) για τον Τυφλό απο μενα....:yahoo:
grip :worthy:
........Auto merged post: BlindG added 19 minutes and 33 seconds later ........
Moυ τα έκανες λίγο θάλασσα με την επιλογή από Sacred Reich αλλά το I'm Alive από Helloween... OY-A-OY :worthy: :worthy:
Ευχαριστούμε Δημήτρη.
Καλησπέρα σας και καλή ακρόαση. :oneup:
Εγώ σας ευχαριστώ.
Καλή συνέχεια Νίκο.
Καλησπέρα και από εδώ :stereo:
Αμα είναι μόνο μια η πρόσκληση...:twisted:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 16 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καμια βαρβατιλα έχεις να βάλεις?:cool:
«Αλλοιώνει την γεύση ρε φίλε ...» :p
Sons Of Otis - Diesel
:clap::clap:
:cup :hippy:
Άμα είναι πολλύ βαρβάτο, να σου αγοράσω και ένα Μενιρ για την αυλή του σπιτιού...:twisted:
jose_ee1985
21-02-12, 22:25
Καλησπέρες!
........Auto merged post: jose_ee1985 πρόσθεσε 25 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Είναι support στους Sungrazer το Μάρτη στο six dogs οι brotherhood
Θa μυρισει λιγο βαρβατιλα το deck????:p
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Καλησπέρες!
........Auto merged post: jose_ee1985 πρόσθεσε 25 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Είναι support στους Sungrazer το Μάρτη στο six dogs οι brotherhood
Κατι μου λεει οτι θα κεράσεις μπύρες εκείνο το βράδυ...:p
Αγαπητέ, φανατικέ ακροατή του Art of Noise, πρέπει να σ' ενημερώσω πως απόψε δεν θα 'μαστε στον αέρα λόγω τεχνικών προβλημάτων. :)
jose_ee1985
21-02-12, 22:50
Κατι μου λεει οτι θα κεράσεις μπύρες εκείνο το βράδυ...:p
Πίνουν κ πολύ οι μεταλλάδες γμτ :p
Καλησπέρες :hello
Είμαστε έτοιμοι; :rocker
Νikosanagn
22-02-12, 21:01
Αρχηγέ δώστα ολα! :rocker
Βαλε και ενα longest hate
τα παπουτσια του Λομπαρντα...:worthy:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 6 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τι ειναι ποιο γρηγορο...:p
Mid tempo ειναι και αυτο...
Παράβλεψη...
Έβλεπα το prison song στην queue, αλλά δεν είδα τι "φόρτωσα" στο deck :lol:
ypopto_mousi
22-02-12, 22:53
Καλησπέρες σε όλους. Τα λέμε on air σε λίγο. :)
Καληνύχτα σας.
Καλή συνέχεια ypopto_mousi
jose_ee1985
23-02-12, 21:01
Καλησπέρα! Με τρομερό κομματάκι ξεκινήσαμε! :oneup:
Ποιά είναι τα κλισέ Μαστερ??????:shock:
(οι μεταλαδες με τους μεταλαδες και οι ροκαδες με τους ροκαδες?:p)
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αν ήθελες θα ήταν μεγαλύτερο το NAS...(50x50x50)...:whistle:
jose_ee1985
23-02-12, 21:17
Μα γιατί τα λες αυτά; Πάντα οι μεταλλάδες φημίζονταν για την αντικειμενικότητα κ την ταπεινοφροσύνη τους
:p
Μα γιατί τα λες αυτά; Πάντα οι μεταλλάδες φημίζονταν για την αντικειμενικότητα κ την ταπεινοφροσύνη τους
:p
Και τα μεγάλα προσόντα τους...:twisted:
jose_ee1985
23-02-12, 21:24
Αδερφική φωνή με τον Bon Jovi είναι ο vocalist των concete sun;;; :lol:
Συνήθως τέτοιοι τύποι είναι παρλαπίπες...Είτε φεύγεις ,είτε τον βάζεις να πληρώσει...;)
jose_ee1985
23-02-12, 21:28
Συνήθως τέτοιοι τύποι είναι παρλαπίπες...Είτε φεύγεις ,είτε τον βάζεις να πληρώσει...;)
Εγώ δεν έχω υπομονή, πάντα φεύγω :p
Εγώ δεν έχω υπομονή, πάντα φεύγω :p
Αυτό ρε συ είναι το στανταρντ "κόλπο"...Τον "φουσκώνεις" και στο τέλος του πετάς και ένα καλή η παρέα σου,πεέρασε χωρίς να το καταλάβω η ώρα,γνώρισα έναν άνθρωπο της πιάτσας ,ΑΛΛΑ έχω πιστωτική κάρτα και το μπαρ δεν έχει μηχανάκι για να μου την περάσει...:twisted:
Καλησπέρα στην παρέα.
........Auto merged post: Hodad πρόσθεσε 3 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Άρχισα να φτερνίζομαι και είπα να μπω :p
O hemlock υπηρέτησε στην ΝΒΝΕ??????????????:up:
jose_ee1985
23-02-12, 22:47
Αυτό ρε συ είναι το στανταρντ "κόλπο"...Τον "φουσκώνεις" και στο τέλος του πετάς και ένα καλή η παρέα σου,πεέρασε χωρίς να το καταλάβω η ώρα,γνώρισα έναν άνθρωπο της πιάτσας ,ΑΛΛΑ έχω πιστωτική κάρτα και το μπαρ δεν έχει μηχανάκι για να μου την περάσει...:twisted:
Μπα, πάνε για αυτά, δεν έχω όρεξη να ακούω τις πιρλες του κάθε @@ που νομίζει ότι κάνει κάτι.. Είναι από τα λίγα πράγματα π με εκνευρίζουν..
........Auto merged post: jose_ee1985 πρόσθεσε 14 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Για πείτε, που θα παραβρεθειτε τελικά το Μάρτη από συναυλίες;
Έγώ είχα σημειώσει στο τεφτέρι Malevolent Creation, Opeth, Crippled Black Phoenix, Sungrazer, 61daysofstatic, άλλα μου φαίνεται θα κρατήσω μόνο Crippled Black & Sungrazer για οικονομικούς λόγους. Θα ήθελα κ Opeth, μάλλον όμως θα είμαι Θεσσαλονίκη τότε...
jose_ee1985
23-02-12, 22:52
Δε συμφέρεις εσύ... :p
Μα δυο συναυλιούλες κράτησα...
Είδα τα 'θέλω' και δε συγκράτησα τα 'κρατήσω'' :p
Καλησπέρα και καλή ακρόαση :)
Καλή ξεκούραση και καλό τριήμερο να έχουμε :)
Τραγουδάρα :respekt:
Καλησπέρες...
Kαλησπέρες και από εδώώώώώ :up:
Αφου έβαλες Lake of tears...Κάποιο Tristania/Within/Therion/Atrocity/Katatonia...?
Καλησπέρα Ανδρέα, δεν είδα το post σου για να σε προσφωνήσω και από μικροφώνου :oops:
Ποιος πέταξε χαρταετό σήμερα?
Δεν ξέρω...
Εγώ δεν το κούνησα από τον καναπέ, παρά μόνο για να ταΐσω τα γατιά μου και εμένα :biggrin:
@ ADSLgr.com All rights reserved.